تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 88 اولاول ... 71314151617181920212767 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 874

نام تاپيک: سریال هوش سیاه 2

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

من هنوز باورم نمیشه این یه سریال ایرانیه که بعد از گذشتن چند قسمت و 16 صفحه از تاپیک اینده ی فیلم مشخص نیست؟
    ینی کی با کی ازدواج میکنه و این چیزا توش نیست
    ولی مطمئن باشید اگر کاظمی قهرمان بشه ( که بعید میدونم بشه ) اونوقت بازم همه گیر میدن که شد یه چیزی مثل بلیک فرار از زندان یا الکس ماهون
    متاسفانه ادامه سریال هم رفت تا شنبه البته اگه شنبه بازم به بهانه فوتبالی چیزی پخش رو متوقف نکنن

2. این کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

متاسفانه ادامه سریال هم رفت تا شنبه البته اگه شنبه بازم به بهانه فوتبالی چیزی پخش رو متوقف نکنن
    امروز فردا چی په؟ کلا نمیدن تو این روز یا یه چی دیگه میخوان بپخشن؟

اونجاش جالب بود که فهمیدیم خودشو انداخته بود از ترس اونا تو زندان. من میگفتم با خودم چرا این خیلی راحت خودشو گذاشت دستگیر کنن. معلومه اخر نسخه قبلی راحت میتونست در بره که یواش کاراشو انجام داد تا بگیرنش! :پی
    چون پلیسه تا بیاد سریع میتونست در بره دیگه! دی پی
    Last edited by Ghaioom; 30-05-2013 at 12:16.

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

امروز فردا چی په؟ کلا نمیدن تو این روز یا یه چی دیگه میخوان بپخشن؟

اونجاش جالب بود که فهمیدیم خودشو انداخته بود از ترس اونا تو زندان. من میگفتم با خودم چرا این خیلی راحت خودشو گذاشت دستگیر کنن. معلومه اخر نسخه قبلی راحت میتونست در بره که یواش کاراشو انجام داد تا بگیرنش! :پی
    چون پلیسه تا بیاد سریع میتونست در بره دیگه! دی پی
    شنبه تا چهارشنبه پخش میکنه فقط!

ناظر انجمن درخواست نرم افزار ALI . R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام. از اینجا میتونید تکرار قسمت های پخش شده رو ببینید . ( کیفیت پایینه ! - فرمت flv ) :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

شنبه تا چهارشنبه پخش میکنه فقط!
    اصولا باید امشب پخش میکردن سریالو چون شنبه به خاطر شنبه به خاطر فوتبال پخش نکردن به جاش باید امشب پخش میکردن

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من هنوز باورم نمیشه این یه سریال ایرانیه که بعد از گذشتن چند قسمت و 16 صفحه از تاپیک اینده ی فیلم مشخص نیست؟
    ینی کی با کی ازدواج میکنه و این چیزا توش نیست
    ولی مطمئن باشید اگر کاظمی قهرمان بشه ( که بعید میدونم بشه ) اونوقت بازم همه گیر میدن که شد یه چیزی مثل بلیک فرار از زندان یا الکس ماهون
    نمیدونم ولی به نظرم اگه این سریالهای ایرانی رو واقعا روش وقت بزارن همه یه چیزی در همین حد هوش سایه در بیان . نه اینکه سریال هر شبی پخش میکنن . همین هوش سیاه هم اشتباهه به نظرم . مثل اکثر سریالهای تو دنیا باید همون روال هفته ای رو پیش بگیره . اینا دلشون نمیخواد بیننده منتظر بمونه . در حالی که خودش عاملیه برای جذب مخاطب و از طرفی باعث میشه سریالها من در واردی و عجله ای نشه . همین هوش سیاه با اینکه عالی کار شده اما به نظر میرسه خیلی عجله ای خواستن روش کار کنن . و کاش اینا به جای اینکه اسم هوش سیاه دو رو بهش بچسبونن اسم فصل دو رو بهش میدادن بهتر بود . کلاسش هم بیشتر میشد . سینمایی که نیست یه دو میزارن تنگش .

کاربر فعال انجمن رادیو و تلویزیون constant_boy23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    محل سكونت !

پيش فرض

سريال روندش يه نظرم زيادي كنده .... كلا كسي قسمتي رو نبينه چيزي رو از دست نميده ...يه خرده دست بجنبونن بد نيست ...
    در مورد فرار از زندان هم متاسفانه يه سري شباهت ها خيلي زياده و نميشه نا ديده گرفت و گفت اصلا اسكي نيست ...نميشه هم گفت كپي كردن اونو ...چون اصلا معلوم نيست قراره توي زندان چي بشه و اين سريال ساختارش خيلي متفاوته ...
    اين قسمت منتظر يه انفجار واقعيدرست و حسابي توي يه سريال ايراني (داخل شهر منظورمه ) بودم كه اين اتفاق نيفتاد و با يه چيز كشكي سر و تهشو هم اوردن ...

سوتي : توي زندان وقتي اون زنداني جديد در حال تهديد كردن كاظمي بود چنگال دستش بود .....اونم چنگال غير پلاستيكي ...اولا كه اصلا تو زندان چنگال نميدن ..اگه هم بدن پلاستيكي ....اونم چنين زندان بزرگي نوبره ديگه ..

اينطوري بود كه زنداني ها همو تيكه پاره ميكردن

9. 2 کاربر از constant_boy23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال rahnemoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

به نظر من این سریال هم خیلی سوتی داره و هم خیلی آبکی نوشته شده!

مثلا توی قسمت قبل که قرار بود برن سلول کاظمی رو بگردن، همه چی دست به دست هم داد که نتونن مدرکی پیدا کنن!!!! همون زندانی که باهاش رفیق بود رو میارن که لوله کشی رو چک کنه!!! اون نفری که باید میرفت برای چک کردن سلول، توی اتاقش نبود و مجبور بودن اسمش رو با صدای بلند بگن و بگن که داریم میریم سلول رو بگردیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بعد هم اون لوله‌کش بدون اینکه کاری انجام بده یا کسی بخواد جلوش رو بگیره (به بهانه آوردن ابزار!، مگه ابزار رو توی سلولش داشته؟!؟!؟) راهش رو میکشه و میره تا خبر بده!!!!!!!!!!! اتفاقا یکی از دوستاش رو می‌بینه و به اون میگه، اونهم میره و همه مدارک رو جمع می‌کنه و از قضا همون موقع اون هم سلولی که خیاط هست هم وارد میشه تا این یکی با پوشیدن کت بتونه اومدنش به اون سلول رو توجیه کنه!!!!!!!!!!!!!!!! و کلی چیزهای دیگه. راستی مگه توی زندان اجازه دارن که سوزن و قیچی و... داشته باشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یکی دیگه از مسائل جالب این سریال اینه که همه چی به کامپیوتر وابسته هست! حتی بچه‌های سرگرد هم همه حرفشون در مورد کامپیوتر و رباتیک هست! هدیه که براشون خریداری میشه، کیت ربات هست، کلاس فوق برنامه هم که مشخصه باید حتما کلاس رباتیک باشه!!! و کلی از این مسخره بازی‌های دیگه! توی اداره هم که همه تبلت دارن و کوچک‌ترین مورد رو هم از روی تبلت باید ببینن تا جواب بدن!!!!!!!

یکی از بخش‌های خیلی الکی‌اش هم (برای اینکه بخوان بگن سرگرد چقدر اطلاعات کامپیوترش بالاست) اون قسمتی بود که یه مجرم رو میگیرن و سرگرد داره ازش بازجویی می‌کنه بعد مجرم میگه من مثلا فلان کار رو کردم، بعد یهو سرگرد میگه: خب بذار از اینجا به بعدش رو من بگم!!!!!!!!!!!!!!!! بعد شروع میکنه به گفتن یه سری چرت و پرت در مورد کامپیوتر و میگه یعنی تو اینکارها رو کردی و مجرم هم میگه: بله درسته!!!!!!!!!!!!!!! آخه کجای دنیا موقع بازجویی بجای اینکه مجرم اقرار کنه، بازجو شروع می‌کنه به گفتن اتفاقات افتاده!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اینقدر از این چیزها توی این سریال هست که تا چندین صفحه میشه راجع بهش نوشت.
    البته در پایان باید بگم که این فقط نظر شخصی من هست و...!

رامین
    Last edited by rahnemoun; 30-05-2013 at 18:04.

11. 3 کاربر از rahnemoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

"فرار از زندان" ورژن ایرونی

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

مثلا توی قسمت قبل که قرار بود برن سلول کاظمی رو بگردن، همه چی دست به دست هم داد که نتونن مدرکی پیدا کنن!!!! همون زندانی که باهاش رفیق بود رو میارن که لوله کشی رو چک کنه!!! اون نفری که باید میرفت برای چک کردن سلول، توی اتاقش نبود و مجبور بودن اسمش رو با صدای بلند بگن و بگن که داریم میریم سلول رو بگردیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بعد هم اون لوله‌کش بدون اینکه کاری انجام بده یا کسی بخواد جلوش رو بگیره (به بهانه آوردن ابزار!، مگه ابزار رو توی سلولش داشته؟!؟!؟) راهش رو میکشه و میره تا خبر بده!!!!!!!!!!! اتفاقا یکی از دوستاش رو می‌بینه و به اون میگه، اونهم میره و همه مدارک رو جمع می‌کنه و از قضا همون موقع اون هم سلولی که خیاط هست هم وارد میشه تا این یکی با پوشیدن کت بتونه اومدنش به اون سلول رو توجیه کنه!!!!!!!!!!!!!!!! و کلی چیزهای دیگه. راستی مگه توی زندان اجازه دارن که سوزن و قیچی و... داشته باشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اين كه نشد مشكل به نظرم سختگيرانه داريم به اين سريال نگاه ميكنيم
    همين مشكلات تو بهترين سريال هاي خارجي هم هست
    اين رفيقش خوب لوله كش بوده تو زندان هم لوله كشي ميكرده
    در ضمن مشكلات آب زندان سر كاظمي بود كه به همون رفيقش گفت يجوري لوله اصلي منفجر كن
    اين رفيقش داره كم كم همون كارارو ميكنه
    حالا اون نگهبان نبود و اسمش بلند صدا ميكنن و ... هم خدايي نميشه بهش بگيم مشكل
    خوب دو حالت داشت اگر كسي متوجه نميشد ميرفتن كاظمي ميگرفتن كارش تموم بود
    نويسنده فعلا شرايط توري ميچينه كه كاظمي حالا حالاها باشه
    اين شرايط تو همه سريال هاي بزرگ دنيا هم هست
    نويسنده شرايط جوري ميچينه كه يا به قهرمان كمك كنه يا كارش سخت تر كنه
    تو فرار از زندان هم از اين شرايط بود
    (من عاشق فرار از زندان بودم حتي چند روز وقتي تموخم شد بي حال بودم كلي دنبال اخبار فصل جديد بودم و ...)
    اگه بخوام مثل شما نگاه كنم
    وقتي مايكل رفت پيش روانيها وقتي بليك يكيو آورد سلول مايكل نشونش بده
    خيلي اتفاقي تي بگ هم ميبنه بليك اومده و ميره به حرفاشون گوش ميده و بقيه ماجرا....
    به اينا نميشه گفت مشكل خوب شرايطي كه نويسنده بوجود آورده

14. 5 کاربر از 3D-Max بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •