ممنونم رفت روی دسکتاپم دی:
ممنونم رفت روی دسکتاپم دی:
صحنه عیب داره ها خونواده نبینن! D:
در ضمن عکسهای جدید که تو صفه قبلی گذاشتن در حد لالیگا معلومه از تریلر گرفتن!![]()
Last edited by Ghaioom; 16-11-2012 at 19:35.
اینطور که معلومه خدای سیستم ها رو میخواد به نظر شما موقعی که بازی بیاد قطعات ارزون میشه؟
فعلا که برای PC خبری نیست. امیدواریم اگه می یاد مثل قبلی نباشه.
اینکه GTA سیستم بالایی می خواد ناشی از پورت بد هست (نسخه قبلی) نه اینکه گرافیک بازی سنگین باشه. و اگه راک استار یه پورت بدون اشکال داشته باشه به راحتی روی سیستم های معمولی هم اجرا می شه.
و همچنین بر خلاف تصور خیلی ها برای اجرای روون این بازی CPU حرف اول رو می زنه و کارت گرافیک تاثیر به مراتب کمتری داره.
کارکتر اصلی چه قیافه داغونی داره![]()
حداقل یک کم خوشگلتر درستش میکردن بد نمیشد .
ما PC بازها مثل همیشه فعلا باید توی لیست انتظار بمونیم تا با تاخیر منتشر بشه و وقتی هم بازی برای PC میاد با کلی اعمال شاقه و دنگ و فنگ اجرا میشه![]()
بهزاد جان سه تا کاراکتر اصلی داره که با هر سه میشه بازی کرد!دو تای دیگه جالب تره قیافه هاشون!(به خصوص سیاه پوسته!)
آره قیافش جالبه و با نمک
اما اگه بازیش بیاد من اکثر مواقع با اون مرد مسنه (مایکل) بازی میکنم
قیافش یجوری منو یاد مکس پین میندازه
آدمه باحالیه
سیاهه هم جالبه خیلی شبیه سان آندریاس میشه بازیش وقتی با اون (اسمش فرانکلین بود فکنم) بازی کنی
اما ازین Trover اصلا خوشم نمیاد
خیلی روانی و عصبیه
Last edited by kingmohsen; 16-11-2012 at 23:59.
کاراکتر فقط نیکو بلیک من که فقط نیکو بلیک رو قبول دارم و هیچ کس دیگه ای رو قبول ندارم![]()
این بازی روی لپ تاپ با این مشخصات جواب میده یا نه؟ به نظر شما روی چه لولی میتونم بازی کنم؟در ضمن زمان دقیق ورود این بازی رو میدونید؟
cpu = i5
ram=4 gig
vga=amd hd 7670
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)