تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: برنده توپ طلا

راي دهنده
65. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آندرس اینیستا

5 7.69%
  • کریستیانو رونالدو

26 40.00%
  • لیونل مسی

34 52.31%
صفحه 17 از 28 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 277

نام تاپيک: FIFA Ballon d'Or 2012 - توپ طلا، بهترین مربی و تیم منتخب فیفا ۲۰۱۲

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

اون که دستمزد بازیکن نیست! اون مبلقیه باشگاه رئال برای خرید رونالدو به منچستر داده.
    دستمزد رونالدو ۱۱ میلیون دلاره (سالیانه)

در توانایی رونالدو هیچ شکی نیست
    از نظر سرعت تکنیک و شوت ضربات آزاد و ضربات و ... از اون شخص هزاران سر و گردن بالاتره!
    اخلاق رونالدو!!!!! واقعا که!! شما چه شناختی از رونالدو و اخلاقش دارین؟؟

بعدش میشه بگین مالک رئال کیه؟!؟
    و کی واسه اینکه امتیار از دست نده پول داده؟ و به کی داده؟

بله درسته مبلغ جداییش هست!

به نظر شما هزاران سرو گردن بالا تره ولی از نظر اهل فن که تا حالا نبوده!
    من خدارشکر میکنم شناختی ندارم و اصلا نمیشناسمش !!
    اخلاقش رو از رفتارش میشه فهمید لازم نیست شناخت داشت !

مالک باشگاه هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست فکر کنم!
    یه مدت پیش فکر میکنم فصل پیش بود که رئال قهرمان شد یه خبری رو گفتن که به دلیل شکایت یکی از بازیکنان قبلی رئال مبنی بر ندادن حقوقش که اگر باشگاه حقوق و جریمرو پرداخت نشه ازش امتیاز کسر میشه و اگه اون موقع امتیاز رو از دست میدادن بارسا خیلی نزدیک به رئال میشد!

بنده خداها چیکارا کردن که رونالدو برنده شه!!

همونطوری که می بینید، رونالدو با اینکه کاپیتان تیم ملی پرتغال هست، برونو آلوز به عنوان کاپیتان معرفی شده که بتونه به رونالدو رأی بده
    با همین کارا هم مسی 41% و رونالدو 23% و اینیستا 11% آرا رو به خودشون اختصاص دادن.

Last edited by runner; 08-01-2013 at 02:20.

2. 4 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بله درسته مبلغ جداییش هست!

به نظر شما هزاران سرو گردن بالا تره ولی از نظر اهل فن که تا حالا نبوده!
    من خدارشکر میکنم شناختی ندارم و اصلا نمیشناسمش !!
    اخلاقش رو از رفتارش میشه فهمید لازم نیست شناخت داشت !

مالک باشگاه هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست فکر کنم!
    یه مدت پیش فکر میکنم فصل پیش بود که رئال قهرمان شد یه خبری رو گفتن که به دلیل شکایت یکی از بازیکنان قبلی رئال مبنی بر ندادن حقوقش که اگر باشگاه حقوق و جریمرو پرداخت نشه ازش امتیاز کسر میشه و اگه اون موقع امتیاز رو از دست میدادن بارسا خیلی نزدیک به رئال میشد!

بنده خداها چیکارا کردن که رونالدو برنده شه!!

همونطوری که می بینید، رونالدو با اینکه کاپیتان تیم ملی پرتغال هست، برونو آلوز به عنوان کاپیتان معرفی شده که بتونه به رونالدو رأی بده
    با همین کارا هم مسی 41% و رونالدو 23% و اینیستا 11% آرا رو به خودشون اختصاص دادن.

اهل فن هم 4تا مثله خودت طرفدار بارسا و مسی هستن دیگه
    کسایی ک طرفدار مسی باشن بایدم بگن مسی بهتر بوده
    به نظره من اول باید رونالدو میشد
    بعد انیستا بعد مسی
    چون تموم کاره بارسا رو ژاوی و انیستا دارن میکشن

4. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بارسا و رئال صاحب ندارن
    اعضایی که حق اشتراک خریدن باشگاه رو تشکیل میدن
    پرز هم مثل راسل رئیسه

مشخصه که ثبات و تکرار حرف اول رو میزنه
    برای مثال یوردی آلبا که سال رو فوق العاده و در انتخاب موافقین و مخالفین بهترین بوده جایی نداره
    ولی آلوز هست، همینطور پیکه که افت داشته
    چون تازه به این سطح رسیده، فقط کافیه یک فصل دیگه مطرح باشه

6. 9 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

اهل فن هم 4تا مثله خودت طرفدار بارسا و مسی هستن دیگه
    کسایی ک طرفدار مسی باشن بایدم بگن مسی بهتر بوده
    به نظره من اول باید رونالدو میشد
    بعد انیستا بعد مسی
    چون تموم کاره بارسا رو ژاوی و انیستا دارن میکشن
    ممنون که نظرتون رو گفتین!
    دیگه اون رو ما نمیتونیم بگیم که اونایی که بارسا و مسی و اینیستا رای میدن بیان به اونی که شما دوست داری رای بدن !!
    ولی در همین حد میگم که حتی خوده هم تیمیای رونالدو بش رای ندادن بعد چه انتظاری دارین اول بشه همین که پست قبل رو ببینین متوجه میشین چطوری داشتن براش رای جمع میکردن!!

8. 5 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

سلام به همه..
    تبريك ميگم به بارساييهاى گل و دوستداران مسي...
    انصافا تو نيمه دوم 2012 غوغا كرد از ركورد گرد مولر تا الان هتو لاليگا 10 تا اختلاف گل داره با نفر دوم..
    جداي از اين مسي تو بازيسازي خيلي فعاله كافيه همين بازي با اسپانيول رو ديده باشين..
    بشدت خوشحال شدم مسي يكي يكي داره ركورد ها رو ميشكنه بدون شك با اين روند بهترين بازيكن تاريخ فوتبال خواهد بود...

10. 7 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا متاسفم واسه فیفا و کارشناس های فیفا با این اتخابشون بحث من سر بهترین بازیکن جهان نیست
    میدونم که مسی واقعا لایق این عنوان هست ولی تیم منتخب را اصلا قبول ندارم
    پیرلو واقعا لایق قرارگرفتن بین تیم منتخب نبود ؟! یعنی تو سال 2012 پیرلو از ژابی آلونسو هم بدتر بود ؟!
    وقتی آمار بوفون نسبت به کاسیاس بهتر بوده ، چرا نباید بوفون دروازه بان تیم منتخب باشه ؟!
    خود شما دوستان تو تاپیک پیش بینی بهترین تیم 2012 اسم پیرلو و بوفون و حتی کیه لینی را آورده بودین ! خب این یعنی شما هم میدونستید که این سه نفر
    تو سال 2012 آمار فوق العاده ای داشتن ..... ولی چرا بین 11 نفر نبودن ؟! یعنی واقعا از لیگ های دیگه بازیکن نمیشد انتخاب کرد ؟!
    از خط دفاعی که کلا انتقاد دارم ...... بودن سرخیو راموس درسته چون واقعا خوب کار کرده بود ولی خود طرفدارای بارسا و بقیه تیمها هم
    پیکه را انتخاب نمیکردن ..... فیلیپ لام دیگه باید چیکار میکرد ؟! وقتی بارسا و رئال به ترتیب از چلسی و بایرن مونیخ در CL شکست میخورن و
    حذف میشن این یعنی چی ؟! یعنی بازیکن های چلسی و بایرمونیخ بهتر از اونا بودن .....
    واقعا نبود کیه لینی را اصلا باور نمیکنم و نمیتونم درک کنم ! حالا بدتر از اون پیرلو ....... پیرلو که یه تنه هم یووه را قهرمان کرد و هم
    ایتالیا را تا فینال یورو برد ...... حتی بوفون هم تو سال 2012 تعداد گل های خورده کمتری نسبت به کاسیاس داشته
    و هم تعداد Clean Sheet های بیشتری داشته ...... واقعا نمیدونم ملاک فیفا و کارشناس هاش بر چه اساسی هست ؟!!!!!!!!

12. 11 کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ممنون که نظرتون رو گفتین!
    دیگه اون رو ما نمیتونیم بگیم که اونایی که بارسا و مسی و اینیستا رای میدن بیان به اونی که شما دوست داری رای بدن !!
    ولی در همین حد میگم که حتی خوده هم تیمیای رونالدو بش رای ندادن بعد چه انتظاری دارین اول بشه همین که پست قبل رو ببینین متوجه میشین چطوری داشتن براش رای جمع میکردن!!
    منم نمیگم بیان به کسی من دوست دارم رای بدن
    من نظرمو گفتم
    منظورت چیه که داشتن واسش رای جمع میکردن؟
    مگه ایرانه که رای جمع کنن؟
    مگه هم تیمی ها میتونن به هم رای بدن؟

14. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

منم نمیگم بیان به کسی من دوست دارم رای بدن
    من نظرمو گفتم
    منظورت چیه که داشتن واسش رای جمع میکردن؟
    مگه ایرانه که رای جمع کنن؟
    مگه هم تیمی ها میتونن به هم رای بدن؟
    ببینین مربیان و کاپیتان ها برای انتخاب بهترین بازیکن رای میدن!
    توی لیستی که فیفا اعلام کرد و من عکسشو گذاشتم تیم ملی پرتغال که کاپیتانش خوده رونالدو هست به جای رونالدو برونو آلوز رو به عنوان کاپیتان معرفی کرده که اون هم به رونالدو رای داده!!!
    هم تیمی رونالدو هم کاسیاس هست که کاپیتان اسپانیا هست و رای اولش به راموس بوده!!!

پ.ن : شما (دیگران) میاین اینجا میگین مسی رو برنده کردن ولی ما (بارساییها) که میگیم رونالدو رو براش رای جمع کردن میگید مگه ایرانه خوب اگه ایران نیست پس با پارتی و پول کسی برنده نمیشه!!!

16. 2 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

صحنه ها را دیدم

مراسم یکی دو تا نکته جالب داشت . وقتی اسکولاری می خواست جایزه بهترین مربی زنان رو به مربی تیم امریکا بده یک لحظه اصلا یادش رفت ، سرکار خانم امد روی سن و اسکولاری ازش خواست بره صحبت کنه ، سریع یادش امد باید اول جایزه رو بده

مربی تیم زنان امریکا هم وقتی جایزه رو گرفت شروع کرد به شعر و اواز خوانی فکر کنم برای تشکر از دو ستاره تیمش که به عنوان کاندید بهترین بازیکن زن هم حضور داشتند شعر می خوند

اتفاق حالبی هم وقتی "والدراما " امد روی صحنه رخ داد : گولیت که مجری مراسم بود یک کلاه گیس اورد گذاشت روی سر خودش و شد عین جوونیاش والدراما هم که کماکان همون شکلی مونده و یک عکس از دو مو قشنگ قدیم روی مانیتور نمایش داده شد که گولیت بود و والدراما

نکته جالب هم بعد از اون میمیک عجیب رونالدو ، مسی بود که وقتی جایزه رو برد چند لحظه ای سکوت کرد و انگاری حرف زدن کمی براش مشکل شده بود .

جدای از این حواشی می رسیم به خود مراسم که به نظرم نمونه بارز عدالت جهانی بود . ...

حالا از انتخاب نشدن الکس مورگان و انتخاب اون خانم اقا نما می گذریم .
    ولی انصافا چه جوری تیم منتخب جهان ، منتخب لالیگا بود ؟! درسته به هر حال رای گیری بود و نظر یک عده کارشناس . اما فکر می کنم جامعه فوتبالدوست جهانی ابدا نتونه این انتخاب رو کامل بپذیره و هضم کنه . شاید بیشتر سلیقه باشه ولی به نظرم اگر جای بعضی از بازیکنان کسایی مثل پیرلو ، شواینی ، لام ، زلاتان و ... هم بودند اتفاق خاصی نمی افتاد و قران خدا غلط نمی شد اینجوری اعتماد مردم به فوتبال دنیا هم بیشتر می شد و قطعا انتقاداتی که در اینده خواهیم دید از سوی جامعه فوتبال دوستان به وجود نمی امد .

انتخاب مسی هم نمی شه گفت اشتباه بود . هر سه تا می تونستند انتخاب بشند . شخصا انتظار داشتم که توپ طلا به بازی های ملی هم بیشتر توجه کنه و تیم ملی رونالدو ببخشید پرتقال رو هم ببینه که تا نیمه نهایی یورو به اون شکل امدند . یا حتی اینیستا یی که اگر فقط متمرکزن به بازی اون نگاه کنیم شاید بیشتر مورد پسند امثال من قرار بگیره .
    به هر حال مسی سال فوق العاده ای رو داشت و اصلا نمیشه گفت که حقش نبود این جایزه رو ببره .

اینکه جایزه پوشکاش هم به بازیکنی کم اسم و نشون تر رسید کار خوبی بود و ممنون از ارای مردمی .

یک انتخاب به سبک Afc هم داشتند که به ازبکستان جایزه " جوانمردانه " رو دادند ..!
    Last edited by hojjatinho; 08-01-2013 at 03:27. دليل: تصحیح اسم شواینی عزیز :دی

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من هم مثل بقیه دوستان با این تیم منتخب مشکل اساسی دارم .
    اصلا به این مسئله دقت نشده که تیم هایی مثل چلسی و بایرن عملکرد بهتری نسبت به بارسا و رئال داشتن .

کلا هضم حضور مارسلو در دفاع چپ تیم منتخب برای من بدجوری مشکله . بازیکنانی مثل اشلی کول و کیلینی سال خیلی خوب و موفقی رو به همراه عملکرد خوب پشت سر گذاشتن .
    ولی در پایان این انتخاب مارسلو بدجوری باعث تعجب شد . واقعا حق این دو بازیکن خورده شد .

دفاع راست هم بی برو برگرد باید به فیلیپ لام تعلق میگرفت . من نمیدونم این بازیکن باید چه کار دیگه ای میکرد که در تیم منتخب قرار بگیره ؟!

کلا این تیم منتخب کم ایراد نداشت . بی دلیل نیست که این همه انگشت اتهام به سوی یوفا نشانه میره

ولی در مورد بهترین بازیکن جهان به نظرم کاملا حق مسی بود که انتخاب بشه . کلا سال فوق العاده ای رو به همراه عملکردی فوق العاده پشت سر گذاشت .
    اما اون صحنه ای که چهره اینیستا رو نمایش داد خیلی دلم سوخت . اگه مصدومیت کمتری داشت میتونست رقیب جدی تر برای مسی و رونالدو باشه .

در کل تبریک به دوستان بارسایی و هواداران مسی .

19. 16 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •