ببخشيد كرير تو كدوم قسمت ميشه دقيقتر بگين من تا حالا نديدمش
تو قسمت سیو بازی
تو my document
فایل رو کپی
اقا تو فيفا 07 چرا نميره جام باشگاه ها 100 بار تا حالا قهرمان شدم ميشه كمكم كني
سلام تورو خدا كمك كنيد الان چند وقته هر چي از اينو اون سوال ميكنم ميگه نميدونم شما نميتونين كمكم كنيد ميشه بياين ياهو مسنحر من رو ادد كنيد امروز تا بعد از ظهر يه ضرب آنلاينم فقط امروز هستم ميشه منو ادد كنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من منتظر حوابت ميمونم
شما باید تو قسمت منجیر (Career) بازی کنید تا بتونید درصورت کسب کردن سهمیه وارد جام باشگاه ها بشید .....
تو تورنمت این قابلیت وجود نداره....شما حتما تورنمت بازی میکنی که به جام باشگاه ها نمیری .....
حميد مرسي دمت گرم مرسي حميد تومنجير چرا تنظيمات ورلد كلاس و پرفشنال نداره ميخوام بازيه منجير رو حرفه اي بازي كنم چي كار كنم ميشه منو ادد كني بياي ياهو آيدي من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش
منمنتظرتم حميد بيا تنهام نذار
شما همون اول که وارد بازی میشی ...برو تو منوی my fifa و بعدش برو رو گیم سیتینگ و لول بازی رو رو ورلد کلاس بزار دیگه کلا تو منیجر هم لولت ورلد کلاس میشه.....یا میتونی تو همون منیجر زمانی که با یه تیم بازی داری(همون منوی اصلی منیجر منظورمه که گوشه اش عکس مربی و رتبه تیمت و لباس تیم خودت ویا تیمی رو که باهاش بازی داری و.... رو نشون میده) اون زیر صفحه رو گیم سیتینگ بری و لول بازی رو تغییر بدی ........لباس تیم ها و ....رو هم میتونی از همونجا تغییر بدی .....
Last edited by hamid_hitman47; 03-01-2007 at 21:16.
آقا در فصل نقل و انتقالات خیلی از بازیکنان جابه جا می شوند!!!
آیا در فیفا07 هم مثل پس 6 راهی هست که درست بشه!!!!(سیو گیم)
با سلام
آقا اینجوری نمیشه هر کی ازدوستان فیفا باز ما کل سوراخ سمبه های فیفا 2007 رو به طور کامل به صورت Pdf دربیاره تا دوستان بهتر آموزشها رو به کارببرن
خدا وکیلی من وقت ندارم وگرنه خودم اینکارو انجام میدادم
مرسی از همه ی بروبچ.
حميد بازيكن چجوري ميشه خريد ميشه منو راهنمايي كني من ميرم تو SUMERY TRANSFER اسمه يه عالمه بازيكن با باشگاه هاشون و پولشون و جايي كه ميخوان برند رو نشون ميده و هر چي روشون كليك ميكنم با گيم پد يا سرچ ميده يا مشخصاتش رو مثله قد و وزنش و سنش و باشگاهش و مليتش چجوري ميشه خريدشون بعدش يه سوال ديگه اينكه وقتي من تيمي رو ميبرم صفحه بعدش كه مياد تو يه صفحه كه عكسه اون مربي هستش و شرو به شمارش ميكنه و پايينش عكسه دوتا چرخ دنده هستش كه روبروش نوشته 34 درصد و پايينش عكسه يه قفله كه هميشه بين 80 تا 99 درصد هستش و پايينش عكسه يه پرچم كه اونم هميشه بينه 80 تا 90 هستش جريان چيه اينا چين و اون مرده چه كارهايي رو ميتونه بكنه و چجوري ميتونه كاري كنه كه تيم بهتر بشه ؟؟
ممنون ميشم اگه جوابم رو بگيرم من از شنبه الي چهارشنبه از 8 صبح لغايت 6 بعدازظهر آنلاين هستم با آيدي ERFAN_LCD ممنون ميشم اگه تو ياهو مسنجر منو راهنمايي كني البته اگه تونستي اگر كه نه همينجا هم منتظرم باتشكر از راهنماييهاي خوبت
كاشتي ميشد يكي كه سوراخ سومبه هاي فيفا رو بلده يه آموزش بذاره كه ما ها كه بلد نيستيم بهتر بتونيم بازي كنيم و لذت بيشتري ببريم و ثوابش هم نصيبه تدريس كننده بشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)