تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 754 اولاول ... 71314151617181920212767117517 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

یک سئوال
    از جعبه تقسیم که توی کوچه هست یه کابل مشکی رنگ اومده رفته توی جعبه حفاظ کنتور که توی حیاط خونه هست اونجا با چسب برق به یه کابل سفید رنگ متصل شده اومده باز توی جعبه تقسیم داخل خونه . دوباره توی جعبه تقسیم به یک نوع سیم 2 رشته دیگه وصل شده رفته توی پریز خونه
    زیاده تیکه تیکه نیست این سیم؟؟ چیکار میتونم بکنم که بیان از جعبه تقسیم داخل کوچه یه کابل مرغوب مستقیم بکشن داخل جعبه تقسیم خونه ؟ به مخابرات مربوطه ؟ قبول میکنن بیان همچین کاری کنن ؟ یا خودم باید کابلشو بخرم بگم بیان نصب کنن ؟
    در سوال اول:
    نویز خط باعث ایجاد مشکل شده؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ما دو خط تلفن داریم خونه. یکی snr 31 هست که خط خیلی قدیمی تر هست و یکی دیگه که من استفاده میکنم و تازه هم خریدیم، snr 11 هست!!

به نظر شما چرا اینقدر تفاوت هست؟

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

ما دو خط تلفن داریم خونه. یکی snr 31 هست که خط خیلی قدیمی تر هست و یکی دیگه که من استفاده میکنم و تازه هم خریدیم، snr 11 هست!!

به نظر شما چرا اینقدر تفاوت هست؟
    شاید مسیر هاشون یکی نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

در سوال اول:
    نویز خط باعث ایجاد مشکل شده؟
    snr روی 11 هه
    attenuation روی 44.5
    وضعش زیادجالب نیست میترسیم پس فردا توی زمستون اوضاع از اینم بدتر شه . سیم تلفن خیلی تیکه تیکه شده شاید با یه کابل یه تیکه وضع بهتر شه

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

snr روی 11 هه
    attenuation روی 44.5
    وضعش زیادجالب نیست میترسیم پس فردا توی زمستون اوضاع از اینم بدتر شه . سیم تلفن خیلی تیکه تیکه شده شاید با یه کابل یه تیکه وضع بهتر شه
    تیکه نمی دونم تاثیر داره یا نه
    ولی اگر مشکل پیدا کرد عوض کن
    اینجوری خوب نیست؟
    نظرت چیه؟

6. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

فعلا که قطعی ندارم سرعتمم مشکلی نداره پس بهتره صبر کنم ببینم اگه اوضاع بدتر شد برم سیمها رو عوض کنم
    توی زمستون بیشتر به مشکل میخورم بعضی وقتها با یه برف و یخبندون چند روز اینترنت قطع میشه نمیدونم مشکل از مخابراته یا من . یه دلیل دیگشم به خاطر پشتیبانی شرکت بود هر دفعه ما زنگ زدیم گفتیم مشکل داریم اومد ه میگه شما نویز داری .سرعت کمه میگه نویزداری پینگ بالاست باز نویز داری اینترنت چرا قطعه شما نویز داری

8. این کاربر از R.min بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

فعلا که قطعی ندارم سرعتمم مشکلی نداره پس بهتره صبر کنم ببینم اگه اوضاع بدتر شد برم سیمها رو عوض کنم
    توی زمستون بیشتر به مشکل میخورم بعضی وقتها با یه برف و یخبندون چند روز اینترنت قطع میشه نمیدونم مشکل از مخابراته یا من . یه دلیل دیگشم به خاطر پشتیبانی شرکت بود هر دفعه ما زنگ زدیم گفتیم مشکل داریم اومد ه میگه شما نویز داری .سرعت کمه میگه نویزداری پینگ بالاست باز نویز داری اینترنت چرا قطعه شما نویز داری
    به نظر من صبر کن تا زمستون
    اگر مشکل داشتی
    برو دنبالش
    و پیگیری زیاد بکن

10. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال m_r1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    گنبد و گرگان

پيش فرض

تاپیک خیلی مفیدی هستش دمتون گرم
    SNR من شب به 10-.0 هم میرسه الام 8.6 هستش روز ها معمولا همینه سیم ها هم تعویض کردم هیچی
    افتضاحه بخدا 10 شب به بعد که اصلا اینترنت ندارم سیگنال اینقدر ضعیف میشه به منفی میرسه چراغ ADSL هی خاموش میشه یه دقیقه بعد روشن میشه دوباره 1 دقیقه اینترنت دارم دوباره قطع میشه تا خود نصف شب همین وضعه
    اون سیمی که کشیدن تا دم در و ببینی خندت میگیره هیچی سرشون نمیشه بخدا 4 تا بی سواد

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

تاپیک خیلی مفیدی هستش دمتون گرم
    SNR من شب به 10-.0 هم میرسه الام 8.6 هستش روز ها معمولا همینه سیم ها هم تعویض کردم هیچی
    افتضاحه بخدا 10 شب به بعد که اصلا اینترنت ندارم سیگنال اینقدر ضعیف میشه به منفی میرسه چراغ ADSL هی خاموش میشه یه دقیقه بعد روشن میشه دوباره 1 دقیقه اینترنت دارم دوباره قطع میشه تا خود نصف شب همین وضعه
    اون سیمی که کشیدن تا دم در و ببینی خندت میگیره هیچی سرشون نمیشه بخدا 4 تا بی سواد
    امیدوارم از تاپیک استفاده کرده باشید
    منم مشکل تو رو دارم
    خیلی اذیت شدم
    هنوزم درست نشده
    از سیم کشی خونه اطمینان داری؟

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی PSYCHO_MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من الان چند وقته یکی دوساعت ساعت و خیلی مواقع هر چند دقیقه یکبار چراغ adsl مودمم خاموش میشه و ارتباطم قطع میشه و دوباره خودش ری استارت میشه البته قطعیش طولانی نیست فوری وصل میشه ولی دفعاتش زیاده و اعصاب خوردکن .
    جالبه یه روز در میون شدت و ضعف داره یه روز قطعی در هر چند دقیقه یه بار فرداش هر چند ساعت یه بار . تو ساعات شبانه هم که اوجش هست و هر 2 3 دقیقه قطع و وصل میشه که دیگه قید شبانه رو زدم.
    پشتیبانی هم کار خاصی نمیکنه فقط میگه مشکلی نداریم ما.
    من 5 6 ماه هست snr خطم 15 16 برای داون استریم و 22 برای آپ استریم تقریبا ثابت هست و هنوزم تغییری نکرده و تا این اواخر اصلا مشکل قطعی نداشت که یدفعه این مورد پیش اومد . حتی یه زمان snr خط رو 10 بود هم مشکل قطعی نداشتم ولی الان نمیدونم چشه . چیزیم تغییر نکرده از طرف من با اسپیلیتر و بدون اون هم تست کردم تاثیری نداره .
    البته از دیروز یه ذره بهتر شده و تعداد دفعات قطعی یکم کمتر شده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •