سلام بازهم خیلی عذر میخوام وقتتونو میگیرم آخه دو مساله اینجا هست
اول اینکه تلویزیون من قسمت اچ دی ام آیش مشکل نداره یعنی وقتی دستگاهی رو با کابل اچ دی ام آی بهش وصل میکنم تصویرش مثل قبل شفافه میترسم با این روشی که برای سری دی فرمودی یعنی این روش:
یک روش برای سری D
گاهی برای حل مشکل کالیبره در تلویزیون های سری D که تلویزیون می تواند الگوهای آزمون را برای شما تولید کند.
در رفتن به منو سرویس
SVC -> Test Pattern -> HDMI WBPattern (تغییر این ON)
SVC -> Test Pattern -> HDMIPatternSEL (تغییر این به 7)
سپس برگردید به کالیبراسیون خود را به HDMI
ADC / WB -> ADC -> HDMI کالیبراسیون
و دوباره آن را اجرا کنید. شما یک موفقیت دریافت می کنید هنگامی که به پایان رسید کالیبراسیون برگردید
SVC -> Test Pattern -> HDMI WB Pattern(تغییر بدهید به OFF) این تست شده برای سامسونگ 6400 سری D
اونم (قسمت اچ دی ام آِ ی) هم مشکل پیدا کنه ،یعنی شما میفرمایید با این کار( آ وی) کالیبرسیون حل میشه؟
دوم اینکه اون قسمتی که تو تاپیک فوق فرمودید
SVC -> Test Pattern -> HDMIPatternSEL (تغییر این به 7)
تلویزیون من تو این قسمت اون موارد تصویر نمونه شطرنجی و... رو داره دیگه شماره 7 نداره منظورتون از تغییر این قسمت به 7 چیه؟
خواهشا منو راهنمایی کنید آخه یه نمایندگی سامسونگ میگفت که بردش مشکل پیدا کرده یعنی ممکنه با به هم ریختن کالیبراسیون برد مشکل پیدا کنه؟

دوست عزیز
مین برد شما مشگلی ندارد مشگل شما فقط درهم ریختگی av شماست و ببینید در قسمت SVC -> Test Pattern در آن قسمت av دارد یا نه و در آخر از پست اول همین تایپیک رو
روش کالیبراسیون رنگ (AV)از آن روش استفاده کنید اگر درست نشد از روشهای گفته شده در همان پست استفاده کنید و اگر هیچ کدام اثر نداشت از جداول برای قسمت ADC/WB استفاده کنید و اگر باز هم اثر نداشت از مطلب قرمز رنگ استفاده کنید که این اخرین ونهایی ترین راه حل است