با روش اول که سرور اجرا نمیشه. یه صفحعه مشکی میادو سریع بسته میشه,,آنتی ویروسم غیرفعال کردم درست نشد.
با فایل asan dwonload هم صفحهش بعد Extractشدن بسته میشه...:(

با روش اول که سرور اجرا نمیشه. یه صفحعه مشکی میادو سریع بسته میشه,,آنتی ویروسم غیرفعال کردم درست نشد.
با فایل asan dwonload هم صفحهش بعد Extractشدن بسته میشه...:(
Last edited by alivip; 07-12-2012 at 10:53.

بعد از اکسترکت شدن چیز خاصی نمیاره، خودش پشت پرده کارا رو انجام میدهبعد از اجرا کردنش آفیستون فعال نشده بود؟
Last edited by saem; 07-12-2012 at 16:07.

نه متاسفانه..من یه بار سریالم وارد کردم که اونو قبول نکرده و الان که یه فایلو باز می کنم یه صفحه میاد که یاید از طریف اینترنت یا تلفون افیسمو فعال کنم.

بببخشيد تو اين نسخه اخريه اگه آفيسمون تو درايو اي يا درايو هاي ديگه اي باشه چي ميشه مثلا من سه چهار كرك نصب كردم ميگفتن بايد تو درايو سي باشه اما من نميخوام تو اون نصب شه چون سرعت پيسيم مياد پايين
جواب سوالم رو بدين

شاید بخاطر همین معتبر نبودن سریالتونه که کرک نمیشه، این سریالایی که تو پست اول گذاشتن که کار میکنه ازونا استفاده کنین.

من خودمم آفیسم تو درایو ویندوز (C) نصب نبود اما مشکلی پیش نیومد و کرک شد.

سلام. دوستان منم همین مشکل رو دارم.تو ویندوز 7 تا اجرا می کنم کرک رو یه صفحه سیاه میاد . سریع میره.ممنون می شم کمک کنید

سلام دوستان
من کد اول رو که می خوام وارد کنم این ارور رو میده:
Windows 8 Ultimate 64 bit - Activated
Office 2013 Professional Plus 64 bit Trial
کد دیگه ای هست؟
Last edited by IceLord; 08-12-2012 at 23:22.

با سلام
سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک کرک برای آفیس 2013 گذاشته که بسیار عالی است
آفلاین، کمتر از یک مگابایت و بدون درد سر اکتیو میکند ، من خودم شخصاً در ویندوز 7 تست کردم و جواب داد
آدرس لینکش هم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط اشکالش اینست که لوگوی خودشان را روی آن گذاشته اند، بعید میدانم ساخته خودشان باشد
اگر نسخه اصلی آنرا گیر بیاورید و در سایت خودتان بگذارید خیلی عالیست
با تشکر

سلام
Windows 8 Ultimate ؟ مگه همچین ویندوزی هم هست؟
اون پیام خطا منظورش اینه که کد شما برای ورژن دیگه آفیس هست واسه همین قبول نمیکنه.همیشه جدیدترین کدها توی پست اول همین تاپیک قرار میگیره.
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)