تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 23 اولاول ... 7131415161718192021 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 221

نام تاپيک: سوال در مورد مصرف سیتالوپرام

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

من که نه مشکل افسردگی داشتم نه روانی
    الان 3 ماه هست خودسر دارم سیتالوپرام 40 خارجی مارک هکزل میخورم
    هیچ عارضه ای نداشته
    فقط یکم ریلکس . آروم و بی خیال تر از قبل شدم که فک کنم بد هم نیست
    هیچ عارضه ای نداشته . بهتر شدم که بدتر نشدم
    البته آب زیاد میخورم باهاش که برا کبذد ضرری نداشته باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه DrH.motasami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

هیچ عارضه ای نداشته
    سلام
    مصرف خودسرانه کاملا امری اشتباه است،لطفا نسبت به بررسی پزشکی ضرورت و یا قطع دارو با یک روانپزشک ملاقات فرمایید.
    ضمنا مصرف آب هیچ اثر مستقیمی با کاهش آسیب کبدی داروها نداره.چرا بی دلیل هزینه ای رو به خودتون تحمیل میکنید.
    مصرف سیتالوپرام تاثیری تو جواب آزمایش (تیروئید ) داره؟
    خیر.

3. 3 کاربر از DrH.motasami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

هیچ عارضه ای نداشته
    این دارو ادم رو های نمیکنه فقط در حد نرمال بالا میاره

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

این دارو ادم رو های نمیکنه فقط در حد نرمال بالا میاره
    مطمئن باشید در افراد سالم اثری نداره چون مثل محرک ها و مخدرها نسیت.
    هیچ یک از این دارو ها به جز در افراد دوقطبی و هیپومنیا اثر high به وجود نمیاره.(البته به تعبیر شما)

6. 3 کاربر از DrH.motasami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amlak021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

مطمئن باشید در افراد سالم اثری نداره چون مثل محرک ها و مخدرها نسیت.
    هیچ یک از این دارو ها به جز در افراد دوقطبی و هیپومنیا اثر high به وجود نمیاره.(البته به تعبیر شما)
    میشه بیشتر در مورد اثر high شدن توضیح بدید؟یعنی چی؟
    5 سال قبل به یکی از دوستام به خاطر افسردگی سیتالو پرام تجویز کرده بودن همون اولین قرص رو که خورد نصفه شب حالش بهم خورد یعنی حالت های لرز و سرگیجه و استرس شدید .... بهش دست داد و همینطور تا چند روز بعد مصرفشم بی میلی شدیدی به غذا داشت.
    یعنی ممکنه که ایشون هم دوقطبی یا هیپومنیا بوده و در اون موقع high شده بوده؟چون دکترش دیگه سیتالوپرام براش تجویز نکرد.برام خیلی جالبه که بدونم چون اینجا هرکی خورده خیلی حال کرده و ریلکس شده ولی این رفیق ما بعد از خوردنش به مرز جنون و مرگ رسیده بود.

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

من این روزا خیلی بابت هر چیزی نگرانم و استرس دارم مثلا بابام که میره بیرون تا لحظه ای که بر نگرده راحت نمیشم کلا مغزم فقط منفی فکر میکنه اصلا نمیتونم درس بخونم برای هیچ چیز تمرکز ندارم .
    مثلا یکی از دوستامو تو بازار یا جایی میبینم تا 4-5 دقیقه قلبم تند تند میزنه و استرس الکی دارم
    یا همیشه حس خواب آلودگی و پژمردگی دارم
    بعد از کلی تحقیق اول میخواستم ریتالین بخورم ولی بعدش دیدم این سیتالوپرام بهتره .یکی از دوستام قراره برام بگیره چون تو داروخونه به خودم ندادن بدون نسخه پزشک

ققط این دوستمون که نوشته دوستش بعد از خوردن سیتالوپرام حالش بد شده یه خورده منو ترسوند
    اگه میشه یه خورده بیشتر توضیح بدن

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

در مورد مکانیسم اثرش هم کاش بگین مثلا بعد از چند ساعت یا چند رو ز تاثیرش قابل ملاحظه هستش

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

من این روزا خیلی بابت هر چیزی نگرانم و استرس دارم مثلا بابام که میره بیرون تا لحظه ای که بر نگرده راحت نمیشم کلا مغزم فقط منفی فکر میکنه اصلا نمیتونم درس بخونم برای هیچ چیز تمرکز ندارم .
    مثلا یکی از دوستامو تو بازار یا جایی میبینم تا 4-5 دقیقه قلبم تند تند میزنه و استرس الکی دارم
    بعد از کلی تحقیق اول میخواستم ریتالین بخورم ولی بعدش دیدم این سیتالوپرام بهتره .یکی از دوستام قراره برام بگیره چون تو داروخونه به خودم ندادن بدون نسخه پزشک

ققط این دوستمون که نوشته دوستش بعد از خوردن سیتالوپرام حالش بد شده یه خورده منو ترسوند
    این دارو رو فقط با نسخه پزشک باید مصرف کنید

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

میشه بیشتر در مورد اثر high شدن توضیح بدید؟یعنی چی؟
    5 سال قبل به یکی از دوستام به خاطر افسردگی سیتالو پرام تجویز کرده بودن همون اولین قرص رو که خورد نصفه شب حالش بهم خورد یعنی حالت های لرز و سرگیجه و استرس شدید .... بهش دست داد و همینطور تا چند روز بعد مصرفشم بی میلی شدیدی به غذا داشت.
    یعنی ممکنه که ایشون هم دوقطبی یا هیپومنیا بوده و در اون موقع high شده بوده؟چون دکترش دیگه سیتالوپرام براش تجویز نکرد.برام خیلی جالبه که بدونم چون اینجا هرکی خورده خیلی حال کرده و ریلکس شده ولی این رفیق ما بعد از خوردنش به مرز جنون و مرگ رسیده بود.
    واژه high رو یکی از کاربران که سوال کرده بودند مطرح کردند و این دارو اصلا چنین اثری نداره.این واژه صرفا جنبه شوخی داشت.
    ممکنه در ابتدای درمان برخی عوارض بروز پیدا کنه اما به مرور رفع میشه،به همین دلیل در ابتدا با مقدار خیلی کم دارو که اثر چندانی داره شروع میکنن،افراد با زمینه اختلالات دوقطبی،اسکیزوفرنیا یا سایر اختلالات سایکوتیک ممکنه با همون تک دوز اولیه دچار عود شدید علائم بشوند،این دارو اصلا باعث "حال کردن"نمیشه و اگه به فردی کمک کرده حتما مشکل تشخیص داده نشده ای داره.
    داروی ها ضد افسردگی اصلا داروهای شادی آوری نیستن و فقط به افراد بیمار یا دارای مشکل کمک میکنند.

لطفا به جای استفاده از نظرات دوستان و رفقا با یک پزشک که در زمینه تشخیص و درمان مشکلات سلامت اعصاب و روان آموزش دیده ملاقات فرمایید،مصرف یک دارو در چنین حالتی اصلا کار عاقلانه ای نیست.لطفا با یک روانپزشک به منظور تشخیص و درمان ملاقات فرمایید.

در مورد مکانیسم اثرش هم کاش بگین مثلا بعد از چند ساعت یا چند رو ز تاثیرش قابل ملاحظه هستش
    اثرات درمانی معمولا پس از 2 تا 4 هفته شروع میشه،البته دوز مصرفی بسیار مهمه-اینطور نیست که مقدار بیشتر به معنی اثر بهتر باشه.
    برخی از داروها زودتر و برخی دیرتر اثر میکنند-خصوصا در موارد شدید ممکنه دیتر اثر کنند که با استراتژی های خاص میشه روند رو بهود بخشید

ضمن تشکر بابت لینک،ویکیپدیا به هیچ عنوان منبع قابل اعتمادی نیست خصوصا ویکیپدیای فارسی.
    این دارو رو فقط با نسخه پزشک باید مصرف کنید
    +

13. 3 کاربر از DrH.motasami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •