کیفیت صفحه نمایش ge70 تقریبا میشه گفت عالیه اتفاقا براق نبودن تا حدودی حسن محسوب میشه البت سونی هم تو صفحه نمایش معرکست ge70 هم چیزی کم نداره مخصوصا فول اچ دی بودنش بازم بهتذه بری نمایندگی هاش هم تو ایرانه هم پایتخت هم رضا از نزدیک گذاشتند ببینی
کیفیت صفحه نمایش ge70 تقریبا میشه گفت عالیه اتفاقا براق نبودن تا حدودی حسن محسوب میشه البت سونی هم تو صفحه نمایش معرکست ge70 هم چیزی کم نداره مخصوصا فول اچ دی بودنش بازم بهتذه بری نمایندگی هاش هم تو ایرانه هم پایتخت هم رضا از نزدیک گذاشتند ببینی
بله حرف شما درسته اما لپتاپ هاي بهتري هم براي گيم هستش مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه سايت Digikala با قيمت نا قابل 11 ميليون تومان براي فروش گذاشته
ارزون هم كه بله مطمعنا نميشه اما اميدوارم توي اين يه ماهه كه مونده به خريد گرون تر ازين نشه![]()
دوستان اولا اینکه خیلی چیزا یاد گرفتم تو این دو ساعته که این 17 صفحه رو خوندم ثانیا تو بحث به هم احترام بذارید و چون از بقیه بیشتر می دونید دانا بازی درنیارید واسه هم دیگه
الان فقط یه نوع ge70 داریم که اونم یه هفته تو مسابقات gaming ماتریکس استفاده شده یعنی نو نیست! قیمتش 3415
نوشم دیگه تو بازار نیست خوده شرکتم تو جردن برید ندارن بتون بدن ولی قدیم که نوش بود 3995(4 تومن دیگه!)
من خودم چون امتحان دارم فردا شنبه میرم بازار یه آمار می گیرم که بخرم یا نه ولی انصافا نمی ارزه 4 تومن!!!!!!!!!!
به y580 ام فک می کنم چون هر چی باشه lenovo دیگه![]()
داداش برو ببين چيه داستان 3415 خوبه خيلي هم خوبه به نظر من تو مسابقات بودش آب بندي هم شده
احترام تو بحث ها هم اولويت تايپك هست ولي ديگه بعضي وقتا خيلي ميرن رو مخ آدم
اقا من همه این 17 صفحه رو خوندم
من دنبال یه لبتاپ 15 اینچی هستم که برای گیم خوب باشه به نظر من ge60 , y580 خوب هستن توی همین تاپیک چند تا صفحه قبل خوندم که 10-15 درصد y580 از نظر گرافیک سرتره که فکر نکنم 10-15 درصد چیز قابل توجه باشه نهایتش بشه 4-5 فریم که با یکم دست کاری کارت گرافیک میشه جبرانش کرد اخه خود NVIDIA یه نرم افزار داره برای این کار من خودم الان گرافیک PC رو همین کارو کردم توی بعضی بازی ها مشکل حل شد ولی دما بالا رفت که با یه کولینگ خوب درستش کردم
ge60 قابلیت هایی داره که انحصاری مال msi هست مثل توربو بوست از یه فروشنده توی پاساژ ایران پرسیدم این مزیتش چیه گفت اولا دوتا گرافیک داره یکی intel hd4000 و gt650 این مزیت ge60 باعث کاهش مصرف باطری میشه بعدشم گفت وقتی توی بازی نیاز باشه اورکلاک میکنه خودش تا جایی که دمای زیاد اسیب نزنه ... پس با یه کول پد میشه کاری کرد که دما پایین بیاد ...
من به شخصه میخواستم ge70 بخرم ولی چون 17 اینچ هست دوست ندارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم تا اخر این ماه پولم جور میشه بیا با هم بریم بخریم بلکه تخفیف بدن![]()
باشه داش شد حتما
اما اين Y580 هم 2 تا گرافيك داره يكي آنبورد كه همون Intel HD 4000 و يكي هم GTX660
و در مورد اون قابليت هاي انحصاري هم درست ميگين چيزاي جالبي داره
از همه مهمتر سري Gaming بودن اين نوت بوك هست
اما باز مسئله اصلي بودجه منه كه ميترسم به همين Y580 هم نرسه
بعد شما قيمت گرفتي چند بود ؟؟؟؟ اگه بالاي 3300 - 3400 باشه كه فكر نكنم بگيرم
دوستان با توجه به اينكه دلار همينطور داره ميره بالا برنامه منم يه جور شد كه تو هفته ديگه به احتمال زياد ميگيرم و سوالات پيش و پا افتاده هميشگي:
1-قبل از خريد به چه مواردي بايد توجه كنم؟؟
2-موقع خريد چه چيز هايي رو بايد چك كنم؟؟؟
و در آخر اينكه از همه دوستان كه تو اين چند مدت منو كمك كردن تشكر ميكنم
اخ يه سوال ديگه نزديك بود يادم بره:
الان Lenovo Y580 تو بازار چند هستش بالا 3300 رفته اگه بالا 3300 رفته بايد به گزينه هاي جانبي فكر كنم
حالا اين گرينه هاي جانبي رو جلو ما بزاريد دوستان![]()
اون روز گفت 3480 ولی الان توی سایت ماتریس زده 3495
ما پارسال از نمایندگی ماتریس یه دونه ge620 خریدیم واسه دوستم اولا پلمپ کارتن رو جلود خودمون باز کرد دوما وقتی دستگاه رو در اورد همه چیز توی کارتن سرجاش بود و سوم اینکه وقتی روشن کرد سیستم عاملش بار اول بود لود میشد و تنضیمات اولیه ویندوز سون اومد
بعدشم یادت نره چیزایی که اشانتیون میده رو بگیری![]()
الان g55 asus
4 میلیونه
g70 دیگه چنده
من n55sl دارم ازش کاملا راضیم بازی far cry 3 رو با ultra بجز post fx تا 20 یا 25 فریم اجرا می کنه
ولی خداییش اصلا تو لپتاپ حال نمیده هیچ بازیی:(
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)