بعد میگن فروشش زیاد ..آخه کسی بعد از دیدن این عکس میتونه بازیو نخره:
همین عکس کل تبلیغات EA رو نابود میکنه!دی!
EMINEM - SURVIVAL
بعد میگن فروشش زیاد ..آخه کسی بعد از دیدن این عکس میتونه بازیو نخره:
همین عکس کل تبلیغات EA رو نابود میکنه!دی!
EMINEM - SURVIVAL
بابا چه هیزم خشکی به شما فروخته که اینقد ترولش میکنین آخه؟!
یکم از بازی حرف بزنید به جای اینهمه ترول!![]()
سیستم بازی رو نگاه :!
OS: Win7 64-bit / Win 8-64 bitCPU: Intel Core 2 Duo E8200 2.66 GHz / AMD Phenom X3 8750 2.4 GHz or betterRAM: 6 GBHDD: 50 GBspaceVGA: NVIDIA GeForce GTX 550 Ti / ATI Radeon HD 5870 or betterDirectX: 11
تازه حد اقلشه !
دوست عزیز، 5 صفحه است که درباره همین موضوع داره میچرخه! کاش قبل اینکه یه پست بدی، صفحات رو یه نیگاه بندازی که چیزی رو دوباره ننویسی!![]()
دیگه حرفی ندارم !
شرکت سازنده بازی : بازیکنان کال آو دوتی Hardcore (گیمر حرفه ای ) نیستن ...حتی اصن گیمر نیستن !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا اعتراف بزرگی بود ....
Last edited by mjorh; 21-10-2013 at 19:48.
چه خبره اینجا من نمیدونم چه هیزم تری به شما فروخته این COD که انقد میتوپید بهش.بابا دست از سرش بردارید.طرفدارای خاص خودش رو داره که زیادم هست.حالا چه ملت اعتراف کنن گیمر نیستن چه عکس بندازن یه سگ دارن شلیک میکنه با اسلحه.والا
من خودم قبلنا عاشق cod بودم تا اینکه تری آرکبا چاشنی زامبی اومد گند زد به کل این بازی یادمه برای مدرن وارفار 1 چقدر شور و اشتیاق داشتم حتی هر جور شده بود کامپیوترم رو ارتقا دادم فقط برای اون بازی به نظرم این شماره میتونه اون خاطرات رو برام زنده کنه
در کل هم بخوایم بگیم cod تم جدیدی رو تو بازیای شوتر اول شخص آورد. اما اینکه شرکت سازنده گفته بازیکنای ما حرفه ای نیستن خواسته یه جورایی بگه بازی ما فروش بیشتری داره طرفدارای بیشتری داره افراد بیشتری با بازیشون انس میگیرن و همه پسنده
خب سیستم رسمی اعلام شد که فرق چندانی با سیستم گفته شده توسط انویدیا نداشت .....مضحک!
Below are the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Minimum System Requirements:
CPU: Intel® Core™ 2 Duo E8200 2.66 GHZ / AMD Phenom™ X3 8750 2.4 GHZ or better
Memory: 6 GB RAM
Hard Disk Space: 40 GB
Video: NVIDIA® GeForce® GTS 450 / ATI® Radeon™ HD 5870 or better
Sound: DirectX compatible sound card
DirectX®: DirectX® 11
Internet: Broadband Internet connection for Steam and Online Multiplayer.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا.پس چرا همشون میزنن ویندوز 64 بیت.یعنی راه نداره روی 32 بیت بازی کنیم؟
آخه 6 گیگ چه خبره؟جنگه مگه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)