عجب معضل بزرگی شده این ازدواج
نمیتونم پنهان کنم که تازگی ها متاهل های دوروبرم رو با نیش باز نگاه میکنم اینجوری
.gif)
البته خیلی براشون ناراحتم اینجوری
.gif)
تشکر میکنم از خانومایی که وارد بحث شدن تا از هم جنسهای خودشون دفاع کنن با توجه به اینکه تو هر دسته از انسانها خوب و بد وجود داره ما مردها هم همه زنهارو بد نمیدونیم
چنتا سوال از خانومای محترم داشتم
1. اگر مهریه هدیه هست چطور شما سره مقدارش چونه میزنید؟ ایا نشنیدین که میگن اسب پیش کشی رو دندونشو نمیشمرن؟
2.با توجه به چه معیاری توقع دارین که اقایون حداقل 114 سکه طلای بهار ازادی بهتون بپردازن؟ ایا تواناییهای خودتون رو میسنجین و قیمت گزاری میکنین؟
3.اگر اقایون این توانایی رو داشتن که به خاطر پختن غذای بی مزه یا بد جارو زدن یا بد ظرف شستن شمارو به زندان بندازن چه احساسی داشتین؟
لطفا توجه کنید مهریه به محض اینکه از حالت هدیه خارج بشه به معامله تبدیل میشه
اگه پشتوانه ای برای ایندتون میخواین کار کنین و در بدوش کشیدن سختی های زندگی با شریکتون همراه بشین نه اینکه دوسال باهاش زندگی کنین و یه باری رو تا اخر عمر رو دوشش بزارین
فکر میکنین چرا نگاه اقایون به خانوما انقدر سیاهه؟ چون دارن تو این جامعه زندگی میکنن و میبینن چه اتفاقاتی داره میفته
الان نوبته شماهاس که معیاراتون رو تغییر بدین به جای اینکه به پولش نگاه کنین ببینین طرف چقدر انسانه به جای اینکه به ماشینش نگاه کنین به این فکر کنین که همراه با اون ادم از صفر زندگی رو شروع کنین و با هم اون ماشین رو بخرین همون کاری که پدر مادرای ما کردن
از نظر شخص من بین زن و مرد هیچ تفاوتی وجود نداره و هردو انسانن و خطا میکنن و فقط به خاطر زن بودن یا مرد بودن نباید به کسی چیزی رو نسبت داد
ولی خوب من مردم و بیشتر طرف اقایون رو میگیرم
.gif)
طفلکی ها زیره بار زندگی کمرشون خم شده