تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 31 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 302

نام تاپيک: تاپیک تخصصی ال ای دی شارپ LC-4xLE8300x

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تک تک فریمهای vobsub رو چک کردم همه سالمن ولی باز بعد از میکس این اتفاق می افته. این کارو با نرم افزار 3Dsub هم انجام دادم روی 1080 از همه بهتر جواب میده.تقریبا فانع شدم که با توجه به اختلاف سایز فریم قابل فهم نرم افزار های سازنده ،سایز فریمهای vobsub و کادر پیش فرز نرم افزار سازنده vobsub برای هر فریم زیر نویس این مشکل پیش میاد.
    Last edited by aha7120; 04-05-2013 at 11:25.

2. این کاربر از aha7120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

بچه ها اگر بخوایم تلویزیون رو با کابل لن وصل بکنیم به مودم و شبکه بشه با کامپیوتر, میشه؟ دردسر نداره؟
    ضمنا مارک و مدل اون دانگل مخصوص چی بود؟

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من هنوز با LAN وصل نشدم.صفحه 76 دفترچه مدلها رو نوشته :ki-oua004wjn3,ki-oua004wjn2,ki-oua004wjn1 و ki-oua004wjn4 ولی گفته بسته به کشور متفاوته و ایران رو هم تو لیستش نداره بهتره از خدمات بپرسید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhs_837's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    MaSHad

پيش فرض

بچه ها اگر بخوایم تلویزیون رو با کابل لن وصل بکنیم به مودم و شبکه بشه با کامپیوتر, میشه؟ دردسر نداره؟
    زياد سخت نيست.به تاپيك زير مراجعه كن اگر مشكلي داشتي بنده درخدمتم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

درضمن طبق بررسي هاي من دانگل مارك شارپ هست ولي معلوم نيست در خدمات پس از فروش چه ماركي بدهند.من چند روزپيش كه زنگ زدم خدمات تهران گفت حدود200تومان هست.

6. 2 کاربر از mhs_837 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

قابل توجه دوستانی که می خواهند این تلویزیون رو بخرند، اخیرا بعضی از فروشندگان (تاکید می کنم فروشندگان نه عوامل فنی و منتصب به مادیران) هنگام پرس وجوی مشتریان از کارت شبکه بیسیم wifi قابل اتصال به تلویزیون شارپ 8300 (دانگل) مدعی شده اند که بزودی این تلویزیون با آپدیت نرم افزاری دیگر نیازی به دانگل ندارد!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ضمن عدم امکان این اتفاق از نظر عقلی وفنی این موضوع از مر کز پشتیبانی پیگیری شد و صحت ندارد .وظاهرا فقط این قطعه مستقیم از مرکز پشتیبانی ( تهران) قابل تهیه ای است و قیمت آن هم تا دیروز (پرسش چند باره من) حدود 215هزار تومان است.

8. 3 کاربر از aha7120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

به نظر میرسه برای دوستانی که نخواهند دانگل بخرند ولی به ارتباط wifi احتیاج دارن راه حل دیگه ای هم هست اونم خرید یک bridge بی سیم و اتصال LAN تلویزیون به اونه که بسته به مدل و تعداد پورت و سایر شرایط میتونه مثلا از 90،000 تومن شروع شه . با این تفاوت که منحصر به این تلویزیون نیست ودر صورت نیاز و چند پورت بودن میتونه تجهیزات دیگه ای مثل بلوری یا دی وی دی یا سینمای خانگی یا ... رو هم که بیسیم نیستند ولی LAN دارن رو به سیستم wifi متصل کرد.

10. این کاربر از aha7120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستانی که تمایل دارند تلوزیون شارپ خودشون رو عوض کنند بنده خریدار مدلهای 40 و 46 هستم

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

زياد سخت نيست.به تاپيك زير مراجعه كن اگر مشكلي داشتي بنده درخدمتم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

درضمن طبق بررسي هاي من دانگل مارك شارپ هست ولي معلوم نيست در خدمات پس از فروش چه ماركي بدهند.من چند روزپيش كه زنگ زدم خدمات تهران گفت حدود200تومان هست.
    من برای چند نفر آمار این دانگل رو گرفتم و با خدمات تماس گرفتم گفتن مارک این دانگل شارپ هست . منم 200 تومن قیمت دارم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من برای چند نفر آمار این دانگل رو گرفتم و با خدمات تماس گرفتم گفتن مارک این دانگل شارپ هست . منم 200 تومن قیمت دارم .
    منتظر جواب از بانه هستم فعلا نداشتن ولی 70000 می گفتن،تا اطلاعات بیشتر دستم بیاد صبر میکنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوستان اين قطع شدن شبكه هاي ديجيتال و ارور 203 از چيه ؟ آخه زياد پيش اومده و يك روزم قطع بوده توي دفترچه راهنما نوشته اين ارور امكان داره از ايستگاه تلويزيون باشد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •