تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین برند لپ تاپ از نظر شما؟؟

راي دهنده
132. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Lenovo

46 34.85%
  • Asus

49 37.12%
  • Acer

8 6.06%
  • Sony

21 15.91%
  • Hp

24 18.18%
Multiple Choice Poll.
صفحه 17 از 23 اولاول ... 7131415161718192021 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 224

نام تاپيک: لپ تاپ تا 3 میلیون تومن برای بازی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

parsicola دمت گرم توضیحات مفیدی دادی ممنونم
    راستش تفاوت قیمت سونی f23 و msi ge70 حدود 300 بیشتر نیست واسه همین تصمیم گرفتم توی همین چند روز یدونه msi ge70 بگیرم که هم 17.3 اینچ است هم گرافیک و رم بالایی داره فقط یه سوال کوچیک دیگه برام مونده عزیزان:
    سونی صفحه براق داره اما msi مات داره ! بعضی ها میگن مات بودن جالب نیست و رنگ ها و تصاویر رو خوب نشون نمیده و یجووریه ! من تجربه نداشتم از نزدیک ! اما سونی دارم الان راضی بودم تا حالا
    کسی میتونه در این زمینه یکم راهنماییم کنه؟
    کیفیت صفحه نمایش ge70 تقریبا میشه گفت عالیه اتفاقا براق نبودن تا حدودی حسن محسوب میشه البت سونی هم تو صفحه نمایش معرکست ge70 هم چیزی کم نداره مخصوصا فول اچ دی بودنش بازم بهتذه بری نمایندگی هاش هم تو ایرانه هم پایتخت هم رضا از نزدیک گذاشتند ببینی

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

لپ تاپ واسه گیم می خواید فقط alienware مال dell یه سرچ بزنید همه چیز دستتون میاد
    با سطر اخورتونم کاملا موافقم قیمتها دیگه هیچ وقت پائین نمیاد
    بله حرف شما درسته اما لپتاپ هاي بهتري هم براي گيم هستش مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه سايت Digikala با قيمت نا قابل 11 ميليون تومان براي فروش گذاشته
    ارزون هم كه بله مطمعنا نميشه اما اميدوارم توي اين يه ماهه كه مونده به خريد گرون تر ازين نشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوستان اولا اینکه خیلی چیزا یاد گرفتم تو این دو ساعته که این 17 صفحه رو خوندم ثانیا تو بحث به هم احترام بذارید و چون از بقیه بیشتر می دونید دانا بازی درنیارید واسه هم دیگه
    الان فقط یه نوع ge70 داریم که اونم یه هفته تو مسابقات gaming ماتریکس استفاده شده یعنی نو نیست! قیمتش 3415
    نوشم دیگه تو بازار نیست خوده شرکتم تو جردن برید ندارن بتون بدن ولی قدیم که نوش بود 3995(4 تومن دیگه! )
    من خودم چون امتحان دارم فردا شنبه میرم بازار یه آمار می گیرم که بخرم یا نه ولی انصافا نمی ارزه 4 تومن!!!!!!!!!!
    به y580 ام فک می کنم چون هر چی باشه lenovo دیگه

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

داداش برو ببين چيه داستان 3415 خوبه خيلي هم خوبه به نظر من تو مسابقات بودش آب بندي هم شده
    احترام تو بحث ها هم اولويت تايپك هست ولي ديگه بعضي وقتا خيلي ميرن رو مخ آدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اقا من همه این 17 صفحه رو خوندم
    من دنبال یه لبتاپ 15 اینچی هستم که برای گیم خوب باشه به نظر من ge60 , y580 خوب هستن توی همین تاپیک چند تا صفحه قبل خوندم که 10-15 درصد y580 از نظر گرافیک سرتره که فکر نکنم 10-15 درصد چیز قابل توجه باشه نهایتش بشه 4-5 فریم که با یکم دست کاری کارت گرافیک میشه جبرانش کرد اخه خود NVIDIA یه نرم افزار داره برای این کار من خودم الان گرافیک PC رو همین کارو کردم توی بعضی بازی ها مشکل حل شد ولی دما بالا رفت که با یه کولینگ خوب درستش کردم
    ge60 قابلیت هایی داره که انحصاری مال msi هست مثل توربو بوست از یه فروشنده توی پاساژ ایران پرسیدم این مزیتش چیه گفت اولا دوتا گرافیک داره یکی intel hd4000 و gt650 این مزیت ge60 باعث کاهش مصرف باطری میشه بعدشم گفت وقتی توی بازی نیاز باشه اورکلاک میکنه خودش تا جایی که دمای زیاد اسیب نزنه ... پس با یه کول پد میشه کاری کرد که دما پایین بیاد ...
    من به شخصه میخواستم ge70 بخرم ولی چون 17 اینچ هست دوست ندارم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم تا اخر این ماه پولم جور میشه بیا با هم بریم بخریم بلکه تخفیف بدن

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

باشه داش شد حتما
    اما اين Y580 هم 2 تا گرافيك داره يكي آنبورد كه همون Intel HD 4000 و يكي هم GTX660
    و در مورد اون قابليت هاي انحصاري هم درست ميگين چيزاي جالبي داره
    از همه مهمتر سري Gaming بودن اين نوت بوك هست
    اما باز مسئله اصلي بودجه منه كه ميترسم به همين Y580 هم نرسه
    بعد شما قيمت گرفتي چند بود ؟؟؟؟ اگه بالاي 3300 - 3400 باشه كه فكر نكنم بگيرم

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

دوستان با توجه به اينكه دلار همينطور داره ميره بالا برنامه منم يه جور شد كه تو هفته ديگه به احتمال زياد ميگيرم و سوالات پيش و پا افتاده هميشگي:
    1-قبل از خريد به چه مواردي بايد توجه كنم؟؟
    2-موقع خريد چه چيز هايي رو بايد چك كنم؟؟؟
    و در آخر اينكه از همه دوستان كه تو اين چند مدت منو كمك كردن تشكر ميكنم
    اخ يه سوال ديگه نزديك بود يادم بره:
    الان Lenovo Y580 تو بازار چند هستش بالا 3300 رفته اگه بالا 3300 رفته بايد به گزينه هاي جانبي فكر كنم
    حالا اين گرينه هاي جانبي رو جلو ما بزاريد دوستان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

باشه داش شد حتما
    اما اين Y580 هم 2 تا گرافيك داره يكي آنبورد كه همون Intel HD 4000 و يكي هم GTX660
    و در مورد اون قابليت هاي انحصاري هم درست ميگين چيزاي جالبي داره
    از همه مهمتر سري Gaming بودن اين نوت بوك هست
    اما باز مسئله اصلي بودجه منه كه ميترسم به همين Y580 هم نرسه
    بعد شما قيمت گرفتي چند بود ؟؟؟؟ اگه بالاي 3300 - 3400 باشه كه فكر نكنم بگيرم
    اون روز گفت 3480 ولی الان توی سایت ماتریس زده 3495

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان با توجه به اينكه دلار همينطور داره ميره بالا برنامه منم يه جور شد كه تو هفته ديگه به احتمال زياد ميگيرم و سوالات پيش و پا افتاده هميشگي:
    1-قبل از خريد به چه مواردي بايد توجه كنم؟؟
    2-موقع خريد چه چيز هايي رو بايد چك كنم؟؟؟
    و در آخر اينكه از همه دوستان كه تو اين چند مدت منو كمك كردن تشكر ميكنم
    اخ يه سوال ديگه نزديك بود يادم بره:
    الان Lenovo Y580 تو بازار چند هستش بالا 3300 رفته اگه بالا 3300 رفته بايد به گزينه هاي جانبي فكر كنم
    حالا اين گرينه هاي جانبي رو جلو ما بزاريد دوستان
    ما پارسال از نمایندگی ماتریس یه دونه ge620 خریدیم واسه دوستم اولا پلمپ کارتن رو جلود خودمون باز کرد دوما وقتی دستگاه رو در اورد همه چیز توی کارتن سرجاش بود و سوم اینکه وقتی روشن کرد سیستم عاملش بار اول بود لود میشد و تنضیمات اولیه ویندوز سون اومد
    بعدشم یادت نره چیزایی که اشانتیون میده رو بگیری

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

الان g55 asus
    4 میلیونه
    g70 دیگه چنده
    من n55sl دارم ازش کاملا راضیم بازی far cry 3 رو با ultra بجز post fx تا 20 یا 25 فریم اجرا می کنه
    ولی خداییش اصلا تو لپتاپ حال نمیده هیچ بازیی:(

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •