تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 39 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 389

نام تاپيک: .: صندلی داغ انجمن ورزش :. >> با حضور kasra_khan2003 ناظر انجمن فوتبال خارجی

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام جناب مارکوپولو یا سروش پولو

میخوام جهت سوالاتم رو عوض کنم بریم سراغ ارواح سرگردان یا بهتره بگم مارکوپولوهای متافیزیکی

کمی بیشتر در مورد اون شب ترسناکت در ویلاتون توضیح میدی ؟ چه اتفاقاتی افتاد؟ البته اگر وارد حریم خصوصیت نمیشه

به روح اعتقاد داری به جنیان گرامی چطور

من چند مورد عجیب برام اتفاق افتاده ولی یکیشو میگم نظرت رو در موردش بگو
    یه بار جدودای ساعت 11 شب با دو تا از دوستان و برادرم دم در خونه نشسته بودیم که خواهرم از داخل خونه صدام زد: «علی کامپیوترت» دقیقا همین جمله رو خیلی بلند و واضح شنیدم
    وقتی رفتم داخل دیدم خواهرم خوابه و مادرم هم داره مشغول شستن ظرفا بود
    به مادرم گفتم تو صدام کردی گفت نه رفتم خواهرم رو از خواب بیدار کردم گفتم شاید الکی خودشو زده باشه به خواب دیدم بنده خدا واقعا خواب بود و حسابی هم شاکی شد
    برگشتم دم در خونه و به بچه ها گفتم شما شنیدین اونام گفتم بله ما هم دقیقا همین جمله رو خیلی واضح شنیدیم
    حالا این توضیح رو هم بدم که من قبل از رفتن دم در خونه داشتم یه چیزی دانلود میکردم و کامپیوتر رو روشن گذاشتم و به خواهرم گفتم اگر رفت سراغ کامپیوتر به اون دست نزنه و کلا مراقبش باشه
    فکر میکنی ذهن من این صدا رو تولید کرد؟ اگر ذهن من بوده پس چرا بقیه شنیدن؟ یا فکر میکنی کار از ما خیلی خیلی بهتران بوده

فیلم 21 گرم یا همون مقاله معروف اصلیش رو دیدی یا خوندی؟ نظرت چیه؟

به نظرت میشه روح وجود داشته باشه اما خدا نباشه؟

علم نجوم به شکل نظری کاملا به این نتیجه میرسه که در منظومه های دیگه هم باید حیات وجود داشته باشه چون هر خورشیدی انرژِی داره و هر خورشیدی یک منطقه حیاتی داره
    ممکنه این اتفاقات متافیزیکی که قرنهاست انسانها رو درگیر خودش کرده زیر سر همین پدرسوخته ها باشه؟

یکی از همکارام یه تحقیق در زمینه وسعت خرافات در زندگی عشایر خوزستان داشت که دو سه بار منم همراهش رفتم
    یه صحنه چله نشینی یا جنگیری رو در روستای الجزایر بین شوش و اهواز برات توضیح میدم نظرت رو بگو

وارد یه خونه ای شدیم یکی که بهش میگفتن سید قرار بود طلسم یه مرد بازاری که دوست همکارم و اهل شوشتر بود رو در بیاره همکارم روز قبل با همین دوستش رفته بودن پیش همین سید تا براشون کتاب باز کنه تا مشخص بشه طلسم شده یانه مثل اینکه کارش کساد شده بود سید هم گفته بود دو تا سیاهی داره یعنی دو تا طلسم براش ساختن

رفتیم توی یه اتاق کاملا تاریک که هیچ پنجره ای نداشت جناب سید گفت دستامو ببندین کسایی که دستاشو میبستن باید از نزدیکان خود فرد طلسم شده میبودن که دو تا از برادراش این کارو کردن
    اونام زیر نگاه تیز بین من و همکارم به شکل کاملا مشخصی خیلی محکم دست و پاشو از پشت سر بستن جوری که سید به حالت خوندن تشهد و سلام نماز نشسته بود و دستاش از پشت به پاهاش گره شده بود
    فرد طلسم شده هم با فاصله حدودا یک متری از سید نشست جلوی سید یه ظرف گردو و یه چاقو و یه ظرف آب گذاشتن و جلوی فرد طلسم شده هم یه ظرف نمک
    سید به مرد طلسم شده گفت شاهد میخوای که کنارت بشینه برای اینکه نترسی گفت نه گفت میخوای سر چشماتو ببندی یارو بازم با شجاعت خاصی گفت نه
    خلاصه همگی رفتیم بیرون و یکی از همکارای سید اطراف در رو هم با پتو گرفت جوری که کوچکترین نوری داخل نره

بعد از مدت کوتاهی حدودا دو دقیقه صدای گردوهایی که به در و دیوار میخوردن و البته صدای خواهش و تمنای سید برای اینکه جنهای محترم نزننش و اذیتش نکنن بلند شد ولی ناگهان صدای چنتا سیلی بلند به گوش رسید و فریاد سید و بعد چند دقیقه سکوت.... من اندکی ترسیده بودم البته مقدارش بسیار ناچیز بود
    خلاصه بعد از حدود 2 یا 3 دقیقه سکوت سید با صدای بسیار ضعیفی گفت در رو باز کنید
    در باز شدن همانا و دهن من و همکارم به این صورت درآمدن همانا بعضی از گردوها اونقدر محکم به دیوار زده شده بود که توی دیوار گیر کرده بود چاقو تا دسته داخل دیوار فرو رفته بود و خود سید هم با همون دست و پای بسته به گوشه اتقاق کشیده شده و به پهلو افتاده بود با صورت سرخ شده زیر مشت و لگدهای جنهای عصبانی که به گفته خود سید به این خاطر که احضار میشن ناراحت میشن

من به همکارم گفتم شاید این سید از اون شعبده بازهاست که میتونن گره دستاشون رو در مدت کوتاهی باز کنن همکارم گفت پس کی اونا رو دوباره بسته گفتم شاید این بابای کریس آنجله
    خلاصه در راه برگشت انواع شبهات و شکیات رو وارد کردیم و همکارم فقط به این صورت به تک تکشون واکنش نشون میدادگاهی هم به این شکل
    خلاصه نظرت چیه؟ ولی جدی هر چی گفتم مو به مو عین واقعیت بود.

با تشکر از جوابات

2. 7 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نمیشه با نبودت ساده سر کرد

خوبی؟

بریـــــــــم؟

1. درباره حسن صباح چی میدونی؟ تا حالا کتابی دربارش خوندی؟ میدونستی که اولین کسی هست تو تاریخ که گروهی رو برای ترور دشمناش تربیت کرد؟

2. نظرت درباره هیتلر چی هست؟ تا حالا نگاهی به کتاب نبرد من انداختی؟ به نظرت هیتلر مرد بزرگی بود؟ کجا اشتباه کرد؟

3. اگه یه آمریکایی بودی، عملکرد جورج بوش رو چطور میدیدی؟ برای بار دوم هم بهش رای میدادی؟

4. نظرت درباره دکتر شریعتی چی هست؟ چرا بعد از انقلاب اکثراً باهاش مشکل داشتن اما امام پشتش بود، سر آخر تو خاک غریب خوابید. تا حالا سخنرانی هاش رو گوش کردی؟

5. تصور کن باید از بین استثمار و استعمار یکی رو انتخاب کنی، انتخابت چی هست؟ چرا؟ اصلاً فرقشون چی هست؟

// هست، از مصدر هستن میاد و بر وجود چیزی/کسی دلالت داره، مثلاً خدا هست.
    // است برای جمله های اسنادی هست، مثلا خدا مهربان است.
    Last edited by kasra_khan2003; 27-12-2012 at 10:59. دليل: خط آخر، فعل در مثال، اشتباه بود.

4. 6 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

درباره اون پستی که توش مورد علاقه های سینماییت رو گفتی، برمیگردم و یخورده صحبت میکنیم با هم..

اما فعلا اون بحث کریس-مسی...
    نقاط ضعف و قدرت کریس و مسی و برتریهاشون رو به هم بگو و اینکه چرا به نظرت مسی بازیکن بهتری و کاملتریه؟
    کلا یه بحث کلی در اینباره بکن...
    (با توجه به جوابت، بحث میکنیم و جواب کوبنده تا دلت بخواد بهت میدم)
    +
    نمیدونم این رو گفتی یا نه..
    ولی اگه نگفتی، یه ترکیب منتخب از بارسا-رئال فعلی + بارسا-رئال در تمام دورانی که بیاد داری بذار...

6. 5 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام

مگر اینکه میلان بخواد از روشهای موثر در برابر بارسا استفاده بکنه ...
    سر این حرفت من ۵ دقیقه ای میخندیدم منظور از موثر همون داستان اتوبوس و ابر باد و مه خورشیده دیگه؟‌

۱-چرا اینقدر از بارسلونا حمایت میکنی؟‌ یک مادریدی همیشه از بارسلونا حتی در صورت خوب بودن هم حمایت نمیکنه

۲-به نظرت ادن هازارد به درد تیم میخوره؟ من که خیلی باهاش حال میکنم خوراکه جای دیماریا....

۳-کدوم خواننده/بازیگر..... خارجی ( زن البته ) بهت پیشنهاد ازدواج بده قبول میکنی؟‌

۴-سره قضیه الکلاسیکو های دو سال پیش که اینقدر جنگ و دعوا پیش اومد . چیکار کردی؟‌

۵-خواب زیاد میبینی؟‌ خنده دار ترین خوابی که دیدی چیه؟

8. 4 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

برادر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :

سلام برای بار سوم

به همین زودی سه بار شد ؟

من ایندفه از سروش عزیز فقط یه سوال دارم

بنظرت در اینده ( نه خیلی دور نه خیلی نزدیک) کدوم حالت زیر برای انجمن پی سی پیش میاد؟؟
    1: افزایش قابل توجه تعداد کاربرا
    2: کاهش قابل توجه تعداد کاربرا
    3:به همین شکل و با اندکی کم و زیاد شدم کاربرا به فعالیتش ادامه میده
    4: به خاطر بعضی مسائل فیلتر میشه یا از بین میره

و چرا؟؟؟

من به گزینه ی 3 رای میدم /

من فکر میکنم انجمن در حال حاضر در شرایط تثبیت شده ای قرار داره ؛ نه علت منطقی ای داره که ناگهان کاربران حاضر در انجمن تعدادشون کم بشه ؛ و نه علت منطقی ای داره که کاربران ناگهانی تعدادشون زیاد بشه .

مسائل فیلترینگ هم همیشه بوده و هست و این مورد جزو مواردیه که انجمن و گردانندگانش خیلی سریع حل و فصل میکنند و رسیدگی میکنند به قضایای مربوطه ؛ به همین دلیل گزینه ی اصلح رو گزینه ی 3 میدونم

مرررسی

منم ایضا مرسی

10. 6 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اسرار ماوراء و علیرضا ( گرافیکار )

سلام جناب مارکوپولو یا سروش پولو

سلام سلام

میخوام جهت سوالاتم رو عوض کنم بریم سراغ ارواح سرگردان یا بهتره بگم مارکوپولوهای متافیزیکی

خیلی هم خوبه ؛ بسیار متعالی

کمی بیشتر در مورد اون شب ترسناکت در ویلاتون توضیح میدی ؟ چه اتفاقاتی افتاد؟ البته اگر وارد حریم خصوصیت نمیشه

تاحالا فیلم کلبه ی وحشت رو دیدی ؟

شنیدی میگن فلان جا مثل خونه وحشت میمونه ؟

اون چند شبی که من تنها بودم انواع و اقسام اتفاقات افتاد برای من ؛ از شنیدن صدای پاهای عده ی زیادی از بیرون از ویلا و دست و سوت و هلهله ( مثل عروسی ) در ساعت 3 نصفه شب وسط جاده جنگلی ؛ تا زدن به شیشه ی پنجره قدی ای که من کنارش خوابیده بودم و زدن به درب چوبی ورودی خونه و بعد از همه ی اینا افتادن بختک روم در شب اول ؛ تا شب دوم که انواع و اقسام صداها که از داخل خونه میومد مثل صدای دستگیره در و بازشدن و قیژه ی درهای اتاق خوابها و کمد دیواری های داخل و صداهای عجیب و غریب که البته کاملا متفاوته با صدایی که ما بعضا در شبها از وسایل چوبی به علت تغییر دما میشنویم

ضمن اینکه من ماشین هم نبرده بودم و کاملا تنها و بدون راه پس و پیش گیر افتاده بودم اونجا شبها

و جالب اینکه تا چند شب بعد از اینکه از اونجا اومدم توی خونه ی خودمون شبها بختک روم میفتاد ( حالا با هر نام علمی ای که با فلج موقت توجیهش میکنه )

به روح اعتقاد داری به جنیان گرامی چطور

نه میتونم وجودشون رو رد کنم و نه اثبات ؛ اما احتمال وجود داشتنشون رو با توجه به قضایایی که در بالا گفتم و در پایین تر هم اشاره خواهم کرد بسیار بسیار بیشتر از نبودنشون میدونم /

من چند مورد عجیب برام اتفاق افتاده ولی یکیشو میگم نظرت رو در موردش بگو
    یه بار جدودای ساعت 11 شب با دو تا از دوستان و برادرم دم در خونه نشسته بودیم که خواهرم از داخل خونه صدام زد: «علی کامپیوترت» دقیقا همین جمله رو خیلی بلند و واضح شنیدم
    وقتی رفتم داخل دیدم خواهرم خوابه و مادرم هم داره مشغول شستن ظرفا بود
    به مادرم گفتم تو صدام کردی گفت نه رفتم خواهرم رو از خواب بیدار کردم گفتم شاید الکی خودشو زده باشه به خواب دیدم بنده خدا واقعا خواب بود و حسابی هم شاکی شد
    برگشتم دم در خونه و به بچه ها گفتم شما شنیدین اونام گفتم بله ما هم دقیقا همین جمله رو خیلی واضح شنیدیم
    حالا این توضیح رو هم بدم که من قبل از رفتن دم در خونه داشتم یه چیزی دانلود میکردم و کامپیوتر رو روشن گذاشتم و به خواهرم گفتم اگر رفت سراغ کامپیوتر به اون دست نزنه و کلا مراقبش باشه
    فکر میکنی ذهن من این صدا رو تولید کرد؟ اگر ذهن من بوده پس چرا بقیه شنیدن؟ یا فکر میکنی کار از ما خیلی خیلی بهتران بوده

این موردی هست که حتی اگه الان هم با وجود اتفاقاتی که برام میفته بیفته من ترجیح میدم به گوشهام اعتماد کنم و کاسه کوزه ها رو بر سر خواهر گرامی بشکونم تا اینکه دنبال انداختن تقصیر به گردن عالم غیب باشم ؛ به خصوص اینکه سه نفر دیگه هم میگن صدا رو شنیدن و معمولا اتفاقات ماورایی در جمع اتفاق نمی افته

فیلم 21 گرم یا همون مقاله معروف اصلیش رو دیدی یا خوندی؟ نظرت چیه؟

راستش نه ؛ ولی فکر میکنم مربوط به این قضیه باشه که با مرگ هرکس 21 گرم از وزنش ( به عبارت درست تر جرم بدنش ) کم میشه و ظاهرا محققان در تلاش هستند این 21 گرم رو روح بنامند که از بدن خارج میشه ؛ به عبارت دیگه برای روج جرم قائل بشن و البته جرم قائل شدن محدودیت فیزیکی رو هم به همراه داره .

من فکر میکنم برای هر انسانی مرموز ترین موضوع ، موضوعات ماورایی و شکافتن پرده ی میان عالم وجود و عالم ماوراء باشه ؛ بنابراین اگر این قضیه صحت داشت فکر میکنم خیلی بیشتر از اینها باید روش مانور داده میشد چون تحقیقاتی که در این زمینه انجام شده به نظرم خیلی قدیمی هستند ...

در کل موضوع خیلی جالب و قلقلک دهنده ای هست .

به نظرت میشه روح وجود داشته باشه اما خدا نباشه؟

این سوالت منو یاد یک دیالوگ از سریال سوپرنچرال انداخت ؛ جایی که زکریا یکی از فرشتگان مقرب و قدرتمند خطاب به برادران ماجراجوی این سریال در پاسخ به سوالشون که میپرسن خدا کجاست و چرا در برابر این همه بی نظمی ماورایی و قضایای آخرالزمان واکنشی نشون نمیده تنها به یک جمله بسنده میکنه که :

"God is left the building"

در کل پاسخ به این سوال بسته به اینه که با چه دیدی به این سوال نگاه کنیم ؛ از دید مذهبی بخوایم نگاه کنیم قاعدتا پاسخ به این سوال یک نه قاطع هست چون روح رو بخشی از خداوند میدونه که در انسان دمیده شده ؛ اما به نظر من این دوتا میتونن لازم و ملزوم نباشن و رابطه ی علت و معلولی بینشون برقرار نباشه ؛ بنابراین پاسخ من بله هست ( البته اصلا به معنای رد یا انکار وجود خدا نیست صحبت من )

علم نجوم به شکل نظری کاملا به این نتیجه میرسه که در منظومه های دیگه هم باید حیات وجود داشته باشه چون هر خورشیدی انرژِی داره و هر خورشیدی یک منطقه حیاتی داره
    ممکنه این اتفاقات متافیزیکی که قرنهاست انسانها رو درگیر خودش کرده زیر سر همین پدرسوخته ها باشه؟

شاید ؛ کسی چه میدونه / درصد احتمالش دقیقا مثل این میمونه که بپرسیم چقدر احتمال داره تمدن دیگه ای نظیر ما در کیهان وجود داشته باشه ؟! همونقدر که علم امروز از پاسخ دادن به این سوال ناتوانه به سوال تو هم ناتوانه و نمیتونه رد یا تاییدش بکنه !

یکی از همکارام یه تحقیق در زمینه وسعت خرافات در زندگی عشایر خوزستان داشت که دو سه بار منم همراهش رفتم
    یه صحنه چله نشینی یا جنگیری رو در روستای الجزایر بین شوش و اهواز برات توضیح میدم نظرت رو بگو

وارد یه خونه ای شدیم یکی که بهش میگفتن سید قرار بود طلسم یه مرد بازاری که دوست همکارم و اهل شوشتر بود رو در بیاره همکارم روز قبل با همین دوستش رفته بودن پیش همین سید تا براشون کتاب باز کنه تا مشخص بشه طلسم شده یانه مثل اینکه کارش کساد شده بود سید هم گفته بود دو تا سیاهی داره یعنی دو تا طلسم براش ساختن

رفتیم توی یه اتاق کاملا تاریک که هیچ پنجره ای نداشت جناب سید گفت دستامو ببندین کسایی که دستاشو میبستن باید از نزدیکان خود فرد طلسم شده میبودن که دو تا از برادراش این کارو کردن
    اونام زیر نگاه تیز بین من و همکارم به شکل کاملا مشخصی خیلی محکم دست و پاشو از پشت سر بستن جوری که سید به حالت خوندن تشهد و سلام نماز نشسته بود و دستاش از پشت به پاهاش گره شده بود
    فرد طلسم شده هم با فاصله حدودا یک متری از سید نشست جلوی سید یه ظرف گردو و یه چاقو و یه ظرف آب گذاشتن و جلوی فرد طلسم شده هم یه ظرف نمک
    سید به مرد طلسم شده گفت شاهد میخوای که کنارت بشینه برای اینکه نترسی گفت نه گفت میخوای سر چشماتو ببندی یارو بازم با شجاعت خاصی گفت نه
    خلاصه همگی رفتیم بیرون و یکی از همکارای سید اطراف در رو هم با پتو گرفت جوری که کوچکترین نوری داخل نره

بعد از مدت کوتاهی حدودا دو دقیقه صدای گردوهایی که به در و دیوار میخوردن و البته صدای خواهش و تمنای سید برای اینکه جنهای محترم نزننش و اذیتش نکنن بلند شد ولی ناگهان صدای چنتا سیلی بلند به گوش رسید و فریاد سید و بعد چند دقیقه سکوت.... من اندکی ترسیده بودم البته مقدارش بسیار ناچیز بود
    خلاصه بعد از حدود 2 یا 3 دقیقه سکوت سید با صدای بسیار ضعیفی گفت در رو باز کنید
    در باز شدن همانا و دهن من و همکارم به این صورت درآمدن همانا بعضی از گردوها اونقدر محکم به دیوار زده شده بود که توی دیوار گیر کرده بود چاقو تا دسته داخل دیوار فرو رفته بود و خود سید هم با همون دست و پای بسته به گوشه اتقاق کشیده شده و به پهلو افتاده بود با صورت سرخ شده زیر مشت و لگدهای جنهای عصبانی که به گفته خود سید به این خاطر که احضار میشن ناراحت میشن

من به همکارم گفتم شاید این سید از اون شعبده بازهاست که میتونن گره دستاشون رو در مدت کوتاهی باز کنن همکارم گفت پس کی اونا رو دوباره بسته گفتم شاید این بابای کریس آنجله
    خلاصه در راه برگشت انواع شبهات و شکیات رو وارد کردیم و همکارم فقط به این صورت به تک تکشون واکنش نشون میدادگاهی هم به این شکل
    خلاصه نظرت چیه؟ ولی جدی هر چی گفتم مو به مو عین واقعیت بود.

من هم برخی از این موارد رو از نزدیک تجربه کردم ؛ مثلا مدیوم هایی که نحوه ی ارتباطشون با ارواح به صورتیه که روح در اون فرد حلول میکنه و از زبان اون فرد سخن میگه و به سوالات شما پاسخ میده ؛ یا همین مواردی که ازش به عنوان ضرب و شتم جنیان یاد کردی ...

به هرحال اینطور مسائل رو تا افراد باهاشو روبرو نشن و تجربه نکنن نمیتونن قبول کنن و شاید حتی شما رو هم به سخره بگیرن ، ولی وقتی برای خودشون اتفاق میفته اون موقع هست که وحشتی عجیب به سراغشون میاد ؛ مثل اتفاقی که برای برادر خودم افتاد و بخشی از اتفاقاتی که من براشون تعریف کرده بودم عینا براشون اتفاق افتاده

اما در کل معتقدم بهتره پرده ای که میان عالم وجود و عالم ماوراء قرار داره برقرار بمونه /

با تشکر از جوابات

ممنون از تو

12. 8 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کسری 2003 خان ( محض تنوع جابجا کردم )

نمیشه با نبودت ساده سر کرد

ساده نگیر تموم سادگیمو ...

خوبی؟

بهترم

بریـــــــــم؟

بریــــــــــــــــــــــ م 1....2....3....

1. درباره حسن صباح چی میدونی؟ تا حالا کتابی دربارش خوندی؟ میدونستی که اولین کسی هست تو تاریخ که گروهی رو برای ترور دشمناش تربیت کرد؟

خیلی چیزا !

کتاب قلاع حشاشین رو خوندم و به همه هم توصیه میکنم بخونندش ؛ همین بازی اسساینز ( اسسینز) Assassin's هم از اسم حشاشین گرفته شده البته /

به همین خاطر هم هست که بعضا افراد رادیکال مخالف ایران ، ایرانی ها رو جزو اولین تروریست ها میدونن چون فرقه ی صباح و تروریستهای اون بعد از استعمال حشیش هجوم میبردن به لشگر دشمن و افراد موثر رو میکشتن و به نوعی عملیات انتخاری انجام میدادن ، به همین علت هم به حشاشین معروف شدن .

2. نظرت درباره هیتلر چی هست؟ تا حالا نگاهی به کتاب نبرد من انداختی؟ به نظرت هیتلر مرد بزرگی بود؟ کجا اشتباه کرد؟

تمامیت خواه و نمونه ی کامل یک شخصیت اقتدار گرا و توتالیتر با زمینه هایی از بیماری های روانی ؛ اون کتاب توی لیست آینده ی نزدیکم هست برای مطالعه ، خیلی از مورخین اشاره کردن که حمله ی شتابزده به شوروی بزرگترین اشتباه هیتلر بوده و البته تا حد زیادی هم درست هست این گفته ی اونها ؛ از طرف دیگه و ناخواسته وارد جنگ شدن با امریکا و حمله ی ژاپن به نیروهای امریکایی هم در دراز مدت خیلی تضعیف کرد آلمانها رو ،

3. اگه یه آمریکایی بودی، عملکرد جورج بوش رو چطور میدیدی؟ برای بار دوم هم بهش رای میدادی؟

راستش من 2 جا بوی قدرت رو از کلام 2 سیاستمدار حس کردم ؛ یکی جایی که در تریبون نماز جمعه هاشمی رفسنجانی به بسیج هشدار داد که " بسیج خودش رو وارد بازیهای سیاسی نکند" و یکی دیگه جایی که بوش گفت :

"Iran was dangerous T , Iran is dangerous , Iran will be dangerous "

من علاقه ی بسیار زیادی به جرج بوش دارم به خاطر اقداماتی که برای مبارزه با تروریسم جهانی انجام داد ، اما فکر میکنم برای یک شهروند امریکایی مسائلی مانند بحران اقتصادی و وضعیت اشتغال و وضعیت بیمه های درمانی به مراتب مهمتر از اقدامات یک فرد در زمینه ی ترورسیم بین الملل باشه و البته از این لحاظ هم نقدی به شهروندان امریکایی وارد نیست ؛ اما اگر من با این نوع نگاه شهروند امریکایی بودم قطعا برای بار دوم هم به بوش رای میدادم ...

4. نظرت درباره دکتر شریعتی چی هست؟ چرا بعد از انقلاب اکثراً باهاش مشکل داشتن اما امام پشتش بود، سر آخر تو خاک غریب خوابید. تا حالا سخنرانی هاش رو گوش کردی؟

اول ار همه من فکر میکنم علت "برخی" حمایتها از مرحوم شریعتی این تفکر باشه که "دشمن دشمن ما ، دوست ماست " /

دوم اینکه مرحوم شریعتی کلا چیزی به اسم روحانیت در دین رو قبول نداشت و اونو یادآور قرون وسطی و نقش دیکتاتوری کلیسا میدونست ؛ علت مخالفت روحانیانی نظیر شهید مطهری با مرحوم شریعتی هم همین بود و حتی کار به حایی رسید که فتوای قتل مرحوم شریعتی هم صادر شد حتی !!!

پدرم چند کاست از سخنرانیهای مرحوم شریعتی رو داره که خیلی وقت پیش بخشیشون رو گوش کردم /

5. تصور کن باید از بین استثمار و استعمار یکی رو انتخاب کنی، انتخابت چی هست؟ چرا؟ اصلاً فرقشون چی هست؟

انتخاب بین بد و بدتر هست دقیقا و من استعمار رو انتخاب میکنم ؛ چون از لحاظ انسانی قابل قبول تر از استثمار و بهره کشی هست ... استعمار بیشتر جنبه ی کلی تر و بین المللی داره ولی استثمار جنبه ی فردی داره و به همین خاطر مشمئز کننده هست .

// هست، از مصدر هستن میاد و بر وجود چیزی/کسی دلالت داره، مثلاً خدا هست.
    // است برای جمله های اسنادی هست، مثلا خدا مهربان هست.

خوشم اومد ، معلومه تو بلاد کفر فقط به دنبال حاشیه نبودی

14. 5 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

سری چهارم:

1-از نظر تو انسان ها چند دسته هستن؟
    2-هویت ایرانی چیه؟وجود خارجی داره؟
    3-تا الان شده جایی از گفتن اینکه ایرانی هستی احساس شرمندگی کنی؟
    4-یه بنده خدایی میگفت پوست موز درست نوک قله است! این حرف درسته؟
    5-اون شب ترسناک رو چطور به صبح رسوندی؟(راحت خوابیدی...دعاکردی...اسلحه به دست بودی...)
    6-چرا هرچی پیغمبر و امام اومدن همه صاف توی خاورمیانه نازل شدن؟ژاپن یا چین به پیغمبران نیاز نداشتن؟
    7-تفاوت بین ملت ژاپن و ایران چیه؟کدوم برترن؟
    8-
    چرا تو خونه ۴٠متری ال سی دی ۵٢ اینچی میذارن؟
    9-نظرت در مورد چشم و هم چشمی؟
    10-تاپیک آداب معاشرت دوستان حسابی داغ دل خالی کردن!بنظرت در عمل چی باعث میشه ما متفاوت عمل کنیم؟
    میخواستم در باب ارواح هم وارد بشم که شما آب پاکی رو ریختین رو دست همه
    آهان یه سوال:
    چرا هرکسی که مهمان صندلی داغ میشه به هیچ روحی یا هیچ مسئله ماورالطبیعه اعتقادی نداره!یا میگه ثابت کنید؟
    هرکسی توی دوران بچگی و چه بسا بزرگسالگی از چیزی بشدت میترسه.شما چی؟
    مرسی

16. 4 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

هم محلی خودم یعنی charlize

درباره اون پستی که توش مورد علاقه های سینماییت رو گفتی، برمیگردم و یخورده صحبت میکنیم با هم..

اتفاقا من الان که داشتم فکر میکردم توی اون پست حداقل دو تا از مورد علاقه هام رو جا انداختم ؛ یکی فیلم خوب ، بد ، زشت که با دیدن یکی از سوالهای بعدی یوسف به یادش افتادم ؛ یکی هم آنتونی هاپکینز .

اما فعلا اون بحث کریس-مسی...
    نقاط ضعف و قدرت کریس و مسی و برتریهاشون رو به هم بگو و اینکه چرا به نظرت مسی بازیکن بهتری و کاملتریه؟
    کلا یه بحث کلی در اینباره بکن...
    (با توجه به جوابت، بحث میکنیم و جواب کوبنده تا دلت بخواد بهت میدم)

این بحث از اون بحث های هواداریه که هیچیک از دوطرف قانع نمیشن به نظرم ؛ در نهایت هم با رسیدن این جایزه به مسی در سالی که بیشتر از همیشه مستحقش هست به نظرم دوباره دعواهای قدیمی رو خواهیم داشت که با تیم ملیش کاری نکرده و این جایزه بی ارزشه چون اسنایدر برنده نشد دو سال قبل و ... :دب

مسی قدرت کنترل فوق العاده ای روی توپ داره و به عبارتی یک بازیکن کنترلر هست ، اما کریس اینقدر توانایی کنترل توپ رو نداره .

کریس بازیکن فانتزی تری به نسبت مسی هست البته خیلی وقته از بازیها و حرکات فانتزیش خیلی استفاده نمیکنه در زمین ؛

کریس فیزیک بدنی بهتری داره به نسبت مسی و قدرت سرزنی بهتری هم داره ،

مسی پاسهای خیلی بهتری از کریس میده و شوتهای نزدیکش هم اندکی بهتری از کریسه ولی شوتهای راه دور کریس بهتر از مسی هست .

مسی بیشتر از کریس در خدمت تیم هست /

سرعت دویدن کریس بیشتر از مسیه ولی سرعت حمل توپ و دریبلینگ مسی به نظرم بیشتر از کریس هست /

کریس توانایی بازی با دوپا رو به نحو مطلوب داره ولی مسی به نظر خیلی پای راستش خوب نیست .

اما نکته اینجاست که این دوتا بازیکن در دو پست و دو شرح وظیفه ی کاملا متفاوت بازی میکنن و به همین دلیل نمیشه این دو رو مقایسه کرد و نتیجه گیری بهتر یا بدتر بودن کرد مگر بوسیله ی آمار و ارقام ؛ که این آمار اینو نشون میدن که مسی در سال 2012 بازیکن بسیار بهتری از کریس بوده .
    +

نمیدونم این رو گفتی یا نه..
    ولی اگه نگفتی، یه ترکیب منتخب از بارسا-رئال فعلی + بارسا-رئال در تمام دورانی که بیاد داری بذار...

والدس

آلبا ---- پیکه --- پپه --- آلوس

خدیرا --- بوسکتس

کریس رونالدو --- ژاوی --- اینیستا

مسی

نکته اینکه کاسیاس رو به دلایل فنی جزو این فهرست قرار نمیدم

کاسیاس

روبرتو کارلوس ---- پویول ---- هیرو

ماکه له له

کریس رونالدو ---- زیدان ---رونالدینیو ---- ژاوی --- فیگو

مسی

18. 5 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام،

یکم برگردیم به عقب

1. یه جا ازت درباره آکادمی رئال و بارسلونا سوال کردم و تو با توجه به خروجی های اخیر آکادمی رئال (مثل موراتا) و مقایسه ی اونا به خروجی های قدیم بارسلونا (مثل ژاوی) اونا رو سرتر میدونی. در اینکه بارسلونا سه خروجی فوق العاده رو تقریباً همزمان بیرون داد شکی نیست، اما بجای نگاه کردم به موراتا که اول راه هست، به چندستاره دیگه مثل نگردو یا ماتا دقت کن. بعد دوباره جواب بده

2. یه سوال خودت از خودت بپرس و جواب بده!

3. به نظرت الان سینمای ایران در یه دوره ی سیاه و خاموش حضور داره؟ نظرت درباره آثاری مثل مارمولک، آژانس شیشه ای، آواز قو، شوکران و ... چی هست؟ چرا دیگه همچین فیلم هایی نمیبینیم یا اگر میبینیم، در بهترین حالت به سرنوشت "کسی از گربه های ایرانی خبر ندارد" دچار میشن؟

4. دلیل اینکه فیلم "جدایی نادر از سیمین" در خارج از ایران پر افتخارترین فیلم تاریخ ایران شد، اما داخل ایران و از طرف نهادهای حکومتی اصلاً تحویل گرفته نشده چیه؟ محتواش یا جوایزی که در خارج از ایران برد؟

5. یکم با خودت خیال پردازی کنیم

اگر قرار بود جای کرکتر یک فیلم باشی، کی رو انتخاب میکردی؟ (داخلی و خارجی)

اگر قرار بود یه هنرپیشه مرد باشی، کی رو انتخاب میکردی؟ (داخلی و خارجی)

اگر میتونستی ترکیبی از سه بازیکن بزرگ فوتبال باشی، کیا رو با هم ادغام میکردی؟ (یه بار داخلی، یه بار هم خارجی)
    Last edited by kasra_khan2003; 28-12-2012 at 17:32.

20. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •