سلام دوست عزيز من تو صفحات قبل كاملا" نوشتم تو جعبه بايد چيا باشه يه چند صفحه برگرد عقب !!نوشته شده توسط rami_hemi
سلام دوست عزيز من تو صفحات قبل كاملا" نوشتم تو جعبه بايد چيا باشه يه چند صفحه برگرد عقب !!نوشته شده توسط rami_hemi
يه سري تم براي w810
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها يعني هيچ راهي وجود نداره كه و810 از حداكثر قدرت اسپيكر استفاده كنه من كه از اين صداي ضعيفش اعصابم خيلي خورد شده لطفا يه كاري كنيد
پس چي شد ؟ كسي سراغ نداره ؟نوشته شده توسط shahabamo
نوشته شده توسط ali_j98
حرف خوبي زدي ( حداكثر قدرت اسپيكر )
من چون كارم الكترونيكه خوراكم ور رفتن باگوشيه وقتي روز اولي كه اين گوشي رو خريدم روزه دوم بازش كردم وقتي بلندگوشو ديدم مطمئن شدم يه چيزي سر راه بلندگوش گذاشتن تا صدا به حداكثر نرسه البته منظورم از يه چيزه يه قطعه الكترونيكيه مثل يه خازن كاهنده
راستش چون نقشه مدارش هنوز نيست نتونستم وارده جزئيات بشم ولي دارم روش كار ميكنم اگه خبري شد همينجا ميگم
نوشته شده توسط shahabamo
متاسفانه پيغام گير با فرمت جاوا هنوز وجوده نداره البته براي سيمبين هست ها ولي هنوز براي جاوا ننوشتن كه به اين گوشي بخوره
راستي نميشه يه كاري كرد كه اين w810 سيمبين هم بخونه؟ آخه خيلي زايس نوكيا 6630 هم سيمبين بخونه هم جاوا ولي اين نتووووووووونه نه؟
راستي پيغام گير نبود؟
بويز ون جان ممنون از جوابت منم فك ميكردم همچين چيزي بايد باشه ولي جرات باز كردن گوشي نداشتم اخه واسه من يه چيزي عجيبه چرا صداي بازيام بلند و خوبه؟ يعني اون خازن فقط موقع پخش اهنگ فعال ميشه؟؟ يه چيز ديگه شايد علته اينكه باتري و810 از و800 شارژ كمتري نگه ميداره هم همين خازنه باشه البته به خاطر بزرگتر شدن ل سي د هم هست ولي ميتونه بيشتر به اون علت باشه
اقا شما هم يه حرفاي ميزني وقتي ميگن سيستمش جاواست ميخاي گوشي واست معجزه كنه.پيغام گير هم فعلن گير نمياد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)