تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 21 اولاول ... 7131415161718192021 آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 209

نام تاپيک: Dark Souls 2

داره خودمونی میشه connerd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    زمین

پيش فرض

اما بعضی وقتا اگه چیزی رو ندونی ممکنه خیلی چیزا رو از دست بدی

منم فقط در بعضی موارد به سایت مراجعه می کنم
    مثلا برای اینکه برای هر باس آیا کسی رو میشه سامون کرد یا نه
    در مواجهه با NPC ها برای اینکه ببینم چه کارایی دارن
    آشنایی با بعضی آیتم ها
    ترتیب محل ها برای صرف جویی در وقت!
    مکانیزم های بازی
    ...
    آره این خوبه حالا چندتا سوال پیش اومده
    1-چطور میشه مشعل روشن کرد؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این UNDEAD بدبختی که میبینید لول 20 هست به نظر شما چطوره؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2- ایشون چی هستن(بهش میخوره یه غول باشه که یه جایی واسه خودش خوابیده!)
    3-اون بالایی (1-که مربوط به جادو هاست) رو چطور میشه پر کرد؟
    4-رفتم یه جایی داخل MAJULA و یک چیزی بود که به نظر مربوط به قسمت آنلاین باشه و یه چیزی رو فعال کردم از اون موقع این اومده!این چیه؟
    آیا حدس من درسته؟
    راستی شما کجای بازی هستی؟
    این موجوداتی(شوالیه!شاید!)که داخل هست که هرکدوم واسه خودشون The Last Giant هستن!حالا اشکال نداره جاخالی میدیم اما وقتی دوتایی حمله میکنن دیگه کار خیلی سخت میشه!(خوب شد بمب هست)

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

چه بازیه شاهکاری بود با لول 220 تموم کردم
    انلاینش رو کسی میتونه یه توضیحی بده چجوریه؟

داره خودمونی میشه aminkhoob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    I.R.IRAN

پيش فرض

سلام

1- در کنار bonfire ها ابتدا علامت استراحت میاد بعد باید همون دکمه ای که برای دو دست گرفتن اسلحه دست راست است را بزنید ( نمیدونم اول بازی کدوم دکمس) بعد علامت روشن کردن مشعل (Light Torch) میاد که باید تایید کنید. و در جای مشعل های دیگه که قبلا روشن شدن هم میشه مشعل رو روشن کرد.
    توجه کنید که برای کامل شدن یک ماموریت بازی باید تمام مشعل های تو بازی رو روشن کنید.

فکر کنم با PC بازی میکنی؟ آره؟

در مورد دکمه های پیش فرض PC هم باید بگم افتضاحه!
    من که موس رو گذاشتم کنار و فقط با کیبورد میرم به چند دلیل:

نبودن امکان حرکات jumping attack و guard break چون موس با کیبورد هماهنگ نیست که در چند پست قبل توضیح دادم

مسئله ی بسیار مهم عوض شدن هدف قفل شده روی دشمنان که در این نسخه کاملا به دست بازیکن است و توسط موس نمیشه انجامش داد ، و با دو دکمه از کیبور که چرخش دوربین به راست و چپ هم هستند انجام میشه و بدون این کار به فنا رفتی! مخصوصا در باس های چند تایی که در این نسخه زیادن

زیاد بودن دکمه ها که با دو دست و روی کیبورد دسترسی راحت تر است

چون موس سرعت حرکت نسبتا زیادی داره و برای این بازی چندان مناسب نیست و با کیبورد کنترل دوربین تسلط بیشتری داره

من با کلی آزمون و خطا ترکیب خوبی رو برای کلید ها طراحی کردم که خیلی خوب کار میکنه
    به نظرم چون اساس بازی برای کنسوله با کیبورد بهتره
    شاید لیست طراحی کلیدامو بزارم

نکات عکس ها
    اول از همه بایدبگم که از سپری اسفاده می کنید که مناسب state شما نیست برای همین علامت ضربدر کنارشه این طوری اون سپر اصلا فایده ای نداره به نظرم یه سپر سبک بردارید از نوع small shield یا shield نه greatshield سپر های پیشنهادی:

که اولی عالیه اگه گیر بیاری که از غولای تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و همچنین از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میافته

2-این غول اسمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که در اینجا فعلا لازم نیس اونارو بکشید چون اونجا به جز یه قبر چیزی پیدا نمیشه که اگه توش بخوابید میتونید مرد را به زن و برعکس تبدیل کنید.
    یکی از این غولا در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قبل پل کوچک جای کلبه و آبشار در راه مخفی هست که به اون میرسه و کشتن این یکی انگشتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو میده.

شماره ی 1 محل spell هاست که باید در حالت استراحت در bonfire ها گزینه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] spell را بزنید و یکی از spell هایی که بدست اوردین رو انتخاب کنین که جادو ها هم مثل اسلحه ها یک state اولیه نیاز دارن و برای استفاده از هر نوع جادو باید نوعی اسلحه را به دست بگیرید.

شماره ی 2 محل نشان دادن آرم گروه یا covenant ای که عضو هستید است. شما عضو گروه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستید. که در Majula همون جایی که رفتید ، عضو شدید. با این کار بازی را سخت تر کردید و خون و قدرت دشمنا بیشتر میشه!
    شدیدا توصیه میشه به Majula برید و کنار اون ستون بزرگ با اون مردی که نشسته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صحبت کنید و عضو گروه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشید تا بتونید برای کمک افرادی رو سامون کنید که قبلا گفتم. و با کشتن روحای قرمز که ظاهر میشن افزایش درجه پیدا کنید و جایزه بگیرید. و انگشتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را بعد از 100 بار مردن به شما میده.

covenant ها علاوه بر آنلاین در آفلاینم تاثیراتی دارن

من کم بازی میکنم و در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستم
    Last edited by aminkhoob; 02-08-2014 at 07:10.

4. 2 کاربر از aminkhoob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

بازیش یه جوریه .. انگار اصلا ماله پی سی نیست و به پی سی تبدیل شده . من همون اول اول بازی رفتم تو یه خونه ای چندتا زن تو خونه بودن کاری باهام نداشتن بعد من به یکیشون حمله کردم آقا دیگه مگه ول میکرد . کینه شتری گرفته بود که حتی منو میکشد دوباره از اول میومد بازی پامو تو اون خونه میزاشتم دیگه ول نمیکرد اینقدر میزد تا بمیرم . دیگه منم بازی رو پاک کردم

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    I.R.IRAN

پيش فرض

بازیش یه جوریه .. انگار اصلا ماله پی سی نیست و به پی سی تبدیل شده . من همون اول اول بازی رفتم تو یه خونه ای چندتا زن تو خونه بودن کاری باهام نداشتن بعد من به یکیشون حمله کردم آقا دیگه مگه ول میکرد . کینه شتری گرفته بود که حتی منو میکشد دوباره از اول میومد بازی پامو تو اون خونه میزاشتم دیگه ول نمیکرد اینقدر میزد تا بمیرم . دیگه منم بازی رو پاک کردم

هههه
    جالب بود
    عزیزم تو این بازی به هیچ کس نباید حمله کرد مگر دشمنا که اگه هدف بگیری میشناسشون
    البته می شه افراد رو کشت اما ضررش بیشتر از سودشه چون باید ماموریت ها رو کامل کنی مگه این که آخر بازی بکشی
    واگه به کسی حمله کردی و باهات دشمن شد باید پیش یه نفر بری و گناهت رو پاک کنی

اون پیر زنه که اساس شروع بازی هست و باید باهاش صحبت کنی و کاراکتر خودتو بسازی
    کلاس تعیین میکنی بعد مشخصات ظاهری و چیزای دیگه
    توجه کنید که این بازی سیو خود کار داره و اگه اشتباهی کنی شاید نشه جبران کرد و می تونی دوباره new game بسازی والبته تو pc میشه از فایل سیو کپی برداشت

سعی کن به این بازی ساده نگاه نکنی وگرنه یکی از بهترین بازی های عمرتو از دست میدی
    پیچیدگی های زیادی داره که اگه ندونی مثل توشله بازی مسخره میشه!
    این نسخه از بازی هم برای کنسول و هم برای PC به طور تخصصی طراحی شده
    Last edited by aminkhoob; 02-08-2014 at 07:13.

7. این کاربر از aminkhoob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    I.R.IRAN

پيش فرض

محل سیو بازی در PC ویندوز7

C:\Users\%username%\AppData\Roaming\DarkSoulsII

username همون اسم کامپیوتر شماست
    فایل AppData ممکنه پنهان باشه

نامردا عجب جایی فایم کردنش!
    میتونید هر چند وقت اونو یه جا دیگه کپی کنید تا اگه مشکلی پیش اومد ازش استفاده کنید

یه جای مخفی هم تو بازی پیدا کردم برای بدست اوردن ست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که لباسا و شمشیر و سپر داره
    بعد از کشتن باس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از صخره جلویی میرین تو و یک جا که شکاف بزرگی رو زمین هست میپرین پایین و یه جسد رو با آیتم پیدا میکنید و بعد به طبقه پایین میرسید
    Last edited by aminkhoob; 02-08-2014 at 07:45.

داره خودمونی میشه Avlil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    Silvermoon City

پيش فرض

چه بازیه شاهکاری بود با لول 220 تموم کردم
    انلاینش رو کسی میتونه یه توضیحی بده چجوریه؟
    بازی خیلی خوبی هست اما نسبت به نسخه قبلی اسون تره
    توی نسخه انلاین بهتون از طرف بازیکنان دیگه invade میشه و جذابیت های خاص خودشو داره . در اونجا مثلا عضو Bell میشید و بهترین کار برای Farm invader هست اما مثلا توی نسخه افلاین این عضو شدن تاثیر خاصی نداره
    توی نسخه انلاین Sin بیشتر باید بهش توجه بشه چون بیشتر بهتون invade میشه که گناهانتون پاک بشه . توی نسخه انلاین ممکنه کلی سختی کشیده باشی و روی new game plus +++++ یک مسیر رو تخلیه کردی و بعد همونجا بهتون invade میشه و پایان ماجرا برای شما هست اگر طرف مقابلتون Full pvp باشه.در پچ های قبل البته میتونستید با قطع کردن اینترنت از invade شدن در امان بمونید

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    I.R.IRAN

پيش فرض

بازی خیلی خوبی هست اما نسبت به نسخه قبلی اسون تره
    توی نسخه انلاین بهتون از طرف بازیکنان دیگه invade میشه و جذابیت های خاص خودشو داره . در اونجا مثلا عضو Bell میشید و بهترین کار برای Farm invader هست اما مثلا توی نسخه افلاین این عضو شدن تاثیر خاصی نداره
    توی نسخه انلاین Sin بیشتر باید بهش توجه بشه چون بیشتر بهتون invade میشه که گناهانتون پاک بشه . توی نسخه انلاین ممکنه کلی سختی کشیده باشی و روی new game plus +++++ یک مسیر رو تخلیه کردی و بعد همونجا بهتون invade میشه و پایان ماجرا برای شما هست اگر طرف مقابلتون Full pvp باشه.در پچ های قبل البته میتونستید با قطع کردن اینترنت از invade شدن در امان بمونید
    سلام
    با کنسول انلاین میزنی یا PC ؟

من با PC نمیتونم انلاین بزنم چون product key میخاد
    نمیدونی چی کار کنم؟

پروفشنال S.R Download's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دو تا سوال دارم :
    1. بازی آنلاین هست یا افلاین ؟
    2. من این بازی رو از کجا میتونم خریداری کنم ( یه سایت معتبر معرفی کنید )

ممنون

داره خودمونی میشه Avlil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    Silvermoon City

پيش فرض

سلام
    با کنسول انلاین میزنی یا PC ؟

من با PC نمیتونم انلاین بزنم چون product key میخاد
    نمیدونی چی کار کنم؟
    سلام . من با pc بازی کردم . نسخه استیم هم گرفتم . میتونین از ۲ راه تهیه کنید
    ۱.از طریق tehranpay یا سایت های مشابه معتبر که پول میدین و به دلار براتون میخرن
    ۲.از طریق third parties مثل سایت originalkey.net
    الان که dlc جدیدشم اومده :‌)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •