از بروزر امتحان کردین ؟
مثلا من firefox دارم وارد انجمن ورزش میشم یکی از زیر مجموعه ها مثل فوتبال داخلی رو انتخاب میکنم >> firefox>>bookmarks>>subscribe to this page تو زیر مجموعه هایی که اخیرا آپدیت شدن میتونید
Rss رو ببینید
از بروزر امتحان کردین ؟
مثلا من firefox دارم وارد انجمن ورزش میشم یکی از زیر مجموعه ها مثل فوتبال داخلی رو انتخاب میکنم >> firefox>>bookmarks>>subscribe to this page تو زیر مجموعه هایی که اخیرا آپدیت شدن میتونید
Rss رو ببینید
متشکر
من هم از فایر فاکس استفاده کردم هم از یه فید خوان هر دوشون همون مشکلی که گفتم رو داشتند
این عکس رو ببینید:
![]()
انجمن های پرسپولیس استقلال و یکی دو تا دیگه که پست زیادی داند نمایش داده نمیشه
درسته برای منم کامل نشون نمیده ..
فک کنم بهتره ادمین ها جواب بدن من این مورد رو اطلاع ندام![]()
دائم یا موقت؟ارسال تاپیک و پست جدید در این انجمن مقدور نمی باشد،
اگه موقت حدودا چه مدتی؟
سلام بچه ها
این customize my profile چیه؟
من نتونستم ازش استفاده کنم
چند صفحه پیش دستیار ادمین نوشته بود به دلایل ایجاد تغییرات اساسی و رسیدگی تا اطلاع ثانوی
دیگه نگفتن تا کی
دوستان من خودم سوال دارم:
من الان تقریلا نصف بیشتر عکس های انجمن رو نمیتونم ببینم
چرا؟
شکلش به صورت قاب عکس شکسته شده میاد در حالی که مثلا عکس پایینیش رو میتونم ببینم
مرور گرم هم کروم 20 هست
سلام
احتمالا بخاطر همون مرورگرتونه از فایر فاکس یا اینترنت اکسپلورر استفاده کنید ببینین مشکل حل میشه ؟ اگه مشکل از بروزر بود تو تاپیک زیر بپرسین سوال بپرسین جواب میدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نام حضرت دوست / که هرچه بر سر ما می آید از اوست !
آقا ما آخرش از گزینه آخرین بازدیدکنندگان سر در نیاوردیم . مگه نه اینکه آخرین افرادی که به پروفایلمون اومدن رو نشون میده ؟ یعنی اگه یه نفر پیام (نه پیغام خصوصی) توی پروفایل گذاشته باشه حتما باید به پروفایل اومده باشه و اسمش هم جزو اون 10 نفر باشه . الان یکی از دوستانم به نام کاربری Ice pain برا من پیام گذاشته ولی جزو 10 نفر نیست . چند بار هم صفحه رو دوباره لود کردم ولی اسم او رو نمیاره . و میدونم هم که توی چند دقیقه قبلش اون 10 نفر دیگه به پروفایلم نیومدن ( چک کرده بودم )
ما رو از این دوگانگی استتنتاج موارد غیر مترقبه برهانید . پلیز
![]()
سلام خب شاید ایشون invisible اومدن تو پروفایل شما
شاید روی نام کاربریت ( بالای آواتار ) کلیک کرده و رفته رو پیغام خصوصی . اینجوری مستقیم میره تو پیغام خصوصی و دیگه نیازی به اومدن به پروفایل نیست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)