یه خورده عینک بدبینی رو برداریم به امید خدا همه چی درست میشه . درسته درست که نه ! ولی بهتر میشه.
یه خورده عینک بدبینی رو برداریم به امید خدا همه چی درست میشه . درسته درست که نه ! ولی بهتر میشه.
اگر ممکنه لینک ویدئو رو بذارید نمی دونم چرا با ساکس هم باز نشد
سلام
ضریب تعادل قیمت علاالدین که دیشب 800 بود شده 815. من که میگم الان وقت خریدشه. اگه الان بخریم بعدا سامسونگ اندروید فارسی براش بده میشه روش ریخت؟
الان میدونید چه سایتهایی اووردن؟
من از علاالدین خریدم امروز 2 میلیون و 50 هزار تومان .
یک شبه عاشق این گوشی شدم
به احتمال زیاد 5 شنبه میرسه دستم ، رسید هر سوالی داشتید میگم بپرسید![]()
آره میشه رامشو عوض کرد.فارسی که حال نمیده آخه !!! ضریب تعادل چیه ؟ اون نرخ درهم هست!
Last edited by mohsenslr; 07-10-2012 at 15:32.
فکر میکنم در صفحات پبش یه همچین اسمی دادن بهش مهم اینه که منظور منو شما میفهمی. در هر صورت گرون شده یه خورده
فارسی رو برای منو هاش نمیگم همون نمایش و نوشتن فارسی رو منظورم بود.
خبر ندارید انلاین چه کسایی اووردن؟ فکر نکنم سایتی اوورده باشه از قرار معلوم ، فقط مغازه ها اووردن
برای sms فارسی که نیازی نیست رام فارسی باشه. من خودم همیشه از رام های اروپایی استفاده میکنم . تا به حال آلمان و لهستان رو امتحان کردم که خوب بوده و با نصب اسمارت کیبورد میتونید به همه زبون های دنیا از جمله فارسی بنویسید . تازه از کیبورد خود سامسونگ هم شیکتره و با امکانات بسیار بیشتر.
سایت ها هم که من ندیدم . فقط گوشی بازار 2250 پیشفروش کرده و آل دیجیتال هم که گفته دو سه روز دیگه میاره.
وضعیت ایران اصلا قابل پیشبینی نیست . اما نرخ جهانیش یه 60 70 دلاری افت خواهد داشت. البته طبق روال گذشته. اونم بعد از حداقل 1 ماه پس از عرضه کامل (در نظر داشته باشید که هنوز در آمریکا عرضه رسمی نشده)
میگم قابلیت تشخیص دستخط فارسی توی رام فارسی وجود نداره یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)