درسته که جو عمومی علیه این بازیکنه ولی شجاعی در بازی دیشب خیلی بهتر از قبل بازی کرد.
بی انصاف نباشید.
بالاخره به هر کسی باید فرصت بهتر شدن داد. اون داره برای ستاره شدن و برگشتن به روزهای اوجش سعی خودشو میکنه.
درسته که جو عمومی علیه این بازیکنه ولی شجاعی در بازی دیشب خیلی بهتر از قبل بازی کرد.
بی انصاف نباشید.
بالاخره به هر کسی باید فرصت بهتر شدن داد. اون داره برای ستاره شدن و برگشتن به روزهای اوجش سعی خودشو میکنه.
میشه بگی معیارت برای خوب بازی کردن چیه؟
من دقیقا شمردم ... تو 10پاس اولش 9 تا رو خراب کرد ... بقیش رو هم نشمردم چون دیگه حوصلشو نداشتم ...
نمیدونم درست شنیدم یا نه ولی اخبار ورزشی گفت که ایران قراره توی برزیل اردو بزنه و باتیمهای بزرگ بازی انجام بده!!!!شماهم شنیدین یا من توهم زدم
![]()
من هم موافقم
شجاعی بازیای قبل افتضاح بود، نیمه اول بازی با تایلند هم خیلی اشتباه داشت، ولی نیمه دوم خیلی بهتر شد
از اکثر بازیای قبلیش بهتر بازی کرد
گل دوم رو هم استارتشو شجاعی زد با پاس خوبش به کریم ...
کم کم پیشرفت میکنه، تمرینات دسته دوی اسپانیا هم 10 ها برابر بهتر از تمرینات لیگ ایرانه ...
از معدود چیزاییه که از حرفای کیروش تو 90 قبول دارم
قطعاً باید همین طور باشه
بدون بازی تدارکاتی درست و حسابی که تیم به جایی نمی رسه
و خب حالا با تموم شدن بازیای مقدماتی تو کل قاره ها، تیمای آزاد بیشتر میشن و برنامه ریزی ها راحت تر
کیروش شدید پیگیر چند تا بازیه این جور که شنیدم
ایشالا که برگزار میشن این بازیای تدارکاتی
یه کم نگاه جهان هم از نظر سیاسی نسبت به ایران بهتر شده، تأثیر می ذاره
ببخشید کوروش جان، ولی هر کسی اونجا بود میفهمید باید اون پاس ساده رو اونطوری بده ....گل دوم رو هم استارتشو شجاعی زد با پاس خوبش به کریم ...
البته لازم به ذکره غیر از یه ربع اول بازی بقیش رو کلا ندیدم
اگه بهتر بوده که خوب جای امیدواری داره
چون بعید میدونم بهترین بازیکنهای لیگ ما هم، تو فضای جام جهانی بتونن خودی نشون بدن
بیشتر امیدم به همین بازیکنایی هست که فوتبال اروپا رو لمس کردن
دقت کردین تعریفهای عادل فردوسیپور از شجاعی برنامه ریزی شده بود؟ الان همه طرفدار شجاعی شدن! چقدر یک مجری میتونه در شستشوی مغزی مردم تاثیر داشته باشه.... بازیکن اگه بازی بلد باشه خودشو از اول نشون میده دیگه تیم ملی جایی نیست که بخوای به کسی فرصت بدی که درست شه و فوتبال یاد بگیره ! اینقدر دهنبین و احساسی نباشیم چیزی که همیشه باعث شده کلاه سر خودمون بذاریم و خودمونو گول بزنیم.
چه ربطی داره خدایی . من که اصلا ندیدم تعریف کنه چون شلوغ بود و صدای گزارشگر رو هم خیلی نشنیدم اما چیزی که توی بازی دیدم شجاعی نسبت به بازی های قبلی بهتر بود . یعنی اگه اکثر بازیکن ها بدجور افت کرده بودن توی بازی ، شجاعی یه ذره نسبت به قبل بهتر شده بود .
شما بازی هاش توی لاس پالماس رو نگاه کنین . خیلی بهتر شده از اون موقع که توی اوساسونا بود و واقعا جا داشت که یه بار دیگه هم دعوت بشه .
برعکس من فکر میکنم ملت یه چیزیشون هست که با شجاعی اینقدر لج افتادن . بازیکنهای بدتر از شجاعی هم توی تیم ملی هست منتهی چون عضو تیم محبوبشونه چیزی نمیگن و این شجاعی بدبخت که داره توی اسپانیا بازی میکنه رو هدف قرار میدن . چرا علیه بیک زاده یا منتظری یا ماهینی و صادقی شعاری داده نمیشه با اون بازیشون که از اول فصل واقعا افتضاح بازی میکنن .
بازی اون روز خوب شد جلوی تایلند بودیم و نه حمله قوی ای داشت نه دفاع خوبی . اگه یه کم خط حمله اش قوی بود مطمئن باشین یه دو سه تا گل رو خورده بودیم یه ابم روش . خدا پدر سید جلال رو بیامرزه که تک نفره تمام دفاع رو جمع میکنه .
در ضمن فکر کنم به جای صحبتهای فردوسی پور باید بگیم ، این گیردادن ها به شجاعی از قبل برنامه ریزی شده نه تعریف های فردوسی پور . ولی خودمونیم ها این فردوسی پور جدیدا موضعش اصلا مشخص نیست . نه به قبلا که رابطه اش با تیم ملی بهم خورد نه به الان که تعریف میکنه همش .
من کلا کاری به این شعارها و برنامه ها و فردوسی پور و اینا ندارم .. و همش ساخته ی ذهن خودتون میدونم ...
من برام جای سوال و تعجب داره که شما و دیگر دوستان به عنوان یه فرد ورزشی و فوتبالی چطور میگین بازی شجاعی بهتر بود نسبت به قبل؟
یعنی شجاعی سریهای قبلی از 10 تا پاس همشو خراب میکرد که الان که مثلا از 10تا 9 تاشو خراب میکنه؟ یعنی پیشرفت؟
از رو هوا که نباید نظر بدیم ... بازی شجاعی دیروز مشخص بود و فیلمش هم هست ... یکی بیاد بازی شجاعی رو در بیاره بذاره اینجا با مدرک ببینیم شجاعی چطور خوب بازی کرد و ...
خوب بازی کرد ؟ توی اون بازی هیچکس خوب بازی نکرد . البته به جز اندو ، سید جلال ، خلعتبری . شجاعی رو هم گفتم خیلی بد نسبت به قبلا بازی نکرد ، نه که خوب بازی کرد ولی از قبل بهتر شده بود و لااقل از خیلی بازیکنها دیگه تیم توی اون بازی بهتر بازی کرد . ملت هم همه زوم میکنن روی این بدبخت .
در ضمن بازی مگه فقط به پاس دادنه . خداییش این دفعه یکی دوتا دریبل خوب زد که اکثرش گرفت . یعنی از قبلا که حتی دریبلش هم نمیگرفت بهتر بود یا حتی پاسهاش از قبلا بهتر بود و به قول شما از 10 تا 9 تاش رو همش خراب کرد. توی این بازی نکونام هم بد پاس میداد . دلیل نمیشه .
به هر حال بحث من سر خوب یا بد بازی کردن شجاعی نیست . بحث سر بد بازی کردن تیمه که وقتی بد بازی کنه همه انگشت اشاره شون رو طرف یه نفر میگیرن .
Last edited by Gregar; 17-10-2013 at 20:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)