تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 47 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 470

نام تاپيک: صــنـدلـی داغ <سـری جـدیــد>

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

سلام خدمت دوست گرام آقا کوروش

از اونجایی که گفتی سوال در مورد ازدواج و از این حرفا دیگه نباشه برخود لازم دیدم بیام یه سوال این مدلی بپرسم!

البته بیشتر دغدغه خودم شده و میخوام ببینم تو چطوری با این مساله کنار اومدی

الان عمده آهنگهای محبوب من آهنگهای عاشقانه غمگین هستن ( کاری به سبک ندارم ) از همین سلام آخر و قطار و ... بگیر تا همین آدم یه جاهایی را مجبوره

چطور یه عاشق میتونه با این مدل آهنگها زندگی کنه و تازه یکیش بشه زمزمه روزاش؟ میشه عاشقانه یکی را دوس بداری و در کنارش این تیپ آهنگها روحت را نوازش بده؟

یه سری فوضولی شخصی هم داشتم که اصلا نمیدونستم اینجا جاش هست یا نه (میدونستم ...جاش نبود!) که خب به لطف دوستمون گرافیکار و پاسخهای جامعی که دادی نسبتا برطرف شد. یه جاهایی حرفات منا یاد جملات Adam Jensen توی بعضی پایان های Deus Ex انداخت (عمرا نفهمیدی چی گفتم!!!)

راستی راستی 2تا آهنگی هم که معرفی کردی فوق العاده بودن. مرسی

موفق و پیروز و سربلند و سبز باشی

2. 5 کاربر از silent-assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام کورش جان

چند سوال سخت و‌ آسون که به جز سوال اول باید توضیح کامل بدی

1. چند بار امتحان رانندگی رو رد شدی؟

2. به سرنوشت اعتقاد داری؟ نظرت رو کلا دربارش بگو.

3. به نظرت ممکنه تغییر از بیرون وارد یک مجموعه بشه یا باید از داخل ایجاد بشه؟

4. نظرت درباره ماهیت غیر مطلق علم چیه؟ روزی می رسه که سرعت Expansion دنیا از سرعت نور بیشتر میشه و این باعث میشه هیچ نوری از کهکشان های دیگه به ما نرسه٬ به نظرت موجودات اون زمان چه تفسیری از دنیا دارند؟ فقط کهکشان خودشون رو می بینند و هیچ اثری از هیچ چیز دیگه در دنیا نیست.

5. آیا دوست خوبی برای دوستانت هستی؟ با شناختی که از خودت داری٬‌ آیا حاضر بودی با آدمی مثل خودت دوست بشی؟

6. تفاوت زنده بودن و زندگی کردن ؟

7. اگه هیچ قانون و هیچ جواب پس دهی نبود٬‌ این گونه یا اون گونه٬ زندگیت تفاوتی با الان داشت؟

8. بزرگ ترین (نه لزوما تاثیر گذارترین) شخصیت تاریخ بشریت تا این لحظه؟ با توضیح!

9. به نظرت استعداد و توانایی٬‌ مسئولیت هم به همراه میاره یا نه؟

10. فرض کن چیزی رو به کسی یاد می دی و اون شخص ازش سو استفاده می کنه و باعث اذیت بقیه میشه٬ تو مقصر هستی در این بین؟ آیا حس می کنی مسئولیتی داری؟

مخلصیم

4. 18 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

سؤالات مهران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام دوباره

سلام به روی ماهت، دوباره

کوروش، چیه بهترین آهنگی که شنیدی / فیلمی که دیدی، درباره ی

1- ایران / وطن پرستی

بهترین آهنگ : وطن از داریوش / سرزمین بی‌کران از همای / خلیج فارس از رضا یزدانی

بهترین فیلم : ای ایران ناصر تقوایی

2- آزادی / آزادی

بهترین آهنگ : تصور کن از سیاوش / آزادی از شادمهر

بهترین فیلم : رهایی از شاوشنک

3- عشق / عشق

بهترین آهنگ : جزیره از سیاوش / ای عشق از داریوش و خیلی آهنگای دیگه ...

بهترین فیلم : نوت بوک (2004)

4- انقلاب / جنگ

بهترین آهنگ : چیزی به ذهنم نمیاد ...!

بهترین فیلم : نجات سرباز رایان

5- اوضاع اجتماعی / جامعه

بهترین آهنگ : خون بازی از داریوش

بهترین فیلم :
    ذهن های خطرناک با بازی میشل فایفر ... سریال فرندز (از بعد اجتماعی)

با تشکر مهران...

با تشکر کوروش

6. 17 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سؤالات کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام کوروش . امیدوارم زندگی به کامت باشه. سه تا سوال ترسناک دارم. قبلش عذر خواهی می کنم چون من زیاد فیلم میبینم! گه یه جایی تاریک و نمور تنها بشی و یهو روح فیلم کینه رو ببینی که داره بهت نزدیک میشه چیکار می کنی؟ و یا اگه چشماتو باز کنی ببینی بوسیله ی دکتر فیلم اره گرفتار شدی . منم اونجا هستم و یه فیلم برات نشون داده میشه که باید منو بکشی که نجات پیدا کنی. حاضری منو بکشی که خودت نجات پیدا کنی؟ و سوال آخر اینکه صبح که از خوای بیدار می شی ببینی تمام زندگیت خواب بوده و تو مهران هستی منظورم smmn هستش . چیکار می کنی؟

سلام
    ممنون، هم چنین برای شما ...

احتمالاً حال و احوال روح عزیز رو می‌پرسم و اون قدر در مورد دنیای ارواح و ماهیت وجودی روح ازش سؤال می‌پرسم که خودش بی‌خیال شه بره

اگه گیر جیگسا بیفتم، به احتمال زیاد به هیچ هم‌نوعی رحم نمی‌کنم و جون خودمو نجات میدم

این جوری بشه که خیلی خوبه یهو از خواب بلند میشم می‌بینم چه پسر خوب و گلی هستم، چقدر رفیق و طرفدار دارم و چقدر همه باهام حال می‌کنن کی از مهران بهتر ؟! : دی

8. 9 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام کوروش چطوری؟
    راستی مبارک باشه ازدواجت . من تازه الان چند روزه فهمیدم
    شاید باورت نشه ولی الان یهویی چشمه سوالاتم قل قل کرد یعنی جوشید اونم وسط خوندن جزوه سیگنالم

به به

سلام محسن جون
    ... چطوری تو ؟!‌

یهو دیدمت اصلم انرژی گرفتم

بچه ها نمی‌دونین این محسن چه پسر گلیه

کلی با هم خاطره داریم (زمان جنگ و قبل از انقلاب تو لاله زار و این حرفا )

ممنون ایشالا قسمت خودت بشه ... : دی

باورم میشه از تو هیچی بعید نیست : دی

1 - کدوم یکی از وسایلتو بیشتر از همه دوس داری؟ دوس داری همیشه پیشت باشه؟ البته به جز موبایل که همیشه هست؟

خیلی در قید و بند وسیله نیستم راستش ... ولی الان یکی دو روزی میشه فیش شارژر لپ تاپم خراب شده و کل زندگیم لنگ اون مونده، هر جا هم تو این شهر خراب شده می‌برم ندارن این فیشو که عوض کنن، اینه که بدجوری اعصابم به هم ریخته

فکر کنم جواب سؤالت همین لپ تاپم باشه : دی

2 - فرض کن خدایی نکرده دزد اومده خونه تون هرچی داشتین و نداشتین رو برده فقط یه چیزو یادش رفته نبره؟ دوس داری اون چی باشه؟
    2.1 - حالا فرض کن همون دزده اومده فقط یه چیزو میتونه با خودش ببره . دوس داری چی باشه؟

خدا نکنه

ولی همین گوشی و لپ تاپمن که اطلاعاتشون قابل بازگشت نیستن ... بقیه چیزا رو میشه دوباره خرید

اگه قرار باشه یه چیزو ببره، دوست دارم این یخچالی که گوشه حیاط افتاده رو برداره ببره

ریخت خونه رو به هم ریخته، بابام هم راضی نمیشه بندازیمش دور :-))

3-
    به نظرت اگه میرزا حسن کلانتر دروازه های شیرازو روی لطفعلی خان زند نمیبست وضعیتمون الان چطوری بود؟(با این کارش یه جورایی باعث شد اغا محمد خان قاجار سلسله قاجاریه رو تاسیس کنه)

احتمالاً زندیه یه خورده دیگه حکومت می‌کرد و بعد یه عده خونخوار دیگه می‌اومدن ایرانو می‌گرفتن ... فرقی نمی‌کرد،‌ در هر صورت ما از این شانسا نداشتیم که تاریخمون عوض شه کلاً‌

4 - تو خیابون داری راه میری یهو معلم کلاس اولتو میبینی.اگه ببینیش میتونی بشناسیش؟ حالا اگه شناختیش میری باهاش حال و احوال کنی یا بیخیالش میشی؟

آره، فکر کنم بتونم بشناسم، هر چند احتمالاً خیلی پیر شده ...

خیلی دوستش داشتم، اسمش خانم باوفا بود ...

قطعاً‌ میرم باهاش حال و احوال می‌کنم،‌ دستش هم می‌بوسم

خیلی خانوم مهربونی بود ...

5- از چه ویژگی خودت خیلی راضی هستی؟کدوم یکی از خصوصیات اخلاقیت به نظرت تو وجودت اضافیه؟ (یعنی دوس داری همچین خصلتی نداشته باشی) . و جای چه ویژگی رو تو خودت خالی میبینی؟

اینو فکر کنم یه بار جواب دادم ....

خصوصیت خوب: اینکه هیچ وقت امیدم رو از دست نمیدم، اینکه تو بحرانی‌ترین شرایط هم خونسردیم رو حفظ می‌کنم ...

خصوصیت بد: گاهی روراست بودنم باعث میشه یه سری بخوان سوءاستفاده کنن

چیزی که باید داشته باشم: شاید قلدری، عصبانیت ... البته تا یه اندازه ای ...

6- شاید خیلی شخصی باشه ولی میگم دیگه . ازدواجت خواست خودت بود یا پیشنهاد خونواده؟

نه بابا، من و خانومم حدود یکی دو سال با هم دوست بودیم، بعد عقد کردیم ... خانواده‌ها کم‌ترین نقش رو داشتن این وسط

خودمون بریدیم و دوختیم و پوشیدیم : دی

7 - شهید مورد علاقه ت کیه؟ : دی

8 - به نظرت 23 دسامبر دنیا تاریک میشه؟اگه بشه بعدش به نظرت چه تغییراتی میکنه زمین؟

اتفاق خاصی نمی‌افته، قبلاً‌ هم گفتم، یه روزه مثل روزای دیگه‌ی سال ...

9- اگه بگن یه روز گناه ازاده . البته هر نفر فقط یه گناه رو میتونه ازادانه مرتکب بشه. چکار میکنی؟

گناهی نیست که آرزوی انجامش رو داشته باشم

10 - یه نصیحت بکن مارو :

ما کی باشیم نصیحت کنیم

مواظب باشید دیگران براتون تصمیم نگیرن ... هیچ وقت به حرف مردم گوش ندید، در دروازه رو میشه بست، ولی دهن مردم مثل چی بازه !

نذارید تصمیماتتون تحت‌الشعاع حرف بقیه قرار بگیره ...

مرسی ♥♥

مرسی . ♥♥

مرسی از تو

10. 14 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام خدمت دوست گرام آقا کوروش

سلام علیرضا جان

از اونجایی که گفتی سوال در مورد ازدواج و از این حرفا دیگه نباشه برخود لازم دیدم بیام یه سوال این مدلی بپرسم!

دستت درد نکنه

البته بیشتر دغدغه خودم شده و میخوام ببینم تو چطوری با این مساله کنار اومدی

الان عمده آهنگهای محبوب من آهنگهای عاشقانه غمگین هستن ( کاری به سبک ندارم ) از همین سلام آخر و قطار و ... بگیر تا همین آدم یه جاهایی را مجبوره

چطور یه عاشق میتونه با این مدل آهنگها زندگی کنه و تازه یکیش بشه زمزمه روزاش؟ میشه عاشقانه یکی را دوس بداری و در کنارش این تیپ آهنگها روحت را نوازش بده؟

آره، به نظر من اینا با هم منافاتی ندارن، کلام و موسیقی غمگین قرار نیست زندگی آدمو تحت تأثیر خودش قرار بده که ...

در اوج عشق و خوشی هم، آدما گاهی ناراحتن، گاهی دلتنگ میشن، گاهی نیاز به آرامش دارن، حتی به غم نیاز دارن !‌

ولی اینکه یه همچین آهنگی رو زمزمه می‌کنم، دلیل بر این نیست که محتواش برام صدق می‌کنه ... صرفاً چیزیه که دوست دارم و گاهی با خودم می‌خونم ...

یه سری فوضولی شخصی هم داشتم که اصلا نمیدونستم اینجا جاش هست یا نه (میدونستم ...جاش نبود!) که خب به لطف دوستمون گرافیکار و پاسخهای جامعی که دادی نسبتا برطرف شد. یه جاهایی حرفات منا یاد جملات Adam Jensen توی بعضی پایان های Deus Ex انداخت (عمرا نفهمیدی چی گفتم!!!)

فهمیدم چی میگی

ولی متأسفانه با ایشون آشنایی ندارم ...ا

چیزی مونده به صورت خصوصی بپرس، من در خدمتم

راستی راستی 2تا آهنگی هم که معرفی کردی فوق العاده بودن. مرسی

خواهش می‌کنم

قابلتو نداشت :‌دی

موفق و پیروز و سربلند و سبز باشی

ممنون، تو هم همین طور ...

12. 10 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سؤالات برادر ارشد، آرمان () [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام کورش جان

به به

سلام به آرمان خان گل گلاب
    چند سوال سخت و‌ آسون که به جز سوال اول باید توضیح کامل بدی

چشم قربان

1. چند بار امتحان رانندگی رو رد شدی؟

با اینکه قبل از آموزشگاه حتی فرق دنده یک و دو رو هم نمی‌دونستم،‌ ولی همون دفعه اول قبول شدم ؛ هم آیین نامه، هم شهر

2. به سرنوشت اعتقاد داری؟ نظرت رو کلا دربارش بگو.

به اینکه یه زندگی از پیش تعیین شده داشته باشیم، نه، اعتقادی ندارم

چون اگه این جوری بود، مفهوم اختیار کلاً زیر سؤال می‌رفت ... اگه قرار بود همه چیز همون طوری که از قبل پیش بینی شده، جلو بره، دیگه قدرت انتخاب و اختیار آدم معنایی نداشت ...

اما گاهی در راستای اراده‌ی آدم، اتفاقاتی که تو زندگی می‌افته رو می‌ذارم به حساب خواست اون بالایی ... این موضوع یه خورده غریزیه ... مبنای منطقی پشتش نیست ؛ چون اگه قرار بود خدا تغییراتی رو تو مسیر زندگیمون به وجود بیاره، باز می‌شد گفت داره ما رو به سمت تقدیری که خودش در نظر گرفته هدایت می‌کنه ...

اما یه حسی بهم میگه یه سری اتفاقات هستن که دست آدم نیست ...

3. به نظرت ممکنه تغییر از بیرون وارد یک مجموعه بشه یا باید از داخل ایجاد بشه؟

امکان تغییر از بیرون وجود داره، اما تأثیر و پایداری تغییر اکسترنال با اونی که از داخل ایجاد شده، خیلی فرق داره ... تغییراتی که از داخل ایجاد میشن، معمولاً دوام بیش‌تری دارن ...

4. نظرت درباره ماهیت غیر مطلق علم چیه؟ روزی می رسه که سرعت Expansion دنیا از سرعت نور بیشتر میشه و این باعث میشه هیچ نوری از کهکشان های دیگه به ما نرسه٬ به نظرت موجودات اون زمان چه تفسیری از دنیا دارند؟ فقط کهکشان خودشون رو می بینند و هیچ اثری از هیچ چیز دیگه در دنیا نیست.

سر فرصت جواب میدم ...

5. آیا دوست خوبی برای دوستانت هستی؟ با شناختی که از خودت داری٬‌ آیا حاضر بودی با آدمی مثل خودت دوست بشی؟

اینو باید از دوستانم بپرسی ... ولی بعید می‌دونم ازم راضی باشن

نه بابا، کی با ما دوست میشه آخه

نمی‌دونم، شاید از نظر استانداردهای دوستی، کیس بدی نباشم

6. تفاوت زنده بودن و زندگی کردن ؟

زندگی کردن هدف می‌خواد، انگیزه می‌خواد، شادی می‌خواد، هیجان می‌خواد ... دوست می‌خواد، عشق می‌خواد ...

اما زنده بودن یعنی نفس کشیدن، یعنی وجود داشتن، بدون هیچ انگیزه، هدف یا هیجانی ...

7. اگه هیچ قانون و هیچ جواب پس دهی نبود٬‌ این گونه یا اون گونه٬ زندگیت تفاوتی با الان داشت؟

زندگی من ؟!‌ آره خب، چون زندگی من هم تحت تأثیر اون بی‌قانونی قرار می‌گرفت ...

اگه قانون نباشه، سنگ رو سنگ بند نمیشه ...

8. بزرگ ترین (نه لزوما تاثیر گذارترین) شخصیت تاریخ بشریت تا این لحظه؟ با توضیح!

می‌خوای بگم استیو جابز خوشت بیاد ؟!

نمیشه که یه نفرو اسم برد ...

کوروش، نوح، هیتلر، ادیسون، برادران لومیر ... خیلیا هستن آرمان

9. به نظرت استعداد و توانایی٬‌ مسئولیت هم به همراه میاره یا نه؟

آره، قطعاً ... استعدادی که قرار باشه واسه صاحبش بمونه و به کار هیچکس نیاد، وجود نداشته باشه بهتره ...

آدمی که توانایی داره باید ازش درست استفاده کنه ...

اتفاقاً مسئولیت کسی که استعداد خاصی داره، خیلی بیشتر از یه آدم معمولیه ...

10. فرض کن چیزی رو به کسی یاد می دی و اون شخص ازش سو استفاده می کنه و باعث اذیت بقیه میشه٬ تو مقصر هستی در این بین؟ آیا حس می کنی مسئولیتی داری؟

اگه می‌دونستم که اون آدم ممکنه از این موضوع سوءاستفاده کنه، آره، خودم رو مقصر می‌دونم که از اول چنین چیزی رو بهش یاد دادم

اما در غیر این صورت، خودم رو مقصر نمی‌بینم، صرفاً یه عذاب وجدان برام به وجود میاد که خب اون هم طبیعیه ...

اگه انیشتین می‌دونست قراره از کشفش برای استفاده در بمب اتم استفاده بشه، هیچ وقت این کارو نمی‌کرد، ولی بعد دیگه کاری از دستش ساخته نبود، الان هم کسی انیشتین رو مقصر فاجعه هیروشیما و ناکازاکی نمی‌دونه ...

مخلصیم

ما بیش‌تر

14. 12 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

قرار بود بگم دوست دارم چه سؤالی ازم پرسیده بشه، که پرسیده نشد ...

سؤال خاصی تو ذهنم نبود، ولی در پاسخ به اون خاطره‌ای که جای جوابشو خالی گذاشتم، یه چیزی بگم عریضه خالی نمونه

چند هفته قبل استاد ترجمه مون، یه شعر منظوم انگلیسی رو داد که ترجمه کنیم ...

ترجمه‌ی اشعار انگلیسی، اونم از نوع منظوم کار بسیار دشواریه ...

شما علاوه بر اینکه مجبورید به متن وفادار بمونید، باید حس رو هم منتقل کنید ...

خانومم تصمیم گرفت شعر رو در فارسی هم به نظم ترجمه کنه ...

با اینکه ترجمه‌اش خیلی وقتش رو گرفت (حدود 7 ساعت) و گاهی واقعاً قافیه نداشتیم که واسه بعضی ابیات استفاده کنیم، ولی انصافاً کارش خیلی خوب و تمیز در اومد

من درگیر یه پروژه کاری دیگه بودم و فرصت ترجمه درسی رو نداشتم، واسه همین هم گذاشتم بین دو تا کلاس تو همون فرصت 10 دقیقه‌ای یه چیزی بنویسم و بهش تحویل بدم

رفتیم سر کلاس، متنو گذاشتم جلوم و شروع کردم به ترجمه ... تو همون فرصتی که داشت حضور و غیاب می‌کرد، شعرو به این شکل ترجمه کردم :

محتوای مخفی: شعر 

در همین گوشه کنار

در همین گوشه کنار
    من رفیقی دارم

توی این شهر بزرگ
    که تهش پیدا نیست
    روزها و هفته‌ها می‌گذرند
    سال‌ها نیز
    تا به خود می آیی

هیچ گاه اما
    چهره‌ی رفیق دیرینم را
    من نمی‌بینم

زندگی، این روزها
    صحنه‌ای سخت و هراس‌انگیز است

او خبر دارد من
    همچو روزهای قدیم
    که در خانه‌شان را می‌زدم
    و در خانه‌مان را می‌زد
    دوستش می‌دارم

یاد باد آن روزها
    که جوان تر بودیم
    اما امروز اینجا
    فرصت کافی نیست
    از همه خسته شدیم
    خسته از بازی چرخ روزگار
    سعی بر هم زدن نام و نشان

به خودم می‌گویم
    « یکی از این روزها
    به جیمی سر می‌زنم »
    تا نشانش بدهم
    که به فکرش هستم

ولی این فرداها
    پشت هم می‌گذرند
    و من و تو هر روز
    دور و دورتر می‌شویم

در همین گوشه کنار
    یا کمی آن سو تر ...

« خبری بد دارم
    جیمی مرده امروز ... »

سهم ما در پایان
    در همین گوشه کنار
    یک رفیق مرده است ...

ترجمه‌ام زیاد مهم نبود، چون ایراد زیاد داره و کلی ادیت می‌خواد، جدای از این مجبور بودم تا 95 درصد به متن وفادار بمونم

ولی واکنش‌ها برام جالب بود ...

همه‌ی بچه‌های کلاس به صورت خطی و تحت‌اللفظی ترجمه کرده بودن و مثل روزنامه از روش می‌خوندن ...
    خانومم ترجمه‌ی قافیه دار و منظومش رو خوند، استاد خیلی خوشش اومد و گفت براش دست بزنن

بعد به ترجمه‌ی من که رسید، تا وقتی خوندنم تموم شد، جیک از کسی در نمی‌اومد
    استاد (یه دختر بیست و شش هفت ساله که اتفاقاً از مترجمان یکی از این خبرگزاری‌هاست) کلی تحت تأثیر قرار گرفت و بازم گفت دست بزنن (کلاً این کارو در طول یه سال یه بار هم نمیگه انجام بدن!)

بعد از اینکه کلی تعریف و تمجید کرد، گفت خانم تو سبک مریم حیدرزاده شعر میگه، آقا به سبک سهراب سپهری

بعد هم کلی اومد ترجمه‌ی منو بررسی کرد و هر قسمتی که رد می‌شد، می‌گفت یه دور ترجمه رو بخونم

============================

خب، به پایان آمد این دفتر، صندلی همچنان داغ است

از همه‌ی دوستان و کاربرای عزیز برای سؤالاتشون ممنونم ...

این یه هفته خاطره‌ی بسیار خوبی بود واسم ...

یه سری سؤالات باعث شدن واسه چند دقیقه هم که شده ذهنمو مرور کنم، به خیلی چیزا فکر کنم و یه سری صحنه‌ها رو به یاد بیارم ...

اگه در جواب دوستی نتونستم اون قدری که برای دیگری زمان صرف کردم، وقت بگذارم، به بزرگی خودش ببخشه و اینو بذاره به حساب کمبود وقت صندلی‌نشین متأهل

اگه فرمت بندی نگارشی رو دوست نداشتید، بذارید به حساب بد سلیقگی من و به بزرگی خودتون ببخشین بازم

مطمئناً بعداً، یا حتی همین الان هم برگردم و جوابای خودمو بخونم، در 60 درصد موارد، جوابای بهتری به ذهنم می‌رسه ... اما خب اینا چیزایی بود که در لحظه به خاطرم رسید و در پاسخ نوشتم ...

از سروش و تینای عزیز ممنونم بابت زحماتی که برای این تاپیک و کلاً‌ انجمن متفرقه می‌کشن ...

امیدوارم بازم از این فرصتا دست بده، ما هم باهاش دست بدیم

امضا ...

یازده آذر ماه هزار و سیصد و نود و یک ...

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

11 تودیع و معارفه : دی

خب خب خب ...

صندلی نشینی کوروشی در این لحظه به پایان میرسه .

خیلی ازش تشکر میکنم که علیرغم وجود مشغله های زیادی که داشت و داره و در مسافرت هم بود این چند روزه ، دعوت مارو قبول کرد و باعث شد تا همه بیشتر با خودش ، زندگیش و افکار و عقایدش آشنا بشم .

یه توضیح کلی هم اینکه ما همیشه ارادت داشتیم و داریم به صندلی داغ قدیم و افرادی که براش زحمت کشیدن ، به همین خاطر هم هست که اون تاپیک با اینکه سالهاست فعالیتی نداره و قفل هم هست اما یکی از دو تاپیک مهم متفرقه ی جدید هست ...

اما میریم سروقت معارفه ی سومین میهمان صندلی داغ :

ایشون کسی هست که بیشترین تعداد پست ارسالی در انجمن رو داره ( فکر میکنم با این کدی که دادم همه شناختینش )
    +
    پر بازدید ترین تاپیک تمام ادوار متفرقه ( چه قدیم و چه جدید ) رو ایشون ایجاد کردن با موضوعیت مشاوره در مورد خدمت سربازی ( دیگه تا الان اونایی هم که از کد قبلی ایشون رو نشناختن باید شناخته باشن )

البته ایشون الان دوران بازنشستگیشونو میگذرونن و روزا به جای انجمن میرن پارک و جدول حل میکنن / بنابراین بد ندیدیم در راستای اینکه قدر افراد رو تا وقتی در صحنه حاضر هستن بدونیم ؛ تصمیم گرفتیم تا این بزگوار رو بدوزیم به صندلی

البته یه نکته ی دیگه هم اینکه این برادر با بصیرت بچه محل ما محسوب میشن

ایشون هم جزو صندلی نشینهای 2007 معروف بودن ، پس بنا به رویه برخی پستهای ایشون در اون صندلی داغ رو هم یه اشاره ای کنیم بد نیست :

نقل قول نوشته شده توسط Soroush
    خوب آقا هميشه آن بگو ببينيم کجايه تهران ساکنی و اين قضيه فرانسه رفتنت به کجا رسيد؟

من بچه نارمک هستم و این قضیه هم برای فوتبالم است و میخوام برم برای تست تیم لیون
    موفق کیست و موفقیت چیست؟

موفق کسی است که هدف داشته باشه

و موفقیت یعنی هدف
    6- بهترین خصوصیت اخلاقیت چیه؟

با لبخند با همه صحبت میکنم

7- بدترین خصوصیت اخلاقیت چیه؟

زود عصبانی میشم
    15.معمولا چه جور فیلم هایی نگاه میکنی؟

باور کن فیلم زیاد نگاه نمیکنم ولی معمولا فیلمهای خنده دار و سرگرم کننده اونم چی باشه ( اخراجی ها ) نگاه میکنم
    هدف اصلی من پیراهن تیم ملی است شاید خنده دار باشه برای شما ولی من اگر تا 35 سالگی هم تلاش کنم خسته نمیشه و میخوام پیراهن تیم ملی رو تنم کنم
    با کدوم یک از رپر ها رابطه داری؟

حسام عزتی ( حسام استپس )
    و از كدوم يكي از مديرا بيشتر خوشت مياد

از آقا شاهین و امین و آقا بابک و Dianella
    1- 3 تا از بهترين كارگردانان سينماي ايران؟؟؟

ابراهیم حاتمی کیا - ابراهیم حاتمی کیا - ابراهیم حاتمی کیا -
    از اینکه یه روزی پستات از مرز 000'10 تا هم خواهد گذشت چه احساسی بهت دست می ده ؟

این کار نشدنی است چون دارم میرم
    نگفتی اگه لیون قبولت نکنه چی کار می کنی؟

به قول یاس : ما همه سربازهای زیر پرچمیم
    5.سازی بلدی بزنی؟چی؟

بله گیتار
    کلا تو کدوم انجمن ها بیشتر وقت میگزرونی؟

موبایل و ادبیات
    بچه گیات دوست داشتی چه کاره بشی؟

پلیس

اونایی که هنوز ایشونو نشناختن اسپویلر زیر رو باز کنن فقط

محتوای مخفی: یعنی واقعا هنوز متوجه نشدین ؟! 

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

وهمینک خودم شروع میکنم با دو سه تا سوال
    با درود
    1. روزی که تاپیک مشاوره سربازی رو زدی فکر میکردی به اینجا برسه؟
    2.کجا خدمت کردی؟ و بهترین و بد ترین خاطرت از خدمت چی هست؟

sent from my open source device

18. 8 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •