تو این نخسه نمیشه مثل نسخه ی قبل واسه یک سری بازیکن از یک بست خاص تمرین تعیین کرد.
تو این نخسه نمیشه مثل نسخه ی قبل واسه یک سری بازیکن از یک بست خاص تمرین تعیین کرد.
خوشم میاد که اکثر منیجر بازها همیشه هر نسخه رو با تیم همیشگیشون شروع میکنن ، من که 9 سال منیجر بازی میکنم همیشه با لیورپول شروع میکنمخوشم مياد كه تو هم به جمع ما اضافه شدي...من طبق سنت ١٢ سالم هميشه با لاتسيو شروع كردم
دوست عزیز به اینجا مرتب سر بزن ضرر نمیکنی...میخام این تاپیک رو خیلی پر بار تر کنم..
سلام بجه ها...امشب اولین فصلم تو سری 2013 رو تموم کردم با قهرمان تو جام حذفی ایتالیا با لاتسیو..1-1 در بایان 120 دقیقه و در نهایت در ضربات بنالتی آتالانتا رو بردم و اولین جامم رو کسب کردم.reputation من فعلا national هست...امیدوارم تا فصول بعد به world class بدل به شوم..
واسه رسیدن به world class حداقل برد یک قهرمانی در لیگ الزامیه ! با این اوضاعی که از لاتسیو میگی بعیده که این اتفاق بیفته.پول زیادی هم که ندارند.شاید تعویض تیم بهترین گزینه برای رسیدن به این هدف باشه.
عزیزم مربی خوبی مثل من که با همین لاتسیو بدون تقلب 3 قهرمان تو لیگ قهرمانان اورده میتونه این تیمو قهرمان کنه...بزودی عکس ها رو میذارم از اولین فصلم...
واقعا مهمترين و كليدي ترين بخش نتايج فصل يك تيم اماده كردن درست و اصولي مجموعه در تعطيلات پيش فصل هستش ..اينكه اول تيمتونو خوب ببندين..اگه مثه من تيمتون متوسط هستش و بودجه كمي داره بايد بازيكناني كه صرفا فقط حقوقشون بالاست و بازي هم زياد نميكنن رو قرض بدين يا بفروشين..مثلا بودجه من واسه فصل ٢٠١٣ ٢٠١٤ فقط ٧٠٠ هزار پوند بود(لاتسيو)...:((
بازي هاي دوستانه ركن اصلي رو دارن حريفاتون يكي در ميون قوي و ضعيف باشن ايده اله..تا ١٠ تا كافيه بازي دوستانه..بازي ا رو رد نكنين حداقل key باشه..اگر نميتونين بخرين قرض كنيد
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
فعلا که در کف 2013 موندیم
توی یکی از این سایتها خوندم که با اپدیت 2.3 مشکل کرک بازی حل میشه
سرچ کردم کرک و اپدیت بودولی نمیشد دانلود کرد
یک سایتی هم که با نرم افزار خود سایت شروع به دانلود میکرد با سرعت 540 بایت بر ثانیه فکمو چسپوند
![]()
میخام اگر خدا قسمت کنه آموزش این بازی رو به مرور زمان بزارم تا دوستان پی به زیبایی بی حد و حصر این بازی ببرن...واقعا این بازی اعتیاد اوره و در حد یک شاهکار!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)