تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 62 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 616

نام تاپيک: iPhone 5 | تاپيك بررسي و بحث مسائل مربوط به آيفون فایو

داره خودمونی میشه AbKhiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    http://Jarrahi.ir

پيش فرض

من نفهمیدم اینجا تاپیک بررسی آیفون 5 هست...
    یا تاپیک مسخره کردن سامسونگ و اپل از سوی طرفدار!!هاشون (مگه تیمه؟!)
    یکم اگه میشه بحث تخصصی کنید تا مایی که بین چنتا گوشی شک داریم و
    دوست نداریم یکی دو تومن اشتباهی بدیم هم استفاده کنیم
    جسارت منو ببخشید البته *:

2. 3 کاربر از AbKhiar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

حالا که گفتی بذار منم یه قضیه ای رو بگم
    آقا ما یبار رفته بودیم بانک... یه کارگره اومده بود با شلوار کردی! دست کرد توی جیب نیم متریش یه اس2 درآورد
    هی الکی بهش ور میرفت دوباره میذاشت تو جیبش (البته مینداخت تو جیبش :-))) ) دوباره در میاورد...
    همه همینطور نگاش داشتن :/

سامسونگ هم دیگه مثل نقل و نبات دست هرکسی هست خدایی :|
    من نگفتم همه سامسونگیا حرفه ای هستن ... من دارم میگم طرفدارای اپل از چیزی که میخرن بی اطلاع هستن و فقط برای تعصب برای مارک اپل و اون سیب پشت گوشی و احساس این که خیلی باکلاس باشن میخرن ... شما خودت میتونی تست کنی ... از کسایی که اپل دارن و سامسونگ دارن سوالات تخصصی بپرس ... من یکی از دوستای نزدیک مک پرو داره اون روز اینقدر مطمئن بودم که کارمو راه میندازه زنگ زدن و یه سوال مک پرسیدم خداییش یه جوری پیچوند که مثلا من بلدم و نمیخوام بگم ... دلیل سوال کردن من از اون هم این بود که یه بنده خدای دیگه با مک پرو بلد نبود کرک کنه یه نرم افزاری رو .. یعنی میشه گفت بین دو نفر که لپ تاپ اپل داشتن و هیچی بلد نبودن گیر کرده بودم . یکیشون حتی نمیدونست سی پی یو لپ تاپش چیه !!!!!دیگه اون فیلمی که دوستمون گذاشتن و طرفداری اپل که 5 رو جای 4اس اشتباه گرفتن معلوم میکنه دارن چی میخرن ...

طبق گفته های اپل، پیش فروش iphone 5 توی 24 ساعت اول 2 میلیون بوده که نسبت به 4s دوبرابر بوده.

حتی خود اپل هم همچین پیش بینی نکرده بوده و برای همین برای تحویل گوشی ها تاخیر خواهد داشت.

طبق نظرسنجي سايت بلومبرگ، شرکت اپل در ماه هاي باقي مانده سال جاري ميلادي 53 ميليون دستگاه از آيفون 5 را به فروش خواهد رساند

کارشناسان پیشبینی کردند که iphone 5 پرفروش ترین گجت تاریخ خواهد شد.
    خیلی ببخشید اینو میگم ولی این همه تبلیغات و شک و شبهه انداختن قبل از معرفی و ... خودش میتونه 2 3 میلیون به خرید اضافه کنه .. اینا همش تبلیغات همه میدونن که گلکسی اس 3 فروشش خیلی بیشتر 4 اس هستش ... اگه هم فروشی داره بیشترشون بی سواد هستن ... و اینو مطمئنم ...( بی سواد که میگم بی سواد تکنولوژی منظورمه به کسی بر نخوره )

4. این کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

یه قول یه بنده خدایی حرف قشنگی میزد : اپل عاشق جیب مردم بی سواد .... واقعا هم همینطوریه
    من نگفتم همه سامسونگیا حرفه ای هستن ... من دارم میگم طرفدارای اپل از چیزی که میخرن بی اطلاع هستن و فقط برای تعصب برای مارک اپل و اون سیب پشت گوشی و احساس این که خیلی باکلاس باشن میخرن ... شما خودت میتونی تست کنی ... از کسایی که اپل دارن و سامسونگ دارن سوالات تخصصی بپرس ... من یکی از دوستای نزدیک مک پرو داره اون روز اینقدر مطمئن بودم که کارمو راه میندازه زنگ زدن و یه سوال مک پرسیدم خداییش یه جوری پیچوند که مثلا من بلدم و نمیخوام بگم ... دلیل سوال کردن من از اون هم این بود که یه بنده خدای دیگه با مک پرو بلد نبود کرک کنه یه نرم افزاری رو .. یعنی میشه گفت بین دو نفر که لپ تاپ اپل داشتن و هیچی بلد نبودن گیر کرده بودم . یکیشون حتی نمیدونست سی پی یو لپ تاپش چیه !!!!!دیگه اون فیلمی که دوستمون گذاشتن و طرفداری اپل که 5 رو جای 4اس اشتباه گرفتن معلوم میکنه دارن چی میخرن ...

خیلی ببخشید اینو میگم ولی این همه تبلیغات و شک و شبهه انداختن قبل از معرفی و ... خودش میتونه 2 3 میلیون به خرید اضافه کنه .. اینا همش تبلیغات همه میدونن که گلکسی اس 3 فروشش خیلی بیشتر 4 اس هستش ... اگه هم فروشی داره بیشترشون بی سواد هستن ... و اینو مطمئنم ...( بی سواد که میگم بی سواد تکنولوژی منظورمه به کسی بر نخوره )
    پست های شما کمی از حوزه ادب خارجه دوست عزیز ! چیزی شبیه توهین ! "خیلی ببخشید ها" در این قالب خیلی ارزشی نداره وقتی همه حرف هاتون رو گفتین ! کسی که ادعای بالا بودن اطلاعاتش داره چه نیازی به زدن برچسب بی سوادی به دیگران داره ؟ این صحبت ها معنی دیگه ای داره دوست عزیز ! چیزی که به شخصه از دنبال کردن مباحث این تاپیک و تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می بینم کاملا متفاوت با نظر شماست ، بماند نمونه های بسیاری که میشه در اطرافیان و جامعه پیدا کرد . فقر اطلاعاتی مختص طرفداران یه برند خاص نیست که شما اینگونه در حال مانور دادن هستین + اینکه در هر جایگاهی دلیلی برای توهین و تحقیر سایرین با هر طرز فکر و دیدگاهی وجود نداره .

6. 12 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

جعبه باز شده ایفون 5

شرکت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به تازگی عکس هایی از داخل جعبه ایفون 5 رو منتشر کرد. معلوم نیست که این شرکت از چه طریق به ایفون 5 دست پیدا کرده ولی به احتمال زیاد این عکس ها واقعی هستند

در عکس هدست ایرپاد و کانکتور لایتینگ جدید اپل دیده میشه

8. 3 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

پست های شما کمی از حوزه ادب خارجه دوست عزیز ! چیزی شبیه توهین ! "خیلی ببخشید ها" در این قالب خیلی ارزشی نداره وقتی همه حرف هاتون رو گفتین ! کسی که ادعای بالا بودن اطلاعاتش داره چه نیازی به زدن برچسب بی سوادی به دیگران داره ؟ این صحبت ها معنی دیگه ای داره دوست عزیز ! چیزی که به شخصه از دنبال کردن مباحث این تاپیک و تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می بینم کاملا متفاوت با نظر شماست ، بماند نمونه های بسیاری که میشه در اطرافیان و جامعه پیدا کرد . فقر اطلاعاتی مختص طرفداران یه برند خاص نیست که شما اینگونه در حال مانور دادن هستین + اینکه در هر جایگاهی دلیلی برای توهین و تحقیر سایرین با هر طرز فکر و دیدگاهی وجود نداره .
    من بی احترامی نکردم . اگه دقت کنید خیلی وقت پیش ها اگه کسی کامپیوتر بلد نبود بهش میگفتن یک نوع بی سواد . حتی این کلمه ( یک نوع بی سواد ) تو تلوزیون هم مطرح میشد .. شما میخواد بگید اونها هم داشتن بی احترامی و بی ادبی میکردن ؟ خیلی ببخشیدا رو برای کسایی گفتم که وقتی چیزی رو بلد نیستن و بهشون میگی بلد نیستی ناراحت میشن ... من نمیگم چرا میرید اپل میخرید میگم از خریدی که میکنید با اطلاع باشید مثل ماشینی که میخرید و میدونید موتورش چند سی سی یا مشخصات شتاب و مصرف بنزینش.من از کسایی که سامسونگ میخرن و نمیدونن چی خریدن هم خرده میگیرم ... در کل امیدوارم کسایی که برای این پست شما ازتون تشکر کردن آدمهای با سوادی باشن ... از همه عذر میخوام
    Last edited by mahyarSAMSUNG; 19-09-2012 at 11:30.

10. 4 کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Arian_albertini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بررسی ها اومدن دیگه...
    Engadet و SlashGear و Cnet و ... بررسی کردن.
    حرفای جالبی توشون بود.
    عکسای فوق العاده خوشکلی هم از گوشی گرفته بودن !!! ( cnet سفید بررسی کرده اون 2تای دیگه مشکی اگه خواستید عکسارو ببینید!! )

12. این کاربر از Arian_albertini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ali_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

بله. این طبیعی هست و این نشون میده که تبلیغات قدرت خیلی زیادی داره البته در هر حیطه ای میشه با تبلیغات بی سوادان در اون موضوع رو ترغیب به خرید کرد
    الآن اکثر دوستانی که اینجا هستند مثل خود شما.... اگه اپل میاد میلیون ها دلار اطراف شما تبلیغ بذاره باز شما ترغیب به خرید نمیشید! و باز سامسونگ میخرید!
    چون تحقیق کردید و نتیجه تحقیقاتتون این بوده که سامسونگ بهتره!

ولی درباره همین تبلیغات یه چیزی جالبه... الآن اپل گوشی روز خودش رو داره با یه دو هسته ای 1.02 گیگاهرتز به دنیا معرفی میکنه... موتورولا هم (یه کمپانی آمریکایی دیگه) از دو هسته خارج نشده و فقط ارتقا داده
    و حتی گوشی با پردازنده اینتل خودش رو هم با تک هسته 32 نانومتری به دنیا معرفی میکنه... نتیجه ای که میشه گرفت اینه که در حال حاضر واقعا به بیش از این نیازی نیست کما اینکه اینتل برای اندروید گفته بود هسته های زیاد در حال حاضر کارایی ندارند!
    اما شرکت های کره ای سامسونگ و ال جی به خاطر همین قدرت مانوری که تبلیغات داره گوشی های چهارهسته ای ارائه کردند و ال جی که دیگه روی دست سامسونگ چهار هسته krait زده! به نظر من فروش بیشتر سامسونگ رو (نسبت به اپل) میشه بیشتر به تبلیغات نسبت داد. که البته واقعا نتیجه هم میده........

--------------------

دوستانی که اطلاع دارند لطفا جواب این سوال رو بدند:

در کنفرانس معرفی آیفون 5 تاکید ویژه ای روی اینکه تمام آلومینیوم و شیشه هست شد. مگه 4s هم قبلا همین جنس رو نداشت؟ در این باره یه توضیح بدید و اینکه آیفون در سقوط از ارتفاع مثلا 5 متری چقدر آسیب میبینه؟
    در مورد باطری هنوز چیزی اعلام نشده جایی؟ من خودم انتظار داشتم آیفون 5 ظرفیت باطری خیلی بیشتری داشته باشه.... توی 4g lte واقعا نیازه به این.

14. این کاربر از Ali_Best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

در کنفرانس معرفی آیفون 5 تاکید ویژه ای روی اینکه تمام آلومینیوم و شیشه هست شد. مگه 4s هم قبلا همین جنس رو نداشت؟ در این باره یه توضیح بدید و اینکه آیفون در سقوط از ارتفاع مثلا 5 متری چقدر آسیب میبینه؟
    در مورد باطری هنوز چیزی اعلام نشده جایی؟ من خودم انتظار داشتم آیفون 5 ظرفیت باطری خیلی بیشتری داشته باشه.... توی 4g lte واقعا نیازه به این.
    در قبلی ها شیشه + نوار فولاد ضد زنگ بود. حالا شیشه ای مقاوم تر و آلومینیوم. اینکه در اون ارتفاع چقدر آسیب می بینه باید تست کنن و ببینن.

باتری آیفون 5 هم در ریویو ها همه ازش تعریف کردند و در LTE هم مثل 3G خیلی خوب پاسخ می ده. 8 ساعت اینترنت روی LTE دیگه ماکسیمم چیزی است که میشه گرفت، حتی گوشی هایی که باتری های بسیار پرظرفیت تری هم دارند از این بالاتر نمیرن. مهم این نیست که ظرفیت داخلیش چقدره (همونطور که مهم هم نیست فرکانس پردازنده چقدره)، مهم اینه که موقع استفاده چقدر پاسخگوست.

16. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

من بی احترامی نکردم . اگه دقت کنید خیلی وقت پیش ها اگه کسی کامپیوتر بلد نبود بهش میگفتن یک نوع بی سواد . حتی این کلمه ( یک نوع بی سواد ) تو تلوزیون هم مطرح میشد .. شما میخواد بگید اونها هم داشتن بی احترامی و بی ادبی میکردن ؟ خیلی ببخشیدا رو برای کسایی گفتم که وقتی چیزی رو بلد نیستن و بهشون میگی بلد نیستی ناراحت میشن ... من نمیگم چرا میرید اپل میخرید میگم از خریدی که میکنید با اطلاع باشید مثل ماشینی که میخرید و میدونید موتورش چند سی سی یا مشخصات شتاب و مصرف بنزینش.من از کسایی که سامسونگ میخرن و نمیدونن چی خریدن هم خرده میگیرم ... در کل امیدوارم کسایی که برای این پست شما ازتون تشکر کردن آدمهای با سوادی باشن ... از همه عذر میخوام
    کلا جمع بستن همه افراد و صدور حکم کلی مبنی بر بی اطلاعی، تعصب، بی سواد تکنولوژی و چنین صفاتی برای این افراد توهین آمیز و به دور از ادبه، نسبت به هر قشری هم می خواد باشه، طرفدار اپل، سامسونگ، طرفدار تیم فوتبال و ...

متاسفانه خیلی راحت به تفکر و شعور سایرین توهین می کنیم و آخرش هم فکر می کنیم اصلا توهین نیست، واقعیت اینه که با اینکه لغت زشتی به کار نرفته، ولی توهین از این بالاتر دیگه ممکن نیست.

18. 6 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

بنظرم اپل کار جالبی انجام داد که دقیقا مقدار کارایی باتری رو تو شرایط مختلف استفاده معرفی کرد می تونست مثل خیلی از شرکت های دیگه فقط امپر باتری رو

معرفی کنه و مثلا بگه امپرش چقدر بیشتر از بقیه هست که همین هم فقط نمایش دهنده مقدار اسمی مصرف گوشی است.

نکته دیگه که نباید ازش غافل بشیم اینه که درسته باتری ایفون جدید خیلی قوی تر از 4S نیست ولی مصرف باتری ایفون ۵ خیلی بیشتر از 4S شده.

به عنوان مثال صفحه نمایش برزگتر به همراه پیکسل های بیشتر و cpu و رم قویتر مصرف رو بیشتر می کنند LTE هم که جای خودش رو داره.

به نظر میرسه این باتری دارای 5.45watt-hours و 3.8volts هست که در 4s این مقادیر 5.3 watt-hour و 3.7 volt بود که مقدار اسمی 1420 mAh را نتنیجه میداد.

Last edited by arash59b; 19-09-2012 at 16:24.

20. 2 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •