تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 68 اولاول ... 71314151617181920212767 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 671

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | فصل 2013-2014

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کاکا بازیکن بالغی است

سولی علی‌ مونتاری اعتقاد دارد کاکا بازیکن بالغ تری شده و باعث ایجاد شور و شوق بیشتر در میان میلانی‌ها شده است. بازی بعدی میلان در برابر تورینو خواهد بود.

در بازی تمرینی روز یکشنبه آلساندرو ماتری تونأست سه بار گلزنی کند که پاس هر سه توسط کاکا ارسال شده بود. این دو بازیکن که در روزهای آخر به میلان پیوستند در تمرینات بسیار درخشان ظاهر شده اند.

کاکا یکی‌ از بهترین تراکوییستاهای دنیا است و این توانایی دارد که با فضاسازی، باعث فشار از میانه میدان بر روی حریف شود.

ما گروه خوبی در اختیار داریم که اغلب بازیکنان تیم جوان هستند اما در مقابل بازیکنان باتجربه خوبی نیز مانند بونه‌را، آبیاتی و دی یانگ‌ به ما کمک می‌‌کنند تا تیم قدرتمندتری داشته باشیم.

کار من و نایجل این است که به عنوان فیلتر عمل کنیم، بنابراین تیم حریف قبل از دستیابی به دروازه ما، باید از ترکیب ما دو نفر عبور کند. این نقش مهمی‌ در بازی است زیرا از نظر بدنی باید همیشه آمادگی ۱۰۰ درصد را داشته باشیم.

میلان در ادامه بازیهای سری آ روز شنبه به مصاف تورینو خواهد رفت.

ما برای پیروزی به تورین می‌‌رویم اما می‌‌دانیم که بازی آسانی پیشرو نداریم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بازی مثل دیروز هیچوقت انجام نداده بودم

ماریو بالوتلی اذعان کرد که فرصت‌های بیشماری که در مقابل جمهوری چک از دست داده است وی را شوکه کرده است.

تاکنون چنین بازی نداشتم.

این مهاجم نیمه اول بازی توپی را به تیرک پیتر چک زد اما موقعیت‌های تک به تک بسیار زیادی را از دست داد. بالوتلی توانست پنالتی سرنوشت ساز را به گل تبدیل کند و نتیجه ۲-۱ را به نفع ایتالیا رقم بزند.

وی در مصاحبه رای اسپورت گفت: پیش از این من چنین موقعیت‌هایی‌ را از دست نداده بودم. در بازی دیروز بسیار بدشانس بودم اما تا آخرین لحظه تلاش خود را انجام دادم. تیم ملی‌ در حال بهتر شدن است و مهمتر از این کادر فنی‌ خوبی است که در اختیار داریم.

زمانی‌ که پیتر چک توپ مرا دفع کرد، به نظر من رسید اگر آرامتر ضربه زده بودم به راحتی‌ می‌‌توانست توپ را دوباره مهار کند برای همین کمی محکمتر زدم اما توپ بیش از اندازه بالا رفت.

بعد از دست دادن چندین موقعیت انتقادهایی از بالوتلی شد اما تماشاچیان حاضر در استادیوم یوونتوس شروع به تشویق وی کردند.

من از هواداران تیم ملی‌ تشکر می‌‌کنم که مرا حمایت کردند زیرا انتظار چنین برخوردی از تماشاگران را نداشتم.

آتزوری ترکیب خود را از ۳۴۲۱ به ۴۳۳ تغییر آرایش داد که برای این منظور اسوالدو وارد زمین شد.

من زمانی‌ که مهاجم دیگری در کنارم باشد بیشتر احساس راحتی‌ می‌‌کنم اما در نیمه اول فرصت‌های زیادی داشتیم. من به شخصه دوست دارم مهاجمی کمکی‌ همراه من باشد.

بالوتلی در نیمه اول کارت زردی گرفت که در ادامه می‌‌توانست از زمین اخراج شود. وی به خوبی توانست پس از آن خود را کنترل کند.

همیشه باید خودمان را کنترل کنیم اما این مساله در زمین سخت است. من در صحنه دوم سعی‌ داشتم تا توپ را مال خود کنم و بازیکن حریف را ندیدم بنابراین از نظر من مستحق کارت زرد هم نبودم. من به او برخورد کردم اما عمدی در کار نبود.

تیم ملی‌ ایتالیا با این برد به جام جهانی برزیل ۲۰۱۴ صعود کرد و اولین تیمی بودند که همراه تیم ملی‌ هلند از اروپا راهی‌ جام جهانی‌ شدند.

به نظر من ایتالیا در میان مدعیان قرار دارد. یکی‌ دو تیم برتر از ما وجود دارد اما با این وجود آنها باید از ما بترسند.

در هفته جاری بالوتلی باید به دیدار وزیر کینگ برای بازپرسی می‌‌رفت و بالوتلی از رسانه‌‌ای شدن این مطلب تعجب کرد.

من علاقه‌ای به صحبت‌های دیگران ندارم. من با وزیر دیدار داشته ام. در آینده نیز به دیدار ایشان خواهم رفت اما هیچ کدام از جلسات اجباری نبوده است. من نمی‌‌دانم شما انتظار دارید چه چیزهایی‌ در مورد این ملاقات بگویم.

2. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

100 تايي شدن، هدف جديد کاکا در ميلان

هافبک جديد ميلان هدف جديدش در اين تيم را 100 گله شدن اعلام کرد.
    ريکاردو کاکا در دوره نخست حضور خود در ترکيب ميلان موفق شد 95 گل در 270 ديدار رسمي براي اين تيم به ثمر برساند.

به نقل از فارس، او اکنون بار ديگر به سن سيرو بازگشته تا دوران موفق خود در ترکيب روسونري را تکرار کند. کاکا اعلام کرده نخستين هدفش در ترکيب ميلان در فصل جاري رساندن رکورد گل‌هايش براي ميلان به عدد 100 است.

«قول مي‌دهم بيشترين تلاشم را به کار بگيرم تا در کنار آن بتوانم به رکورد 100 گل براي ميلان برسم. تنها به پنج گل ديگر احتياج دارم تا بتوانم به اين رکورد برسم و مي‌دانم که خيلي زود اين کار را انجام مي‌دهم. دوست دارم بتوانم در ترکيب تيم ملي فوتبال برزيل در جام جهاني حضور داشته باشم اما مهم‌تر از همه چيز برايم اين است که در ترکيب ميلان بدرخشم.»

گفتني است کاکا مي‌تواند نخستين ديدار رسمي خود براي ميلان را مقابل تورينو انجام دهد. اين ديدار فردا (شنبه) و از ساعت 23 و 15 به وقت تهران در تورين آغاز خواهد شد.

4. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال موسیقی راک و متال Graham reaper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    روی زمین.

پيش فرض

100 تايي شدن، هدف جديد کاکا در ميلان

هافبک جديد ميلان هدف جديدش در اين تيم را 100 گله شدن اعلام کرد.
    ريکاردو کاکا در دوره نخست حضور خود در ترکيب ميلان موفق شد 95 گل در 270 ديدار رسمي براي اين تيم به ثمر برساند.

به نقل از فارس، او اکنون بار ديگر به سن سيرو بازگشته تا دوران موفق خود در ترکيب روسونري را تکرار کند. کاکا اعلام کرده نخستين هدفش در ترکيب ميلان در فصل جاري رساندن رکورد گل‌هايش براي ميلان به عدد 100 است.

«قول مي‌دهم بيشترين تلاشم را به کار بگيرم تا در کنار آن بتوانم به رکورد 100 گل براي ميلان برسم. تنها به پنج گل ديگر احتياج دارم تا بتوانم به اين رکورد برسم و مي‌دانم که خيلي زود اين کار را انجام مي‌دهم. دوست دارم بتوانم در ترکيب تيم ملي فوتبال برزيل در جام جهاني حضور داشته باشم اما مهم‌تر از همه چيز برايم اين است که در ترکيب ميلان بدرخشم.»

گفتني است کاکا مي‌تواند نخستين ديدار رسمي خود براي ميلان را مقابل تورينو انجام دهد. اين ديدار فردا (شنبه) و از ساعت 23 و 15 به وقت تهران در تورين آغاز خواهد شد.

ایشالّا میلان میبره یوونتوسم میبازه!

6. 4 کاربر از Graham reaper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 73_POUYA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    Iran-Azari

پيش فرض

مصدومیت جدید در خط دفاعی
    ماتیاس سیلوستره نیز زیر تیغ رفت
    پنجمین مصدوم خط دفاعی میلان

این مدافع به صورت قرضی از اینتر به میلان پیوست تا جانشین بونرای مصدوم شود ولی خود نیز دچار مصدومیتی مشابه دی شیلیو شد.
    میلان به طور رسمی اعلام کرد که درمان های اولیه پاسخ گو نبوده است .
    سیلوستره به همین دلیل زیر تیغ جراحی رفت و زانوی پای راستش را عمل کرد.
    زمان بازگشت وی مشخص نیست و او نیز همراه با دانیله بونرا ، ماتیا دی شیلیو، یرسون ورگارا و آباته در لیست مصدومان خط دفاعی میلان قرار دارد.

منبع : وب سایت رسمی باشگاه

8. 4 کاربر از 73_POUYA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 73_POUYA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    Iran-Azari

پيش فرض

دی یانگ: بسیار راحت می شود در میلان هماهنگ شد
    .
    کاکا و ماتری به زودی با شرایط تیم اشنا می شوند

نایجل دی یانگ در رابطه با خرید های جدید میلان گفت :
    "این برای هر بازیکنی ساده است که در میلان جا بیوفتد چرا که هر کسی به خوبی با وظیفه ی خود آشناست."

" کاکا و ماتری کمی زمان نیاز دارند تا بتوانند شرایط مسابقه را بدست آورند اما آن ها به خوبی تمرین می کنند."

" وضعیت تیم خوب است و ما در حال تلاش برای پیروزی در بازی شنبه هستیم."

وی که فصل گذشته را به دلیل مصدومیت از دست داده بود در این فصل به عنوان یکی از مهم ترین بازیکنان تیم از او یاد می شود.

وی در این باره به شبکه ی میلان گفت:

"این بسیار سخت است که بگویم هستم یا خیر. راستش را بخواهید هم تیمی هایم باید در این باره نظر بدهند که آیا من یکی از رهبران تیم هستم یا خیر."

"شاید در این تیم بیش از یک رهبر وجود دارد."

منبع : milan chanel

10. 4 کاربر از 73_POUYA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اینجاست که عدم خرید یک مدافع درست و حسابی به چشم میاد .
    الان گرفتار مصدومیت در خط دفاعی شدیم و هر لحظه ممکنه که این موج مصدومیت به سمت مدافعان اصلی میلان {زاپاتا و مکسس} بره و اون موقع است که باید کاسه ی چه کنم دست بگیریم !
    دی سیلیو رو که یک ماه در اختیار نخواهیم داشت و آباته هم 8 تا 10 روز مصدومه و الان هم سیلوستره به اونا اضافه شده . بونرا هم که در بازی های پیش فصل برای سه ماه خانه نشین شد {هر چند که باعث خوشحالی جماعت میلانی شد و از سوتی های اون راحت شدیم}

خوشبختانه در حال حاضر در کناره ها پوشش خوبی داریم و امانوئلسون - کونستانت - زاکاردو حتی پولی هستن که میتونن در پست مدافع کناره به میلان کمک کنن تا غیبت دی سیلیو و آباته کمتر به چشم بیاد .
    ولی در صورت از دست دادن یکی مثل مکسس کارمون خیلی سخت میشه .

12. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

الشاراوی هم توی تمرینات دیروز از ناحیه همسترینگ دچار مصدومیت شده و اون هم به لیست مصدومان میلان اضافه شد .
    قراره که فردا یک تست پزشکی از اون گرفته بشه و مدت زمان دوری و ریکاوری اون مشخص بشه .

کلا توی مصدومیت ها جزو عجایب دنیای فوتبالیم !!!!!!!!

14. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

اینجاست که عدم خرید یک مدافع درست و حسابی به چشم میاد .
    دی سیلیو رو که یک ماه در اختیار نخواهیم داشت و آباته هم 8 تا 10 روز مصدومه و الان هم سیلوستره به اونا اضافه شده .
    ..................
    دقیقا.یه سیلوستره بود که اون هم شتک شد
    مصدومیتها در میلان بیش از اندازه ست.چرا از این هیئت های حقیقت یاب نمیذارن ببینن علت چیه.تو ایران که خوب جواب میده
    هرساله داریم از مصدومییتها ضربه میخوریم
    با این وضعیت،در بازی با سلتیک هم آباته رو نخواهیم داشت.دی شیلیو به بازی با آژاکس هم نمیرسه.

16. 4 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

امیدوارم حداقل در نیم فصل دوم یک مدافع با کیفیت به تیم اضافه بشه .
    بعد از تعطیلات زمستانی رقابت به اوج خودش میرسه و در ادامه راه لیگ قهرمانان هم خرید یک مدافع خوب میتونه کمک زیادی برای میلان باشه .
    خیلی وقته منتظر یک مدافع درست و حسابی هستیم ولی هنوز که هنوزه توی خماری موندیم .

باید دید این ورگارا تا چه حدی پیش میره و آیا میتونه برای میلان مفید باشه یا نه !؟

18. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اولین بازی کاکا با پیراهن روسونری
    ماسیمیلیانو آلگری تایید کرد که کاکا برای اولین بار پس از بازگشت به میلان در دیدار برابر تورینو به میدان خواهد رفت.

کاکا ستاره سابق تیم ملی برزیل در سال 2009 سن سیرو را به مقصد رئال مادرید ترک کرد اما در تابستان جاری و تنها 48 ساعت پیش از پایان مهلت نقل و انتقالات به جمع روسونری ها بازگشت.
    ماسیمیلیانو آلگری سرمربی تیم فوتبال آ.ث میلان که در چند روز گذشته از نحوه تمرینات کاکا ابراز رضایت کرده بود، اعلام کرد که او برای پوشیدن پیراهن میلان پس از 4 سال کمی مضطرب است اما با این حال در دیدار برابر تورینو به میدان خواهد رفت: «فکر می کنم که کاکا در میان 11 مرد اصلی من خواهد بود. او آمادگی خوبی دارد و به خوبی تمرین کرده است. به نظر من کاکا در حال حاضر شور شوق یک پسر جوان را دارد.»
    او ادامه داد: «من فکر می کنم که او کمی برای اولین بازی خود استرس دارد و طبیعی است اگر در دقایقی از بازی نمایش خوبی نداشته باشد.»
    این سرمربی ایتالیایی در بخش دیگری از صحبت هایش گفت: «کاکا می تواند چیزهای زیادی به میلان اضافه کند. او برای این باشگاه کارهای بزرگی انجام داده. کاکا در این سه سال بازی های زیادی در مادرید انجام نداد اما بلافاصله خود را با شرایط جدید وفق داد. او می تواند الگوی خوبی برای جوان ترها باشد.»

پ.ن: بازی به این حساسی اولین بازی کاکا با لباس میلان بعد از 4سال که تو رئال بازی میکرد طبق معمول پخش نمیشه شبکه 3 بازی بارسا نشون میده شبکه ورزش هم ساعت 30 دقیقه بامداد بازی رئال مادرید پخش میکنه راحت میتونستن حداقل 60 دقیقه بازی میلان پخش کنن ولی چون بحث های کارشناسی این چیزا هست اونم نشون نمیدنفقط باید تاسف خورد به حال این رسانه میلی
    Last edited by clau; 14-09-2013 at 16:59.

20. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •