تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 22 اولاول ... 7131415161718192021 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 213

نام تاپيک: کمی توضیحات فنی راجع به اختلالی که از دیشب به وجود آمده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

برین کنار کینگ اومد
    دوستان دل من از همه شما پر خون تره.
    اما با فحاشی به اسلام و . . . . فقط باعث بسته شدن تاپیک و فروم میشین.
    من که به شخصه میخوام یکبار برای همیشه این دندون لق رو بکنم و بندازم دور و اونترنت ماهواره ای بگیرم. پینگ بالاتر سرعت خیلی بالاتر بدون نیاز به فندق شکن.
    پینگ بالا برای شما که میخوای بازی انلاین انجام بدید مشکل ساز هست برای وبگردی مشکل ساز هست فقط برای دانلود استافده میشود که میبینی در پایگاههای نظامی عراق و افغانستان برای ارسال فیلمها و تصاویر به پایگاه های دیر استفاده میشود . پس بیخیال استفاده نرمال و معمولی باش.

اینترنت ماهواره ای 3 مدل داریم که در نوع سوم ارسال و دریافت هر دو از طریق دیش انجام میشه.
    در ضمن این سیستم جدید دریافت رو مختل میکنه و ارسال مشکل نداره. با این وجود من میخوام هر دو رو از طریق دیش انجام بدم.

در مورد اینترنت ملی :
    با توجه به پرس و جو های انجام شده توسط من از افراد آگاه در این زمینه:
    قراره که یه اینترنت ملی (اینترانت واژه صحیح تری برای این نوع اینترنت هست ) در کنار شبکه جهانی بوجود بیاد.
    برای امور دولتی و بانک ها و شرکت ها و . . . استفاده میشه و به دلیل حفاظت اطلاعات دولتی در مقابل هکرها قراره ساخته بشه
    مانند SSS در آمریکا Social Security System که در این سیستم اطلاعات امنیتی افراد و شرکت ها در شبکه اینترانتی در اختیار شرکت ها و نهاد های مربوطه قرار میگیره.
    با توجه به طبقه بندی های اطلاعاتی تو اون شبکه قراره کارهای بانکی مانند بانکداری اینترنتی و . . . و امور دولتی مانند پلیس + 10 و غیره از طریق اون شبکه انجام بشه.
    پس قرار نیست جایگزین اینترنت بشه.
    ولی متاسفانه چیزی هم که من شنیدم و مطمئنم اینترنت اصلی رو از بین خواهند برد . و این طور میشود . کجای حرف این عزیزان یک بار درست از اب در اومده که این بار دومش باشه . بنده ک شرح مفصل از دیداری با یک دوست که احتمالا پدرشون هم شما میشناسید داشتم و در مورد این مسائل مفصل صحبت کردیم . یقیین بدون اینترنت ملی تو راهه.

من زیاد اطلاعات ندارم اما خوندم که اگه سند با ریسیو با دیش انجام بدی می تونن ردتو بزنن و استفاده ازش غیر قانونیه . من اینو خوندم فقط ها .اگه بگیر ببند نداره ما هم مایل به استفاده هستیم
    بله دقیقا همین طوره و منم تایید میکنم من نزدیک 4 سال خط پی سی ام داشتم و متاسفانه با پارتی بازی هم نتونستم جمعش کنم و در نهایت میخواستم این روش رو انجام بدهم که وقتی متوجه موضوع شدم پام سست شد و بیخیال شدم.
    خواستی تاپیکهایی که گواه این موضع هست و با اید ی قبلی من ساخته شده رو نشونت میدم.

کار ما از بگیر و ببند گذشته داداش.
    اگه دوطرفه از دیش باشه احتمال ردیابی کردنش وجود داره که با روشهای خاصی به نام Focus Beam میشه ردیابی رو سخت کرد.
    اگر اطلاعاتم کافی باشه در این روش با قرار دادن استوانه ای با قطری برابر با قطر دیش از تشعشع امواج به اطراف جلوگیری میکنن
    و امواج به صورت یه ستون به سمت دیش میره بنابراین باید دیش خیلی دقیق تنظیم بشه.
    چون دوستان امواج رو با هلیکوپتر ردیابی میکنن حتما باید داخل این ستون امواج قرار بگیرن تا بتونن ردیابیش کنن. که شانس کمی داره
    اما یه طرفه رو نمیشه به این راحتی ردیابی کرد.
    عزیزم امواج این نوع از اینترنت برعکس تفکر شما نیازی به جهت یابی نداره بلکه در سراسر منطقه ای که کاوریج داشته باشه کاملا پخش شده و فقط کافیه شما جهت ماهواره رو داشته باشی با یک تکون مثل جی پی اس دریافت میشه . پس نیازی به چیزی مثل فایندر و این لوازم نخواهید داشت .
    درضمن نقشه تشعشعات کشور در دست وزارت دفاع هست سیم ثانیه میریزن در خونت چون فرکانسی که شما میخواهید به اون دسترسی پیدا کنید خارج از محدوده مجاز مثل رادیوهای اف ام / تلوزیون و رادیو هست و بلافاصله دتکت میشین و فوقع ماوقع ..
    من قبلا یک طرفه استفاده کردم ولی باید بگم متاسفانه این روش دیگه به صرفه نیست به چندین دلیل:
    پیدا کردن افرادی که اکانت ها رو بفروشن بسیار کمه و قبلنا (زمان د*لا*ری 800 تومن) توی گوگل افراد زیادی پیدا میشدن که بفروشن ولی الان اگه سرچ کنید کلا ریشه کن شدن
    قیمت بسیار بالای اکانت البته با وضعیت ارز های امروزی البته میگن اکانت های ه-ک شده میفروشن که قیمت پایینتری دار که دقیقا نمیدونم چین
    پیدا کردن فروشنده ها که دستگاه سند (یه چیزی شبیه ال ان ب*ی) بفروشن بسیار مشکل و قیمت بالا یادم میاد اون زمان (خ ا ت م ی) ارزوترینشون 300 تومن قیمت (مخصوص خونگی که 512 کیلوبایت رو میتونست سند کنه) داشت الانه رو نمیدونم
    اگه مشکلی پیش بیاد از نظر ساپورت اصلا پاسخگو نیستن
    البه اگه از دستگاه سند استفاده کنید پینگتون خیلی پایین میاد و اگه یه طرفه استفاده کنید پینگتون خیلی بالا میره خلاصش فقط بدرد دانلود میخوره
    اونها اکانتهای شیر هستش که یادمه 15 تومن برای اینرتنت 512 بود حتی 128 هم داشتند و تا وقتی که شارژ کنید اینترنت دارید و بصورت متناوب سرعت بالا میره . ولی وقتیشارژ نکنید وصل میشید ولی دریافت و انتقال ندارید.
    این که می گید اینترنت ملی
    (اینترانت واژه صحیح تری برای این نوع اینترنت هست )
    درکنار اینترنت قرار باشه معنی نداره چون اینترنتی که الان ما داریم و فقط چند ثانیه می شه به آی پی فرنگی متصل موند دیگه اینترنت نیست فقط می مونه همو اینترنت ملی
    اینترنت = اینترنشنا ل نتورک / یعنی شبکه جهانی یا به اختصار اینترنت
    اینترانت واژه درستی هست منم تایید میکنم

2. 4 کاربر از KING_DESIGNER2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

صفحه فيس پوك من :‌(((( :
      محتوای مخفی: . 

4. 2 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه rafaelmehraban's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

بچه ها یه مقدار راجع به این سیستم گرید چیر توضیح می دید>تو نت چیزی پیدا نکردم ولی گویا یه سیستم مشابهی برای دسترسی در نقاط دور دست هست.
    امروز عصر خونه یکی از دوستام تو ملاصدرا بودم اومدن این سیستم رو تو مجتمعشون کار گذاشتن حدودا ماهی هم 600 هزینه شه (در کل یعنی برای یه 10 واحدی ماهی 60) به علاوه یه مودم شبیه dvr یا ریسیور وایرلس(منظور اینه که پهنه) برای هر واحد(قیمت 2 تومنه به گفته این رفیقمون).سرعتش که خوب بود ساعت 7 بعد از ظهر که اوج شلوغی باشه دقیقا 498 کیلو بایت بر ثانیه داشت دان می کرد می گفت سرعت دست خودشونه؟؟؟ ولی اگر مثلا ببره رو 2 مگ یا 8 مگ سریع تموم میشه.من نفهمیدم که منظورش حجمی هست یا چیزه دیگه ولی خیلی جالب بود مخصوصا مودمش.و یه چیزه دیگه که من رو خیلی گیج کرد می گفت ------ رو خود گرید چیر پیدا می کنه و ما نیازی نداریم که از فیلتر شکن استفاده کنیم من فرصت نکردم تست کنم ولی مگه همچین چیزی میشه؟.
    کیا از این سیستم ها تو خونشون دارن؟ سرویس هاش چجوریه؟یه لینکی اسمی چیزی براش پیدا کنید ببینیم چیه.
    بچه ها این سوال رو من کجا بپرسم به جواب می رسم؟ همین تاپیک خوبه یا ببرم جای دیگه؟ از بچه های شبکه باز و Isp دار و دانشمند نداریم اینجا؟ کسی از شما ها از این سیستم استفاده نمی کنه؟

6. 2 کاربر از rafaelmehraban بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای JIGSA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران - ایران

پيش فرض

هاهاهاها
    سر شرکت بلیزارد کلاه گذاشتیم . دوستان روشی گفتن که الان جواب داد.
    بلیزارد ایران رو تحریم کرده و به آی پی های ایران اجازه کانکت شدن به سرورهاش رو نمیده
    به فندق شکن وصل میشیم و بعد بازی رو اجرا میکنیم. بعد از وارد کردن یوزر نیم و پسورد به محض وصل شدن به سرور بازی فندق شکن رو قطع میکنیم.
    حالا بازی وصل میمونه و میتونیم ازش استفاده کنیم. خارجی ها هنوز نفهمیدن ایرانی جماعت عجب موجودات خفنی هستن

8. 3 کاربر از JIGSA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

جلل خالق یاهو هم سرعتش بهتر شده بدون مشکل باز میشه فقط خواستن گیم رو از ما بگیرن عجبا خب حوصلمون سر رفت اصلا گیم به جهنم دوستامو از دست دادم
    این اینترنت ملی هم ربطی به این اینترنت نداره اگه بخوان کلا قطش میکنن وگرنه اینترانت کاری با اینترنت نداره 100 دفه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

من که تا الان با یاهم سرچ میکردم وایمیلم اصلا مشکل نداشت با سرعت بالا این گوگل هم بعضی اوقات قاطی میکنه باز میشه........

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

جالبی ش اینه که کسی ما رو پشم م حساب نمی کنه که بیاد بگه اقا خفه شید گیم و میم تعطیل.

از ما بهترون که هستن چون همه مافوق پول دارن. ولی مساله اینه که
    سرعت چه جوری دست خودشونه؟
    این مودما چیه؟من تا حالا ندیده بودم .
    بالاخره به قول شما اگرم دیتایی رد و بدل بشه تحت نظارت مقررات رادیویی هست این گرید چیر قراره چی کار انجام بده (یه دستگاه اندازه یه کیس بزرگه با چند تا آنتن و سیم پشتش)؟ فقط یه شیر کننده اینترنت هست یا چی؟

هر سیستمی که باشه محدود به محدودیت های همین مملکت میشه ، فقط بعضی مراکز مثل دانشگاه های بزرگ میتونن با مجوز دیش بذارن و سند و ریسیو با دیش داشته باشن که اونا هم برای کاربرانشون بدون شیلتر پیلتر نیست.

اینکه شوما پولدار باشی یه چیزه اینکه مجوز داشته باشی یه چیز دیگه.

شما با ماهی فکر کنم حدود 700 - 800 هزار تومن میتونی از هر شرکتی که بخوای اینترنت 2 مگابیت dedicated بگیری ، بدون شیرینگ ، بدون محدودیت حجمی.

حالا اون سیستمی که شما میگی لابد هر ماه یه حجم محدودی در اختیارشون هست و خودشون میتونن سرعت رو تنظیم کنن (مثلا بین 512 تا 2 مگ)

هاهاهاها
    سر شرکت بلیزارد کلاه گذاشتیم . دوستان روشی گفتن که الان جواب داد.
    بلیزارد ایران رو تحریم کرده و به آی پی های ایران اجازه کانکت شدن به سرورهاش رو نمیده
    به فندق شکن وصل میشیم و بعد بازی رو اجرا میکنیم. بعد از وارد کردن یوزر نیم و پسورد به محض وصل شدن به سرور بازی فندق شکن رو قطع میکنیم.
    حالا بازی وصل میمونه و میتونیم ازش استفاده کنیم. خارجی ها هنوز نفهمیدن ایرانی جماعت عجب موجودات خفنی هستن
    الان میشه بازی کرد مشکل قطعی نداره ؟

خیلی زور داره آدم پول بده بازی اورجینال بگیره بعد نتونه بازی کنه ، واقعا زشته این کار بلیزارد ، ما رو بگو که چقدر از این شرکت تعریف میکردیم

12. این کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Undisclosed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

در ضمن ایشون میگفت احتمالش زیاده که سیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راه اندازی شده باشه در زیرساخت .

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

بنده شخصا هیچ ادعای مسلمانی ندارم ، در برخورد با طرف مقابل هم فقط و فقط میزان انسانیتش برام مهمه ، حالا اینکه در ظاهر مسلمان ، مسیحی ، آتئیست ، اگنوستیک و غیره باشه من هیچ بشر کار ندارم !
    دوستان خواهشن بحث تایپک رو عوض نکنید . تایپک در زمینه های مورد بحث شما از قبیل فلسفه و بحث انسانیت و معیار مقایسه و همچنین انواع بازی ها در این فروم و فروم های دیگه زیاده .

الان مشکل قطعی نداریم ولی بعد 30 ثانیه چنان کند میشه که آدم قیدشو میزنه . (در مورد شیلترشکن ها)

15. 3 کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای JIGSA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران - ایران

پيش فرض

دوستان الان فکر کنم مشکل بزرگ مملکت بازی کردن بوده.
    چون برادر من به راحتی داره از فیش بوخ و تولیتر استفاده میکنه.
    و ار طریق همین 2 تا سایت اقدام علیه امنیت ملی میکنه
    اما من بیچاره دقیقا از همون کانکشن استفاده میکنم فقط برای بازی که خوب فعلا تو خماری بازی موندیم.

17. 4 کاربر از JIGSA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •