تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 26 اولاول ... 7131415161718192021 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 257

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2012-2013

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نتایج لالیگا: تساوی والنسیا، برد ارزشمند دپور

سایت گل – در دیدارهای امشب لالیگا نتایج زیر آمد:

وایادولید 2 – ختافه 1

گل‌ها: گونسالس (68)، گوئرا (73) برای وایادولید، آلکاسر (45) برای ختافه

اخراج: الکسیس (76) از ختافه

لوانته صفر – دپورتیوو لاکرونیا 4

گل‌ها: والرون (12)، پیتزی (20)، اولیویرا (28) و گاما (90)

اسپانیول 3 – والنسیا 3

گل‌ها: واکاسو (45)، وردو (55)، گارسیا (94) برای اسپانیول، کانالس (53)، ژوناس (87)، سولدادو (91) برای والنسیا

اخراج: ناوارو (93) از اسپانیول

دپورتیوو لاکرونیا با این برد موقتا از جمع سه تیم پایین جدول جدا شد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2013/4/14

2. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رونالدو برزیلی: کریستیانو رونالدو بدشانس است که در عصر مسی بازی می کند

سایت گل- رونالدو، اسطوره فوتبال برزیل، معتقد است اگر کریس رونالدو بد شانس نبود و با مسی در یک دوره بازی نمی کرد، می توانست به راحتی عنوان بهترین بازیکن دنیا را از آن خود کند.

ستاره پرتغالی رئال که در سال 2009 با انتقالی 92 میلیون یورویی از منچستر یونایتد به رئال پیوست، در 193 دیداری که برای این تیم انجام داد، 196 گل به ثمر رساند.

اما در چهار سال اخیر توپ طلا به لیونل مسی، ستاره آرژانتینی بارسا رسیده و رونالدوی برزیلی کاملا این مسئله را درک می کند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من می گویم که مسی بهترین بازیکن دنیاست زیرا کمی از رونالدو بهتر است.

من همچنین باید یگویم که کریس به نحو باورنکردنی ای بدشانس است. او در هر دوره ای بازی می کرد، می توانست بهترین بازیکن دنیا باشد اما اکنون با یکی از بهترین های تاریخ در یک دوره بازی می کند."

رونالدوی برزیلی که سابقه پوشیدن پیراهن هر دو تیم بارسا و رئال را دارد، در سال 2011 از دنیای فوتبال خداحافظی کرد.

Brazil's Ronaldo: Cristiano Ronaldo 'unlucky' to have played in Messi's era

پی نوشت: با تصحیح عنوان ترجمه

4. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Erfan Eblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Born Villain

پيش فرض

جدول بهترين پاسورهاي ليگ اسپانيا

بازیکن باشگاه پاس گل
    اینیستا بارسلونا 14
    مسی بارسلونا 11
    فابرگاس بارسلونا 10
    اوزیل رئال مادرید 9
    کوکه اتلتیکو 9

جدول گلزنان ليگ اسپانيا

بازیکن
    تیم
    گل
    مسی
    بارسلونا
    43
    رونالدو
    رئال مادرید
    31
    فالکائو
    اتلتیکو مادرید
    24
    نگردو
    سویا
    18
    کاسترو
    بتیس
    16

6. این کاربر از Erfan Eblis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دو تیم بزرگ اسپانیا باز هم در مرحله نیمه نهایی حذف شدن
    با سروش حرف زدم و بهتر دیدیم که توی تاپیک اسپانیا در مورد دلایل حذف این دو تیم بحث کنیم

با تمرکز روی این سوالات

1- آیا دوران تیمهای اسپانیایی تمام شده؟
    2- آیا با رفتن پپ مورینیو هم انگیزه هاشو از دست داد؟
    3- اختلافات درون تیمی به رئال ضربه زد؟
    4- مصدومیتها چقدر در باخت بارسا موثر بودن؟
    5- آیا رئال در این شرایط ویژه به اسطوره هایی مثل کاسیاس یا رائول احتیاج نداشت؟
    6- بزرگترین اشتباهات تاکتیکی تیتو و مورینیو چی بودن؟
    7- با رفتن پپ و احتمالا مورینیو از لالیگا آیا عملا باید قبول کرد که لالیگا وارد مرحله تازه ای میشه؟
    8_ آیا لالیگا در آستانه پوست اندازیه؟
    9- آیا واقعا این دو تیم خسته بودن؟
    10- چند درصد این برد به خاطر قدرت حریفان بود؟

و... هر سوال دیگه ای که به ذهن دوستان میرسه

و البته هر چند سخته اما در صورت امکان و اگر فکر میکنید وجود داره در انتهای پستهاتون به نکات مثبت این باختها هم اشاره کنید

با تشکر

8. 10 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

با سروش حرف زدم و بهتر دیدیم که توی تاپیک اسپانیا در مورد دلایل حذف این دو تیم بحث کنیم

با تمرکز روی این سوالات

7- با رفتن پپ و احتمالا مورینیو از لالیگا آیا عملا باید قبول کرد که لالیگا وارد مرحله تازه ای میشه؟

و البته هر چند سخته اما در صورت امکان و اگر فکر میکنید وجود داره در انتهای پستهاتون به نکات مثبت این باختها هم اشاره کنید

با تشکر
    من دونه به دونه پاسخ میدم که راحت باشه ولی کلیت مطلب رو فکر کنم کامل گفته باشم.

1. شکی نیست که بقیه تیم ها قوی تر شدن و این رو میشه دید (اختلاف با سایرین کم شده) ولی هنوز خیلی مونده که بگیم دورانشون به پایان رسیده. وقتی به وضعیت فعلی تیم های انگلیسی دچار شدن که مرتب مقابل حریف هاشون پشت سر هم حذف بشن میشه این حرف رو زد. امسال سه تیم اسپانیایی در هشت تیم نهایی داشتیم و تا دقیقه 93 احتمال داشت سه تیم اسپانیایی در نیمه نهایی داشته باشیم.

2. اصلا... با ضعیف شدن بارسا ممکن بود از دست بده ولی بارسا در همون لیگ قهرمان داره میشه، اگه الان جای رئال و بارسا تغییر کرده بود می شد این حرف رو زد تا حدودی. مورینیو شدیدا دنبال رسیدن به قهرمانی اروپا بود و این رو میشه از بازیشون با دورتموند دید.

3. فکر نمی کنم. تاثیراتی منفی که قطعا داشت ولی من سناریویی رو نمی بینم که بدون اون مسائل، وضعیت با چیزی که الان هست تغییر محسوسی داشت.

4. قطعا تاثیر داشت ولی من باز هم سناریویی رو نمی بینم که با بودن اون بازیکن ها، باز هم بارسا فینالیست می شد. قطعا 0-7 نمی باخت ولی باز هم این بایرن، برنده بازی بود.

6. دست کم گرفتن حریف ها و نداشتن برنامه برای 90 دقیقه بازیهای رفت و برگشت، چیزی که آلمانی ها خیلی خوب انجام دادن.

7. 100 درصد. امیدوارم اون رقابت شدید و نفسگیر باز هم ادامه پیدا کنه. از دوران این دو بود که جام حذفی اهمیت پیدا کرد وگرنه ما هیچ وقت در جام حذفی الکلاسیکو نمی دیدیم، الان تقریبا همیشه می بینیم.

8. به نظر من بله.

9. از نظر جسمی که نه (که البته منظور تو هم جسمی نبود) ، به نظرم این رقابت وحشتناک رئال و بارسا کمی تاثیر منفی هم داشته و اون هم نکشیدن بعضی بازیکن هاست. درسته بازیکن هایی مثل رونالدو و مسی و اینیستا و ... این رقابت رو خیلی خوب می دونن، ولی بازیکن های پایین تر هر دو تیم این فصل اصلا عملکرد خوبی نداشتن. آلوز، پیکه، والدز، فابرگاس، پدرو، ویا، الکسیس از بارسا (از رئال نام نمی برم ولی دوستان رئالی هم فکر کنم موافق باشن با کلیت این مطلب).

10. من فکر می کنم قطعا قدرت حریفان هم در این قضیه تاثیر داره. بایرن امسال اون بایرنی نیست که از بارسا 4 گل خورد... تیمی که در کل فصل، فقط 8 گل خارج از خانه دریافت می کنه و یکی از بهترین خطوط حمله رو هم داره قطعا جای بحث باقی نمی گذاره. اگه این بایرن سال 2009 یا 2011 حضور داشت قطعا بارسا به این سادگی قهرمان اروپا نمی شد.

--

من فکر می کنم این باخت ها نکات مثبتشون بیشتر از منفی باشه برای اسپانیا. درسته در کوتاه مدت یک قهرمانی اروپا برای فوتبال اسپانیا از دست رفت، ولی باعث میشه تیم ها به خودشون بیان که اگه دوست دارن کماکان قوی ترین تیم های اروپا باشن لازمه از این قوی تر بشن... درجا زدن باعث شده سایر تیم ها بهشون برسن... تازه یادمون نره تیمی مثل یوونتوس هم مقابل این بایرن حذف شد که الان دیدیم چقدر فوق العاده است، وگرنه شاید اگه به رئال یا بارسا می خورد حداقل تست و آزمایش خیلی خوبی براشون بود و نشون می داد اختلاف قهرمان ایتالیا هم با رئال و بارسا اونقدرها زیاد نیست. فوتبال اروپا پیشرفت کرده با تیم هایی مثل دورتموند و یوونتوس و بایرن و یونایتد ولی اسپانیایی ها در جا زدن در این یکی دو سال.

این برای تیم ملی اسپانیا هم می تونه زنگ خطر خوبی باشه. اگه دلبوسکه به دنبال قهرمانی در برزیل هست (که قطعا هست)، الان بدون شک داره سوال های مهمی رو از خودش می پرسه. شاید این باخت ها باعث بشه اسپانیا، جام جهانی رو از دست نده!

10. 11 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

با تمرکز روی این سوالات
    من نه به عنوان طرفدار اسپانیا, بلکه به عنوان یک فوتبال دوست و کسی که خارج از دایره تعصب و طرفداری
    اسپانیاست دوست دارم با اجازتون تو این بحث جالب و حرفه ایتون شرکت کنم.

با اجازه علیزضا جان

با شنیدن این سوال اولین چیزی که به ذهنم میرسه اینه که, مگه فوتبال اسپانیا یک شبه و به اینجا رسیده که بخواد یک شبه به پایان برسه؟
    این سوالی که منِ منتقد فوتبال امروز اسپانیا از خودم میپرسم و اینطور جواب میدم : نه به پایان نرسیده اما به دو دلیل درخشش گدشته رو نداره و روند نزولی
    رو طی میکنه. اول اینکه ابزار کار دارن فرسوده میشن و دوم اینکه تیم های دیگه هم خودشون به سطح این فوتبال حتی بالاتر رسوندن.
    اما این نزول اینقدر ادامه پیدا میکنه دیگه هیچی از فوتبال اسپانیا باقی نمونه؟ سوال بسیار مهمیه.
    وقتی مدیر عامل بارسا سال گذشته از وضعیت بد مالی با توجه به عملکرد فوق العلاده تیم در چند سال اخیر صحبت میکنه, وضعیتی که عملا روی فصل نقل و انتقالات
    بارسا هم تاثیر گذاشت, نشانه هایی رو برای کسانی که صحنه را دیدند فرستاده شد.
    وقتی پرز با یک ماموریت به نظر من سیاسی به رئال برمیگرده و رقم های نجومی خرج میکنه تا تیم پایتخت بتونه جلوی یکه تازی باسکی ها رو بگیره و بدهی های تیم سر به فلک میکشه.
    شاید در کوتاه مدت رونق فراوانی به فوتبال اسپانی بده, اما در دراز مدت آروم آروم تیم رو غرق میکنه.
    فوتبال یک کشور به شدت به اقتصادش بستگی داره, از وضعیت تیم ها بگیر تا اسپانسرشیپ, تبلیغات,مدیا تا سکوی استادیوم ها. آیا وضعیت اقتصادی اسپانیا با دخل و خرج دو غول این کشور
    همخوانی داره؟ با توجه با اقتصاد کشور آیا این میزان از بدهی قابل جبران هست که بتوان روی خریدهای دوباره و دوباره برای حفظ تیم در بالاترین سطح ممکن حساب کرد؟
    مدیریت نقش تعیین کننده در آینده فوتبال اسپانیا داره, باید دید چه استراتژی رو انتخاب خواهند کرد.

در این سطح از فوتبال, نمیشه گفت که حتما این اتفاق افتاده. رئال نیمکت داغی برای مربیان داره, اینو تاریخ میگه.
    مو برای آوردن دهمین قهرمانی برای مادریدی ها به رئال اومد, اما رئال شخصیت مو رو ازش گرفت. بجای اینکه رئال تبدیل
    به تیم مورینیهویی بشه, مو تبدیل به یک مربی رئالی شد! اگر منظورم متوجه بشید
    طبیعتا شرایط برای مو فرسایشی شد طوری که من احتمال اینکه سال آینده هم در رئال بمونه کم می بینم.

100 درصد, دوتا از قدیمی های رئال با سرمربی شاخ به شاخ شدند. یکی ار بدترین اتفاقاتی ممکنه در رختکن رخ بده.
    کار به مطبوعات کشیده شد و برای همه مشخص شد که جنگ قدرت در رختکن رخ داده.
    مو کسیه که باید شماره یکش تیمش باشه, چیزی که شاید قبولش برای چندنفر سخت بود.
    یکدلی یکی از عناصر مهم موفقیت تیمه, چیزی که امسال در رئال بیشتر جاشو به حسادت داده بود.

کم, بارسا امسال حتی با ترکیب اصلی هم نتایج سینوسی داشت. اگر صادق باشم بارسا در تمام بازیهای بزرگ فصل حتی
    با ترکیب کامل به مشکل برمیخورد. من حافظم یاری نمیکنه که بازی بخاطر بیارم که بارسا بخاطر فقط مصدومیت باخته باشه.
    شاید بازی با بایرن میتونست شکست سبکتر بشه, اما در حده یکی دو گل!

این یک جواب نسبی میخواد. باید دید آیا رائول اگر می بود بهتر از هیگواین و بنزما عمل میکرد؟ ایکر میتوانست بهتر از لوپز باشد؟
    کاسیاس که امسال در حده یک اسطوره عمل نکرد. البته فکر میکنم اگر رائول امسال در تیم بود, کاسیاس و راموس به خودشون
    اجازه میداند که اون کارها رو انجام بدند در غیر اینصورت رائول جلوشون وای میساد. تا حدودی موافقم که شاید حضور رائول به عنوان
    یک بزرگ رختکن می تونست به نفع رئال باشه.
    تیتو: اشتباهات در انتخاب استراتژی تیم و فریز شدن روی نیمکت
    مو: دست کم گرفتن حریف, بازی دادن به په په در وستفالن

بله مرحله ای تاره, اما بدون این دو شاید با اعتبار کمتر. این دو مربی شاید به جرات بشه گفت که جنجالی ترین و البته جذاب ترین
    کارکترهای دنیای مربیگری هستند و تصور تقابل این دو در یک لیگ چقدر میتونه هیجان انگیز باشه.که متاسفانه دیگه شاهدش نخواهیم بود.

خیر, لالیگا نه احتیاج مبرمی به پوست اندازی داره و نه توان پوست اندازی رو داره. در حال حاضر فوتبال اسپانیا تا دو یا سه سال دیگر میتونه
    در سطح اول فوتبال اروپا بمونه. همیشه پوست اندازی عواقب ناخوشایندی در کوتا مدت بهمراه داره که فوتبال اسپانیا در حال حاضر نمیتونه
    این عواقب رو بپذیره, شاید بعد از جام جهانی 2014 وقت خوبی باشه برای شروع این پروسه پوست اندازی.

ترجیح میدم از واژه فرسوده استفاده کنم.هم جسمی و هم روحی. ژاوی و آلنسو که هم در باشگاهشون و هم تیم ملی از ستون های محکم
    میانه میدان پا به سن گذاشتن و به وضوح افتشون مشخصه. از نظر روحی هم امسال اون شادابی و طراوت سال گذشته رو من در این دو تیم ندیدم.

بیشتر از 85 درصد, امسال واقعا رئال و بارسا به قدرت حریفاشون باختن و به هیچ وجه شایسته فینالست شدن نبودند.
    شاید اگر بایرن و دورتموند سالهای گذشاه هم با همین قدرت و صلابت بازی میکردن سرنوشت قهرمانی های گذشته چیزه دیگه ای بود!
    آیا فوتبال اسپانیا برای جایگزینی کسانی مثل ژاوی,اینیستا,ویا, کاسیاس, پویول, پیکه و بوسکتس کاری کرده؟ موفق بوده؟
    یا در باد این موفقیت ها لم داده و خوابده بود؟
    به نظر من نه, شاید من اشتباه میکنم

تلنگر !

با تشکر
    با تشکر از خودت

12. 10 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

راستش من مثل دوستان زیاد حرفه ای بحث نمیکنم (( بعضی از دوستان تو بعضی تاپیک ها یه ورق A4 در مورد بازی تحلیل میکنن ))

با اجازه دوستان

** جواب این سوال رو اینگونه میدم که فرض میکنیم دلیل پرسش این سوال حذف رئال و بارسا از چمپیونز هست **

به هیچ عنوان -- اگه بخوایم دلایل ناکامی رئال و بارسلونا رو بگیم بهترین گزینه نابودی تیم توسط خود تیم بود . هم بایرن مونیخ و هم دورتموند در این فصل به شدت قوی شدن و تبدیل شدن به یک تیم کاملا هماهنگ .
    ولی متاسفانه اون چیزی که رئال و بارسلونا رو نابود کرد خود تیم بود .

رئال اگه تو بازی رفت تو خونه دورتموند از همین سیستم بازی برگشت استفاده میکرد به طور حتم هیچوقت طعم شکست 4-1 رو نمیچشید . چیزی که تو بازی رفت رئال رو نابود کرد فردی بود به اسم په په . به طور حتم اگه مثل بازی برگشت رئال بازی خوب ارائه میدا هیچوقت 4-1 نمیباخت . درسته بازی خوب دورتموند تو بازی رفت باعث پیروزیش شد ولی از اونطرف بازی به شدت ضعیف دفاع رئال این تیم رو نابود کرد . تو بازی برگشت هم اگه یه ذره دقت و خودخواهی نبود رئال الان راحت به مرحله بعد صعود کرده بود . و اگه تیم یه ذره زودتر به خودش می اومد که باید 3 تا بزنه به طور حتم هیچوقت حذف نمیشد .

به هر حال من هنوز هم دورتموند رو برتر از رئال واسه رفتن به مرحله بعد نمیبینم -- چون اگه واقعا صعود مقتدارانه بود باید تو 90 دقیقه خودشون رو صعود کننده میدیدن نه اینکه تا دقیقه 95 منتظر تیم صعود کننده بمونن . به هر حال رئال تو 5 دقیقه میتونست صعود کنه ولی نشد .

بارسلونا هم چیزی که نابودش کرد ضعف خط دفاع بود . با اون همه مصدومیت هایی که واسه بارسلونا پیش اومد انتظار حذف از چمپیونز دور از انتظار نبود . و البته نبود یک سرمربی خوب (( نمیدونم چرا هنوز نمیتونم از کلمه سرمربی واسه تیتواستفاده کنم - از نظر من هنوز مربی هست ))
    بعد از اینکه تیتو رفت واسه عمل به آمریکا عملا بارسلونا نابود شد . باخت جلوی میلان و 2 باخت پشت سر هم به رئال عملا ثابت کرد رفتن گواردیولا واقعا تو این تیم تاثیر گزار بوده
    (( نکته جالب در مورد رفتن گواردیولا این بود که بعد از اینکه رفت همه میگفتن اگه خودشونم برن سرمربی بارسلونا بشن بازم بارسلونا همون بازی رو ارائه میده ولی بعد از رفتن گواردویلا تیم هنوز داشت بازی خودشو ارائه میداد ولی عملا دیدیم کم کم و پیوسته در طول فصل افت کرد ))
    ** بعد از رفتن گواردیولا دیگه هیچوقت بارسلونا اون بازی همیشگی خودشو ارائه نداد و از نظر من هم هیچوقت اون بارسلونای گواردیولا نخواهد شد **
    به هر حال مصدومیت ها و سرمربی همه اینا با هم دست به دست هم دادن تا بارسلونا از چمپیونز حذف بشه .

البته هیچوقت مستحق باخت 7-0 نبود .

به هیچ عنوان .
    اگه بحث سر لالیگا بود جواب شاید اره بود ولی مورینیو امسال هدفش فقط و فقط چمپیونز بود و اصلا ربطی به بارسلونا نداشت . از نتایج ضعیف اول فصل تو لالیگا میشد به این نتیجه رسید .
    مورینیو فقط دنبال چمپیونز بود و به طور حتم تمام برنامه ریزیش روی تیمای حاضر در چمپیونز بود نه فقط بارسلونا که رقیب سرسختش تو لالیگا هست . اونطور که همه میدونن مورینیو هرجا میره فقط به دنبال آرشیو کردن افتخارات خودش هست ولی تا الان نتونسته تو رئال به این آرزو دست پیدا کنه (( نگرفتن چمپیونز ))

به صورت آنچنانی نه . شاید تو تیم های کشور های دیگه این مسائل تاثیر گذارباشه ولی تو باشگاه هایی مثل رئال که تو این سطح هستن اصلا همچین چیزی نمیتونه به تنهایی تاثیر گذار باشه .
    به هر حال این اختلافات تاثیر داشت ولی نه به اون صورت که باعث ضربه زدن به تیم بشه . اون موقع هم که کاسیاس سالم رو نیمکت بود بازم تیم داشت روند خوبی رو ادامه میداد .

حدود 40 تا 50 درصد . مصدومیت های بارسلونا در بدترین شرایط ممکن سراغش اومد و تیم نتونست خودش رو جمع و جور کنه . البته تیم کامل باسلونا هم جلوی بایرن حذف میشد

بازم میگم
    نه با اختلاف 7-0

احتیاج داشت . (( تعصب بازیکنانی مثل رائول و کاسیاس خیلی تاثیر گزار بود ولی ...... ))

تیتو : به نظر من خود این فرد اشتباه تاکتیکی تو بارسلون هست -- نظر شخصی من اینه تیمی مثل بارسلونا باید کسی بیاد رو نمیکتش بشینه که در حد و اندازه های بارسلونا باشه -- تیم هایی مثل رئال و بارسلونا وقتی سرمربی ندارن باید کسی رو بیارن رو نیمکت که خودش سرمربی باشه و بتونه تیم رو جمع کنه نه کسی مثل تیتو که دستبیار بوده و بعد از رفتن گواردیولا بخواد کم کم به نتیجه برسه -- توقع از همچین تیمایی بالاست و باید تیم تو 1 فصل بتونه همه رو راضی کنه . (( البته این نظر شخصی منه و بقیه دوستان میتونن بهش ایراد بگیرن ))

مورینیو : استفاده از په په تو بازی رفت (( بای رفت په په 3 رئال 1 ))

بدون شک جواب مثبت هست . ولی امیدوارم جذابیت لالیگا و داغ بودن الکلاسیکو ها از بین نره . به طور حتم حضور افرادی مثل گواردیولا و مورینیو باعث میشه نگاه دنیا به این سمت معطوف بشه .
    اگه مورینیو خدای نکرده این فصل از رئال بره و سرمربی خوبی به جاش نیاد فکر کنم یک فصل کسل کننده رو خواهیم دید .

از نظر جسمی اصلا - چون لیگی مثل لالیگا و به طور کل اروپا به همچین چیزایی عادت کرده و نمیشه گفت برنامه ریزی باعث خستگی بود . ولی از نظر روحی به شدت تضعیف شده بودن . خوردن 4 گل تو خونه حریف بیشترین تاثیر رو داشت .

در مورد بایرن 80 درصد ولی در مورد دورتموند اصلا نظری ندارم (( تا دقیقه 90 هم صعود کننده به طور قاطعانه مشخص نبود و اگه یه ذره رئال بیشتر تمرکز میکرد الان راحت صعود کرده بود و ....... ))

** راستشم من مثل بقیه دوستان حرفه ای نظر ندادم و نظر خودمو ساده گفتم -- اگه مشکلی بود تو پست ها اشاره کنید ممنون میشم **
    Last edited by wooooow; 02-05-2013 at 23:19.

14. 7 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

با تمرکز روی این سوالات

با تشکر
    پدر جان هر سوال دو نمرست؟ ما خوب نخوندیم سعی میکنم کوتاه باشه پاسخ ها:

1-دوران رو تعریف کن؟​چیزی که واضحه سلطه دائم و قاطعی تو فوتبال مخصوصا اروپا وجود نداره!و افت اسپانیا هم مثل سالهای گذشته آلمان و ایتالیا و فرانسه و ... مقطعی هست!همینطور که امسال بایرن و دورتموند با قدرت تمام فینال آلمانی برگزار میکنن ممکنه سال های آینده تو مراحل بالا هیچ تیم آلمانی نباشه!قابل پیشبینی نیست شاید تو یک مقطع حداکثر 4 ساله تا پایان یورو 2016 قهرمانی های آلمان یا... بیشتر باشه یا حداقل چالش بسیار سخت تری برای اسپانیاست!دلیلش هم نسل جدید بازیکن و گزینه های متعدد در تیم ملی و باشگاهای قوی هست سرمایه ای که آلمان نه فقط برای لیگ قهرمانان امسال بلکه از مدتها پیش در یورو و جام جهانی روشون کار کرد و کم کم وقت نتیجه گرفتنه ...همونطور که عصر طلایی بارسا به پایان رسید دوران قهرمانی های پیاپی اسپانیا در جام جهانی و یورو هم به انتهای خودش نزدیک شده و فوتبال اسپانیا مخصوصا در رده ملی در یک حال گذار و پوست اندازیه که بازیکنانی مثل آلونسو پویول ویا ژاوی و کاسیاس و ... تا چند سال دیگه کنار میرن و نسل جدیدی جاشون رو پر میکنه

2-من همیشه از یک رقیب قوی استقبال میکنم اما از نبودنش بیشتر! فکر نمیکنم رفتن پپ انگیزه ای از مو گرفته باشه ضمن اینکه تو حضور پپ مو تونست تا حدی نتایج ال کلاسیکو (ها) رو به نفع خودش کنه و نهایتا فتح لیگ!انگیزه اصلی و بزرگتر مو کسب جام قهرمانان بود که محقق نشد ...

3-نه تا حدی که بگیم رو نتایج تاثیر مستقیم و جدی داشت اما به هیچ وجه همدلی و یکدستی کهکشانی های 1 وجود نداشت!در ضمن کهکشان با ستاره هایی مثل رونالدو زیدان رائول کارلوس بکام هییرو و ... کجا این کهکشان کجا!

4-مصدومیت و محرومیت دلایل کافی و قانع کننده ای نیستند همین بارسا سالهای گذشته با محروم و مصدوم هم موفق بوده!باید متناسب داشته ها عمل کرد هرچند از دست دادن بازیکنان کلیدی تاثیر قابل توجهی رو یک برنامه داره اما تیم بزرگ نباید وابستگی 100% به یک بازیکن و یک روش بازی داشته باشه!...

5-از نظر فنی واقعا لوپز خیلی چیزی کمتر از کاسیاس نداشت سیوهای فوق العاده هرچند افت کاسیاس تو این فصل و درگیری با مو و بعد مصدومیت(؟) باعث شد پذیرفتن این آسونتر بشه در مورد رائول فقط همینو میشه گفت که بهترین گلزن لیگ قهرمانان از کمترین موقعیت بیشترین استفاده رو میکرد و واقعا باهوش بود چیزی که بنزما و هیگوین کمتر هستند بازم هیچ تضمیمی وجود نداره اما برای کنترل روحیه و لیدر عالی بله!

6-تیتو که قبلا گفتم اتخاذ تاکتیک اشتباه در هر دو بازی اما مو بیشتر بازنده بازی رفت بود اعتماد بیش از حد معمولش به هموطنان؟(یعنی با اطلاع از ناآمدگی په په بهش بازی داد؟)نه اینم نمیتونه باشه مگه اینکه شما بتونی اشتباه فردی یک بازیکن رو پیشبینی کنی!هم مو هم تیتو کمی حریف رو دست کم گرفتن تو بازی رفت و به شدت تنبیه شدن باز از جانب مو با توجه به ابزارها و شرایطش قابل توجیه تر بود تا تیتو + مو ریسک خوبی تو بازی برگشت کرد و فاصله کمی تا صعود داشت ...

7-آیا با رفتن دلبوسکه رایکارد و و و اتفاق خاصی در حدی که در لیگ تاثیر بذاره افتاد؟اگه مظورت این بود قطعا خیر همیشه بارسا و رئال دو تیم قدرتمند فوتبال اسپانیا و دو رقیب و مدعی جدی قهرمانی تمام جامهای اسپانیا خواهند بود مهم نیست سرمربی و فلسفه فوتبالشون چیه ...هرچند که مو خاصه و پپ دوست داشتنی!

8-منظور کلیت لیگ اگه باشه بله این پوست اندازی همیشگیه لیگ مسیر خودش رو طی میکنه ستاره ها کشف میشن و یه روزی هم خاموش میشن تیمها اوج و فرود دارن اما یک لیگ پرقدرت همیشه پابرجاست مثل لیگ برتر انگلیس! عصاره لالیگا که بارسا و رئال هستند به شدت بیشتری دیده میشن...یعنی مهم نیست که بازیکنها و تیمها افت میکنن مهم اینه که پروسه تولید انجام بشه

9-بارسا که به قول پیکه له بود جدا از فشاری که بدن بازیکن متحمل میشه توی یک فصل فشرده مخصوصا وقتی تیمها وابستگی به یک یا چند بازیکن داشته باشن و به دلیل نبود نفرات جایگزین خوب روی نیمکت سیستم چرخشی شکل نگیره!(که یکی دیگه از دلایل برتری آلمانها بود) بازیکنها از نظر ذهنی هم خسته و ناامید و بی انگیزه میشن هر دو مورد رو من بیشتر تو بارسا دیدم بازی برگشت رئال از جون گذاشت برای صعود اما بارسا حتی قبل از دریاف گل هم اون بارسای جنگنده نبود!

10-با درصد ریاضی که نمیشه گفت پدر جان گیر نده دیگه به این درصد الان من بگم 63% شما میتونی رد کنی؟ صرف باخت قدرتمندی حریف در درجه اول هست بالاخره اونا بودن که منطقی بازی کردن با برنامه و بهتر بودن! اما نتیجه و آمار و ارقام باخت و خلاصش شیوه باختن خیلی چیزا هست: کادر فنی و تصمیماتش آمادگی و اجرای بازیکنها قضاوت داور و حوادث بازی ...در مورد بارسا میگم بایرن بهتر بود از بارسا و برنده و شایسته صعود (فرضا در حد مجموع 4-2) اما وقتی این شد 7-0 دیگه همش قدرت بایرن نیست!

نکته خاصی نداشت دیگه همه زمین میخورن مهم چگونه بلند شدنه

16. 9 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لوانته به اتهام تبانی تحت پیگرد قرار گرفت

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، لوانته به اتهام تبانی در شکست 4 بر صفر مقابل دپورتیوو لاکرونیا تحت پیگرد قرار گرفت.

این تیم که در میانه‌های جدول لالیگا قرار دارد، ماه گذشته با نتیجه 4 بر صفر مقابل دپورتیوو لاکرونیا که در منطقه خطر قرار داشت، شکست خورد؛ نتیجه‌ای که باعث شد خاویر بارکرو، هافبک لوانته بین دو نیمه هم‌تیمی‌هایش را به کم‌کاری متهم کند.
    با این حال بارکرو پس از آن از هم‌تیمی‌هایش عذرخواست و گفت: از همه و به خصوص 4 بازیکنی که به اشتباه آنها را متهم کردم، عذر می‌خواهم. من اشتباه کردم که آنها را به کاری که انجام نداده بودند، متهم کردم.
    با وجود عذرخواهی بارکرو، هیئت مدیره لیگ فوتبال فوتبال اسپانیا تصمیم گرفت تحقیقات خود را در خصوص این مسئله آغاز کند؛ اما از اظهار نظر در خصوص این موضوع خودداری کرد.

سخنگوی لیگ اسپانیا اظهار داشت: هر بازی که مشکوک به تبانی باشد، با تمام ابزار و امکانات لازم مورد بازرسی قرار می‌گیرد.
    موضوع تبانی اخیرا پس از اینکه بازرسان فاش کردند که شواهدی را به دست آورده‌اند که نشان می‌دهد بازی‌های داخلی و بین‌المللی زیادی در سراسر جهان تحت تأثیر تبانی قرار داشته‌اند، بسیار شایع شده است.
    خاویر تباس، رئیس جدید لیگ فوتبال اسپانیا وعده داد که تبانی را در بازی‌های این کشور ریشه‌کن کند؛ هرچند هیچ نشانه‌ای وحود ندارد که او به بازی‌هایی که سندیکاهای شرط‌بندی نتیجه آنها را رقم می‌زنند اشاره کرده باشد، بلکه منظور او بیشتر باشگاه‌هایی بود که دریافت پولی را برای شکست مقابل تیم‌های در خطر حذف می‌پذیرند.
    وی اخیرا در مصاحبه‌ای گفته است: باید یک گام دیگر برای تقبیح چیزی که در حال رخ دادن است، برداریم اما این اتفاق دارد می‌افتد. این کار باید انجام شود و باشگاه‌ها با من موافق هستند.
      محتوای مخفی: منبع 
    http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920212000826

18. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من دوست داشتم بیشتر بحث بشه حالا با توجه به اون سوالات
    اما چون دوستان روال کار رو اینجوری ترجیح دادن من هم سنت شکنی نمیکنم

_ اسپانیا بر خلاف سایر کشورها دارای مردمی متحد و یک دل نیست
    از نظر اقتصادی هم این کشور در آستانه فروپاشیه شرایط بد اقتصادی مردم و ایالتهای این کشور رو از نظر ذهنی هم شده بیشتر از همدیگه دور میکنه
    من فکر میکنم هر چقدر هم خوش بین باشیم باز هم آینده فوتبال این کشور کمی مبهم و پیچیده شده
    احساس میکنم در درازمدت شرایط ویژه اقتصادی خودش رو به فوتبال و به شکل کلی ورزش این کشور تحمیل میکنه
    باید منتظر این تابستان و نقل و انتقالات نشست و قدرت خرید دو تیم برتر لالیگا رو دید من فکر میکنم این توان کمتر شده و انتظار دارم تاثیر این اقتصاد بد رو در تابستان ببینم

_ درست یا غلط من چنین احساسی بهم دست داد
    ما برای جوشش انگیزه هامون هم به عوامل درونی نیاز داریم هم به عوامل بیرونی گاهی وجود یک رقیب به شکل ناخودآگاه انگیزه ما رو بیش از پیش تغذیه میکنه
    من در غیاب پپ شاهد این بودم مورینیو کم کم در سکوت فرو رفت و این سکوت بر اساس ذات مورینیو دور شدن از ابزارها و استعداد خاص خودش بود
    در واقع آقای خص امسال اصلا خاص نبود
    حتی عکس العملهای فصل پیشش در نیمه نهایی برابر بایرن با واکنشهای امسالش در برابر دورتموند متفاوت بود
    اونجا عطشش برای بردن باعث شد روی زانوهاش بشینه اما من امسال یک چهره معمولی دیدم که نسبت به باختش، واکنشهایی دور از شخصیت ویژه مورینیو داشت
    تغییر رفتار مورینیو ناگهانی بود و عوامل این تغییرات ناگهانی بیشتر اتفاقات بیرونی هستن
    وجود یک رقیب بیدار و باهوش در اردوی دشمن باعث هوشیاری و بیداری ما میشه
    اما مورینیو امسال به جای پپ تیتو رو روی نیمکت حریف دید و در مقطعی طولانی هم رورا رو روی نیمکت بارسا میدید
    به نظر من این اتفاقات به شکل ناخودآگاه روی فروکش کردن جنبه های مختلف شخصیت مورینیو تاثیر گذار بود

_بله
    چیزی که عیان است چه ...
    نبرد با ستاره ها انرژی فراوانی از یک مربی میگیره و البته به نظر من مورینیو هم نتونست به خوبی این فضا رو مدیریت کنه
    و به رسانه ای تر شدن اون کمک کرد
    حرفهای متناقضش در مورد نیمکت نشین کردن کاسیاس یا کنایه هاش به راموس

_ خیلی زیاد
    نه به خاطر اینکه طرفدار بارسا هستم نه
    بارسا بدون بوسکتس در برابر تیمهای متوسط لالیگایی هم مشکل داره
    یا مصدومیتها در خط دفاعی دست مربی رو کاملا بسته بود
    شاید به نظر برسه بارسا به خاطر سبکش نیاز چندانی به خط دفاعی هماهنگ نداره اما برعکس یک خط دفاعی خوب باعث میشه حملات بارسا با اعتماد بنفس بیشتری شکل بگیره
    دقیقا در فقدان یک خط دفاعی مطمئن کم کم شاهد از بین رفتن اعتماد بنفس در خط حمله بارسا هم بودیم
    و البته مگه میشه مسی مصدوم بشه و بارسا آسیب نبینه

_ سروش اشاره خیلی خوبی کرده بود توی تاپیک رئال
    رائول کسی بود که میتونست بهترین مهره برای ایجاد رابطه بین مورینیو و ستاره های بومی رئال باشه
    شخصیت صلح طلب رائول واقعا توانایی مدیریت برخورد کاسیاس و راموس با مورینیو رو داشت
    رائول تنها اسطوره حقیقی 30 سال اخیر رئال بود و اسطوره ها رو نباید به شکل ناگهانی از یک تیم جدا کرد چون در نبودشون یک خلاء بزرگ به وجود میاد که برای پر کردنش اسطوره های کوچک دست به کار میشن
    در واقع راضی نگه داشتن یک اسطوره خیلی بیشتر از یک خرید گران قیمت برای یک تیم مهمه
    کاری که دقیقا بارسا با پویول انجام میده و در حالی که به کم شدن تواناییش واقفه اما سعی میکنه اون رو در تمدید قراردادش راضی نگه داره
    رفتن رائول به نظر من بزرگترین اشتباه مورینیو یا پرز بود

تیتو: بازی دادن به مسی در بازی رفت
    اگر مسی در دیدار رفت بازی نمیکرد بارسا اتوماتیک تمرکزش برای دفاع کردن بیشتر میشد
    بازی با دو هافبک دفاعی یعنی سانگ و بوسکتس دقیقا میتونست بلایی رو سر بایرن بیاره که اسپانیا با وجود آلونسو و بوسکی سر تیمهای فیزیکی میاره
    سبک بارسا به راحتی اجازه میده یک بازیکن از خط حمله کم بشه و مثلا به خط میانی اضافه بشه
    چون اصل بر حفظ توپه نه سرعت انتقال
    در کنار این مسئله بازی نکردن مسی باعث میشد یک مسی آماده در بازی برگشت به بارسا کمک کنه

_ روزی که زِمان از تیم رم رفت یکی از روزنامه ها تیتر زد: با رفتن زمان فوتبال 2000 گریه کرد
    و من مطمئنم لالیگا در فقدان این دو مربی گریه خواهد کرد
    نبرد مورینیو و پپ به نوعی آوردگاه خیر و شر بود با تمام جذابیتش
    میدانی که هزاران ساله بشر رو جذب کرده و میکنه
    به همین خاطر بود که چشمهای دنیا به لالیگا خیره شده بود
    لالیگا برای فراموش کردن این دو مربی قطعا به زمانی زیادی نیاز داره

_بله
    لالیگا وقتی تیم کهکشانی رئال با رهبری زیدان به انتهای خودش رسید پوست اندازی کرد و از کالبد جدیدش ژاویستا بیرون اومدن
    و حالا ما در آستانه افول ژاویستا و البته کاسیاس هستیم مثلثی که به تنهایی تونستن اسپانیا رو سالها بر بالاترین قله فوتبال حفظ کنن
    همونجور که برخی از دوستان اشاره کردن اسپانیا در آستانه گذار از دوران اوج حدودا 50 درصد ستاره هاش قرار داره
    ژاوی پویول کاسیاس اینیستا ویا و...
    در چنین مراحلی چند اتفاق میفته
    یکی اینکه خود این بازیکنا شروع میکنن به فاصله گرفتن از دوران اوجشون که طبیعتا منجر میشه به افت و طراوت کمتر در بازی این ستاره ها
    دوم اینکه افت این ستاره ها یک تاثیر منفی روی سایر بازیکنا میزاره مثلا افت ژاوی کارایی بوسکتس مسی و... رو هم کاهش میده

_ بله الکلاسیکوهای فراوان در این سالها حتی مربیهای سخت کوشی مثل پپ و مورینیو رو هم خسته کرده بود
    اسپانیا در نیمه نهایی سی ال هم یک ضربه از خودش خورد هم یک ضربه از ژرمنها
    در کنار این مسئله اونها جام ملتهای اروپا رو هم مقتدرانه به خونه بردن و خواه ناخواه مقدار زیادی ارضا شدن

آلمان بر خلاف اسپانیا موفقترین قدرت اقتصادی اروپاست و البته دارای مردمی به مراتب متحدتر
    فصل پیش بایرن نشون داد که قدرتش در فصل نقل و انتقالات خیلی بیشتر شده و با جذب گورادیولا باز هم این قدرت خرید رو به رخ دیگران کشید
    و من بر خلاف تیمهای اسپانیایی منتظر بیشتر شدن این قدرت خرید در تابستان پیش رو هستم
    بایرن و دورتموند چندین سال بود که با مربیهای خودشون کار میکردن با یک ترکیب تقریبا ثابت و به نظر من طبیعی بود که به چنین سطحی برسن

نکات مثبت:
    _ لالیگا طعم کمی اتحاد رو چشید نکته ای که قطعا فوایدش رو در درازمدت میبینه
    _ لالیگا متوجه شد باید بین خریدن و پرورش بازیکن تعادل برقرار کنه
    به همون اندازه که رئال باید بیشتر به جوانانش میدون بده بارسا هم باید بپذیره که لاماسیا نمیتونه تمام نیازهاشو برطرف کنه

20. 13 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •