تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 17 از 328 اولاول ... 71314151617181920212767117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

سلام

چند صفحه قبل رو خوندم

بعضی ها میگن باید از یه جایی شروع کرد و حتی توی رشته غیر مرتبط با تحصیلتون برید سر کار و ...

وقتی نگاه میکنم به 12 سال عمری که توی مدرسه به باد دادم غیر از عمری که تو دانشگاه حروم شد و اسمش 4 سال تحصیل بود اما چه هزینه ها چه شب تا صبح هایی که بیدار نموندیم و درس های چرتی که نخوندیم و ... که همتون بهتر از من تجربه کردید یادش میوفتم ترجیح میدم که فکرش رو نکنم و ... بگذریم تازه چی رشته ای که مثلا بهترین بازار کار رو داره

وقتی یاد سر کار رفتنی میفتم که باید روی 3 ساعت تو راه رفت و برگشتش بودم و شیفتی بودم و وقتی شیفت شب بودم و ساعت 6 صبح عین جنازه تو مترو خوابم میبرد و وقتی چشم باز میکردم میدیدم ایستگاه آخرم و دوباره باید چند تا ایستگاه برگردم و اضافه کاری هایی که اجباری بود و حق هیچ اعتراضی نداشتی وگرنه اخراج میشدی و با اینکه از 120 اضافه کاری بیشتر پولی هم بهت نمیدادند چیزی نمیتونستی بگی و با کارمند بدتر از یک سرباز توی پادگان رفتار میشد (توی شرکتی که واسه خودش اسم رسمی داره)برای حقوق ماهی 500 تومن که همه میگفتند برو خداتم شکر کن و زندگیم شده بود روزی 12 ساعت یا بیشتر کار و سعی میکردیم زودتر برسیم خونه تا چند ساعت بخوابیم (خواب که چه عرض کنم چون تو خوابم استرس کار و غرغر های سرپرست ها رو داشتم) و بازم بریم سر کار و آخرشم که به مرز جنون رسیدم جرات نداشتم بگم میخوام بیام بیرون چون براشون قابل قبول نبود و... از اینم بگذریم ....

حالا چیزهایی که الان میبینم برام خیلی سخته وقتی میبینم دوستام صبح تا شب دارند جون میکنند و چه سختی هایی که تحمل نمیکنند و از لحاظ روحی داغون شدند ولی مثل بعضی از دوستان فکر میکنند با حقوق ماهی 500 تا 1 تومن که بالا اجاره و ... میدن باید تشکیل زندگی بدند و خوشبخت بشن و ... یا تشکیل زندگی دادن و مثل خ تو گل گیر کردند و لی به رو خودشون نمیارن و طلاق هایی که میبینم و ...
    و حالا این وسط کسایی رو میبینم که تو همین اوضاع تورم و گرونی از آب گل آلود ماهی میگرن و بدون هیچ زحمت و سختی کشیدنی در عرض کمتر از 3 ماه اخیر حقوق 30 سال من و امثال من رو درمیارن حالم گرفته میشه و میگم عدالت کجاست ؟

چرا باید روزی 12 ساعت کار کنم برای ماهی 700 هزار که چی بشه تشکیل زندگی بدم ؟
    که چی بشه فردا روز زنم ازم متوقع باشه که هیچ کاری نمیکنی ؟ هنوز هیچی نشده شرایط من رو با خونه باباش مقایسه کنه ؟
    که چی بشه همدم داشته باشم ؟ (تا حالا که نداشتیم چی شد که از این به بعد بخواد بشه ؟)
    که چی بشه یه بچه ای به دنیا بیاد که وقتی چیزی خواست بهش بگم نه ندارم بابا جون ؟
    حالا مثلا خونه و ماشین و درآمد هم داشته باشم زن بگیرم که چی بگه بهم ایول تو مرد زندگی هستی دوست دارم کارت درسته ؟

اینا حرفای نا امید کننده نیست واقعیت تلخ روزگاره چه بخوایم قبول کنیم چه نخواییم

وقتی با دخترای مختلف صحبت میکنم و میبینمم که هر کدوم چه توقعاتی دارند و هنوز هیچی نشده حرف مهر و اینکه شرایطی مثل خونه پدری رو میخوان
    وقتی میبینم بعضی هاشون فقط دنبال این هستن که یه جوری از خونه پدری بزنن بیرون و بیشتر از اینکه به فکر خودت باشن فکر آزادی و استقلال خودشون هستند حالا 2 تا دوست دارم هم بهش اضافه میکنن و فکر میکنن آدم خ هستش
    وقتی یاد دوستم میوفتم که تو همون شرکتی که اشکمون رو در آورده بودند باید کل حقوقش رو ماهی 2 تا سکه میداد میوفتم

دیگه هیچ حرفی واسه زدن نمی مونه و سعی میکنم سکوت کنم و ...

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

سلام

چند صفحه قبل رو خوندم

بعضی ها میگن باید از یه جایی شروع کرد و حتی توی رشته غیر مرتبط با تحصیلتون برید سر کار و ...

وقتی نگاه میکنم به 12 سال عمری که توی مدرسه به باد دادم غیر از عمری که تو دانشگاه حروم شد و اسمش 4 سال تحصیل بود اما چه هزینه ها چه شب تا صبح هایی که بیدار نموندیم و درس های چرتی که نخوندیم و ... که همتون بهتر از من تجربه کردید یادش میوفتم ترجیح میدم که فکرش رو نکنم و ... بگذریم تازه چی رشته ای که مثلا بهترین بازار کار رو داره

وقتی یاد سر کار رفتنی میفتم که باید روی 3 ساعت تو راه رفت و برگشتش بودم و شیفتی بودم و وقتی شیفت شب بودم و ساعت 6 صبح عین جنازه تو مترو خوابم میبرد و وقتی چشم باز میکردم میدیدم ایستگاه آخرم و دوباره باید چند تا ایستگاه برگردم و اضافه کاری هایی که اجباری بود و حق هیچ اعتراضی نداشتی وگرنه اخراج میشدی و با اینکه از 120 اضافه کاری بیشتر پولی هم بهت نمیدادند چیزی نمیتونستی بگی و با کارمند بدتر از یک سرباز توی پادگان رفتار میشد (توی شرکتی که واسه خودش اسم رسمی داره)برای حقوق ماهی 500 تومن که همه میگفتند برو خداتم شکر کن و زندگیم شده بود روزی 12 ساعت یا بیشتر کار و سعی میکردیم زودتر برسیم خونه تا چند ساعت بخوابیم (خواب که چه عرض کنم چون تو خوابم استرس کار و غرغر های سرپرست ها رو داشتم) و بازم بریم سر کار و آخرشم که به مرز جنون رسیدم جرات نداشتم بگم میخوام بیام بیرون چون براشون قابل قبول نبود و... از اینم بگذریم ....

حالا چیزهایی که الان میبینم برام خیلی سخته وقتی میبینم دوستام صبح تا شب دارند جون میکنند و چه سختی هایی که تحمل نمیکنند و از لحاظ روحی داغون شدند ولی مثل بعضی از دوستان فکر میکنند با حقوق ماهی 500 تا 1 تومن که بالا اجاره و ... میدن باید تشکیل زندگی بدند و خوشبخت بشن و ... یا تشکیل زندگی دادن و مثل خ تو گل گیر کردند و لی به رو خودشون نمیارن و طلاق هایی که میبینم و ...
    و حالا این وسط کسایی رو میبینم که تو همین اوضاع تورم و گرونی از آب گل آلود ماهی میگرن و بدون هیچ زحمت و سختی کشیدنی در عرض کمتر از 3 ماه اخیر حقوق 30 سال من و امثال من رو درمیارن حالم گرفته میشه و میگم عدالت کجاست ؟

چرا باید روزی 12 ساعت کار کنم برای ماهی 700 هزار که چی بشه تشکیل زندگی بدم ؟
    که چی بشه فردا روز زنم ازم متوقع باشه که هیچ کاری نمیکنی ؟ هنوز هیچی نشده شرایط من رو با خونه باباش مقایسه کنه ؟
    که چی بشه همدم داشته باشم ؟ (تا حالا که نداشتیم چی شد که از این به بعد بخواد بشه ؟)
    که چی بشه یه بچه ای به دنیا بیاد که وقتی چیزی خواست بهش بگم نه ندارم بابا جون ؟
    حالا مثلا خونه و ماشین و درآمد هم داشته باشم زن بگیرم که چی بگه بهم ایول تو مرد زندگی هستی دوست دارم کارت درسته ؟

اینا حرفای نا امید کننده نیست واقعیت تلخ روزگاره چه بخوایم قبول کنیم چه نخواییم

وقتی با دخترای مختلف صحبت میکنم و میبینمم که هر کدوم چه توقعاتی دارند و هنوز هیچی نشده حرف مهر و اینکه شرایطی مثل خونه پدری رو میخوان
    وقتی میبینم بعضی هاشون فقط دنبال این هستن که یه جوری از خونه پدری بزنن بیرون و بیشتر از اینکه به فکر خودت باشن فکر آزادی و استقلال خودشون هستند حالا 2 تا دوست دارم هم بهش اضافه میکنن و فکر میکنن آدم خ هستش
    وقتی یاد دوستم میوفتم که تو همون شرکتی که اشکمون رو در آورده بودند باید کل حقوقش رو ماهی 2 تا سکه میداد میوفتم

دیگه هیچ حرفی واسه زدن نمی مونه و سعی میکنم سکوت کنم و ...
    بله دوست عزیز منم دقیقا مثل شما هستم فقط کسانی حرفهای شما رو درک میکنند که اینایی که میگی رو تجربه کرده باشن واقعا توی این دوره زمونه کار کردن برده گی هست حقوق های بسیار پایین ، 29 روز کار در ماه ، روزی 11 ساعت کار .واقعا پول در آوردن سخت شده .قابل توجه دوستانی که میگن باید با هر شرایطی کار کرد .معلومه که سختی کار کردن توی این دوره زمونه رو نچشیدن که این حرف رو میزنن.

3. 10 کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

شما اقایون به ازدواج چطور نگاه میکنید غیره اینه که همه دنبال ی زن زیبای خوش تیپ و.. هستین؟
    هی چسبیدین به این که همه خانوما دنبال پولن شاید اکثر خانوما اینجوری باشن ولی همشون نه نمیشه به همه بست داد این حرف و من خودم خواستگاری داشتم به من میگفت که تو اگه پیشنهاد من و قبول کنی من همه زندگیمو به پات میریزم و اصلا خوشم نمیاد خانومم تو خونه کار کنه و شما فقط برو باشگاه و کلاسای مختلف و از این حرفا که دخترا رو خام میکنه راست هم میگفت برای اون با اون همه دارایی 60-70 میلیون چه پولی بود که مثلا واسه زنش ی ماشین قشنگ بخره ؟ولی چرا هیچ کس به این ور ماجرا نگاه نمیکنه که من از ی خانواده معمولی با اون خانواده اصلا میتونم کنار بیام دنیاهامون خیلی فرق میکنه هی مهریه مهریه میکنین اخه مثلا من با چقدر مهریه میتونم اون ادم و نگه دارم هر چقدر هم تعیین کنم باز اون خیلی راحت پولم و میده مهریه تو جامعه ما ابزاریه برای کنترل مرد نه این که دختر بخواد طرف و تیغ بزنه مگه ادم میره که برگرده واقعا اینجوری فکر میکنین؟من نمیگم واسه من پول مهم نیست من نمیتونم ی ادمی رو انتخاب کنم هیچی ندار و بیام به خانوادم بگم من این و انتخاب کردم خانواده من نمیگن تو با این همه خواستگار با موقعیت خوب چرا این و اننتخاب کردی؟ من چه جوابی دارم؟بگم اه مادر پول چه اهمیتی دارد تماشای غروب خورشید زیباست؟نه ی همچین پسری ازم خواستگاری کرده نه میخوام بکنه ولی پولدار انچنانی نمیخوام من ی ارامش میخوام ی اعتماد ولی این روزا به کی میشه اعتماد کرد؟ من برام مهمه که شوهرم ادمی نبوده باشه که با هر کی از راه برسه رابطه داشته دوس دارم ادمی باشه که به خودش احترام بزاره چون خودم ادمی هستم که به خودم احترام میزارم زمستون با چن تا از بچه ها رفته بودیم بیرون مسیر برگشت تاکسی رو نبود ی ماشینه نگه داشت سوار شدن گفتم من سوار نمیشم تموم اون مسیره برگشتم در حالی که پاهام یخ زده بود بندای انگشتای دستم باز نمیشد وقتی خودم به خودم احترام میزارم طرفم هم باید به خودش احترام بزاره
    کلا مردا رو ادمای سنگدلی میدونم جامعه رو کثیف میدونم به کسی اعتماد ندارم والا تو دوستام اینقدر دیدم که واسه هفت پشتم بسه هنوز اون کسی وکه بهم حسه ارامش و امنیت بده ندیدم کسی که فهم بالایی داشته بچه هامو خوب بزرگ کنه قشنگ فکر کنه قشنگ حرف بزنه قشنگ عمل کنه مامانی نباشه شخصیتش محکم باشه برام ی دوست خوب باشه بهم اعتماد کنه اعتماد کنم مهربون باشه کسی که احترام زنش و همه جا نگه داره هر کی به پست من خورده ی ایرادی داشته هر چند منم انکار نمیکنم که ادم سخت گیری هستم شوخی هم نیست حرف ی عمره

والا من ی حساب سرانگشتی کردم اگه ماهی 500 تومان در امد داشته باشم 200 تومان بدم اجاره با 300 تومان بقیه اش راحت زندگی میکنم

بحث سر ادم حساب نکردن خانوما نیست بحث سره اینه که کلا ادمی وجود نداره دوستان راحت زندگی کنین
    پسرا دنبال ایده آلن ، شما هم داری میگی ایده آلمو می خوام ! فرقی بین 2 دسته نیست !

اون خصوصیاتی هم که شما گفتی فک نکنم تو یه نفر جمع بشه !!
    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    خیلی ازین مشکلات و نوع نگاه ها بر می گرده به این که جامعه ما در حال گذر از سنت به مدرنیته هست و باید نسل ما و احتمالا نسل بعدی فدا بشن تا این انتقال کامل بشه !!
    Last edited by M . Sayid; 12-10-2012 at 23:31.

5. 7 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

من با یکی بودم به مدت 5 سال، کلا خانواده ها هم در جریان بودن و اینها
    تا اینکه ما رفتیم خواستگاری و دیگه آشنایی رسمی و اینها.
    این دختر خانم شرایط من رو میدونست، از طبقه متوسط شهری، نه حقوق آنچنانی و نه پدر پولداری، تقریبا از نزدیک صفر یکم بالاتر.
    وقتی صحبت مهریه شد، حودش همش حرف این رو میزد که عرف مهریه رو این میگه، عرف عروسی فلان میگه، عرف زیر لفزی بهمان میگه، خلاصه این 2 ماهی که تا عروسی بود من اینقدر زیر فشار بودم که کلا پشیمان شدم.
    حالا تقصیر کسی نمیخوام بندازم، من نفرم را اشتباه انتخاب کرده بودم و خوشبختانه متوجه این اشتباه شدم، من کسی را میخواستم که با من از صفر شروع کنه، ولی خوب طرف مقابل کسی را میخواست که آماده باشه.
    دلیلی هم که ازدواج نمیکنم فکر میکنم همینه، اینکه یه سری چرت و پرت های الکی به عنوان مهر و زیر لفظی و کم و زیاد آنقدر خرج دست آدم میزاره، که همون اول کاری آدم تا 3 4 سال میره زیر بدهی.
    ما هم باید منتظر شیم تا طرف مقابل مناسب پیدا بشه.

7. 7 کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

عجب معضل بزرگی شده این ازدواج
    نمیتونم پنهان کنم که تازگی ها متاهل های دوروبرم رو با نیش باز نگاه میکنم اینجوری
    البته خیلی براشون ناراحتم اینجوری
    تشکر میکنم از خانومایی که وارد بحث شدن تا از هم جنسهای خودشون دفاع کنن با توجه به اینکه تو هر دسته از انسانها خوب و بد وجود داره ما مردها هم همه زنهارو بد نمیدونیم

چنتا سوال از خانومای محترم داشتم

1. اگر مهریه هدیه هست چطور شما سره مقدارش چونه میزنید؟ ایا نشنیدین که میگن اسب پیش کشی رو دندونشو نمیشمرن؟
    2.با توجه به چه معیاری توقع دارین که اقایون حداقل 114 سکه طلای بهار ازادی بهتون بپردازن؟ ایا تواناییهای خودتون رو میسنجین و قیمت گزاری میکنین؟
    3.اگر اقایون این توانایی رو داشتن که به خاطر پختن غذای بی مزه یا بد جارو زدن یا بد ظرف شستن شمارو به زندان بندازن چه احساسی داشتین؟
    لطفا توجه کنید مهریه به محض اینکه از حالت هدیه خارج بشه به معامله تبدیل میشه
    اگه پشتوانه ای برای ایندتون میخواین کار کنین و در بدوش کشیدن سختی های زندگی با شریکتون همراه بشین نه اینکه دوسال باهاش زندگی کنین و یه باری رو تا اخر عمر رو دوشش بزارین
    فکر میکنین چرا نگاه اقایون به خانوما انقدر سیاهه؟ چون دارن تو این جامعه زندگی میکنن و میبینن چه اتفاقاتی داره میفته
    الان نوبته شماهاس که معیاراتون رو تغییر بدین به جای اینکه به پولش نگاه کنین ببینین طرف چقدر انسانه به جای اینکه به ماشینش نگاه کنین به این فکر کنین که همراه با اون ادم از صفر زندگی رو شروع کنین و با هم اون ماشین رو بخرین همون کاری که پدر مادرای ما کردن
    از نظر شخص من بین زن و مرد هیچ تفاوتی وجود نداره و هردو انسانن و خطا میکنن و فقط به خاطر زن بودن یا مرد بودن نباید به کسی چیزی رو نسبت داد
    ولی خوب من مردم و بیشتر طرف اقایون رو میگیرم طفلکی ها زیره بار زندگی کمرشون خم شده

9. 8 کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات Puneh.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    فیس آباد

پيش فرض

عجب معضل بزرگی شده این ازدواج
    نمیتونم پنهان کنم که تازگی ها متاهل های دوروبرم رو با نیش باز نگاه میکنم اینجوری
    البته خیلی براشون ناراحتم اینجوری
    تشکر میکنم از خانومایی که وارد بحث شدن تا از هم جنسهای خودشون دفاع کنن با توجه به اینکه تو هر دسته از انسانها خوب و بد وجود داره ما مردها هم همه زنهارو بد نمیدونیم

چنتا سوال از خانومای محترم داشتم

1. اگر مهریه هدیه هست چطور شما سره مقدارش چونه میزنید؟ ایا نشنیدین که میگن اسب پیش کشی رو دندونشو نمیشمرن؟
    2.با توجه به چه معیاری توقع دارین که اقایون حداقل 114 سکه طلای بهار ازادی بهتون بپردازن؟ ایا تواناییهای خودتون رو میسنجین و قیمت گزاری میکنین؟
    3.اگر اقایون این توانایی رو داشتن که به خاطر پختن غذای بی مزه یا بد جارو زدن یا بد ظرف شستن شمارو به زندان بندازن چه احساسی داشتین؟
    لطفا توجه کنید مهریه به محض اینکه از حالت هدیه خارج بشه به معامله تبدیل میشه
    اگه پشتوانه ای برای ایندتون میخواین کار کنین و در بدوش کشیدن سختی های زندگی با شریکتون همراه بشین نه اینکه دوسال باهاش زندگی کنین و یه باری رو تا اخر عمر رو دوشش بزارین
    فکر میکنین چرا نگاه اقایون به خانوما انقدر سیاهه؟ چون دارن تو این جامعه زندگی میکنن و میبینن چه اتفاقاتی داره میفته
    الان نوبته شماهاس که معیاراتون رو تغییر بدین به جای اینکه به پولش نگاه کنین ببینین طرف چقدر انسانه به جای اینکه به ماشینش نگاه کنین به این فکر کنین که همراه با اون ادم از صفر زندگی رو شروع کنین و با هم اون ماشین رو بخرین همون کاری که پدر مادرای ما کردن
    از نظر شخص من بین زن و مرد هیچ تفاوتی وجود نداره و هردو انسانن و خطا میکنن و فقط به خاطر زن بودن یا مرد بودن نباید به کسی چیزی رو نسبت داد
    ولی خوب من مردم و بیشتر طرف اقایون رو میگیرم طفلکی ها زیره بار زندگی کمرشون خم شده

اول جواب سوالاتون رو بدم و تأکید میکنم که این فقط و فقط نظر شخصی منه و دیدگاه همه دخترا اینجوری نیست

مهریه در معنای لغویش شاید هدیه باشه ولی در دنیای واقعی و جامعه امروز ما پشتوانه زندگی زنه
    کافیه یه نگاه به اطرافیانتون بندازید چند نفر با ترس اجرا گذاشتن مهریه توسط خانمشون زندگی میکنن؟
    چند تا زن رو می بینین که مهریه رو ابزاری کردن که مرد رو با خودشون نگه دارن ؟
    چند تا مرد رو دیدین که زندانی مهریه های سنگین همسرشون هستن ؟
    و در کنار همه اینا چند تا زن رو دیدین که از خیر مهریه گذشتن و به قول معروف گفتن مهرم حلال جونم آزاد

آقایون محترمی که اینجا دفاع از حقوق مردا رو بعهده گرفتن و بدون نگاه به اطرافشون پیش میرن
    به خدا قسم علیرغم همه حرفهایی که زده میشه و دم از حقوق زنها میزنن
    علیرغم همه اون چیزایی که توی رسانه ها نشون دادن از مردهای زندانی

به چشم خودم دیدم زنهایی رو که مجبور شدن از قانونی ترین حقشون (مهریه) بگذرن که بتونن زندگی و جوونی و حتی جونشون رو نجات بدن
    داداگاههای خانواده به نفع مرداست
    به جای قبول کردن هرچیزی که میشنوین و میبینین یه روز رو به این دادگاهها مراجعه کنید تا بدبختی همین زنهایی که فکر میکنین با خباثت مهرشون رو اجرا گذاشتن ببینین

نگاه جامعه به زن مطلقه چطوره ؟
    به مردی که همسرشو طلاق داده چطور ؟

زنی که چند سال همه محبتشو خرج مردش میکنه و آقا با آرامش میره سراغ یکی دیگه ، باید چیکار کنه ؟

اینا ذره ای از واقعیت بود

جواب : همونطور که مردها به زنها بی اعتمادن ، زنها هم با وجود همه علاقه و احترامی که به مردشون دارن ته دلشون ترس بی وفایی و خیانت و .... رو دارن و جز یه پشتونه نـــا محکم بنام مهریه هیچ چیز دیگه ای ندارن
    +
    اگه فرض کنیم معنای مهریه هدیه است چرا شما حاضر نیستین به همسرتون هدیه بیشتری بدید ؟

متوجه این سوال نشدم ولی فکر کنم جواب سوال 1 برای این هم کفایت کنه

همون قانونی که زمان مهریه دادن توانایی مالی شما رو میسنجه و مهر رو قسط بندی میکنه
    به زن این اجازه رو داده که تو خونه شما هیچ کاری نکنه و برای کوچکترین کار درخواست دستمزد کنه
    +
    همه مسئولیت زندگی شستن 4 تا تیکه ظرف و پختن غذا نیست این کار رو که خدمه هم می تونن به راحتی انجام بدن و هر زنی بعد از یه مدت کوتاه می تونه بهترین آشپز بشه

همه چیز رو مالی نگاه نکنید
    پشتوانه زندگی پول و کار نیست

و شما تا حالا با خودتون فکر کردید چرا خانمها انقد بی اعتمادن ؟؟

با تغییر معیار ها موافقم ولی بازم تأکید میکنم نباید فقط از سمت خانمها باشه
    آقایون هم تغییر بدن معیارهاشون رو
    به جای اینکه فقط ظاهر زیبا مهم باشه نکات دیگه هم در نظر بگیرن
    به جای اینکه به پول پدر طرف مقابل نگاه کنن و انتخاب کنن به خانواده خوبش نگاه کنن
    و
    و
    و

من علیرغم زن بودنم از هر دو طرف دفاع کردم
    مردها کمرشون زیر بار زندگی خم شده ولی خانمها بطور کامل شکستن تو این زندگی
    Last edited by Puneh.A; 13-10-2012 at 11:28. دليل: افزودن نقل قول

11. 6 کاربر از Puneh.A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ممنون از پاسختون
    در اینکه جامعه ایران یه جامعه مردسالار بوده و سعی میکنه که بمونه هیچ شکی نیست
    در اینکه قوانین منافع مردهارو بیشتر از زنها در نظر گرفته هم شکی نیست
    اما این دلیل میشه که خانوما با مهریشون بیان یه معامله انجام بدن و بخوان از مردها انتقام بگیرن؟
    من میگم بیایم قوانین رو باز تعریف کنیم و بر اساس احترام متقابل قانون گزاری کنیم با توجه به نیازهای جامعه
    البته در ابتدا باید ذهن خودمون رو اماده این تغییر کنیم و این فاصله مرد و زن رو از بین ببریم و رفتار غلط و اشتباه رو نقد کنیم بدون توجه به جنسیت
    به نظر من در حال حاضر بزرگترین عوامل کم شدن میل به ازدواج رفتارهایی از قبیل مسائل مالی چشم و هم چشمی توجه به ظواهر نداشتن صبر و نبودن اطمینان به طرف مقابل هست
    مسائل مالی که به توقع طرفین برمیگرده و در همین شرایط هم به شرط قانع بودن میشه زندگی کرد
    چشم و همچشمی مهمترین دلیلیه که باعث میشه قناعت از بین بره و زندگی رو به یه جور مسابقه مسخره تبدیل کرده فلانی اینو خریده مام باید بخریم خودتون منصفانه بگین کیا به این رفتار دامن میزنن
    توجه به ظواهر هم که بیداد میکنه یعنی دیگه مرد اون زمانی که ادما با خصلتهای خوبی مثل راستگویی و امانت داری شناخته میشدن
    اطمینان هم که نیست دیگه وقتی فضائل اخلاقی بره زیره پا تنها کسی که میتونی بهش اطمینان داشته باشی هیچکسه
    با ورود خانمها به این بحث نظرات هر دو طرف شنیده میشه

کافیه یه نگاه به اطرافیانتون بندازید چند نفر با ترس اجرا گذاشتن مهریه توسط خانمشون زندگی میکنن؟

چند تا زن رو می بینین که مهریه رو ابزاری کردن که مرد رو با خودشون نگه دارن ؟
    خودم شاهدم که خیلیها اینطورین
    چند تا مرد رو دیدین که زندانی مهریه های سنگین همسرشون هستن ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نگاه جامعه به زن مطلقه چطوره ؟
    خیلی بد و غیر انسانی البته این نگاه رو به نظر من خوده زنها بهش دامن زدن به این دلیل که فکر میکردن باعث منحرف شدنه شوهرانشون زنهای مطلقه هستند
    به مردی که همسرشو طلاق داده چطور ؟
    نگاه ها متفاوت هست البته به بدیه زن مطلقه نیست
    زنی که چند سال همه محبتشو خرج مردش میکنه و آقا با آرامش میره سراغ یکی دیگه ، باید چیکار کنه ؟
    به نظر من زن و مرد باید زمانی که میخوان از هم جدا بشن داراییهایی که با هم بدست اوردن قسمت کنن نه اینکه مرد از داراییهایی که نداره بخواد پیش پیش به زنش یه چک سفید امضا بده(مهریه)
    جواب : همونطور که مردها به زنها بی اعتمادن ، زنها هم با وجود همه علاقه و احترامی که به مردشون دارن ته دلشون ترس بی وفایی و خیانت و .... رو دارن و جز یه پشتونه نـــا محکم بنام مهریه هیچ چیز دیگه ای ندارن
    کلا تویه یه رابطه گرو کشی کاره اشتباهی هست اگر اطمینان وجود نداشته ازدواج کار کاملا اشتباهی بوده
    اگه فرض کنیم معنای مهریه هدیه است چرا شما حاضر نیستین به همسرتون هدیه بیشتری بدید ؟
    شما به همسرتون چه هدیه ای میدین؟
    من تو یه پست چند صفحه پیش در مورد مهریه از ویکیپدیا یه مطلب گزاشتم لطفا اونو بخونین
    در ضمن شما وقتی کسی بهتون هدیه میده درشو باز میکنین میگین اه این چرا انقدر کمه؟
    هدیه نفسش مهمه ارزش مالی هیچ اهمیتی برای من به شخصه نداره

به زن این اجازه رو داده که تو خونه شما هیچ کاری نکنه و برای کوچکترین کار درخواست دستمزد کنه
    +
    همه مسئولیت زندگی شستن 4 تا تیکه ظرف و پختن غذا نیست این کار رو که خدمه هم می تونن به راحتی انجام بدن و هر زنی بعد از یه مدت کوتاه می تونه بهترین آشپز بشه

من یه باره دیگه هم گفتم الان دیگه مثل قدیم نیست که کاره خونه سنگین باشه تو این وضعیت که زن و مرد باید همزمان کار بکنن تا اموراتشون بگزره کاره خونه رو هم باید با هم تقسیم کنن

چرا؟

Last edited by J@viD; 13-10-2012 at 13:01.

13. 2 کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید میپرم وسط بحثتون
    ولی از مشکلای اصلی ازدواج که منجر به طلاق میشه اینه که دختر و پسر بدون شناخت کافی ازدواج میکنن.دلیلشم همین عشق و عاشقی های داغ زودگذره .
    پسر بعده یه دوره ی سخت درس خوندن و سربازی و ... با دیدن محبت جنس مخالف کلی هیجان زده میشه و اتیش عشقش شعله ور میشه و از اونورم دختر میبینه که پسر اینجوری دوسش داره فکر میکنه همین پسر مورد خوبی هست چون از ته دل دوسش داره و ... درکل به هم وابسته میشن و چشم بسته ازدواج میکنن.بعدشم وقتی به خودشون میان که کار از کار گذشته.اینجاست که اون دختر به خاطر یه عشق الکی طلاق میگره و تا اخر عمرشم شاید سرکوفت بخوره از اونورم اون پسر باید تا اخر عمر کار کته مهریه اون خانوم رو بده که اونم یه جور دیگه بدبخت میشه.

خوب تو این گروه نه دختر مشکل داشته نه پسر ولی به خاطر همین حرکت نسنجیده هست که رفتن و ازدواج کردن و اخرشم به بن بست رسیدن.ولی تو ذهن ما ها حتما حتما یا دختر خیلی بد بوده یا پسر بد بوده.در حالی که شاید هردوشون دختر و پسر خوبی باشن ولی به قول معروف دنیاهاشون با هم فرق داشته که منجر به جداییشون شده.

گروه بعدی پسرا یا دخترایی هستند که اسیر یه سری ادم هرزه میشن و زندگی خودشون رو بر باد میدن.که اینم به خاطر همین عشق و عاشقیه که واقعا عقل ادم رو از بین میبره.
    نمونشم زیاده.همین ازدواج های اینترنتی (بیشتر چت) و تلفنی و ...

گروه بعدیم ادمایی هستن که منطقی هستند و سریع چشم و گوش بسته تن به ازدواج نمیدن
    این گروه هم عمده مشکلشون ترس از ازدواج به خاطر امار طلاق و ...
    پیدا کردن سوژه مناسب (سخترین مشکل)
    و مشکل بعدی که مخصوص پسراست همین تامین مسائل مالی و اقتصادیه خوشونه برای ازدواج و تشگیل خانواده

نمیدونم اینقدر مساله هست که واقعا نمیشه بیان کرد
    پسر بیچاره اینقدر سختی کشیده ولی میترسه با یه انتخاب غلط کل زحمات و ایندش رو از بین ببره
    یا دختره یه عمر پاکی و عفت خودش رو حفظ کرده میترسه که اسیر یه مرد فاسد بشه و ...
    پس بهتره تقصیر ها رو گردن دختر یا پسر نندازیم.به همون میزان که دختر خوب و بد هست پسر خوب و بد هم وجود داره.
    در کل مشکل از همه جامون میباره
    از فرهنگمون از خودمون از تفکراتمون از جامعه از ....
    و در اخر هم بگم با وجود اینهمه مشکل ازدواج واقعا سخت شده.من یکی خودم واقعا میترسم.
    احساس میکنم تا وقتی کاملا مطمئن نشدم نباید اقدام کنم.چون یه انتخاب اشتباه میتونه کل زندگیمو از بین ببره
    بهتره همین مشکلات زندگی مجردی رو تحمل کنیم ولی چشم بسته نیاییم و خدمون رو تا اخر عمر بیچاره کنیم

15. 6 کاربر از HOOSEIN 105 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ببین دوست من
    من فقط مردا رو نامطمین نمیدونم زن ها هم همینن
    شما میگی 20 سال طرف باید وقت داشته باشه اره حرفتو قبول دارم وقتی مادر من امروز میاد میگه فلانی ازدواج کرد فرداش میگه طلاق گرفت وقتی میشنوم فلانی بعد 10 سال زندگی زن رو از خونه انداخته بیرون رفته دوس دختر گرفته ببین جنسیتیش نکنین زنا هم همینن یارو شوهرش میره سفر دوس پسرش و میاره خونه این شرایط جامعه ما هستش؟ یا من اشتباه میکنم؟

شما میگی همه رو امتحان میکنی چرا نکنم؟ من هر کی اومده پشت در خونمون گفتم ی چند ماهی اشنا باشیم خانواده من ی همچین خانواده ای نیستن که تو ی هفته دخترو بدن بره اصلا مگه شوخیه مگه نه اینه که ی مرد باید تکیه گاه باشه کی اومد گفت که فلانی این دنیای منه من این و دوس دارم اونو دوس دارم والا الان همه اولین حرفشون اینه من اینو دارم اون و دارم خوب شاید دلیلش ما دخترا باشیم که هستیم ولی همه که عین هم نیستن همه که دنبال سفر اروپا و انگشتر برلیان نیستن من اینا رو نمیخوام ولی حداقلم و میخوام نه واسه خودم واسه بچه هام.چرا بچه های من باید با بیچارگی بزرگ شن؟ کدوم قانون پشته منه که من مهریه نخوام کدوم ماده؟ کدوم تبصره؟ کی از من به عنوان ی زن حمایت میکنه؟ هیچ دختری با این ارزو ازدواج نمیکنه که مهریه بگیره ادم دنباله ارامشه دنبال امنیته

والا اصلا عادلانه قضاوت نمیکنین من پست خیلی ها رو که خوندم دنبال ی زن زیبا و خوش اخلاق و... هستن ببخشین این پرتوقع بودن نیست؟واسه ی مهریه اقایون دارن خودشون و میکشن در حالی که قانون تماما پشت اوناس

در مورد اینکه دخترا خوبن پسرا بد نه دوستان من دخترایی رو دیدم که صد تا پسرو میزارن تو جیبشون من اینو نمیگم من میگم جامعه بده

یکی هم گفته دخترا اینقدر ادعا دارن که اخرش 32 سالشون میشه به فساد کشیده میشن نه دوست من این که یکی ازدواج نکنه دلیل فساد نیست اگه سن دلیله فساده پس نظرت راجع به دخترای 17 ساله چیه؟
    فساد به این میگن که دختره بره موهاشون بلوند کنه دماغش و عمل لبها پروتز بعد بره واسه خاطر ی عطر 100 تومانی با پسری رابطه داشته باشه فساد یعنی پسری که واسه خاطر نیازش در حالی که هیچ احساسی به دختره نداره بهش بگه دوسش داره ی عطر هم بهش کادو بده والا من دوستی دارم 30 سالشه خیلی هم پاکه.

در مورد اعداد هم نه اون قدر هم غیر واقع بینانه نیست ی پیش خوب با ماهی 400 البته دو نفرش تو جاهایی غیر تهران و کرج میشه پیدا کرد امارش و دارم

میخوای خوش باشی ی دوست خوب (همجنس) پیدا کن برو باهاش خوش باش برو جنگل.کوه و تا زمانی که اونی که باید و پیدا نکردی ازدواج نکن حالا هر چقدر میخواد طول بکشه.بکشه.بهتر از شکست و جداییه

ولی ی سوال کدوم یک از شما پسرا حاضرین با ی دختر که زیبا نیست ازدواج کنین؟ اصلا نگاهش کنین ببینینش شاید ی قلب مهربون پشت اون ظاهرش باشه؟ شاید دنیاش قشنگ باشه؟ شاید بتونه شما رو خوشبخت کنه.
    شما واقعا فکر میکنن که همه پسرا معیارشون این شده که طرف حتما باید خوشگل باشه.واقعا متاسفم برای اون کسایی که (چه پسر چه دختر) معیار اولشون برای ازدواج خوشگلی طرف هست.من خیلی از دوستانم که واقعا قصدشون ازدواج و رسیدن به یه زندگی ایده آل بوده هیچ کدوم معیار اولشون این نبوده.همشون میگن که طرفت باید آدم و از اون بالاتر انسان باشه.متاسفانه این چیزیه که کم شده.
    بودن از پسر هایی که با دخترانی بودن و هستن که شاید هرکی نگاه میکنه میگه حیف این پسر که اومده و اینو گرفته.اما طرف علیرغم صحبت دیگران با تمام وجودش طرف مقابلشو دوست داشت.البته من این موضوع بر عکسشو دیدم اما به ندرت.کمتر دختر از خودش این ازخودگذشتگی رو نشون میده که بخواد همچین کاری کنه.
    من وضع پدرم بد نیست.تقریبا میشه گفت که متوسط هست اما من تمام سعیم بر اینکه درسم رو تموم کنم و دستم به زانوی خودم باشه
    یادمه به طرف مقابلم از همون روز اول گفتم که من تو زندگیم در حال حاضر هیچی ندارم اما اینقدر غیرت دارم که نزارم نه به تو نه به بچه(ها) مون سخت بگذره.حاضرم هرکاری بکنم که تو راضی باشی.چند سال هم با هم بودیم اما میدونی بعدش چیکار کرد؟میدونی؟
    من همین امسال یه چند ماههی رو رفتم خدمت سربازی (الانم دوباره دانشجو هستم) و برگشتم که با حلقه ازدواج اومد جلو و گفت که ازدواج کرده
    داستانش خیلی طولانیه خانم.بخوام براتون بگم باید بشینید حالا حالاها گوش بدید.فقط اینقدری بگم که روزایی بود که خودم توی خرج خودم مونده بودم اما میرفتم براش با تمام عشقی که نسبت بهش داشتم هدیه میخریدم.اما این شد آخر عاقبت ما.
    الان خداروشکر طی مدت چند ماه اوضاع مالیم بهتر شده.ایکاش نمیرفت و میدید که چقدر خودم و زندگیم متحول شده

17. 6 کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات Puneh.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    فیس آباد

پيش فرض

شما به همسرتون چه هدیه ای میدین؟
    مهریه در قبال محبتیه که زن به مردش داره !! چه هدیه ای بالاتر از این می خواین شما ؟

کلا تویه یه رابطه گرو کشی کاره اشتباهی هست اگر اطمینان وجود نداشته ازدواج کار کاملا اشتباهی بوده
    اگه عدم اطمینان بده پس چرا شما به اعتماد نمیکنید و یه مهریه بالا برای همسرتون نمی ذارید ؟ مثلأ به تعداد سال تولدش سکه

آیا این به معنی این نیست که از به اجرا گذاشتن مهریه توسط همسرتون اطمینان ندارید ؟

در ضمن شما وقتی کسی بهتون هدیه میده درشو باز میکنین میگین اه این چرا انقدر کمه؟
    هدیه نفسش مهمه ارزش مالی هیچ اهمیتی برای من به شخصه نداره
    در ظاهر شاید این کارو نکنم ولی وقتی خوشم نیاد ازش استفاده ای نمیکنم / نسبت به هدیه ای که دریافت کردم هم براش هدیه می گیرم

با همه این بحثها حاضرم شرط ببندم شب خواستگاری از دختر مورد علاقتون میگین : "مهریه رو کی داده، کی گرفته" و چونه ای نمیزنین که مقدارش چقدر باشه

من یه باره دیگه هم گفتم الان دیگه مثل قدیم نیست که کاره خونه سنگین باشه تو این وضعیت که زن و مرد باید همزمان کار بکنن تا اموراتشون بگزره کاره خونه رو هم باید با هم تقسیم کنن
    منظور منم کار خونه نیست
    چیزی از مسئولیت واقعی یه زن می دونین ؟
    اینجور که از حرفاتون معلومه شما جزء اون دسته از آدمایی هستین که زن رو فقط و فقط برای آشپزی و کار خونه میخواین
    من هی میگم کار خونه مهم نیست، مسئولیت زن فرای ایناست
    شما هی میگی باید کار خونه تقسیم شه و کم نیست

چرا؟
    من از شما پرسیدما

........................................

ما اینجا نه قصدمون دعواست نه متهم کردن یکی از طرفین
    اکثر کسایی که اینجا بحث کردن هم موارد زیادی رو از نامردی همجنساشون گفتن

آقای
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی واقعأ همه مشکل شما برای ازدواج نکردن ترس از پرداخت مهریه است ؟

آقایون دیگه ای که مخالف مهریه بالا برای خانم هستن و میگن حاضرن هر کاری برای همسرشون کنن تا خوشبخت شه چه تضمینی میدن ؟

یه سوال دیگه !!
    تا حالا ماجرایی رو شنیدین از مردهای مسن که حالا چون وضعشون خوب شده می رن سراغ زن جدید و جوون؟
    1 درصد هم به فکر همسر اولشون که پابه پاشون تو زندگی زحمت کشیده نیستن
    کدومتون حاضرید هر چی بعد از ازدواج می خرید با همسرتون نصف کنید ؟
    مثلأ سه دنگ خونه و املاک و هرچیز دیگه رو بنام همسرتون بزنید ؟

لطفأ اگه کسی میخواد جواب این سوال رو بده شعار نده ، مصاحبه تلویزیونی نیست

آقای
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینکه دوست شما ترکتون کرده خیلی دردناکه ولی درست نیست همه رو با یه دید نگاه کنید
    و راجع به اینکه معیار پسرا زیباییه :
    صادق باشید ؛ اولین معیار هر پسری چهره طرف مقابلشه بعد به مسائل دیگه فکر میکنه
    مگه اینکه کسی از یه خانم زیبا شکست خورده باشه و تجربه اینو داشته باشه که زیبایی دلیل خوب بودن نیست

برای دوستی و آشنایی با یه شخص و اینکه اخلاقش رو بفهمید حاضرید با دختری که زیبا نیست دوست بشید و بعد از فهمیدن اخلاق خوبش برای ازدواج انتخاب کنید ؟

50 % احتمال میدیم جواب سوال بالا ؛ بله باشه
    آیا بعد از ازدواج با دیدن زنهای زیبا حسرت داشتن یه زن خوشگل رو ندارید ؟

من همینجا اعتراف میکنم که برای اکثر دخترا توان مالی طرف مقابلشون مهمه
    یعنی یه اولویته
    شما هم صادق باشید

19. 4 کاربر از Puneh.A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •