کاکا بازیکن بالغی است
سولی علی مونتاری اعتقاد دارد کاکا بازیکن بالغ تری شده و باعث ایجاد شور و شوق بیشتر در میان میلانیها شده است. بازی بعدی میلان در برابر تورینو خواهد بود.
در بازی تمرینی روز یکشنبه آلساندرو ماتری تونأست سه بار گلزنی کند که پاس هر سه توسط کاکا ارسال شده بود. این دو بازیکن که در روزهای آخر به میلان پیوستند در تمرینات بسیار درخشان ظاهر شده اند.
کاکا یکی از بهترین تراکوییستاهای دنیا است و این توانایی دارد که با فضاسازی، باعث فشار از میانه میدان بر روی حریف شود.
ما گروه خوبی در اختیار داریم که اغلب بازیکنان تیم جوان هستند اما در مقابل بازیکنان باتجربه خوبی نیز مانند بونهرا، آبیاتی و دی یانگ به ما کمک میکنند تا تیم قدرتمندتری داشته باشیم.
کار من و نایجل این است که به عنوان فیلتر عمل کنیم، بنابراین تیم حریف قبل از دستیابی به دروازه ما، باید از ترکیب ما دو نفر عبور کند. این نقش مهمی در بازی است زیرا از نظر بدنی باید همیشه آمادگی ۱۰۰ درصد را داشته باشیم.
میلان در ادامه بازیهای سری آ روز شنبه به مصاف تورینو خواهد رفت.
ما برای پیروزی به تورین میرویم اما میدانیم که بازی آسانی پیشرو نداریم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی مثل دیروز هیچوقت انجام نداده بودم
ماریو بالوتلی اذعان کرد که فرصتهای بیشماری که در مقابل جمهوری چک از دست داده است وی را شوکه کرده است.
تاکنون چنین بازی نداشتم.
این مهاجم نیمه اول بازی توپی را به تیرک پیتر چک زد اما موقعیتهای تک به تک بسیار زیادی را از دست داد. بالوتلی توانست پنالتی سرنوشت ساز را به گل تبدیل کند و نتیجه ۲-۱ را به نفع ایتالیا رقم بزند.
وی در مصاحبه رای اسپورت گفت: پیش از این من چنین موقعیتهایی را از دست نداده بودم. در بازی دیروز بسیار بدشانس بودم اما تا آخرین لحظه تلاش خود را انجام دادم. تیم ملی در حال بهتر شدن است و مهمتر از این کادر فنی خوبی است که در اختیار داریم.
زمانی که پیتر چک توپ مرا دفع کرد، به نظر من رسید اگر آرامتر ضربه زده بودم به راحتی میتوانست توپ را دوباره مهار کند برای همین کمی محکمتر زدم اما توپ بیش از اندازه بالا رفت.
بعد از دست دادن چندین موقعیت انتقادهایی از بالوتلی شد اما تماشاچیان حاضر در استادیوم یوونتوس شروع به تشویق وی کردند.
من از هواداران تیم ملی تشکر میکنم که مرا حمایت کردند زیرا انتظار چنین برخوردی از تماشاگران را نداشتم.
آتزوری ترکیب خود را از ۳۴۲۱ به ۴۳۳ تغییر آرایش داد که برای این منظور اسوالدو وارد زمین شد.
من زمانی که مهاجم دیگری در کنارم باشد بیشتر احساس راحتی میکنم اما در نیمه اول فرصتهای زیادی داشتیم. من به شخصه دوست دارم مهاجمی کمکی همراه من باشد.
بالوتلی در نیمه اول کارت زردی گرفت که در ادامه میتوانست از زمین اخراج شود. وی به خوبی توانست پس از آن خود را کنترل کند.
همیشه باید خودمان را کنترل کنیم اما این مساله در زمین سخت است. من در صحنه دوم سعی داشتم تا توپ را مال خود کنم و بازیکن حریف را ندیدم بنابراین از نظر من مستحق کارت زرد هم نبودم. من به او برخورد کردم اما عمدی در کار نبود.
تیم ملی ایتالیا با این برد به جام جهانی برزیل ۲۰۱۴ صعود کرد و اولین تیمی بودند که همراه تیم ملی هلند از اروپا راهی جام جهانی شدند.
به نظر من ایتالیا در میان مدعیان قرار دارد. یکی دو تیم برتر از ما وجود دارد اما با این وجود آنها باید از ما بترسند.
در هفته جاری بالوتلی باید به دیدار وزیر کینگ برای بازپرسی میرفت و بالوتلی از رسانهای شدن این مطلب تعجب کرد.
من علاقهای به صحبتهای دیگران ندارم. من با وزیر دیدار داشته ام. در آینده نیز به دیدار ایشان خواهم رفت اما هیچ کدام از جلسات اجباری نبوده است. من نمیدانم شما انتظار دارید چه چیزهایی در مورد این ملاقات بگویم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]