fifa 13 BlackBox رو نصب کردم وقتی اجرا میکنی یه صفحه سیاه میاد و همونطوری میمونه
fifa 13 BlackBox رو نصب کردم وقتی اجرا میکنی یه صفحه سیاه میاد و همونطوری میمونه
آقا ، کیبورد که خیلی ساده هست!
خودت داخل بازی تغییرش بده. اونجایی که باید select side رو انتخاب کنی ، اول برو روی آلترناتیو ، بعدش هم d رو بزن و برو تغییر بده. تبدیل میشه به کاستوم و بعد از اون هم سیوش کن ؛ دیگه واسه همیشه راحتی.
خیلی گلییییی
با سلام خدمت دوستان
در هنگام بازی با فیفا 13 بازی کمی لگ دارد می خواستم ببینم با مشخصات سیستمم می تونم بازی کنم یا باید بی خیال فیفا 13 بشم.
مشخصات سیستم:
لپ تاپ سونی fw dfb 490
سی پی یو: core 2 dou 2.8
کارت گرافیک : ati mobility hd 4650 1g up to 2 g
رم : 4 gig
ویندوز 7 ، 64 بیتی آلتیمیت
ضمنا تمام تنظیمات بازی روی very low گذاشتم و باز هم تو بازی کمی لگ داره.
هرچند که مدل سی پی یو رو تگفتی ولی صد در صد میشه بازی کرد
درایور گرافیک رو اپدیت کن
فریم ریت رو روی 60 لاک کن این موضوع برای کارتهای ATI خیلی مهمه و صد در صد باید لاک باشه این قضیه توی فیفا 12 هم بود
باز مشکل بود برنامه ati رو از کنار ساعت exit کن ببین بازی چطور پیش میره
set priority رو هم روی high بزار fifa13.exe توی تسک منجر در پروسز
اینی که شما میگی کرک (لودر) هست و کرک کارساز دیگه ای هم نیومده و همه نسخه های فیفا 13 یکی هست برخی ستاپ داره برخی هم حالت پرتابل هیچ کدوم با هم فرقی ندارند
لگ هم از خود فیفا نیست از سخت افزارهاست که باید درایورهارو آپدیت کرد
هیچ پچی هم نیومده ولی میگن قراره بیاد
مشکلات هم زیاد نیست فقط میمونه کرش در فصل دو کریر که اون هم شخصا هنوز به فصل دو کریر نرسیدم
خلاصه اینکه بهرحال باید همین نسخه دان بشه
Last edited by SevenCity; 12-10-2012 at 20:18.
کسی مشکل منو نداره؟
بچه ماله من علاوه بر پریدن بیرون...سیو هم نمیکنه...هربار باید تنظیمات دسته و سیتینگ رو از اول انجام بدم...یا اصلا کریر رو نمیتونم سیو کنم...چندتا فایل پیش فرض سیو شده هست که البته نه لود میشه و نه روشون میشه سیو کرد...displayName0 تا4
تو داکیومنت هم نیستن...پوشه فیفا 13 که تو داکیومنت بود رو هم پاک کردم ولی اینا نرفتن!!! کسی همچین مشکلی نداره
بچه ها من نسخه 4 گیگی black box نصب کردم تو پوشه __Installer فایل نصبی نیست که نصب کنم میشه لطفا بگید چه برنامه هایی با چه ورژنی باید نصب بشه تا فیفا اجرا شه؟؟؟
و اینکه اپدیت جدید کارت گرافیکو از کجا دانلود کنم؟
سلام به دوستان. ببخشید یک سوال دارم. من تا حالا چند تا دی وی دی Fifa13 گرفتم واسه Xbox از چند جای مختلف. ولی هربار که دیسک رو میگذارم میگه
disc is Unreadble
کسی میدونه مشکل از کجاست. fifa12 رو به راحتی اجرا میکنم ولی این اجرا نمیشه. آپدیتم هم LT3+ است. خواهشا اگه کسی اطلاعاتی داره کمک کنه. ممنون.
خواهشا یکی به منم کمک کنه.
دیگه مغزم کار نمیده.لطفا دوستان کمک کنین.
وقتی بازی فیفا 13 را یا فیفا 12 را اجرا می کنم بازی اجرا میشه ولی رو صفحه ea sport که پایینش نوشته fifa 13 قفل میکنه و هیچ اتفاقی نمی افته.
وقتی چند alt +tab را میزنم و دوباره می رم توی بازی اون صفحه که عکس پرچم انگلیس داره میاد ولی بازم هنگ میکنه و یه 20 دقیقه که دست نمی زارم صفحه سیاه میشه و اتفاقی نمی افته.خواهشن اگه کسی میدونه یه کمکی بکنه
خصوصیات سیستم
ram :4gig
vga :9500 1gig
cpu dule cure 2.67
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)