تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 28 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 277

نام تاپيک: کالیبراسیون و رفع عیب آن در تلویزیون سامسونگ

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوست عزیز منم میخوام تلویزیونم رو کالیبره کنم اما سونی هستش چه باید بکنم مدلش هم W670 ممنون میشم راهنمایی کنید من از TV برای گیم استفاده میکنم بهترین حالت تصویر رو در حالت گیم میخوام
    دوست عزیز
    معمولا تلویزیونها برای بازی در منوی تصویر حالت بازی را هم دارند که در آن حالت رزولیشن تصویر برای حرکات سریع کالیبره شده است ولی اگر می خواهید کنتراست تصاویر تان را به دلخواه تنظیم کنید از پست اول و انتهای آن از مطلب تعیین کنتراست استفاده کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام بازهم خیلی عذر میخوام وقتتونو میگیرم آخه دو مساله اینجا هست

اول اینکه تلویزیون من قسمت اچ دی ام آیش مشکل نداره یعنی وقتی دستگاهی رو با کابل اچ دی ام آی بهش وصل میکنم تصویرش مثل قبل شفافه میترسم با این روشی که برای سری دی فرمودی یعنی این روش:
    یک روش برای سری D
    گاهی برای حل مشکل کالیبره در تلویزیون های سری D که تلویزیون می تواند الگوهای آزمون را برای شما تولید کند.

در رفتن به منو سرویس
    SVC -> Test Pattern -> HDMI WBPattern (تغییر این ON)
    SVC -> Test Pattern -> HDMIPatternSEL (تغییر این به 7)
    سپس برگردید به کالیبراسیون خود را به HDMI
    ADC / WB -> ADC -> HDMI کالیبراسیون
    و دوباره آن را اجرا کنید. شما یک موفقیت دریافت می کنید هنگامی که به پایان رسید کالیبراسیون برگردید
    SVC -> Test Pattern -> HDMI WB Pattern(تغییر بدهید به OFF) این تست شده برای سامسونگ 6400 سری D
    اونم (قسمت اچ دی ام آِ ی) هم مشکل پیدا کنه ،یعنی شما میفرمایید با این کار( آ وی) کالیبرسیون حل میشه؟
    دوم اینکه اون قسمتی که تو تاپیک فوق فرمودید
    تلویزیون من تو این قسمت اون موارد تصویر نمونه شطرنجی و... رو داره دیگه شماره 7 نداره منظورتون از تغییر این قسمت به 7 چیه؟
    خواهشا منو راهنمایی کنید آخه یه نمایندگی سامسونگ میگفت که بردش مشکل پیدا کرده یعنی ممکنه با به هم ریختن کالیبراسیون برد مشکل پیدا کنه؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام بازهم خیلی عذر میخوام وقتتونو میگیرم آخه دو مساله اینجا هست

اول اینکه تلویزیون من قسمت اچ دی ام آیش مشکل نداره یعنی وقتی دستگاهی رو با کابل اچ دی ام آی بهش وصل میکنم تصویرش مثل قبل شفافه میترسم با این روشی که برای سری دی فرمودی یعنی این روش:
    یک روش برای سری D
    گاهی برای حل مشکل کالیبره در تلویزیون های سری D که تلویزیون می تواند الگوهای آزمون را برای شما تولید کند.

در رفتن به منو سرویس
    SVC -> Test Pattern -> HDMI WBPattern (تغییر این ON)
    سپس برگردید به کالیبراسیون خود را به HDMI
    ADC / WB -> ADC -> HDMI کالیبراسیون
    و دوباره آن را اجرا کنید. شما یک موفقیت دریافت می کنید هنگامی که به پایان رسید کالیبراسیون برگردید
    SVC -> Test Pattern -> HDMI WB Pattern(تغییر بدهید به OFF) این تست شده برای سامسونگ 6400 سری D
    اونم (قسمت اچ دی ام آِ ی) هم مشکل پیدا کنه ،یعنی شما میفرمایید با این کار( آ وی) کالیبرسیون حل میشه؟
    دوم اینکه اون قسمتی که تو تاپیک فوق فرمودید
    تلویزیون من تو این قسمت اون موارد تصویر نمونه شطرنجی و... رو داره دیگه شماره 7 نداره منظورتون از تغییر این قسمت به 7 چیه؟
    خواهشا منو راهنمایی کنید آخه یه نمایندگی سامسونگ میگفت که بردش مشکل پیدا کرده یعنی ممکنه با به هم ریختن کالیبراسیون برد مشکل پیدا کنه؟

دوست عزیز
    مین برد شما مشگلی ندارد مشگل شما فقط درهم ریختگی av شماست و ببینید در قسمت
    SVC -> Test Pattern در آن قسمت av دارد یا نه و در آخر از پست اول همین تایپیک رو
    روش کالیبراسیون رنگ (AV)از آن روش استفاده کنید اگر درست نشد از روشهای گفته شده در همان پست استفاده کنید و اگر هیچ کدام اثر نداشت از جداول برای قسمت
    ADC/WB استفاده کنید و اگر باز هم اثر نداشت از مطلب قرمز رنگ استفاده کنید که این اخرین ونهایی ترین راه حل است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام به همه من یه مشکل دارم تو منو مخفی میخواستم منوی فارسی بیارم یه دفعه خاموش که کردم دیگه روشن نشد ارم سامسونگ میاد بعد 10 ثانیه خاموش میشه باید چکار کنم
    لطفا یکی کمکم کنه
    اصلا منوی برای دیگه نمیاره که بخوام ریست فکتور کنم.....تمامه صفحه سیاه میشه بعد خاموش میشه
    مدل led هم ساامسونگ f5000 مالزی هس

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام به همه من یه مشکل دارم تو منو مخفی میخواستم منوی فارسی بیارم یه دفعه خاموش که کردم دیگه روشن نشد ارم سامسونگ میاد بعد 10 ثانیه خاموش میشه باید چکار کنم
    لطفا یکی کمکم کنه
    اصلا منوی برای دیگه نمیاره که بخوام ریست فکتور کنم.....تمامه صفحه سیاه میشه بعد خاموش میشه
    مدل led هم ساامسونگ f5000 مالزی هس
    دوست عزیز
    برای رفع این مشگل اینجا روی این شماره پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام دوستان . تلویزیون من درست شد. سری D5000
    یه مدل مشابه پیدا کردم و اعداد وایت بالانس و ADC Result را باهاش میزون کردم و درست شد. مشکل قبلیم این بود که اون یکی ال ای دی به HDMI وصل بود و مال من روی مود AV و من اصلا یادم نبود که هردو روی مود AV باشند. بهرصورت ممنون از تمامی دوستان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان ما جدیدا مدل f 6450 خریدیم / چجوری میشه تنظیمات دستی کنتراست و شفافیت و ... رو اعمال کرد؟ از کجای منو باید وارد شد و چه میزان باید دستکاری کرد؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان ما جدیدا مدل f 6450 خریدیم / چجوری میشه تنظیمات دستی کنتراست و شفافیت و ... رو اعمال کرد؟ از کجای منو باید وارد شد و چه میزان باید دستکاری کرد؟
    دوست عزیز
    از پست اول این تایپیک و از انتهای آن قسمت تعیین کنتراست استفاده کنید

9. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان من منو مخفي تلويزيون رو دست كاري كردم پورت usb از كار افتاده حتي تو قسمت منبع يا همون source هم usb نداره
    بايد چيكار كنم درست شه
    Last edited by alimafi; 17-03-2014 at 18:47.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان من منو مخفي تلويزيون رو دست كاري كردم پورت usb از كار افتاده حتي تو قسمت منبع يا همون source هم usb نداره
    بايد چيكار كنم درست شه
    دوست عزیز
    سعی کنید یکجا پست بدهید و منتظر باشید تا جواب تان را بگیرید.
    جواب شما را در این تایپیک دادم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •