تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 124 اولاول ... 71314151617181920212767117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 1234

نام تاپيک: تاپيك سوالات و مشكلات Smart TV Samsung

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مدل ال ای دی UA46ES6200R دارم
    دیروز ی کارتون با کیفیت 1080P دانلود کردم که حجمش حدود 990 مگ بود وقتی روی فلش گذاشتم به ال ای دی وصل کردم پخش نکرد در حالیکه همون کارتون رو با کیفیت 720P دانلود کردم ...پخش کرد
    کسی میدونه علتش چی میتونه باشه؟در حالیکه با توجه به ال ای دی بودن و فول اچ بودن اون می بایست این کیفیت رو هم پخش میکرد
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    فرمت فايل 1080ه چيه؟
    اگه يه فرمت پرتو پلا باشه تلوزيون نميتونه بخونه. ولي معمولا HDهاي 1080 فرمتش MKV هست كه تلوزيون ميتونه اجرا كنه.
    ببين كامپيوتر ميتنونه اجرا كنه!!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

درسته... فرمتش همون mkv هستش ولی با کیفیت 1080 اجرا نمیشه ولی همون کارتون با کیفیت 720 اجرا میشه
    میدونید علتش چی هست؟روی کامپیوتر اجرا میشه

3. این کاربر از bdsr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shervin_aleta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

دوست عزیز
    برای آن دسته از کاربرانی که با F8000 ( و یا هر مدل دیگر که همراهش بلسترIR ) در پکیجشان است ، تعویض local_set به منطقه مورد نظر خود را خیلی سر راست است .
    1. دانلود فایل های WAV را از اینجا
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2. وارد کنید فایل FACTORY+3SPEED_inv.wav به داخل iTunes و یا هر دستگاهی دیگر که موسیقی پخش می کند) . ایجاد یک لیست پخش را تنها با این فایل در آن ، اطمینان حاصل شود که عملکرد حلقه خاموش است تا فایل فقط یک بار بازی کند. در properties این فایل در آیتونز ، به نوبه خود تنظیم صدا تنظیم تا 100٪ و اگر از کامپیوتر استفاده می کنید روشن کردن حجم صدا بر روی PC خود تا حد حداکثر .
    3. افزودن بلستر IRکه سامسونگ به راحتی با TV را به
    سوکت هدفون
    کامپیوتر تان و تراز کنید بلستر IR با گوشه پایین سمت راست از تلویزیونتان .
    4. باز کردن منوی سرویس بر روی تلویزیون با استفاده از کنترل از راه دور معمولی- قرار دادن تلویزیون در حالت استنبای ،دکمه های info > menu > mute > power را از روی کنترول فشارهید

5. اجرای FACTORY+3SPEED_inv.wav در iTunes . و یا هر وسیله ای که موسیقی پخش می کند صفحه نمایش تلویزیون باید چشمک بزند و به شما امکان وارد شدن را بدهد
    6. تلویزیون را به حالت استندبای برده ، دکمه های info > menu > mute > power را از روی کنترول را فشار دهید و سپس تغییر TV. درست است local_set در حال حاضر باید قابل ویرایش باشد.
    دوست عزیز مشکل من تغییر لوکال نیست من سوالم را در پستهای قبل گفته بودم
    با سپاس

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ممنون بابت پاسخگویی و پیگیری
    تکان شدید که نه ولی یه تکان کوچیکی خورد چون یه نمه سخت فلاش از پشت tv خارج شد ،
    میز tv، چوبی، رو زمین و سرامیک قرار داره و tv با براکت به میز نصب و منم رو سرامیک و زمین بدون دمپایی اقدام به خارج کردن فلاش کردم
    با این حال این اتفاق ، شوک الکتریسیته ساکن بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!
    شوک الکتریسیته ساکن اثر جدی دارد یا گذرا؟؟؟؟
    الان این اتفاق رو چه قسمتی از tv اثر گذار بوده ؟؟؟

با تشکر
    دوست عزیز
    معمولا گذراست و امیدوارم که مشگلی پیش نیامده باشد شما می توانید برای اینکه دیگر با این مشگل مواجه نشوید از کابل SUB کوتاه استفاده کنید که کار کردن با آن هم برایتان راحتتر است

6. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز مشکل من تغییر لوکال نیست من سوالم را در پستهای قبل گفته بودم
    با سپاس

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
    دوست عزیز
    آن یک مثال در رابطه با باز کردن یک آیتم بود ولی در کل تمام منو ها را باز می کند

8. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

این تی وی های اسمارت یکمی خل وضع هستن مشکلات عجیب غریب پیدا میکنن ربطی هم به سیف مود خارج کردن فلش نداره، هفته پیش هم مال ما هیچ فیلمی رو نشون نمیداد باف لش هر چی هم اینجا پرسیدم کسی جوابی براش نداشت ولی خودبخود و با زدن یه فلش 1 گیگ درست شد.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

درسته... فرمتش همون mkv هستش ولی با کیفیت 1080 اجرا نمیشه ولی همون کارتون با کیفیت 720 اجرا میشه
    میدونید علتش چی هست؟روی کامپیوتر اجرا میشه
    دوست عزیز
    از روی فایل فیلمی که پخش نمی شود رفته و با دکمه TOOLS روی کنترول وارد منوی TOOLS شده اطلاعات فایل را ببینید که چه نو کد و یا کدک تصویری دارد معمولا کدک تصویری H.264 BP/MP/HP برای فرمت MKV استفاده می شود
    کدک تصویری

کدک تصویر محفظه
    Divx 3.11 / 4 / 5 / 6
    MPEG4 SP/ASP
    H.264 BP/MP/HP
    Motion JPEG
    Microsoft MPEG-4 v3
    v7,v8,v9
    Window Media Video
    MPEG2
    MPEG1
    VP6

MVC
    AVI
    MKV
    ASF
    MP4
    3GP
    MOV
    FLV
    VRO
    TS
    SVAF
    WebM
    VP8
    Last edited by matinpour; 01-01-2014 at 22:16.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این تی وی های اسمارت یکمی خل وضع هستن مشکلات عجیب غریب پیدا میکنن ربطی هم به سیف مود خارج کردن فلش نداره، هفته پیش هم مال ما هیچ فیلمی رو نشون نمیداد باف لش هر چی هم اینجا پرسیدم کسی جوابی براش نداشت ولی خودبخود و با زدن یه فلش 1 گیگ درست شد.
    درسته. منم با فلش داشتم فیلم میدیم ییهو تلوزیون خاموش روشن شد. منو میگی دو دستی زدم تو سرم. دوباره فیلمو گذاشتم. دوباره رسید به همونجا تلویزیون خاموش روشن شد ناجور. تپ تپ. باهمین صدا. فکر کنم دوتا سکته رو باهم رد کردم.
    فلشو زدم به کامپیوتر فیلم رسید به همونجا هنگ کرد. فهمیدم اشکال از فیلم بوده.. تلوزیونه ا...ق.

12. این کاربر از masoodkhansari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

درسته. منم با فلش داشتم فیلم میدیم ییهو تلوزیون خاموش روشن شد. منو میگی دو دستی زدم تو سرم. دوباره فیلمو گذاشتم. دوباره رسید به همونجا تلویزیون خاموش روشن شد ناجور. تپ تپ. باهمین صدا. فکر کنم دوتا سکته رو باهم رد کردم.
    فلشو زدم به کامپیوتر فیلم رسید به همونجا هنگ کرد. فهمیدم اشکال از فیلم بوده.. تلوزیونه ا...ق.
    دوستان عزیز
    از این مشگلی که برای این دوستمان افتاده درس بگیرید که قبل از استفاده از وسایل جانبی و از کم و کیف فیلم و عکس و موسیقی خود حتما اطمینان حاصل کنید که مبادا با یک بی دقتی سرمایه بزرگی را فدای چیز ناچیزی کرده باشید
    موفق باشید

14. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

یه سوال داشتم : جریان on tv ال ای دی های سری 8 سامسونگ چیه . میشه ماهواره هاتبرد رو باهاش ست کرد. یا همین ir ریموت فقط رو دستگاهای سامسونگ کار میکنه یا فرقی نمی کنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •