خودش میخواد بیاد
الان مشکل فقط بارسا هست!
خودش میخواد بیاد
الان مشکل فقط بارسا هست!
زیاد هم به این رسانه ها گوش نکنید مخصوصاً رسانه های انگلیس و خصوصاً روزنامه ی منفور سان
تازه خود تیاگو گفته از یونایتد هیچ پیشنهادی نداشته!
به رسانه های انگلیس گوش ندید. به REZAHOSEYNGANI گوش بدید. با همه ی بازیکنان جهان رابطه داره.
.................................................. .................................................. ......
کسی با اینترنت فوتبال نگاه می کنه؟ سایت های Live Stream منظورمه. باید حداقل چه سرعتی داشت؟ سرعت 512 مخابرات که مفت نمی ارزه.
شوما با من مشکلی داری برادر؟
اگر خوشت نمیاد لازم نیست پست های منو بخونی
"وقتی شما لیگ را با ۱۰ امتیاز اختلاف به پایان میرسانید، نیازی به خریدهای زیاد نخواهید داشت."با تمام احترامی که برای حرفای اسکولز قائلم، ولی من فکر میکنم مشکلات یونایتد اینقدر ساده نیست که با اومدن بازیکنی مثل فابرگاس همه چی درست بشه. اگه یونایتد فصل پیش تونست با این بضاعت قهرمان بشه، به نظر من 80 درصد قهرمانی رو مدیون رئیس بودیم، رئیسی که الان نیست، رئیسی که یک استثنا تو فوتبال بود و تکرار نخواهدشد.
من هر از گاهی نگاه میکنم...پینگ هم به نظرم تاثیر زیادی داره
با یک مگ آسیاتک که باز هم نتونستم..ولی با برنامه Sopcast که خیلی حجم میبره میشه دید.
Livetv.ru/en
پاسخ مثبت فابرگاس به حضور درمنچستريونايتد
ستاره بارسلونا براي پيوستن به قهرمان فصل گذشته ليگ برتر انگليس موافقت خود را اعلام کرد.
به نقل از ساندي اکسپرس، سرانجام سسک فابرگاس، ستاره بارسلونا پس از ديدار محرمانه درن دين، مدير برنامههايش و اد وودوارد، مدير اجرايي منچستريونايتد راهي اين باشگاه انگليسي خواهد شد.
وودوارد که به همراه منچستريونايتد به اردوي پيش فصل خاور دور رفته بود، خيلي زودتر به انگليس بازگشت تا تلاش بيشتري براي جذب فابرگاس انجام دهد. درن دين همان کسي است که سال گذشته نيز در پيوستن رابين فان پرسي به يونايتدها نقشي انکار نشدني ايفا کرد.
گفته شده که فابرگاس مورد توجه آرسنال نيز قرار داشته ولي ترجيح داده راهي منچستريونايتد شود.
دين رو به وودوارد گفته که سسک ميخواهد به ليگ برتر انگليس بازگردد ولي به آرسنال نخواهد رفت و گزينه نخست او منچستريونايتد است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معلومه میاد!
میاد تو بهترین لیگ اروپا و قهرمان لیگ جزیره فیکس بازی میکنه!
کنار هم تیمی سابقش ون پرسی
امیدوارم بیاد
خوبه : ولی باز هم ضعفای فصل پیش مخصوصا دفاع رو داریم . رافائل فصل پیش با سوتیاش شد یار دوازدهم اون تیم و مارو از صعود انداخت !! هنوز هم که سن تیم بالاست . با رفتن رئیس درسته نمیشه تیم رو یهو عوض کرد ولی با این میانگین سنی هافبمهامون باقی تیم باید دوبرابر بدون تا کم نیاریم توی سرعت جزیره !
شایعه جدیدتر کسی نشنیده بزاره ؟؟!!
شایعه که نیست
فقط
خوده فابرگاس قبول کرده بیاد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)