اینجا کسی نیست جواب بده؟!؟؟؟؟؟
اینجا کسی نیست جواب بده؟!؟؟؟؟؟
سلام , یه سوال داشتم , تو نرم افزار QQ Player چطوری می تونم زیر نویس رو به فیلم اضافه کنم ؟![]()
سلام خدمت دوستان گرامی. تبلت هیوندای lotus ts3 II حدود 2 ماه قبل گرفتم. با شارژش از همون اول مشکل داشتم یعنی باید بیشتر از یک روز میزاشتم تو شارژ تا کامل شارژ شه.. از چن روز قبلم ک بیشتر از 10 درصد شارژ نمیشد . بردم نمایندگی گفت از بوردشه .. مثلا درست کردن دادم دستم. دوباره همون مشکلو داشت بردم نمایندگی گفتن باطریشه مثلا عوضش کردن.. دوباره اوردم خونه همون مشکلو داشت. ی شارژر جدید براش گرفتم شاید فرجی بشه ک نشد. خواستم قبل از اینکه از بالکن پرتش کنم بیرون ببینم راه حلی واسه رفعش هست .. اصلا مشکلش چیه نرم افزار سخت افزار.. لطفا کمکم کنید...
سلام
دوستان من یک تبلت Axrom دارم که خیلی هنگ میکنه. دوستان کسی این مشکل را داشته میشه حلش کرد یا نه؟
ممنونم از جواب هاتون.
سلام. کسی از دوستان تونسته از proxydroid بر روی تبلت lenovo a3000 استفاده کنده؟؟؟
می خواستم بدونم با تبلت های سیم کارت خور میشه تماس صوتی برقرار کرد یا مسیج داد ؟ من باهاش به اینرنت وصل میشوم ولی در این مورد چیزی به چشمم نخورد - آرکاس 80 g9
همانند موبایل
سلام من با wifi تبلت p3100 سامسونگ مشکل داره اسکن ميکن چيزي پيدا نميشه هر کاري ميکنم فايده ندارم کسي اين مشکل رو داشته راه حلش چي هست؟
با سلام دوستان من برای شارژ 10.1 n8000 samsung galaxy note 2 به مشکل خوردم خیلی طول میکشه تا شارژش کامل 100% بشه شاید یک روز طول بکشه کابل شارژر مشکل قطع و وصلی نداره![]()
سلام شما باید تبتونو فلش کنید تا مشکل حل بشه
سلام لازم نیست پرتش کنید پایین !
شما یه بار تبتونو فلش کنید مشکل حل میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)