سلام
تا اینجای بازی بیشتر خط اصلی داستان بازی رو رفتم و کمتر عملیات های فرعی رو انجام دادم واقعا میشه گفت گرافیک فوق العاده ایی داره و خوش به حال اونایی که دارن رو Ultra بازی میکنند
داستان بازی هم خوبه البته موشن کپچر زیاد داره و ممکنه هر کسی حوصلش رو نداشته باشه ولی اصل بازی همین موشن کپچرهاست و خوب مسلما کسایی که زبانشون بهتر باشه لذت بیشتری از بازی میبرن
هر چی بازی جلوتر میره داستانش با پیدا کردن سر نخ های جدید بهتر میشه و اینکه بفهمیم کجا باید دنبال Ciri گشت و قسمت هایی رو هم در نقش خود Ciri برای اینکه مشخص شه در گذشته براش چه اتفاقی افتاده بازی میکنیم که جالبه ...
درگیری آنچنانی نداره و هیولاهای توی بازی رو هم به راحتی میشه کشت طی کردن مسافت های طولانی هم یه کم حوصله ادم سر میبره مخصوصا که این اسبه به زور راه میره
خودشم که با کوچکترین ضربه ای به فنا میره ...
البته بعضی اوقات برای حل کردن معماهای بازی باید دنبال بعضی وسایل گشت که درعینی که حال میده ولی اعصاب خورد کنم هست مثلا تو منطقه velen قسمتی که باید تو اون منطقه وسیع میرفتی دنبال آنا میگشتی خیلی سخت بود ولی مراحل منطقه The Skellige فوق العاده هست ...
در مقایسه با Skyrim و Mass Effect 3 که جفتشون رو نصفه کاره پاک کردم این خیلی بهتره ...
موسیقی متنش و یه اهنگی که بعضی اوقات پخش میشه خیلی باحاله و به سبک بازیش میخوره ...
اینم یک سری عکس که از داخل بازی گرفتم و تا جایی که میشد حجمشون رو کم کردم :
1440*900 Pixels
این چهار تا عکسم فوق العاده شده که جدا قرار میدم :