عزيز اكتيو هستيم اما بچه ها فاز نميدن ...نوشته شده توسط MSsoftCO
![]()
عزيز اكتيو هستيم اما بچه ها فاز نميدن ...نوشته شده توسط MSsoftCO
![]()
عزيز اولاي تاپيك رو ببين ...نوشته شده توسط raladala
![]()
امين جان واستون چند تا بازي گذاشته ...![]()
والا اکتیو بودیم ...نوشته شده توسط MSsoftCO
این دیال آپ لامسب نذاشت ادامه بدیم ... باید فکر ADSL باشم .
خوب بعد از تلاش شبانه روزی بالاخره پیداش کردم....![]()
دوستان میتونن با برنامه PhotoContactsPro هم برای دفترچه تلفنشون عکس بذارن هم هر فایل صوتی که خواستن رو به عنوان ملودی استفاده کنن:
![]()
اینم آخرین نسخش کرک هم نمیخواد برای ویندوز موبایل 5 ارائه شده ولی با 2003 بیشتر سازگاری داره ...![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Aminzikzak; 12-08-2006 at 21:25.
داشتم تو سایتهای موبایل تکچرخ میزدم چشمم به این افتاد:
شک دارم همه نرم افزار ها توش باشه ولی بیشتر از 100 تا توش هست.![]()
خیلی ساده اس ، فقط کافیه بین شماره موبایل ها یا اسم های کانتکت ها ، یه ؛ بذارید
لازمه بگم که شما می تونید در فرستادن اس ام اس ، یا شماره موبایل رو مستقیم وارد کنید ، یا اسم فرد رو بنویسید ، مشروط به اینکه اسم اش از قبل در Contactsتون ثبت شده باشه .اگر فرد مورد نظر بیش از یه شماره موبایل داشته باشه اولی به صورت پیش فرض انتخاب می شه ، اگرچه وقتی دارید اسم فرد را تایپ می کنید، شماره موبایل اش را هم خود اوت لوک نشان میده.با وجود اوت لوک که شما با وارد کردن 2 یا 3حرف اول اسم فرد ، لیست نام ها را نشان داده و مدام کوچک می کند، نباید زدن تمام شماره فرد کار دلخواهی باشه
برنامه هایی هستن که softkeysیا به عبارتی همون دو کلید مجازی روی صفحه در دبلیو ام 5 رو براتون عوض کنن ، در حال عادی معمولاً روی Contacts , Phoneهست .به نظر من اون فون رو می شه ازش استفاده بهینه کرد.خوب این فایل رو که از ایکس دی ای دیولوپر ها گرفتم ، براتون اتچ می کنم. کافیه فایل کب رو بروی مموری دستگاه ببرید و اجرا کنید ، خیلی راحت یه کلید به سبک 2003 خواهید داشت .
بعضی مواقغ شما برای مصرف کمتر می خواهید که نور پشت ال سی دی خاموش بشه ولی خود ال سی دی روشن بمونه:
کافیه کلید پاور رو بگیریدو نگه دارید، این طوری نور صفحه نمایش خاموش می شه
می دونید چطور می شه فهمید که تا به حال چند تا 13.4تومان اس ام اس به حساب قبض تون اضافه شده؟خیلی ساده اس :
کافیه اس ام اس هاتون رو از Messagesباز کنید و از منوی بالا دست چپ ،Sent Itemsرو انتخاب کنید ، در پایین صفحه شما ، یه عدد می بینید ، که نمایانگر تعداد اس ام اس هاتونه ، هیچ برنامه ای هم نمی خواد یا شایدم می خواد
ضعف های این شیوه چیه؟
اولاً که اگر به بیش از یه نفر ، هم زمان یه اس ام اس رو بفرستید ، در اینجا یکی محاسبه می شه
دوماً اگر اس ام اس تون بیش از 160حرف بود، با اینکه مخابرات پاتون 2تا مسیج می نویسه ولی اینجا شما یکی می بینی
وقتی crack برنامه رو تو پی سی اجرا کنی یه پیامی به شکل زیر می ده
is not a valid win32 application ....
حالا این 2 تا معنی میده
اول از همه اینکه این برنامه باید تو ppc اجرا بشه و برای ویندوز موبایل نوشته شده
یا باید فایل رو تو شاخه ای که برنامه رو نصب کردین رو فایل اصلی overwrite کنین که قبلا هم دوستان توضیح دادن
یا فایل رو تو شاخه برنامه کپی می کنی اجراش می کنی اونجا با توجه به id دستگاهت سریال نامبر رو بهت میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)