تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 22 اولاول ... 7131415161718192021 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 212

نام تاپيک: فوتبال فانتزی لیگ برتر انگلستان | فصل 2012 - 2013

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

خدا بگم این بنیتز رو چیکارش کنه
    هدفش چیه که با رو دقیقه 90+n میاره تو زمین؟
    7 امتیاز برباوف رو از دست دادم چون با چند ثانیه ای بازی کرده
    اعصاب خوردیش جاییه که یه بازی هدتوهد رو 55-58 باختم
    منم این درد رو 2 بار کشیدم دوست من ... بر باعث و بانیش ( بنیتز ) لعنت

بنیتز توی فوتبال فانتزی هم باعث بدبختیه!
    من به خاطر همین دیگه دمبا با رو اصلا توی تیمم نمیارم و از چلسی بیشتر بازیکنایی مثل ماتا رو میارم که جایگاهشون تضمین شده ست.

این هفته برای من خوب بود و دوباره روند صعودی خودمو بعد از استفاده از وایلدکارت ادامه دادم.
    اینجا ست که فرق مربی هایی مثل من با بنیتز مشخص میشه

راستی اگه از وایلد کارت ژانویه استفاده نکردین دیگه این یک دو روزه ازش استفاده کنید که مهلتش تموم میشه...
    دقیقآ منم دیگه با این علاقه ای که بنیتز به تورس داره بیخیال با شدم و این هفته با یه بازیکن دیگه عوضش میکنم . .... فعلآ نظرم روی ژیرود از آرسنال هست که این هفته ها خوب کار میکنه

آقا بالاخره یه بار هم ما از امتیاز کاپیتانی بهره بردیم این هفته تیمم امتیاز خوبی نگرفت ولی ماتا با 28 امتیاز نجاتم داد و تیم برادر حسین ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) رو تونستم دبل کنم در این فصل

تو هد تو هد هم دو تیم خودشونو از بقیه جدا کردن و میرن واسه قهرمانی

مهم : آخرین فرصت استفاده از وایلد کارت ژانویه تا شنبه 14 بهمن ساعت 15

2. 6 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه stopper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

منم این درد رو 2 بار کشیدم دوست من ... بر باعث و بانیش ( بنیتز ) لعنت

دقیقآ منم دیگه با این علاقه ای که بنیتز به تورس داره بیخیال با شدم و این هفته با یه بازیکن دیگه عوضش میکنم . .... فعلآ نظرم روی ژیرود از آرسنال هست که این هفته ها خوب کار میکنه

آقا بالاخره یه بار هم ما از امتیاز کاپیتانی بهره بردیم این هفته تیمم امتیاز خوبی نگرفت ولی ماتا با 28 امتیاز نجاتم داد و تیم برادر حسین ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) رو تونستم دبل کنم در این فصل

تو هد تو هد هم دو تیم خودشونو از بقیه جدا کردن و میرن واسه قهرمانی

مهم : آخرین فرصت استفاده از وایلد کارت ژانویه تا شنبه 14 بهمن ساعت 15
    هد تو هد رو بیخیال لیگ رو بچسب
    رقابتی که الان ما تو لیگ داریم از رقابت بارسا رئال (البته سابق الان که ) جذاب تره

این هفته روی کاپیتان خیلی ضرر کردم... ازون ورم گرت بیل رو با داوید سیلوا عوض کردم ولی لعنت به این جولیو سزار که 3 تا موقعیت صد در صد (که دوتاشون رو سیلوا زد و یکی رو هم پاسش رو داده بود) گرفت و نذاشت ما صدر رو حفظ کنیم
    اما خب من به خودم اطمینان دارم که با کمک دست های پشت پرده هم شده قهرمان خواهم شد البته مطمئنا تا همون هفته های آخر هم قابت پایاپایی خواهیم داشت

در ضمن پیشنهاد می کنم اگه می تونین حتما یه دیش ترکست ببندین و بازی ها رو زنده ببینین، اینجوری هم از بازی های لیگ انگلیس لذت می برین (باور کنین من حتی ال کلاسیکو رو هم ندیدم و بجاش بازی همزمان آرسنال لیورپول رو دیدم) و هم از نزدیک می تونین استعداد یابی کنین واسه تیمتون

4. 7 کاربر از stopper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

گوش شیطون کر یه دو هفته هست فن پرسی کار خاصی نمیکنه امثال تیم من که اونو ندارن یه نفس راحت کشیدیم
    بچه ها این هفته عالی بودن کل خط دفاع کلین شیت داشت هافبک و مهاجمها هم 5 تا گل زدن

نمیدونم چرا ولی بازی لیورپول سوانسی تو هفته 27 اومده تو برنامه هفته 26
    پس این دو تیم هفته بعد دو تا بازی دارن ولی هفته بعدش بازی نخواهند داشت

ویرایش: آقا من حرفمو پس میگیرم
    دست پشت پرده به این واضحی ندیده بودم والا
    طرف نه گل زده نه پاس گل داده بعد میاد 3 تا bonus میگیره
    آخه بالا بردن میانگین امتیازها به چه قیمتی؟!
    Last edited by Reza31001; 04-02-2013 at 00:01.

6. 5 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

فن پرسی جواهریه که نمیشه ازش چشم پوشی کرد ، تو زمین راه هم بره برا ما سر تا پا امتیازه

کلا این هفته رو کلین شیت ها اکثرا امتیاز اوردن و انتخاب درست کاپیتان!..
    من بازیکنام بهترین امتیاز ها رو اوردن ولی کاپیتانم ، ولکات 6 امتیاز اورد

8. 6 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه stopper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

یکی از جالبترین نکات فانتزی همینه که نتیجه گرا نیستش و فقط به گل و پاس گل امتیاز نمی ده و تاثیر یه بازیکن تو یه بازی هم واسش مهمه
    نمی دونم بازی پریشب رو دیدین یا نه ولی فن پرسی عالی بازی کرد و تنها کاری که نکرد گل زدن بود
    اصلا دلیل اینکه این یکی دو هفته نمی تونه گل بزنه و بجاش رونی می زنه دقیقا همینه که دفاع حریف فقط هوش و حواسش رو گذاشته روی فن پرسی و ازون طرف رونی آزاد تر هر کار دلش می خواد می کنه، خداییش شما بودین به همچین بازیکنی باونوس نمی دادین؟

کم کم داشتم از فلائینی نا امید می شدم ولی بالاخره این هفته جواب اعتمادم رو داد و با 15 امتیازی که واسم گرفت تونستم با اختلاف نسبتا خوبی صدرنشین بشم
    این هفته هم ایشالا میچو همین نقش رو بازی می کنه و کم کاری های این 2 3 هفته گذشته رو با دو تا بازی که داره جبران خواهد کرد

10. 7 کاربر از stopper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در اقدامی خودش جوش از سوی مربیان 3 تا بازیکن فیکسم که تا همین بازی قبل مثل بنز تو تیم بازی میکردن نیمکت نشین شدن و در نهایت نامردی مربیا به دوتاشون در اواخر بازی، بازی دادن و در اقدامی خودجوش تر(!) طرف 6 دقیقه بازی کرده کارت زرد هم گرفته

با این همه میچو رو عشق است 15 تا دیشب گرفت + bonus + بازی با لیورپول که * 2 بشه حداقل 40 امتیازی آورده برای ابومسلم
    فکر میکنم محبوبترین بازیکن لیگ فانتزی میچو باشه با 49.5% انتخاب!

از همین امروز دست به دعا برداشتم که سوارز به محض ورود به زمین پاش بشکنه وگرنه بدبخت میشم

12. 7 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

من تیمم رو این فصل دارم آماده می کنم برای فصل بعد، چون دیگه این فصل که فکر نکنم به جایی برسه
    ولی تجبیاتی بس گرانبها کسب کردم.
    نیم فصل اول تیمم داغون بود الآن اوضاعش خیـــــــــــــلی بهتر شده، همینجوری چپ و راست امتیاز جمع می کنیم و بالتر میایم، اونم در هر دو لیگ

14. 7 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

می خواستم قبل از شروع این هفته به این نکته اشاره کنم که کاپیتانتون حتما بین کسانی مثل میچو ، جرارد و سوارس باشه که فکر کنم دیگه اکثرا اینو می دونستن
    با توجه به اینکه لیورپول دو تا بازی خونگی داره و جرارد هم آماده ست من کاپیتانم رو جرارد انتخاب کردم و امیدوارم جواب بده.
    برای اولین بار هم از زوج رویایی لمپارد و جرارد استفاده کردم و نشون خواهم داد که بلدم از این دو بازیکن کنار هم استفاده کنم و این همش حرفه که این دو تا کنار هم جواب نمیدن

فعلا 35 امتیاز گرفتم و 4 امتیاز به خاطر نقل و انتقال اضافی کم میشه ولی فکر کنم توی این 4 تا بازی باقی مونده بیشتر از این 7 تا بازی دیروز امتیاز جمع کنم.
    فکر کنم برای اولین بار نتیجه بازی های لیورپول برام مهم باشه و دوس داشته باشم که با نتایج پرگل بازی هاشو ببره! یعنی این فوتبال فانتزی با آدم چی کار که نمی کنه!

16. 7 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

از همین امروز دست به دعا برداشتم که سوارز به محض ورود به زمین پاش بشکنه وگرنه بدبخت میشم
    زبونتو گاز بیگیر

امید داشته و نداشتم به سوارزه !!! تو هد تو هد 64-44 از van helsing عقبم ولی دو بازی لیورپول تعیین کننده هست واسم .. سوارز کاپیتانمه و گلن جانسن + دیویس از سوانزی رو هم دارم هنوز

کلآ یه کلین شیت میخوام از لیورپول + یه گل هم سوارز بزنه

ببینم تو زندگیم واسه یه بار شانس میارم یا نه !!!

18. 5 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

الان بازی لیورپول وست بروم تموم شد :|

یعنی در شگفتم از اتفاقاتی که رخ داد واسه من و وحیدِ بدبخ

بازیو از دقیقه 70 دیدم ( ببینین دیگه چی شده میشینم بازی لیورپولو میبینم )

اولش سوارز یه پنالتی گرفت و جرارد خراب کرد :| اگه گل میشد من امتیاز پاس گل میگرفتم و وحید امتیاز گل ( هردو * 2 )

بعدش دیگه امیدم این بود لیورپول گل نخورده و امتیاز گلن جانسنو بگیرم .. ولی خورد اونم 2 بار . 5 امتیاز از این طرفم پرید

بعدش خنده دار این بود که دقیقه 94 سوارز یه کارت زرد گرفت واسه دست زدن برای داور و 2 امتیاز دیگه سوزوند

در نهایت سهم من و وحید از کاپیتانی سوارز و جرارد به ترتیب 2 و 0 امتیاز شد

بدینوسیله مراتب همدردی خودمو با وحید اعلام میکنم

20. 5 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •