در سوال اول:
نویز خط باعث ایجاد مشکل شده؟
در سوال اول:
نویز خط باعث ایجاد مشکل شده؟
ما دو خط تلفن داریم خونه. یکی snr 31 هست که خط خیلی قدیمی تر هست و یکی دیگه که من استفاده میکنم و تازه هم خریدیم، snr 11 هست!!
به نظر شما چرا اینقدر تفاوت هست؟
شاید مسیر هاشون یکی نیست
snr روی 11 هه
attenuation روی 44.5
وضعش زیادجالب نیست میترسیم پس فردا توی زمستون اوضاع از اینم بدتر شه . سیم تلفن خیلی تیکه تیکه شده شاید با یه کابل یه تیکه وضع بهتر شه
تیکه نمی دونم تاثیر داره یا نه
ولی اگر مشکل پیدا کرد عوض کن
اینجوری خوب نیست؟
نظرت چیه؟
فعلا که قطعی ندارم سرعتمم مشکلی نداره پس بهتره صبر کنم ببینم اگه اوضاع بدتر شد برم سیمها رو عوض کنم
توی زمستون بیشتر به مشکل میخورم بعضی وقتها با یه برف و یخبندون چند روز اینترنت قطع میشهنمیدونم مشکل از مخابراته یا من . یه دلیل دیگشم به خاطر پشتیبانی شرکت بود هر دفعه ما زنگ زدیم گفتیم مشکل داریم اومد ه میگه شما نویز داری .سرعت کمه میگه نویزداری پینگ بالاست باز نویز داری اینترنت چرا قطعه شما نویز داری
![]()
به نظر من صبر کن تا زمستون
اگر مشکل داشتی
برو دنبالش
و پیگیری زیاد بکن
تاپیک خیلی مفیدی هستش دمتون گرم
SNR من شب به 10-.0 هم میرسه الام 8.6 هستش روز ها معمولا همینه سیم ها هم تعویض کردم هیچی
افتضاحه بخدا 10 شب به بعد که اصلا اینترنت ندارم سیگنال اینقدر ضعیف میشه به منفی میرسه چراغ ADSL هی خاموش میشه یه دقیقه بعد روشن میشه دوباره 1 دقیقه اینترنت دارم دوباره قطع میشه تا خود نصف شب همین وضعه
اون سیمی که کشیدن تا دم در و ببینی خندت میگیره هیچی سرشون نمیشه بخدا 4 تا بی سواد
امیدوارم از تاپیک استفاده کرده باشید
منم مشکل تو رو دارم
خیلی اذیت شدم
هنوزم درست نشده
از سیم کشی خونه اطمینان داری؟
من الان چند وقته یکی دوساعت ساعت و خیلی مواقع هر چند دقیقه یکبار چراغ adsl مودمم خاموش میشه و ارتباطم قطع میشه و دوباره خودش ری استارت میشه البته قطعیش طولانی نیست فوری وصل میشه ولی دفعاتش زیاده و اعصاب خوردکن .
جالبه یه روز در میون شدت و ضعف داره یه روز قطعی در هر چند دقیقه یه بار فرداش هر چند ساعت یه بار . تو ساعات شبانه هم که اوجش هست و هر 2 3 دقیقه قطع و وصل میشه که دیگه قید شبانه رو زدم.
پشتیبانی هم کار خاصی نمیکنه فقط میگه مشکلی نداریم ما.
من 5 6 ماه هست snr خطم 15 16 برای داون استریم و 22 برای آپ استریم تقریبا ثابت هست و هنوزم تغییری نکرده و تا این اواخر اصلا مشکل قطعی نداشت که یدفعه این مورد پیش اومد . حتی یه زمان snr خط رو 10 بود هم مشکل قطعی نداشتم ولی الان نمیدونم چشه . چیزیم تغییر نکرده از طرف من با اسپیلیتر و بدون اون هم تست کردم تاثیری نداره .
البته از دیروز یه ذره بهتر شده و تعداد دفعات قطعی یکم کمتر شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)