من یه چیزی تو این سریال رو اعصابمه اونم این گنده کردن الکی به اصطلاح خیانت بهزاد به بهار هست. اصلا این اسمش خیانت هست؟ مساله ازدواج ارغوان و بهزاد مال قبل از ازدواج اون با بهار بود.
خیلی دارن گندش می کنن
من یه چیزی تو این سریال رو اعصابمه اونم این گنده کردن الکی به اصطلاح خیانت بهزاد به بهار هست. اصلا این اسمش خیانت هست؟ مساله ازدواج ارغوان و بهزاد مال قبل از ازدواج اون با بهار بود.
خیلی دارن گندش می کنن
حرف شما در صورتی درسته که " بهزاد قبل از ازدواج با بهار از ازدواجش با ارغوان همه چیز رو به بهار میگفت " اینجوری دیگه خیانت نبود .... اما الان خیانته .
اتفاقا : مثل اینکه جز راست نباید گفت و هر راست نشاید گفت مصداقیه که توی قرآن هم اومده
گذشته آدما وقتی که آیندشون رو بخواد مورد آزار بده مطلقا عقلانی نیست گفتنش . بهزاد دروغی نگفته ! سوالی نشده بود تا بخواد همه چی رو بگه . لزومی هم نداشت . شما ازت چیزی بپرسن تموم ریز و درشت شیطنتها و خبطها و اشتباهات رو میای میگی عمو جان ؟؟؟؟؟ یه وقتایی تا برا خود آدم اتفاق نیفته نمیفهمه دردش رو . همه اونایی که زن دوم یه مرد بشن نمی پسندن دونستن واقعیت رو ! خدا اینقدرها هم در کمین انسانها نیست تا اتفاقی بفته بخواد بزنه تو سرشون !!! یه شیش ماه صیغه بوده و تموم !!! صیغه هم یه قرارداد موقته که میشه تمدید کردش ! حالا این نخواسته . نه شریعت جلوش رو میتونه بگیره نه قانون . پس چرا باید اینهمه بلا سرش میومد ؟؟؟ از هم خوششون نیومد تمدید نشد دیگه
...........
پخمه بودن فرد بهزاد در مورد حوادث دورو برش و یه درصد احتمال ندادن مالی که از کفش ارغوان و نیکخواه میخوان ببرن جالبه ! در صورتیکه اوایل سریال بهزاد هم جسورتر بود هم با عرضه و اینقدر پپه نبود ( pape ) : دی
گفته بودن نمیخوان تهش کلیشه ای بشه ولی به یکباره چرک نشون دادن آدما به هر قیمتی نشانه موفق یه پایان سریال نمیتونه باشه .
Last edited by MoJtaBa.R; 16-02-2013 at 23:47.
خدایی بیش از حد سریالو دارن ضد بهزاد میسازن
اولا قسمت بولد شده جملت هیچ مصداقی واسه این موضوع نداره عزیز دلم .
ثانیا قسمت قرمز رنگ برام جالبه تو حرفات . اون زمانیه که مثلا فردی قبلا خلافکار بوده و الان ترک کرده . نیازی نمیبینه که بخواد به زنش بگه و زندگیشونو چرکین کنه و خودشو آزار بده . ( چون الان دیگه ترکش کرده و توبه کرده ) و مثال هایی از این قبیل ....
ولی این موضوع به خانم بهزاد مربوطه : چون زنش حق داره که بدونه .....
اون حق داره که بدونه شوهرش قبلا ازدواج کرده ... باید قبل ازدواج بهش میگفت و بعد بهار با دونستن تمامی شرایط و حقایق تصمیم میگرفت که آیا حاضر میشد با در نظر گرفتن تمام جوانب زن بهزاد بشه یا نه .
کلا با کاری که ارغوان کرد و چیزی که دکتر ازش خواسته بود و انجام نداد و داره نمیده منفی ترین نقش رو توی سریال مال خود کرده تا بهزاد !
اولا : پس از اون دسته هستی که تا میگن ف میری فرحزاد و زیر و روی گذشتت رو میریزی رو دایره ! اونجوری که هم مثله نقض میشه و هم ... !!! دمت گرم پس اگه قبلا یه بار عاشق شدی به خاطر اینکه یه درصدم شک به دلت راه نمیدی که شاید گفتنش به عشق بعدیت باعث از دست دادنش بشه بهش میگی و منتظر میمونه تا جواب بده !
کار بهزاد چون شریعت راه رو برا جوونا باز گذاشته اونم به اذن پدر که صیغه بشن اونم طی ماههای کم !! یه همچینین چیزی خیانت نبوده ! دوست داشتن چیزیه که توی ذات آدمیه . خبطی هم بجود نیومده . با این نوع نگرش نویسنده ؛ فقط اون قسمت توی زندگی آدما کمرنگ میشه که اشتباه کسی رو تکرار نکنیم .
ثانیا : مغلطه گری کمکی نمیکنه برا تغییر عقیده آدما. کسی که خلاف کرده و توبه کرده ربطی به کسی که صیغه کرده ( که شرع بوجود آورندش بوده ) نداره عمو . چی رو با چی قیاس کردی ؟؟
حالا هم همین قیاست هم عقلانی باشه : باز هم گفتنش به زندگی ادم کمکی نمیکنه ! دید آدما باید درست بشه . به جای اینکه آدما از اشتباه گذشته درس بگیرن و پلی بزنن به سوی تعالیشون
صبح تا شب فک کنن قبل اینکه ببه بگیرن از دختر مردم چه عادتهای ناپسندی داشتن اینجوری که شما میگی از یه سالگی ببخشید از وقتی که خوندن نوشتن یاد گرفتیم یه دفتر 1000000 برگ بخریم !! و شروع کنیم به نوشتن روایت زندگی . وقت ازدواج بدیم عروس خانم. که بخونه و با اشتباهات و موفقیتهای ما آشنا بشه !!! چیزی هم از قلم نیفته دیگه . شاید زمانی یکی از دخترای محل رو مثلا توی صف نونوایی لوچان زدیم
بخواد بعدها رودررو کنه !
دقیقا جیگمل جان بعد قرمزی که کردی و رنگ عشقهدو جمله پشت هم بود که حتما دیدم که گفتم ! اگه دورو برت باشن یه همچین کسایی و بپرسی ازشون حالشون بعد دونستن بدتر بوده تا قبلش !
من که از جمله بندی هات چیزی گیرم نیومد .
به هر حال از بحث فیلم خارج نشیم . من نمیتونم عقاید شما رو عوض کنم شما هم نمیتونی .
شب خوش .
من نمیفهمم چرا ارغوان یه دفعه تصمیم به انتقام گرفت؟
Last edited by مانی ک; 17-02-2013 at 04:42.
حسن فتحی:
حسن فتحي، کارگردانی نام آشنا در تلويزيون است. او يكي از موفق ترين كارگردان هاي تلويزيون پس از انقلاب است و سريال هاي او هميشه با استقبال مردم مواجه شده. سريال هاي «فردا دير است»، «پهلوانان نمي ميرند»، «شب دهم» ، «مدار صفر درجه»، «ميوه ممنوعه»، «اشك ها و لبخندها» و «در مسير زاينده رود» همگي جزو كارهاي ماندگار و خاطره انگيز تلويزيون هستند.
رویارویی عشق و انتقام
زمانه حكايت آدم هايي است كه در كشمكش عقل و احساس، اسير طاعون نفرت شده و با تير انتقام، عشق را گردن مي زنند!
![]()
دومين انصراف امين تاريخ بعد از «محمد (ص)»
حسن فتحي، كارگردان اين سريال، درباره تغييرات تيم بازيگرانش به تماشا گفت:
«ما كار را با خانم ليندا كياني براي يكي از نقش هاي اصلي مان شروع كرديم. اما بعد از چند هفته اي كه تصويربرداري شروع شده بود، سفر مكه براي او پيش آمد و در آن زمان در شرايطي هم بودند كه مي خواستند حتما سفرشان انجام شود. بنابراين ما شرايطشان را درك كرديم. بعد از اينكه خانم كياني رفتند، من از پريناز ايزديار براي اين نقش دعوت كردم و در حال حاضر تقريبا تا نيمه كار را فيلمبرداري كرده ايم».
اما امين تارخ ديگر بازيگر اين سريال بود كه پس از مدتي انصراف داد و حسين محجوب جاي او را گرفت. فتحي در اين باره گفت:
«آقاي تارخ هم بعد از چند هفته اي كه از تصويربرداري كار گذشته بود، با من صحبت كردند و گفتند به دلايل شخصي قادر به ادامه كار نيستند و من هم حسين محجوب را به جاي او قرار دادم».
اين دومين انصراف امين تارخ بعد از كناره گيري اش از پروژه محمد (ص)اين اواخر است
«ارغوان را تقريبا مي توان قهرمان اصلي اين داستان دانست. اصلا اسم اين سريال قبل از «زمانه»، «ارغوان» بوده است.
Last edited by مانی ک; 17-02-2013 at 04:40.
آره واقعا منم نفهمیدم چرا ارغوان یه دفعه ای تا این حد شخصیتش عوض شد و اینجوری انتقام گرفت به هر حال این قسمتش حسابی جای کار داشت و بهتر بود یه مقدر پخته تر میشد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)