آره خوب درست میگی یادمه اما این مدل جدیده و اولشه و میتونه در ادامه کاهش قیمت داشته باشه. به هرحال چاقاله بادوم نوبر اولش قیمت بالائی داره. با اینهمه همش 20 درصد فرق داره.![]()
آره خوب درست میگی یادمه اما این مدل جدیده و اولشه و میتونه در ادامه کاهش قیمت داشته باشه. به هرحال چاقاله بادوم نوبر اولش قیمت بالائی داره. با اینهمه همش 20 درصد فرق داره.![]()
مثل کیبورد و صداش،البته میگم اینا امتیازهای خود notebookcheck هستش و من نمیدونم چقدر میشه روش حساب کرد و باید از نزدیک دید ولی مادربوردش خیلی بهتر و جدیدتره.
این یه سایت خارجی فروش آنلاینه
با صفحه فول اچ دی 969 دلار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان داشتم قیمت دلار رو چک میکردم دیدم یه جایی نوشته تحریم آمریکا علیه ایران از چهارشنبه هفته جاری :-(!!!خدا کنه اینطور نباشه.اگه باز تحریم بشیم قیمت دلار میره بالا و باز هم وسایل الکترونیکی گرونتر میشه؟؟؟
چی میشد ما هم میتونستیم، کاستومایز سفارش بدیم
تحریم باعث شد قیمت دلار از 1000 تومن برسه به 2400 تومن، این 3000 تومن ماجراش جداست :|
به نظرم کاره خوبی بود، سال پیش همه لپ تاپا با صفحه کلید مشکی و زیر طوسی بود طراحی شدن
و به نظرم این کارشون یکم تنوع میده به بازار!!
من که از رنگ کیبوردش خوشم اومده
رنگ خاکستریش هم خب معمولیهولی اون ایسوس پشت لپ تاپ که با روشن شدن لپ تاپ، پر نور میشه هم باحاله (مثل N56 )
من همیشه ترجیح میدم لپ تاپی بگیریم که طراحیشم خوب باشه، خلاصه مدت زمان زیادی آدم میخواد باهاش کار کنه، در نتیجه ظاهرش هم باید دلنشین باشه
به نظرم من با توجه به لپ تاپایی که معرفی شدن، این مدل طراحیش خیلی بهتر بوده !!
حرف شما درسته اما احساس ميكنم در كل خيلي كم رنگ شده
كاش با اون رنگ مشكي هم ميزدن
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
خب یعنی چی این 3تومن قضیه ش جداست ؟یعنی دیگه تحریم ها نمیتونه رو قیمت دلار و وسایل الکترونیکی تاثیر گذار باشه؟حتی تو تحریم ممکنه دلار افت کنه؟
اینجا هر چیزی ممکنه
فقط امیدوارم وض بد تر نشه
فعلا که بازار گوشی تو سرازیریه!
خلاصه سلیقه ست! آره رنگه مشکیش هم قشنگ بود، ولی اینجا ایسوس عشقش کشیده صفحه کلید رو رنگ روشن بزاره
البته این مدلم هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشی همش افت قیمت داشته!کاش قیمت لپ تاپ هم افت کنه ...دقیقا 12 ماه پیش بود که گرونی لپ تاپ شروع شد و خیلی ها منتظر لپ تاپ های جدید ( پردازنده نسل سوم) بودند ضرر کردند .معمولا اواسط تابستون اجناس گرونتر میشن امیدوارم امسال اینطور نباشه و این n550 رو بتونم بخرم !!!
گوشی مثل بنز فروخته میشه اما هرکسی لبتاپ نمیخره. واسه همین خواب سرمایه گوشی خیلی پائینتر از لبتاپه. طرف دیپلم هم نداره گوشی 3 میلیونی دستشه! اما دوزار واسه لبتاپ خرج نمیکنه چون با این چیزا حال نمیکنه. اینه که سقوط قیمت لبتاپ همیشه کندتر از سقوط قیمت گوشیه. اما تو افزایش قیمتها همشون مثل همند! در یک چشم به هم زدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)