تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 269 اولاول ... 71314151617181920212767117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

آندو و نکونام نمی خواهند در یک تیم باشند

در حالی که گفته می‌شد آندرانیک تیموریان پس از مذاکره با باشگاه‌های قطری روز شنبه (دیروز) پاسخ نهایی را به باشگاه استقلال می دهد، اما این موضوع بار دیگر به تعویق افتاد و برادر تیموریان که مدیر برنامه های او هم هست اعلام کرد به دلیل به تعویق افتادن سفر به قطر تکلیف آندو و استقلال تا روز سه شنبه مشخص می شود.

او صادر نشدن روادید سفر را دلیل اصلی این تاخیر معرفی کرده و این درحالی است که صدور ویزا برای فوتبالیست های ایرانی توسط کشور قطر معمولا در حداقل زمان انجام می گیرد.

تازه ترین شایعه درباره مذاکرات تیموریان و استقلال این است که موضوع پیشنهاد تیم های قطری صوری است و او اساسا از هیچ تیمی در این کشور پیشنهادی ندارد. پیش از این خسرو حیدری هم گفته بود از تیم های قطری پینهاد دارد اما به محض آنکه باشگاه استقلال حاضر شد مبلغ درخواستی اش را پرداخت کند قید سفر به قطر برای مذاکره را زد و قراردادش را تمدید کرد. در واقع مطرح کردن بحث قطر بیشتر از باب بازارگرمی صورت می گیرد تا بازیکن بتواند از موضع بالا با تیم های داخلی مذاکره کند.

در مورد آندو اما تنها ماجرای بازارگرمی مطرح نیست. او منتظر روشن شدن تکلیف جواد نکونام با استقلال است. پیش از این تصور می شود ماجرای نکونام و استقلال تا شنبه فیصله پیدا می کند اما وقتی این اتفاق رخ نداد تیموریان هم اعلام کرد سفرش چند روزی به تاخیر افتاده است. از آن طرف نکونام هم با وسواس ردپای مذاکرات استقلال با آندو را تعقیب می کند و این موضوع را در ماندن یا نماندنش در استقلال دخیل می داند. آنچه مشخص است اینکه آندو و نکونام به عنوان دو بازیکن کلیدی خط میانی تیم ملی مایل نیستند در یک تیم بازی کنند و البته دلیل این عدم تمایل هنوز مشخص نیست.

قانون آنلاین

پشت پرده انتقال آقای هشت از استقلال به سپاهان/ شرط قلعه‌نویی جباری را سپاهانی کرد

جدایی مجتبی جباری از استقلال هنوز سوژه اصلی بحث آن دسته از هواداران این تیم است که موضوعات مربوط به استقلال را در فضای مجازی به اشتراک می‌گذارند. حرف و حدیث درباره این جابجایی به قدری زیاد است که علی فتح‌الله‌زاده دیروز بار دیگر به آن واکنش نشان داد و گفت: «حتی قلعه‌نویی هم نمی‌تواند به من بگوید چرا جباری را کنار گذاشتی.»
    یک رو.ز قبل محمود کریمی، مربی سپاهان در مصاحبه‌ای اعلام کرده بود جباری در دو نوبت که یک نوبت آن به پس از صدور بیانیه باشگاه استقلال علیه او مربوط می‌شد به سپاهان پاسخ منفی داده بود اما ناگهان خودش ابراز تمایل کرد که به سپاهان بپیوندد.
    یکی از نزدیکان جباری با تایید این موضوع به قانون‌آنلاین می‌گوید: «مجتبی واقعا قصد ترک استقلال را نداشت. حتی زمانی که فتح‌الله‌زاده علیه او جبهه گرفت به ما می‌گفت قراردادش را تمدید می‌کند و با تیم می‌رود اوکراین. در واقع قلعه‌نویی گفته بود مشکل را حل می‌کند اما قبل از سفر استقلال به اوکراین او ناگهان تغییر موضع داد. قلعه‌نویی به مجتبی پیغام داد ابتدا از مردم عذرخواهی کند و بعد بیاید سر تمرین. بعد هم بدون آن‌که با جباری تماس بگیرند به اردوی اوکراین رفتند. تغییر موضع قلعه‌نویی باعث شد مجتبی جباری سپاهان را انتخاب کند وگرنه اگر بحث عذرخواهی پیش نمی‌آمد او مثل سال‌های اخیر با مبلغ کمتر از پیشنهادهایی که از سایر تیم‌ها داشت استقلالی باقی می‌ماند.»

قانون آنلاین

2. 3 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

فتح‌الله‌زاده: جباری خودش منظورم را فهمید / نکونام در استقلال می‌ماند

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مدیرعامل باشگاه استقلال از شکایت از مجتبی جباری و همچنین حضور قطعی جواد نکونام برای فصل بعد خبر داد و گفت، قلعه‌نویی "نکو" را برای فصل بعد می‌خواهد.

علی فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره آخرین وضعیت جواد نکونام، اردوی استقلال در اوکراین و مجتبی جباری صحبت کرد.

متن پرسش و پاسخ ایسنا با مدیرعامل آبی‌ها در زیر می‌آید:

از باشگاه چه خبر؟
    این روزها خیلی مشغله دارم. بستن استقلال به این شکل به عنوان یک تیم قوی و موفق کار بسیار سختی است. این روزها خیلی تلاش می‌کنم و نمی‌خواهم زحمت چند هفته‌ اخیرم به راحتی از دست برود.

حتما درباره انتقاداتی که از شما بابت اردوی اوکراین شده مطلع هستید...
    کسی را که خواب است، می‌توان بیدار کرد اما کسی که خود را به خواب زده، نمی‌توان از خواب بیدار کرد. در اوکراین بهترین اردو را برگزار کردیم. به نظر شما این مساله عیبی دارد؟ فرض کنیم که پول این سفر داده باشیم، آیا کار بدی انجام داده‌ایم؟ تیم‌های دیگر در سال‌های قبل به اردوی ترکیه می‌رفتند ولی ما نمی‌توانستیم به اردو برویم. آن زمان به ما "گیر" می‌دادند که چرا به اردو نمی‌رویی یا چرا رقبا می‌روند و شما نمی‌توانید این کار را بکنید؟ حالا یک بار به اردوی مجانی اوکراین رفتیم و از آن مهم‌تر با تیم خوب دیناموکیف بازی کردیم. متاسفانه عده‌ای می‌گویند دینامو با تیم اصلی‌اش بازی نکرده است. آیا کسی نیست که برود از سایت دیناموکیف اسامی بازیکنانش را چک کند؟ شش بازیکن از تیم اصلی دیناموکیف بودند. باقی هم از بازیکنان ذخیره دیناموکیف محسوب می‌شدند. مساله بعدی هم این است که مگر خود ما به صورت کامل برابر دینامو حاضر شدیم؟ همه هزینه‌های ما را در اوکراین آقایان حدادی، گلستانه و مدیرعامل محترم تابان پرداخت کردند. برای کسانی که این حرف‌ها را درمی‌آورند، متاسفم.

به نظر شما برای چه تلاش می‌کنند تا استقلال را بزنند؟

عده‌ای بلد نیستند کار کنند و کار خوب دیگران را خراب می‌کنند. همین ظلم را به ما می‌کنند که خدا ما را قهرمان می‌کند. خدا چون می‌بیند ما به کسی ظلم نمی‌کنیم، به ما کمک می‌کند. متاسفانه به ما ناجوانمردانه حمله می‌شود. پول آنچنانی نداریم اما خدا را شکر اعتباری داریم که در این مواقع به ما کمک می‌کند. متاسفانه برخی از برخوردها منصفانه نیست و نمی‌دانم برخی از این حرف‌ها به دنبال چه چیزی هستند. اینکه ما اردو برویم بهتر است یا نرویم؟ فرض که هزینه هم کرده باشیم - که نکرده‌ایم - آیا کار بدی کرده‌ایم؟

دیروز خبری منتشر شد که نکونام از استقلال شکایت کرده است اما خود او این مساله را رد کرده. چقدر در جریان این مساله هستید؟
    یک عده با هدف از جایی دیگر این صحبت را مطرح کرده‌اند که او از استقلال شکایت کرده است. اصلا شخصیت نکونام جوری نیست که از کسی شکایت کند. او سال گذشته کمترین پول را از ما گرفت و هیچ چیز نگفت. دیشب تا ساعت دو و نیم بامداد کنارم بود و با هم صحبت می‌کردیم. او هیچ وقت از استقلال شکایت نکرده و نخواهد کرد. نکونام در استقلال خواهد ماند و بازیکن ما در سال بعد خواهد بود. خود آقای قلعه‌نویی هم چند بار به من گفته که به جواد برای سال بعد نیاز دارد و ان‌شاءالله او سال بعد با ما خواهد بود. یک پروژه خاص در پشت نکونام وجود دارد که از آن آگاهی دارم اما این مساله کمی محرمانه است و نمی‌توان آن را بازگو کرد. اگر آن را مطرح کنیم، شاید بعدها علیه خودمان استفاده شود.

از وضعیت تیموریان بگویید. قبلا گفته بودید که اگر آندو و نکونام را جذب کنید، ساموئل را برای فصل بعد به خدمت نخواهید گرفت. آیا حضور ساموئل به معنای عدم حضور یکی از دو بازیکن نیست؟

زمانی که آن حرف را زدم، فکرمان روی دو بازیکن بود. بعدا با آقای قلعه‌نویی مشورت کردم و با توجه به حضورمان در میان هشت تیم آسیایی به این نتیجه‌ رسیدیم که به هر سه آنها نیاز داریم. آندو هم اگر با قطر به توافق نرود، به استقلال خواهد آمد.

قبلا می‌گفتید که اتاقتان دو دارد که از آنها برای عقد قرارداد با بازیکنان استفاده می‌کنید. یعنی به بازیکن می‌گویید اگر امضا نکند، از دری که به بیرون باز می‌شود او را به حیاط پرتاب می‌کنید. چرا با آندو این کار را نکردید؟

واقعیتش نشد با آندو این کار را انجام دهم (با خنده) حالا برود قطر. از قطر که برگشت این کار را با او می‌کنیم.

ولی سرژیک برادر آندو قابلیت این کار را داشت.

نه. سرژیک جوان است. دلم برایش می‌سوزد. حیف است که به حیاط پرتاب شود (با خنده!).

مساله بدهی استقلال به کجا انجامید؟
    تنها ما بدهکار نیستیم. باشگاه‌های زیادی هستند که بدهکارند اما فقط اسم ما گفته می‌شود. طبق قانون گردنمان نازک است و هر چه قانون حکم کند، می‌پذیریم. به فدراسیون پیشنهاد داده‌ایم که 30 درصد از منابع درآمدی ما را برای بدهی‌ها کنار بگذارند و مابقی را برای مخارج ما در نظر بگیرند. آقای کفاشیان تقریبا با این مساله موافق است و ان‌شاءالله با این پیشنهاد به طور کل موافقت شود.

وضعیت ورزشگاه شهید کشوری که قرار بود به استقلال واگذار شود، به چه ترتیب است؟
    هنوز این ورزشگاه را به ما تحویل نداده‌اند. مغایرت‌هایی پیش آمد؛ چرا که قرار است استقلال و پرسپولیس از حالت دولتی به خصوصی تبدیل شوند و مجلس شورای اسلامی به همین دلیل نسبت به این مساله ایراد وارد کرد. مجلس معتقد است که در این مواقع دولت نمی‌تواند کمکی به باشگاه انجام دهد. این مساله در حال پیگیری است و ما هم به دنبال حل آن هستیم.

وضعیت محمدرضا خلعتبری به چه ترتیب است؟ گفته می‌شود که می‌خواهید با عجمانی‌ها صحبت کنید تا او به استقلال بیاید؟
    نه این خبرها نیست. اگر خلعتبری بتواند مجوزش را از تیمش بگیرد، در خدمت او هستیم اما اگر بخواهیم با تیم‌های عربی مذاکره کنیم، آنها قیمت‌های نجومی به ما می‌دهند که در توان ما نیست.

وضعیت جاجا چه شد؟ گفته می‌شود او به ترکیه رفته و احتمالا در آن کشور توپ می‌زند؟
    جاجا قرار است چهارشنبه به ایران بیاید و آن کسی که در ترکیه است، تشابه اسمی با بازیکن ما دارد و آن طرف نیست.

صحبت شما که در آن لفظ "حشیش" به کار رفته بود با واکنش تند جباری مواجه شد. عده‌ای از هواداران نگران این هستند که این مساله به استقلال آسیب بزند، این طور فکر نمی‌کنید؟
    نه. با رفتن یک بازیکن هیچ اتفاقی نمی‌افتد. حالا شما اسم آن چیز را آوردید ولی من اسمش را هم نمی‌آورم. به کار بردن آن کلمه از طرف من می‌رفت که با شیطنت بعضی همراه شود که جباری خودش متوجه موضوع شد و در یک روزنامه خودش شرح داد که ماجرا چیست و منظور من چیست. او خودش منظورم را فهمید. متاسفانه در جوابی که داده بود، گفته بود، من "شوالیه" خریده‌ام. ‌این در حالی است که شوالیه یک مساله اعتباری و خریدنی نیست. او به من تهمت زده که با پول باشگاه رفته‌ام، مدرک شوالیه‌گری خریده‌ام و مطالب کذبی را عنوان کرده است. او در مراجع قضایی باید پاسخگوی این ادعا باشد؛ چراکه برای دفاع از حیثیتم مجبورم از خودم دفاع کنم.

یعنی می‌خواهید از او شکایت کنید؟
    بله. همواره از او در بحث فوتبالی تعریف کرده‌ و گفته‌ام، جباری بازیکن خوبی است. با خود شما صحبت کردم و برایش در سپاهان آرزوی موفقیت کردم اما متاسفانه بزرگ و کوچکی از بین رفته است. انصاری‌فرد به تراکتورسازی رفت. علی کریمی، اسطوره پرسپولیس از این تیم رفت و هیچ اتفاقی رخ نداد. از ما هم جباری جدا شده و هیچ عیبی ندارد. همان طور که به علی دایی برای جدایی انصاری‌فرد احترام می‌گذاریم باید الان هم به این مساله توجه کنیم. با هیچ کسی عقد اخوت نبسته‌ایم. شرایطی که جباری می‌خواست، فراهم نشد. در نهایت برای جباری در سپاهان آرزوی موفقیت دارم.

به عنوان سوال آخر، ماجرای دیدار شما با علیرضا منصوریان چه بود؟
    منصوریان یک سری صحبت‌ها را قبلا کرد و آن روز هم آمده بود تا درباره آنها صحبت کنیم. استقلالی‌ها معمولا زیاد به ما سر می‌زنند و مسئله خاصی مطرح نبود.

Isna

4. 3 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آندو هم بخدا داره شورشو در میاره، از اول فصل نقل و انتقالات میگه میخوام برم قطر. آقا بیاین یه بلیط بگیریم واسش بره و بیاد والا بخدا

6. 4 کاربر از Vah!d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

بابا این اندو و نکونامم الکی مارو الاف خودشون کردن اقا میخوای بیای درست بیا سر تمرین مگه قرار داد 2 ساله نداری این مسخره بازیا چیه ...گویا پیشنهادم اقا دریافت کردن که هوایی شدن

جواد هم استقلال را ترک می‌کند؟

پیشنهاد رسمی الشارجه به نکونام

باشگاه الشارجه امارات با ارسال دعوتنامه رسمی از کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران دعوت کرد، یک سال آینده را در این تیم توپ بزند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، جواد نکونام که به دلیل بی‌نتیجه‌ ماندن مذاکراتش با باشگاه استقلال و فراهم نشدن شرایطش با وجود مصاحبه‌های فراوان از سوی استقلالی‌ها وضعیت نامشخصی برای فصل آینده دارد، با پیشنهادی جدی از سوی باشگاه شارجه روبه‌رو شده است. البته این پیشنهاد دو ماه پیش و در تاریخ 20 مه 2013 برای نکونام ارسال شده است اما با توجه به این که این بازیکن علاقمندی خود را برای تداوم حضور در استقلال بارها اعلام کرده و هواداران استقلال هم خواهان ادامه حضور در او در این تیم هستند، به این دعوتنامه پاسخ نداده است. با این حال با توجه به این که باشگاه استقلال هنوز تکلیف کاپیتان تیم ملی را در فاصله یک سال تا شروع جام جهانی مشخص نکرده است، نکونام با حضور در فدراسیون فوتبال مسئولان فدراسیون فوتبال را در جریان این پیشنهاد قرار داده است.

پیشنهاد شارجه به نکونام

او چند روز پیش به کمیته‌ انضباطی فدراسیون فوتبال رفت تا درباره بندهای قراردادش با استقلال تحقیق کند اما در همان زمان در خبری اعلام شد که نکونام قصد شکایت از استقلال را دارد اما واقعیت این بود که او با حضور در فدراسیون قصد داشت، شرایط قراردادش با استقلالی‌ها را به لحاظ قانونی بررسی کند.

با این همه نکونام هم چنان منتظر پاسخ مسئولان باشگاه استقلال است ولی اگر جواب رسمی مانند روزهای گذشته به دست کاپیتان تیم ملی نرسد، احتمال دارد، در ظرف 48 ساعت آینده به پیشنهاد شارجه که افزون بر یک میلیون دلار عنوان می‌شود، پاسخ مثبت دهد.

به گزارش ایسنا در حالی این پیشنهاد رسمی به دست نکونام رسیده که در روزهای گذشته برخی بازیکنان از پیشنهادهای چینی و اماراتی خود خبر می‌دادند ولی در نهایت با تمدید قراردادشان بار دیگر در تیم سابق خود ماندگار می‌شدند.

انتهای پیام

ایسنا
    Last edited by ESTEGHLAL 67; 15-07-2013 at 23:19.

8. 5 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

فتح‌الله‌زاده: استقلال نهايي فردا بسته مي‌شود

مديرعامل باشگاه استقلال گفت: نکونام بايد زودتر پيشنهاداتش را اعلام مي‌کرد اما ما هم تيم را طوري بستيم که آسيبي نمي‌بيند.

علي فتح الله زاده در مورد اينکه جواد نکونام از باشگاه الشارجه امارات پيشنهاد رسمي دارد و آيا استقلال راضي به جدايي اين بازيکن است اظهار داشت: ما راضي به اين جدايي نيستيم. نکونام بازيکني است که به او نياز داريم.

وي در پاسخ به اين سوال که آيا بهتر نبود اين بازيکن زودتر از اين پيشنهاد تيم اماراتي را مطرح مي کرد گفت: بايد اين پيشنهاد زودتر گفته مي شد اما اين را هم بگويم ما سيستم جذب بازيکن خود را به گونه اي چيده ايم که آسيبي نمي بينيم ضمن اينکه جواد دوست دارد بماند و در استقلال بازي کند.

مديرعامل آبي پوشان در ارتباط با اينکه اگر او تمايل به ماندن در استقلال دارد چرا به دنبال فسخ قرارداد است و کميته انضباطي فدراسيون هم به باشگاه اولتيماتوم داده است اظهار داشت: فسخ قراردادي نيست. نامه اي که کميته انضباطي فدراسيون فوتبال داده معلوم است که آنها به ماهوي قضيه اشراف ندارند و اين نامه را نوشته اند. کميته انضباطي مي گويد اگر تا تاريخ معين شده پول بازيکن را ندهيد مي تواند بازيکن آزاد شود اما آنها يک چيزهايي را نمي دانند. درست است که ما گفته ايم پول داده نشد آزاد مي شود اما از سويي ما براي رضايت نامه نکونام از اوساسونا پول داده ايم و نکونام بايد رسيد اين پول را به ما بدهد تا بقيه پول او را پرداخت کنيم. همه چيز منوط به اين رسيد است. اگر ما تعهد به چنين مسئله اي داديم او هم موظف است که اين رسيد را بدهد. البته جواد خودش پيگير اين موضوع است. اين مسئله ما اصلا دعوايي نيست.

وي افزود: نکونام يکسري انتظارات دارد. از سويي جو فوتبال ايران با خارج فرق دارد. جواد نکونام هم به جو ايران عادت ندارد ولي مشکل ما اين مسائل نيست.

فتح الله زاده در پاسخ به اين سوال که آيا بهتر نبود نکونام اين مسئله را با شما در ميان مي گذاشت و کار به کميته انضباطي نمي کشيد عنوان کرد: نمي دانم چرا به من نگفته است و به من مي گفت بهتر بود.

وي در اين رابطه که به نظر مي رسد نکونام براي وي جايگاه ويژه اي دارد که از اين موضوع ناراحت نشده است گفت: من هميشه مديري هستم که تحمل بالايي دارم و بدانيد زماني که ناراحت مي شوم اگر شما جاي من بوديد بازيکن را اعدام مي کرديد(با خنده)

فتح الله زاده افزود: جواد بازيکن با شخصيتي است. من سال گذشته کمترين پول را به او دادم و نکونام اصلا اعتراضي نکرد و اکنون او را درک مي کنم. وقتي او براي ما معرفت خرج مي کند ما هم بايد اين را درک کنيم.

مديرعامل استقلال در مورد اينکه امير قلعه نويي از عدم حضور نکونام در تمرينات راضي نيست، عنوان کرد: ما براي قلعه نويي بازيکن خوب گرفته ايم و مي گيريم که راضي باشد. اين را هم بگويم که قلعه نويي انتظار دارد. او از بازيکن بزرگ تيمش انتظار دارد. ما از سويي به دنبال جام آسيايي هستيم. يک حرف مي زنم ختم کلام. ما نهايتا چهارشنبه تيم خود را مي بنديم. تيمي که روز چهارشنبه مي بنديم نهايي است.

فتح الله زاده در خصوص وضعيت آندو تيموريان گفت: فردا،پس فردا تکليف تيموريان هم روشن مي شود. من فکر مي کنم آندو 80درصد ايران مي ماند. دو بازيکن خارجي هم قرار است بياوريم که خوب باشند آنها را جذب مي کنيم.

Fars

پ ن : حاجی به جای اینکه هر روز مصاحبه کنی زودتر تیم را جمع و جور کن و لیست AFC را بفرست

10. 3 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

نکونام با شارجه امارات به توافق رسيد

جواد نکونام با باشگاه شارجه امارات به توافق رسيد.

کاپيتان تيم ملي ايران پس از مدت‌ها بلاتکليفي، سرانجام تکليفش را براي فصل بعد معلوم کرد. او شب گذشته و پس از مذاکره مديربرنامه‌هايش با مسوولان باشگاه شارجه با اين باشگاه اماراتي به توافق اوليه رسيد و امروز عصر براي گفت‌وگوي نهايي و امضاي قرارداد با اين تيم به امارات سفر مي‌کند.

نکونام پس از امضاي قراردادش به تهران بر مي‌گردد تا فردا در نشست خبري موسسه خيريه محک شرکت کند.

نکونام در حالي با مسوولان باشگاه شارجه به توافق رسيده که مسوولان باشگاه استقلال در آخرين فرصت، امروز تکاپوهايي را براي منصرف کردن نکونام آغاز کرده‌اند اما با توجه به صحبت‌هاي ديشب مديربرنامه‌هاي نکونام با مسوولان شارجه بعيد است،‌ تغييري در نظر کاپيتان تيم ملي ايجاد شود.

Isna

احتمال دوري 6 الي 8 هفته‌اي جمشيديان از فوتبال

معاونت پزشکي باشگاه استقلال گفت: در صورتي که جمشيديان در تست روز شنبه قبول نشود نياز به جراحي دارد.

به نقل از سايت باشگاه استقلال، دکتر امين نوروزي معاونت پزشکي باشگاه استقلال، درخصوص آخرين وضعيت مصدومان اين روزهاي استقلال اظهار داشت: احمد جمشيديان، هافبک استقلال دچار فتق خفيف ورزشي کشاله گرديده است که همراه با درد عضلات جداره شکم مي باشد.

وي ادامه داد: در همين خصوص مشاوره‌اي با پزشک جراح داشته‌ايم و مقرر گرديد که اين بازيکن تا 10 روز تمرينات فيزيوتراپي را پشت سر بگذارد. پس از آن، روز شنبه از وي تست "فانک‌شنال" يا تست عملکردي گرفته خواهد شد که در صورت عدم قبولي تست، اين بازيکن بايد تحت جراحي قرار بگيرد. در صورتي که اين اتفاق هم بيفتد، او مدت 6 الي 8 هفته از ميادين دور خواهد بود.

معاونت پزشکي استقلال در ادامه درخصوص آخرين وضعيت فردين عابديني، ديگر مصدوم اين روزهاي تيم نيز تصريح کرد: اين بازيکن از ناحيه زانو، دچار التهاب شده است که به همين دليل بايد تمرينات فيزيوتراپي را دنبال کند. مشکل او جدي نيست و وي مي‌تواند از روز شنبه در تمرينات حاضر شود.

پ . ن : خوب نکو رفت و جمشیدیان هم مصدوم ، فتح الله زاده یک ماهه هر روز مصاحبه میکنه و میگه نکونام قرارداد 2 ساله داره حالا میبینیم که رفتنی شد

12. 2 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

امیدوارم حداقال خبر پیوستن آندو هم بیاد که بتونه تلخی خبر رفتن نکونام رو شیرینش کنه. من خودم به شخصه طبق خبر اینکه یکی از این دو تا باید باشه، آندو رو ترجیه میدم. هم حاشیه‌ی کمتری داره هم تو لیگ ایران موثرتره

البته از حق نگذریم نکونام تاثیر خیلی زیادی توی بازیهای آسیایی تیم داشت و اینو مطمئنا چه با اومدن آندو و چه با نیومدنش حداقل تو این زمینه دچارمشکل میشیم

صحبت از از اومدن بازیکن خارجی دیناموزاگرب هم بود که با توجه به تاثیر بازیش و سوابقش میتونه کمی جای مجتبی رو پر کنه

و با همه این صحبتا و مصاحبه‌های متوالی و تموم نشدنی فتح‌الله‌زاده () استقلا 92 به طور قطع از استقلا 91 ضعیف‌تره ، متاسفانه!

14. 3 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با اینکه استقلالیم و نکونام رو دوست دارم اما متاسفم که با اینکه میدونه امارات چقدر با ما دشمنه و اسم لیگش هم جعلیه باز داره امارات رو ترجیح میده . بعدش میان تکذیب میکنند نه ما نرفتیم روزنامه ها شایعه کردند ... لطفا دیگه از نکونام ها حمایت نکنید دوستان .حتی اگر استقلالی هم باشند

16. 3 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

امير حاج رضایی:آقای نکونام به صدای قلب 75 میلیون ایرانی گوش دهید/شما شرافت مردم ایران را نمایندگی می کنید

کارشناس فوتبال ایران گفت:باید تصمیم جدی برای اقدامات فدراسیون فوتبال امارات گرفته شود.

امیر حاج رضایی در گفت و گو با اوج نیوز در خصوص حضور بازیکنان ایرانی در لیگ امارات اظهار داشت:به عقیده من باید تصمیم جدی برای برخورد با این همسایه کوچک و ناسازگار ما که ادعاهای بزرگ دارد گرفته شود.

وی افزود:نرفتن خلعتبری و نکونام به لیگ امارات با نام جعلی اش شاید یک مسکن باشد.مقامات ارشد کشور باید در این خصوص یک تصمیم درست بگیرند.شاید اگر روزی که فدراسیون فوتبال امارات برگزاری بازی ایران در خاک کشورش را به بهانه بازدید یک مقام ارشد ایران از جزیره ابوموسی لغو کرد پاسخ درستی می دادیم و واکنش جدی داشتیم این کشور کوچک این گونه پیش نمی رفت.

وی ادامه داد:ما اهمال کردیم و حالا باید جبران کنیم.این کشور شیخ نشین کوچک نه تنها در فوتبال که در بسیاری از بخش های دیگر به شیطنت خود ادامه می دهد و باید سرجایش بنشیند.

حاج رضایی در مورد حضور نکونام در لیگ امارات گفت:جواد از نظر فنی و اخلاقی بسیار مورد تأیید است.این را همه می دانند.من نمی خواهم یک بازیکن حرفه ای از لحاظ مالی محدود کنم اما او کاپیتان تیم ملی ایران است.کاپیتان تیمی که مردم شریف ایران بسیار دوستش دارند.موضع گیری جواد برای این کشور کوچک بسیار مهم است.برای کشوری که نام جعلی روی لیگ خود گذاشته است.جواد کاپیتان تیمی است که به جام جهانی صعود کرده در حالی که این کشور کوچک با صرف میلیاردها دلار هزینه نتوانسته به جایی برسد.

حاج رضایی در پایان خطاب به نکونام گفت:آقا جواد!قلب 75 میلیون ایرانی همراه قلب شما می تپد.به صدای قلب این مردم گوش کنید.شما شرافت آنها را نمایندگی می کنید.

هافبک سابق دینامو زاگرب برای استقلال به تهران می آید

آنتون پالیچ ، هافبک 25 ساله اهل کرواسی با یک متر و 78 سانتی متر قد سابقه بازی در تیم های ملی المپیک و جوانان کرواسی را در کارنامه دارد

بازیکن سابق تیم های دینامو زاگرب و AEK قبرس امشب برای برای عقد قرارداد احتمالی با باشگاه استقلال به تهران می آید . « آنتون پالیچ ، هافبک 25 ساله اهل کرواسی با یک متر و 78 سانتی متر قد سابقه بازی در تیم های ملی المپیک و جوانان کرواسی را در کارنامه دارد .

این هافبک کروات فصل گذشته با تیم AEK قبرس به مقام سوم لیگ این کشور دست یافت و مجموعا 31 بازی برای این باشگاه در فصل 2012 / 2013 انجام داد . نکته قابل توجه در عملکرد او در فصل گذشته تعداد پاس گل های فراوان پالیچ است .او در سال 2011 عضو تیم دینامو زاگرب بود .

آنتون پالیچ امشب وارد تهران می شود و قرار است فردا پس از حضور در تست سلامتی با باشگاه استقلال به مذاکرات نهایی بپردازد .

Abieteh

سومین ستاره؛ خیلى دور، خیلى نزدیک!

اختصاصی آبیته-

لیگ سیزدهم فصل مهمى براى استقلال است؛ فصلى که مى تواند سومین ستاره را بر پیراهن این تیم حک کند. با این وجود سوال این است که استقلالِ جدید، با خرید هاى تازه اش تا چه اندازه مى تواند به استقلال براى دست یابى به این مهم کمک کند؟

تیمى که پایه و اساس تیم ملى در سه بازى اخیر بود و توانست به جمع هشت تیم برتر آسیا بپیوندد در نقل و انتقالات تغییراتِ مهم و زیادى داشت. از دست دادن بازیکنانى چون مجتبى جبارى و على حمودى، مهم ترین تغییراتى بود که ترکیب و حتى سیستم این تیم را نیز تغییر خواهد داد.

على حمودى که زوج خوبى را با خسرو حیدرى در جناح راست ساخته بود و این دو پایه گذار بیشترِ گل هاى استقلال بودند، دیگر کنارِ حیدری بازى نخواهد کرد. حالا سوال اینجاست که خسرو حیدرى فصل بعد در دفاع راست بازى خواهد کرد یا هافبک؟ رفتن خسرو به دفاع راست کارى است که به نظر بعید مى آید، چرا که پس از رفتن جبارى، استقلال بازى ساز خوبى ندارد و بازى کردن خسرو حیدرى در پست هافبک و استفاده از زوجِ حیدرى- منتظرى (کارى که بارها فصل قبل و هم چنین در دو بازى آخر تیم ملى انجام شد) مى تواند به نقع استقلال باشد و این تیم همچنان به جناح راست خود اتکا کند.
    نکته دیگرى که باید این فصل به آن توجه شود ایجاد توازن بین جناحین است. احتمال جدایى پژمان منتظرى در نیم فصل دوم وجود دارد و بعد از رفتن او، اگر استقلال نتوانسته باشد این توازن را ایجاد کند در نیم فصل دوم به مشکل بر مى خورد؛ چرا که پیدا کردن زوج بهترى براى خسرو حیدرى در جناح راست، نیاز به زمان زیادى دارد و آن وقت است که جناح چپِ قوى به کار این تیم مى آید. اگر استقلال توانسته باشد توازن را میان جناحین ایجاد کند، مى تواند از جناح چپش نیز استفاده کند و مقدارى از بارى که جناح راست متحمل شده کم کند تا این تیم مانند فصل قبل، تنها به این جناح متکى نباشد. خرید پژمان نورى و نیکبخت واحدى نیز در همین راستا انجام شد. استفاده از نورى، نیکبخت و بیگ زاده ى ملى پوش و ایجاد هماهنگى میان این بازیکنان، به سود استقلال است.
    مسئله مهم دیگرى که این فصل براى استقلال مهم است، بالا بردن آمار گلزنى است. حالا که این تیم جبارى را از دست داده، مطمئنا بیشتر به سانتر از جناحین وابسته مى شود و این یعنى نیاز به مهاجمى سر زن. محمد قاضى گزینه خوبى براى این پست است. بازى کردن قاضى، برهانى، مجیدى و نظرىِ جوان، همان چیزیست که استقلال نیاز دارد؛ خط حمله اى شامل یک سر زن، یک بازیکن سرعتی، یک بازیکن با تجربه و یک بازیکن با انگیزه. درست همان ویژگى هاى این چهار بازیکن.
    استقلال این فصل تغییرات زیادى داشت؛ شاید این مهم، نیازمندِ هماهنگى بیشترى میان بازیکنان است، اما داشتن خط دفاعى مستحکم و خط حمله اى ایده آل، به این هماهنگى ها سرعت می بخشد و رسیدن به قهرمانى آسیا چیزى نیست که براى این تیم دست نیافتنى باشد.

نوری: فکر نمی‌کردم هواداران اینقدر زود مرا بپذیرند/ انگیزه‌های زیادی در استقلال دارم

پژمان نوری هافبک تیم استقلال، در خصوص آخرین وضعیت خود و تیم به صحبت پرداخت.

*شنیده می‌شود که در تمرینات استقلال یکی از آماده‌ترین نفرات هستید؟

من انگیزه‌های زیادی برای فصل جدید دارم و از همین‌رو سعی می‌کنم در تمرینات پیش‌فصل به آمادگی خوبی برسم تا بتوانم با شروع لیگ، برای استقلال بازی‌های خوبی را به نمایش بگذارم.

*اردوی یک هفته‌ای را هم در کشور اوکراین سپری کردید که البته با یک بازی تدارکاتی مقابل دیناموکیف همراه بود؟

به نظرم برگزاری چنین اردوهایی، می‌تواند برای هر تیمی مفید باشد. ما در آنجا، تمرینات فشرده و خیلی خوبی را سپری کردیم و البته یک بازی تدارکاتی با سطح بالا مقابل دیناموکیف هم داشتیم. بردی که در آن بازی به دست آوردیم، این خودباوری را به ما داد که می‌توانیم در سطحی فراتر از فوتبال قاره آسیا هم موفق ظاهر شویم. این قبیل بازی‌ها نه تنها به اعتبار هرچه بیشتر فوتبال ما کمک می‌کند که باعث خواهد شد تا محک خوبی هم بخوریم.

*با توجه به اینکه توانایی بازی در چند پست را دارید، قرار است برای استقلال در کدام پست به میدان بروید؟

این موضوع به نظر کادرفنی بستگی دارد. برای من مهم این است که بتوانم با استفاده از توانایی‌هایم به موفقیت تیمی استقلال کمک کنم.

*به نظر می‌آید که امیر قلعه‌نویی هم نگاه ویژه‌ای به سبک بازی شما دارد؟

به هر حال قطعا آقای قلعه‌نویی روی بازی من نظر داشته‌اند که خواستار جذب من شدند. خود من به شخصه اما همیشه دوست داشتم تا روزی افتخار شاگردی ایشان را داشته باشم که در نهایت این اتفاق افتاد و حالا هم از بابت این موضوع خوشحالم.

*هواداران استقلال هم خیلی زود شما را پذیرفتند تا جایی که در تمرینات، شاهد این هستیم که همواره به شدت از سوی آنها مورد تشویق قرار می‌گیرید؟

واقعا فکر نمی‌کردم که اینقدر زود در میان هواداران پذیرفته شوم. از روز اولی که به تمرین استقلال آمدم اینقدر به من ابراز لطف کردند که حس کردم چندین سال است در این تیم توپ می‌زنم. به همین دلیل هم سعی می‌کنم تا با انجام بازی‌های خوب این لطف آنها را جبران کنم.

رحمتی: تاوان خداحافظی از تیم ملی را می‌دهم!/ مخالف جدایی نکونام از استقلال هستم

سید مهدی رحمتی می‌گوید مخالف جدایی جواد نکونام است.

دروازه‌بان تیم استقلال پس از مدت‌ها سکوت در گفت‌وگو با سایت شخصی خود از وضعیت این تیم و احتمال جدایی نکونام گفت:

* شرایط استقلال چگونه است؟

البته کمی دیر کار را شروع کردیم اما با تلاش بسیار و انگیزه بالا پیگیر روند آماده سازی هستیم تا حضور آبرومندانه‌ای در آغاز لیگ برتر و سپس رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا داشته باشیم. امید ما به کسب قهرمانی آسیا بسیار بالاست و امیدواریم که این مهم با کمک و حمایت و دعای خیر اهالی فوتبال تحقق یابد.

وضعیت خود شما چگونه است؟

من هم مشغول آماده سازی هستم و تا پیش از شروع مسابقات به شرایط مطلوب برای بازی کردن می‌رسم.

عدم انتخاب شما به عنوان بازیکن برتر فصل دوازدهم حرف و حدیث هایی را به همراه داشت در این خصوص چه نظری دارید؟

لیگ دوازدهم نقطه اوج من در دوران فوتبالم بود طبق اعلام رسانه‌ها در 27 بازی موفق شدم دروازه استقلال را البته با کمک مدافعان بسته نگه دارم. طبق شنیده‌های من مجموع امتیازاتم در میان کاندیداهای انتخاب بهترین های فصل با نمره 205 بالاتر از سایرین بود، اما انتخاب نشدم و باید بگویم وقتی که من آن تصمیم تاسف برانگیز را درباره کناره گیری از تیم ملی گرفتم باید تا مدتها تاوان آن را پس بدهم.

اردوی اوکراین چگونه بود؟

نکته منفی برگزاری اردوی استقلال در اوکراین کامل نبودن تیم ما بود اما جدا از این مطلب باید بگویم این یکی از بهترین اردوهایی آماده سازی بود که بنده در دوران فوتبالم تجربه کرده بودم.اردویی که به لحاظ فنی و روحی در سطح بسیار خوبی قرار داشت و بازیکنان در فضایی بسیار خوب و دوستانه به تمرین پرداخته و یک بازی خوب را برابر تیم مطرح دیناموکیف رقم زدند.

درباره جدایی احتمالی جواد نکونام از استقلال چه نظری داری؟

امیدوارم که جواد در استقلال بماند تا همه در کنار هم برای قهرمانی استقلال در لیگ قهرمانان تلاش کنیم.

شنیده اید که برخی جدایی ایشان از استقلال را به شما ربط میدهند؟

بله. از این قبیل شایعات همیشه وجود داشته. در شأن باشگاه بزرگ استقلال نیست یک بازیکن برایش شرط و شروط بگذارد. در شأن سید مهدی رحمتی نیست از این شرط ها بگذارد، اگر قرار به این کارها بود پس من با برخی‌ها چه فرقی داشتم. من نه تنها مخالف ماندن نکونام در استقلال نیستم بلکه مخالف جدایی ایشان از تیممان هستم.

واقعا این تمام صحبت های شماست؟

مسلما نه . صادقانه باید بگویم دلم از برخی مسائل خون است اما عقل میگوید بیان درد دلهایم می‌تواند تبعات سنگینی داشته باشد. منصب و نفوذ و جایگاه خاصی ندارم که بتوانم با تکیه بر آن حرف هایم را بزنم چون مرا محروم می‌کنند که از این بابت خودم و سپس تیمم متضرر خواهیم شد.سه راه برایم باقی مانده. یا حرف‌هایم را بزنم و محروم شوم، یا به من اجازه بدهند این حرف ها را مطرح کنم و قول بدهند محرومم نکنند و یا اینکه صبر کنم پس از خداحافظی از دنیای بازیگری این مطالب را بازگو کنم.

Esteghlal FC
    Last edited by Nasser_ZRE; 16-07-2013 at 16:15.

18. 5 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض جواد نکونام در دوراهی پول و غرور ملی

بحث حضور جواد نکونام در الشارجه درحالی هر روز مطرح می شود که خود او می داند با وظیفه خطیر کاپیتانی تیم ملی، رفتنش به لیگی که نامی جعلی را یدک می کشد، چقدر برای مردم تلخ خواهد بود.
    اگر چه جواد نکونام پیشنهادی چشمگیر از تیم اماراتی الشارجه دارد اما کاپیتان تیم ملی اصلا قرار نیست به این تیم برود. او که بیش از هر کسی در چند ساله اخیر تلاش داشته با رفتار و تصمیماتش شان پیراهن تیم ملی را حفظ کند، در حالی با این پیشنهاد روبرو شده که از این فصل تیم های اماراتی نامی جعلی را روی پیراهن های شان می نویسند و اسم لیگ شان هم در واکنش به عدم حمایت فدراسیون ایران از نماینده آنها در انتخابات کنفدراسیون، به نامی جعلی از جلیج همیشه فارس ایران برگشته است.

در این شرایط حضور نکونام که با استقلالی ها حسابی مشکل دارد، در این لیگ خیلی دور از ذهن است. نکونام بارها در این مدت با فتح الله زاده و دیگر استقلالی ها صحبت کرده اما هنوز بین شان توافقی حاصل نشده است.

او با استقلال قرارداد دارد اما طلب بزرگی از فصل قبلش مانده و برای فصل جدید هم هنوز پولی نگرفته. درحالی که دیگر بازیکنان تیم مثل خسرو حیدری، امیر حسین صادقی و پژمان منتظری در این مدت هم قراردادهای میلیاردی یا نزدیک به میلیارد بسته اند و هم ارقام نسبتا درشتی گرفتند. مثلا خسرو حیدری که فتح الله زاده می گفت او را مثل ریگی روی هوا زده است، رقمی نزدیک به نیم میلیارد گرفته تا به قطر نرود و قراردادش را تمدید کند. یا منتظری که می گفت از تیمی چینی قرارداد دارد برای تمدید قراردادش برای یک نیم فصل به مبلغ 800 میلیون تومان، نزدیک به 30 درصد پولش را گرفته و البته صادقی هم همه می دانند که ماشین حاجی را برداشته و برده است!

با این وجود نکونام هنوز نتوانسته برای تمدید قرارداد و حضورش در استقلال، ریالی از فتح الله زاده پول بگیرد و کارش را با این تیم شروع کند. نکونام که قراردادی دو ساله با آبی ها دارد اگر پولش را بگیرد دیگر نیازی به زمان قراردادها و ثبت چیزی ندارد اما برای جدایی، او باید از کمیته انضباطی حکم بگیرد و به عنوان بازیکن آزاد به تیم دیگری برود و چند هفته ای باید در کش و قوس باشد.

کاپیتان تیم ملی همچنان در انتظار است تا بخشی از قراردادش را به او بدهند تا در تیمش بماند و قصدی هم برای رفتن به خارج از ایران در این شرایط ندارد.

خبرآنلاین

20. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •