ســــلام
منم به چنتایی سوال دارم، بارم بندی هم داره، اما بارم بندی رو پیش خودم نگه میدارم
جَــو دانشجویی و خوابگاه نشینیه![]()
1- چرا با راک و متال مشکل داری ؟ تا حالا شده بدون هیچ پیش زمینه ای بخوای این سبکا رو امتحان کنی و واقعاً ببینی چرا اینقد معروفن ؟ میخوای واست ثابت کنم راک در عین داشتن آهنگای شلوغ، آهنگای آروم هم خیلی داره ؟
◀ با راک و متال مشکل ندارم اتفاقا من همه نوع موسیقی گوش میدم ولی زیاد این سبکها
روگوش نمیدم مثلا اگه نسبت بگیری از سبک هایی که گوش میدم متال و راک کمترین مقدارو
به خودشون اختصاص میدن.
مثلا این آهنگ و همین امروز به پوشه آهنگهام اضافه کردم .
Brayan Adams - How Do You Feel Tonight سبکش هم راکه.
ولی متال درصدش خیلی خیلی کمتر از بقیه است.
قسمت دوم حرفت آره اصلا ما بچــه های هنــر رو جوری تربیــت میکنند که سلیقــه ای نباشه
انتخابهاشون هرچند استاداش گاهی خودشون یادشون میره این اصله کار توی تایید یه کار هنریه!
مثلا من میرم روی آرشیوم اینکه فلان خواننده کیه کاری ندارم Play میکنم گوش میدم آخر سر که
دارم کامپیوتر و خاموش میکنم میفهمم راک بوده
ولی اینکه میگی آروم تا حالا نشنیدمتا ببینم آرومو تو چی معنی میکنی
یه دونه لینک بده
گوش بدم . : )
2- برای طراحی، اغلب از چه نوع موسیقی الهام میگیری ؟ مثلاً من خودم هروقت میرم سراغ طراحی، اکثراً New Age گوش میدم چون واقعاً الهام بخشه !
◀ اولش که بی کلام باشه دوم آهنگش فراز و نشیب دار باشه حس سبکی بهم دست بده قلم که
نشست رو کاغذ دست ناخوآگاه حرکت کنه .مثلا آهنگ Bernward Koch - Back to Myself
چه جالبمن اصلا سبک ها رو درست نمیشناسم الان که این New Age رو نوشتی رفتم ببینم
سبک این اهنگی که من گوش میدم چیه دیدم همون سبکیه که تو گوش میدی: )
3- تا حالا شده بخوای آهنگی رو که خیلی دوست داری با طراحی بیان کنی ؟ مثلاً با دست یه چیزی بکشی یا اینکه تو فتوشاپ یه طرحی بزنی ؟
◀ خیلی اینکارو میکنم .میتونم بگم خیلی خیلی زیاد هم با یه آهنگ طراحی میکنم هم با یه آهنگ
مینویسم .شعر یا متن ادبی.خیلی دوست دارم نمونه کارهامو بزارم اما متاسفانه اسکنرم با ویندوز 7
مشکل داره عکس هم بخوام بگیرم کیفیت کار میاد پایین.ببینم چی میشه.
یکی از کارهامو سعی میکنم بزارم حتما. : )
4- اگه رشته گرافیک نمیرفتی، کدوم رشته رو بعد از گرافیک انتخاب میکردی ؟
◀ بازم تو زیر رشته های هنر یه رشته رو انتخاب میکردم.شاید تدوین یا نقاشی.
از رشته های دیگه اصلا خوشم نمیاد .تحمل کلاس های تئوری رو اصلا ندارم
5- تو این چند سالی که بطور پیوسته سبکای مختلف موسیقی رو دنبال کردم، دیدم که اکثر رفیقایی که تو نت یا تو واقعیت دارم و سلیقه موسیقیشون خوبه، یا عکاس هستن یا طراح، بنظرت چرا همچینه ؟ احساس میکنم عکاسا سلیقه خیلی خوبی تو موسیقی دارن !
◀ وقتی وارد وادی هنر بشی به یه سمت نمیتونی بری.مثلا من خودم نقاشی زیاد کار نمیکنم اما اکثر
عکس هایی که میگیرم تم خوبی برای اینکه تابلوی نقاشی بشن دارن.یه هنرمند نباید تک بعدی باشه.
تک بعدی بودن هم آدمو زود خسته میکنه هم محدودیت هاش زیاده.
یه عکاس نمایشگاه عکس راه میندازه یه نقاش از اون عکسا خوشش میاد و میره اونو تبدیل به یه بوم
نقاشی میکنه آهنگسازی تابلو رو میبینه روش تاثیر میزاره میاد یه قطعه رو با اون حسی که داره میسازه.
چرا این سیری که برات گفتم توی یه آدم اتفاق نیفته ؟!
نگاه یه آدم هنر دوست با غیر هنر دوست متفاوته و این امر باعث میشه که اون از بقیه متمایز بشه به
خاطر همین اون عکاس هنر دوست تونست منبع الهام یه موسیقیدان بشه.
در واقع نیازهای متفاوت باعث میشه که به چندین هنر رو بیاری.
اینم یکی از عکس های خودم که با نرم فزار تبدیلش کردم به نقاشی. : )
6- موقع خواب هم آهنگ گوش میدی ؟ شده تا حالا با آهنگ یه شب کامل رو بخوابی ؟ یعنی مثلاً یه آلبوم رو بذاری پلی بشه و تو بخوابی تا صبح که خواب هستی این همینطوری پلی بشه !
◀ قبلنا آره اما الان شبا اینقدر خسته میشم که سرم به بالش نرسیده خوابم میبره
آره خوب شده یه وقتا مادرم هدفونو از گوشم درآوردههمشم میگه تو خواب این بنده میپیچه
دور گردنت خودتو خفه میکنی![]()
7- این سوال یکم پیچیده ـست: بنظرت وقتی گفته میشه عدالت باید همه جا باشه، آیا این واژه "عدالت" روی دو فاکتور "میزان خوبی" و "میزان بدی" هم صدق میکنه ؟ چون اگه صدق کنه در اینصورت میشه گفت که با وجود عدالت، خوبی و بدی هم بطور مساوی در جهان موجوده !
◀ نمیدونم خوب متوجه سوالات شدم یا نه به قول خودت یه کم پیچیده است
عدالت یا همون عدل یعنی مساوات .حالا مساوات بر چه اساسی باشه اینو تو میگی خوبـی یا بـدی.
حالا اون چیزی که من متوجه شدمو میگم.عدالت یعنی هر چیزی سر جای خودش.وقتی یه ارزن از یه
جا کمه یعنی عدالــت سر جاش نیست.حالا تو جهـــان چقدر ارزن هست که سر جاش نیست؟!!!!!!!
میگم ارزن چون کوچکترین چیزی که تو ذهنم بود
8- به موضوعات نجوم و فضانوردی علاقه داری ؟ الزاماً جنبه علمیش نه، بلکه حتی از دید هنری، دنبال طرحای فضایی و ستاره ها و اینجور چیزا هستی ؟
◀ آخرین باری که رفتم رصد خونه خیلی وقت پیش بود ولی وقتی یه لحظه با تلسکوپ آسمون و دیدم
احساس کردم پاهام رو زمین نیست.
احساس کردم چقدر مقابل این همه سیاره و ستاره و هر جرم آسمانی کوچیکم.
در مورد اینکه بخوام طراحی داشته باشم تا حالا نداشتم.ولی اگه مطلبی جایی ببینم حتما میخونم.
مثلا تازگیا که میگن 3 روز زمین در تاریکی قرار میگیره
9- جوابای بالا رو بخاطر بسپار بعداً ازت اینا رو امتحان میگیرم
◀ تو منو باز اینجا دیدی میتونی امتحانتم ازم بگیری![]()
ممنون مجتبی بابت سوالات![]()