تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با در نظر گرفتن تمامی مسائل و شرایط موجود, با حضور بانوان در ورزشگاه ها:

راي دهنده
195. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • موافقم

121 62.05%
  • مخالفم

74 37.95%
صفحه 17 از 28 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 280

نام تاپيک: ممنوعیت حضور بانوان در استاديوم‌های ورزشی

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

تا زمانی که ورزشگاه ها از ابتدایی ترین امکانات هم برخوردار نیستند رفتن به اون چه برای آقایون و چه خانم ها آیا توجیهی داره ؟

تنها چیزی که برای من سوال هست اینه که چطوری اینا استاندارد های فیفا رو هر سال برای بازی های آسیایی و غیره میگیرن ...

عجیبه که تا حالا فیفا هم واکنشی نشون نداده .

2. این کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

متاسفانه ما در تربیت بچه ها و باز داشتن اونها از جنس مخالفشون خیلی افراطی عمل کردیم.انقدر افراطی که جوونا عقده ای بار اومدن و جنبه اینکه در کنار جنس مخالفشون باشن رو ندارن.من باز هم میگم(البته اولین باره.همینجوری گفتم) تا وقت این ضعف فرهنگی ای که در جوونای ایرانی وجود داره بصورت کامل ریشه یابی و برطرف نشه نمیشه به اونا اعتماد کرد.مشکل ما اینکه از پایه با اینکار مخالفت میکنیم و نمیذاریم که افراد بتونن به جنس مخالف خودشون هم بخوبی ارتباط برقرار کنن.این نظر شخصی من بود هر کس هم که مخالفه به خودش مربوطه.به من چه.

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

الآن در افغانستان ورود زن ها به ورزشگاهها آزاده. اونا كه وضعيت به مراتب بدتري از ايران دارن. زنهاشون برقع ميپوشن و مرداشون هم بسيار متعصب هستن. ولي در ورزشگاههاشون خبري از اين مسخره بازيها نيست.

همه چي درست شدنيه به شرطي كه بخوان ولي نميخوان. به همين سادگي.

5. 3 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

متاسفانه ما در تربیت بچه ها و باز داشتن اونها از جنس مخالفشون خیلی افراطی عمل کردیم.انقدر افراطی که جوونا عقده ای بار اومدن و جنبه اینکه در کنار جنس مخالفشون باشن رو ندارن.من باز هم میگم(البته اولین باره.همینجوری گفتم) تا وقت این ضعف فرهنگی ای که در جوونای ایرانی وجود داره بصورت کامل ریشه یابی و برطرف نشه نمیشه به اونا اعتماد کرد.مشکل ما اینکه از پایه با اینکار مخالفت میکنیم و نمیذاریم که افراد بتونن به جنس مخالف خودشون هم بخوبی ارتباط برقرار کنن.این نظر شخصی من بود هر کس هم که مخالفه به خودش مربوطه.به من چه.
    چه ربطی داره؟
    اولا همه ی جوونهای ایرانی رو فاقد تربیت و جنبه نبینید. این خیلی بهتره تا اینکه بخاطر رفتار یک اقلیت، همه رو اینطور عقده ای معرفی کنید!
    دوما ریشه یابی میخواید؟ اینم ریشه یابی: همه چیز به تربیت خانوادگی برمیگرده. پدر و مادری که خودشون از سطح تربیت پایینی برخوردارند طبیعیه در تربیت فرزند هم ناتوانند. خواهید دید فرزندشون در همه ی مسائل لنگ میزنه نه تنها در این مورد خاص
    سوما شما اگر حاضرید اجازه بدید اعضای مونث خانوادتون در سن پایین با جوونهای لات و بی و سر و پا بگردند بسیار خوب و عالی. اونوقت شاید بشه دیگران رو هم راضی به اینکار کرد!
    چهارما در کشورهای غربی مثل انگلیس الان همین ارتباط دو جنس در سنین پایین معضل بزرگی هست تا جاییکه حتی اخیرا مجبور شدند روشهای جلوگیری از بارداری ناخواسته رو در ابتدایی آموزش بدن. یعنی تا این حد جامعه به فضاحت کشیده شده
    حالا شما توقع داری ما هم پله پله راه اونها رو بریم؟

بنظرم بجای اینهمه آسمون و ریسمون بافتن خیلی راحت تره تا جلوی ورود پسران و مردان بی تربیت و بی شخصیت رو به ورزشگاهها بگیرند اونوقت خواهید دید محیط %100 سالم سازی و آماده برای حضور خانواده و همچنین بانوان خواهد شد
    Last edited by 3274; 07-06-2014 at 19:03.

7. این کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چه ربطی داره؟
    اولا همه ی جوونهای ایرانی رو فاقد تربیت و جنبه نبینید. این خیلی بهتره تا اینکه بخاطر رفتار یک اقلیت، همه رو اینطور عقده ای معرفی کنید!
    دوما ریشه یابی میخواید؟ اینم ریشه یابی: همه چیز به تربیت خانوادگی برمیگرده. پدر و مادری که خودشون از سطح تربیت پایینی برخوردارند طبیعیه در تربیت فرزند هم ناتوانند. خواهید دید فرزندشون در همه ی مسائل لنگ میزنه نه تنها در این مورد خاص
    سوما شما اگر حاضرید اجازه بدید اعضای مونث خانوادتون در سن پایین با جوونهای لات و بی و سر و پا بگردند بسیار خوب و عالی. اونوقت شاید بشه دیگران رو هم راضی به اینکار کرد!
    چهارما در کشورهای غربی مثل انگلیس الان همین ارتباط دو جنس در سنین پایین معضل بزرگی هست تا جاییکه حتی اخیرا مجبور شدند روشهای جلوگیری از بارداری ناخواسته رو در ابتدایی آموزش بدن. یعنی تا این حد جامعه به فضاحت کشیده شده
    حالا شما توقع داری ما هم پله پله راه اونها رو بریم؟

بنظرم بجای اینهمه آسمون و ریسمون بافتن خیلی راحت تره تا جلوی ورود پسران و مردان بی تربیت و بی شخصیت رو به ورزشگاهها بگیرند اونوقت خواهید دید محیط %100 سالم سازی و آماده برای حضور بانوان خواهد شد! نیازی هم به دستورالعمل جالب شما نخواهد بود!
    ممنون از پاسختون ولی یک زیاده روی کردید.من تمام جوونای ایرانی رو متهم نکردم ولی مثلا اگه در یک سبد میوه خراب بشه بقیه رو هم خراب میکنه و این دیگه به نحوه کاشت یا کوددهی باغبان ربطی نداره.وقتی شما مثلا بچه پیغمبر باشی و توی کلاستون یک بچه از اینایی که مد نظر شما هستن وجود داشته باشه 100 درصد تاثیر خودش رو میذاره.
    بعدشم منظور من از رابطه اون رابطه ای که شما فکر میکنید نیست.منظورم اینه که در جامعه افراد مونث و مذکر بتونن با هم کار کنن و از هم دیگه فرار نکنن.بعدشم شوما نمیتونی یک نفر رو جلوی ورزشگاه ها بذاری که تربیت افراد رو مشخص کنه و نذاره که افراد بی تربیت به ورزشگاه بیاد.بالاخره در یک جامعه تعدادی هم افراد خراب پیدا میشه که واسه بقیه ضد حال باشه.
    بعدشم من میگم در صورتی که بخواهیم که اجناس(جمع جنس)مونث در ورزشگاه ها حضور پیدا کنن مشکلاتی وجود داره که باید اونا رو برطرف کرد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

ممنون از پاسختون ولی یک زیاده روی کردید.من تمام جوونای ایرانی رو متهم نکردم ولی مثلا اگه در یک سبد میوه خراب بشه بقیه رو هم خراب میکنه و این دیگه به نحوه کاشت یا کوددهی باغبان ربطی نداره.وقتی شما مثلا بچه پیغمبر باشی و توی کلاستون یک بچه از اینایی که مد نظر شما هستن وجود داشته باشه 100 درصد تاثیر خودش رو میذاره.
    بعدشم منظور من از رابطه اون رابطه ای که شما فکر میکنید نیست.منظورم اینه که در جامعه افراد مونث و مذکر بتونن با هم کار کنن و از هم دیگه فرار نکنن.بعدشم شوما نمیتونی یک نفر رو جلوی ورزشگاه ها بذاری که تربیت افراد رو مشخص کنه و نذاره که افراد بی تربیت به ورزشگاه بیاد.بالاخره در یک جامعه تعدادی هم افراد خراب پیدا میشه که واسه بقیه ضد حال باشه.
    بعدشم من میگم در صورتی که بخواهیم که اجناس(جمع جنس)مونث در ورزشگاه ها حضور پیدا کنن مشکلاتی وجود داره که باید اونا رو برطرف کرد.
    اولا : شوما؟! منظورتون پودر رختشویی شوما که نیست؟!
    دوما منظور شما از زیاده روی روشن نیست. یکبار دیگه پست قبل خودت رو ببین دقیقا لفظ به لفظ چی نوشتی.
    سوما اینکه شما خودت پاسخت رو دادی : بالاخره در یک جامعه تعدادی هم افراد خراب پیدا میشه که واسه بقیه ضد حال باشه.
    پس همین عده بقول شما خراب رو باید شناسایی و از ورود دوباره شون به ورزشگاهها ممانعت کرد.
    چهارم گفتی : منظورم اینه که در جامعه افراد مونث و مذکر بتونن با هم کار کنن و از هم دیگه فرار نکنن
    ظاهرا شما خیلی با جامعه سروکار نداری و همیشه توی خونه یا مدرسه ای وگرنه چطور ممکنه اینهمه اختلاط بعضا افراطی مرد و زن رو در سازمان ها و دستگاههای دولتی و خصوصی و ... و ... ندیده باشی! چنان صحبت کردی انگار اینجا عربستان هست که زنها حق از خانه خارج شدن و کار نداشته باشند!
    گرچه تماشاگران همون کشورهای عربی با اونهمه سختگیری افراطی که در حقشون میشه بازم توی ورزشگاهها بمراتب خیلی با جنبه تر ظاهر میشن

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوست عزیز از بحث اصلی تاپیک منحرف شدیم اما کمی دقت در جملاتمون به خرج بدیم.با استدلال شما(میوه فاقد شعور و درک و اصلاح پذیری)وجود یک شخص حتی فقط یک شخص فاسد در جامعه(سبد میوه)همه ملت فاسد میشن.قاعدتاً الآن من که این متن را می نویسم هم باید یک شخص فاسدی باشم!
    انسان فاسد و خلاف کار در شرایطی خاص می تونه خودشو اصلاح کنه و انسان فاسد در همون شرایط خاص نمی تونه بقیه را فاسد کنه.بحث بر سر انسان ذی شعور هست نه میوه
    اما بحث اصلی تاپیک:
    در شرایط حاضر حضور بانوان در ورزشگاه را صالح نمی دونم.چون استادیوم نمونه کوچکی از جامعه ای هست که هر روز در اون دعوا و چاقو کشی و فحش ناموسی می بینیم و می شنویم.
    میشه تو یه بازه زمانی تماشاگران را نشان دار کرد و اونایی که صلاحیت حضور در ورزشگاه بعد مدتی نداشته باشن را راه نداد.فکر کنم تو بعضی از کشورهای دیگه اینکار انجام میشه
    بعد اون طرف مجبور میشه که خودشو اصلاح کنه
    واقعاً خیلی از خانوما حقشونه که برن مثلاً همین بازی هفته آینده ایران و برزیل را ببینن اما شرایط کنونی خوب نیست
    Last edited by وین رونی; 07-06-2014 at 20:30.

11. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

دوست عزیز از بحث اصلی تاپیک منحرف شدیم اما کمی دقت در جملاتمون به خرج بدیم.با استدلال شما(میوه فاقد شعور و درک و اصلاح پذیری)وجود یک شخص حتی فقط یک شخص فاسد در جامعه(سبد میوه)همه ملت فاسد میشن.قاعدتاً الآن من که این متن را می نویسم هم باید یک شخص فاسدی باشم!
    انسان فاسد و خلاف کار در شرایطی خاص می تونه خودشو اصلاح کنه و انسان فاسد در همون شرایط خاص نمی تونه بقیه را فاسد کنه.بحث بر سر انسان ذی شعور هست نه میوه
    اما بحث اصلی تاپیک:
    در شرایط حاضر حضور بانوان در ورزشگاه را صالح نمی دونم.چون استادیوم نمونه کوچکی از جامعه ای هست که هر روز در اون دعوا و چاقو کشی و فحش ناموسی می بینیم و می شنویم.
    میشه تو یه بازه زمانی تماشاگران را نشان دار کرد و اونایی که صلاحیت حضور در ورزشگاه بعد مدتی نداشته باشن را راه نداد.فکر کنم تو بعضی از کشورهای دیگه اینکار انجام میشه
    بعد اون طرف مجبور میشه که خودشو اصلاح کنه
    واقعاً خیلی از خانوما حقشونه که برن مثلاً همین بازی هفته آینده ایران و برزیل را ببینن اما شرایط کنونی خوب نیست
    در مورد قسمتی که بولد شده ... پس با این استدلال وقتی شما حضور بانوان را در استادیومی که نمونه کوچکی هست صلاح نمیدونید حضورشون در جامعه هم نباید صلاح بدونید .

همچنین در نمونه های کوچک دیگه ای از جامعه مثل تفریحگاه ها ، پارک ها و غیره هم نباید صلاح بدونید .

این یه مورد .

---------

خیلی جالبه که تا زمانی که ما آقایون صحبت از صلاح دونستن یا صلاح ندونستن حضور بانوان میکنیم ( نمونه کوچکش در این تاپیک ) ما همچنان در پله اول باقی خواهیم ماند .

بهتر نیست این اختیار به خود خانم ها برای تصمیم گیری داده بشه ؟

(نظر در مورد شرایط کلی مانعی نداره اما حرف از صلاح دونستن یا ندونستن بیشتر شبیه سلب اختیار از خود طرفه )

اگر موضوع نگرانی شما از بابت تأمین امنیت (جسمی و روانی ) هستش اون وظیفش به عهده پلیس یا سایر نیروهای نظارتی در استادیوم ها باید باشه همونطوری که در همه ی کشور ها به این صورت هست و دعوا ، درگیری ، فحاشی و قشر با فرهنگ کم در همه ی جای دنیا وجود داره .

در کشور انگلیس طرفداران دو آتیشه ( تیفوسی یا هر اسم دیگه ای ) هم کم نیست کمابیش میبینید که در خارج از ورزشگاه درگیری های زیادی پیش میاد . ولی میبیند که همین طرفدار در ورزشگاه خودش را آنچنان زیر کنترل دوربین ها و پلیس داخل ورزشگاه میبینه که جرأت اینو به خودش نمیده که دست از پا خطا کنه حتی وقتی در صندلی های کنار زمین نشسته .

این استدلال که ابتدا باید فرهنگ کلی رو بالا برد بعد ورود بانوان رو میسر کنیم به قدری استدلال بی پایه و اساس هست که اصلا لازم نیست در موردش زیاد صحبت کنیم .

دقیقاً مثل این میمونه که بگیم ابتدا فرهنگ ورزش رو همگانی کنیم بعد شروع به ساخت سالن های ورزشی میکنیم ( چرا که الان مردم آماده ورزش کردن نیستن )
    Last edited by hermione; 07-06-2014 at 21:56.

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

در مورد قسمتی که بولد شده ... پس با این استدلال وقتی شما حضور بانوان را در استادیومی که نمونه کوچکی هست صلاح نمیدونید حضورشون در جامعه هم نباید صلاح بدونید .

همچنین در نمونه های کوچک دیگه ای از جامعه مثل تفریحگاه ها ، پارک ها و غیره هم نباید صلاح بدونید .

این یه مورد .

---------

خیلی جالبه که تا زمانی که ما آقایون صحبت از صلاح دونستن یا صلاح ندونستن حضور بانوان میکنن ( نمونه کوچکش در این تاپیک ) ما همچنان در پله اول باقی خواهیم ماند .

بهتر نیست این اختیار به خود خانم ها برای تصمیم گیری داده بشه ؟

اگر موضوع نگرانی شما از بابت تأمین امنیت (جسمی و روانی ) هستش اون وظیفش به عهده پلیس یا سایر نیروهای نظارتی در استادیوم ها باید باشه همونطوری که در همه ی کشور ها به این صورت هست .

در کشور انگلیس طرفداران دو آتیشه ( تیفوسی یا هر اسم دیگه ای ) هم کم نیست کمابیش میبینید که در خارج از ورزشگاه درگیری های زیادی پیش میاد . ولی میبیند که همین طرفدار در ورزشگاه خودش را آنچنان زیر کنترل دوربین ها و پلیس داخل ورزشگاه میبینه که جرأت اینو به خودش نمیده که دست از پا خطا کنه حتی وقتی در صندلی های کنار زمین نشسته .

این استدلال که ابتدا باید فرهنگ کلی رو بالا برد بعد ورود بانوان رو میسر کنیم به قدری استدلال بی پایه و اساس هست که اصلا لازم نیست در موردش زیاد صحبت کنیم .

دقیقاً مثل این میمونه که بگیم ابتدا فرهنگ ورزش رو همگانی کنیم بعد شروع به ساخت سالن های ورزشی میکنیم ( چرا که الان مردم آماده ورزش کردن نیستن )
    شما نمی تونی استادیوم را با جامعه اینطوری مقایسه کنی.تو جامعه مثلاً یه جایی تو تهران وقتی ناهنجاری بوجود می آد آدم راحت و سریع می تونه بره جایی که این ناهنجاری رو نبینه و نشنوه اما تو استادیم نه.این یه مورد
    به نظر شما با وجود این شرایط خانومها حاضرن برن تو محیط بسته ای که پر از ناسزا و درگیری هست؟منکه مذکر هستم اصلاً دلم نمی خواد چنین جایی برم و چنین رفتاری ببینم
    بله وظیفه پلیسه اما وظیفش را یا انجام نمیده یا بلد نیست انجام بده
    ساخت ورزشگاه در صورت نبود فرهنگ ورزش همگانی به کسی ضرر نمی رسونه اما در مورد بالا باز هم میگم با شرایط کنونی ضرر رسان هست
    ضمناً ان تاپیک جایی برای ابراز عقیده شخصی هست

14. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

شما نمی تونی استادیوم را با جامعه اینطوری مقایسه کنی.تو جامعه مثلاً یه جایی تو تهران وقتی ناهنجاری بوجود می آد آدم راحت و سریع می تونه بره جایی که این ناهنجاری رو نبینه و نشنوه اما تو استادیم نه.این یه موردبه نظر شما با وجود این شرایط خانومها حاضرن برن تو محیط بسته ای که پر از ناسزا و درگیری هست؟منکه مذکر هستم اصلاً دلم نمی خواد چنین جایی برم و چنین رفتاری ببینمبله وظیفه پلیسه اما وظیفش را یا انجام نمیده یا بلد نیست انجام بدهساخت ورزشگاه در صورت نبود فرهنگ ورزش همگانی به کسی ضرر نمی رسونه اما در مورد بالا باز هم میگم با شرایط کنونی ضرر رسان هستضمناً ان تاپیک جایی برای ابراز عقیده شخصی هست
    ببینید ورزشگاه دقیقاً نمونه ای از جامعه هست . با فرهنگ کردن افرادی که داخلش میان مستلزم با فرهنگ کردن کل جامعه هست آیا این امکان پذیره ؟ مسلماً خیر . نظرم با شما کاملاً فرق داره پلیس همینجا هم میتونه نظارت کنترلی 100% داشته باشه . یه سری شرایط کنترلی نیازه وقتی بلیط ها شماره گذاری شده باشن و دوربین ها تک تک صندلی ها رو تحت نظر داشته باشن مطمئناً نه شما نه من این درگیری و فحاشی رو نمیبینیم دیگه . دغدغه تأمین امنیت استادیوم ها فقط مخصوص ما نیست در همه جای دنیا هر سال بودجه ی زیادی رو صرف این کار میکنن . با یه سرچ ساده میتونید ببینیدهمه جا این معضل وجود داره ولی تا میتونن جلوی اون رو میگیرن . نبود این شرایط رو نمیشه دلیلی کرد بر منع ورود عده ای .
    Last edited by hermione; 07-06-2014 at 22:25.

16. این کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •