دوستان میشه لینک صفحاتی که دموها توش هست رو بذارید، نه لینک مستقیم؟ این لینکای مستقیم موقتین و بعد مدتی کار نمی کنن. هم مدیا فایر هم خیلی سایتای دیگه.
دوستان میشه لینک صفحاتی که دموها توش هست رو بذارید، نه لینک مستقیم؟ این لینکای مستقیم موقتین و بعد مدتی کار نمی کنن. هم مدیا فایر هم خیلی سایتای دیگه.
EA هم دیگه شورشو درآورده. همیشه یه بامبولی باید سر آدم دربیاره!
next-gen فقط گرافیکش فرق میکنه یا گیم پلی هم متفاوته؟
کلاً یه چیزی میخوان درست کنن، که وقتی نسخهی PC رو بزاری کنارش، باید حالت به هم بخوره.
کی قراره تو بازار ایران بیاد؟؟؟؟؟؟
دوست من ، مساله خیلی سادس
وفتی 99% جهان و 100% ایرانیا نسخه ی پی سی رو به صورت کرک شده بازی میکنن،چه لزومی داره که فیفا واسه پی سی رو هم نکست بدن ؟ از این زاویه هم به مساله نگاه کن دوست من...
اخه دکترجان اگه بخوای از اون زاویه نگاه کنی که کلاً EA نباید برای PC بازی بسازهیعنی این چند سالی که همه نسخه ها با یک کیفیت بود EA از این مسئله خبر نداشت؟!
کپی متاسفانه(یا خوشبختانه) روی کنسول ها هم وجود داره و به صورت منطقی نمیشه گفت این ملاک خوبی باشه که واسه یک پلتفرم بازیی ساخته بشه یا نشه..شرکت ها تو این سالها سعیشون این بوده که از طریق قابلیت های آنلاینی که شانس کمی واسه -- شدن دارن افراد رو تشویق به خرید نسخه اصلی بکنند
روشنه که با اومدن نسل جدید کنسول ها شرکت ها آزادی عمل خیلی بیشتری نسبت به گذشته تو پیاده سازی ایده هاشون پیدا می کنند حالا اگه بخوان همین آزادی عمل رو به یکباره رو PC هم اعمال کنند مطمئناً حداقل 60 70 درصد افراد با کامپیوترهای حال حاضرشون نمی تونن این بازی رو اجرا کنند
البته حرفت قبول دارم ولی نمیشه اینقد کلی به قضیه نگاه کرد...مطمئناً با توجه به این که فاصله ارائه کنسول های نسل جدید و ارائه بازی زمان کمی خواهد بود و شانس کمی برای ه.ک این کنسول ها تا اون زمان وجود داره و هیجانی که در ابتدای هر نسل وجود داره، EA با این سیاست چنان فروشی خواهد کرد که هزینه تمام اون نسخه های کپی شده سالهای قبلش در میاد![]()
سلام دوستان
خبری از مد انلاین و پرو نشده؟
با سپاس
کاش بایرن رو زیادی قوی نسازن
البته فیفا یه جوریه یکی بازیش خوب باشه با یه تیم ضعیف میتونه یه تیم قوی رو ببره
اما اونیکی فوتباله اگر کریس رونالدو رو برداری دیگه از هرجا بشوتی گله....یعنی دسته دست بچه 5 ساله هم باشه میتونه بهت گل بزنه....
همین الانشم بایرن جز قویترین تیم های فیفا هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)