منظورتون ssd در کنار هارد هست؟یعنی m-sata هم داره؟فکر کنم Y580 داشته باشه z580 نداره.در هر صورت اگه بنده اشتباه میکنم تصحیح بفرمایید
منظورتون ssd در کنار هارد هست؟یعنی m-sata هم داره؟فکر کنم Y580 داشته باشه z580 نداره.در هر صورت اگه بنده اشتباه میکنم تصحیح بفرمایید
مرسی از جوابتون
صرف مدل نیست .
این در اصل به کانفیگ هر مدل وابسته هست .
ممکنه شرکت سفارش دهنده ی اماراتی بعضی کانفیگهای یک مدل خاص رو با این آپشن سفارش بده و
باقی کانفیگها رو سفارش نده . اینه که خیلی از فروشنده های بازار هم که متخصص نیستند خودشون هم تا حدی گیجند که کدوم داره کدوم نداره !
ضمناً سایر برندها هم بعضاً msata ssd میخورند .
سلامدوستانی که میخوان بین دو گرافیکشون سوئیچ کنن و هر دفعه یکی روانتخاب کنند به این سایت مراجعه کنن خیلی واضح و همراه با عکس مرحله به مرحله توضیح داده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من وقتی high performance NVIDIA proccecer رو تو تنظیمات انتخاب میکنم و بعد روی آیکون بازی راست کلیک کرده و اونو جهت بازی انتخاب میکنم ری استارت میشه
در ضمن وقتی تنظیمات گرافیک روی high performance NVIDIA proccece باشه دفعه ی بعد که ویندوز بالا میاد مرتب ری استارت میشه تا زمانیکه سریع هنگامی که بالا اومد گرافیک اینتل رو انتخاب کنی اونوقت ری استارت شدنش متوقف میشه
گفتم شاید درایور 630 نصب نباشه که نصب کردم اما بازم خوب نشد
چیکارش کنم گرافیک 630 سوخته یا خراب نباشه
وقتی روی ایون بازی راست کلیک می کنم . run with graphics processor نداره
HELP ME !!!!
سلام . منم تو همین لنوو موندم
زد 480 اصلآ پیدا نیست ! نایاب شده انگار...
زد 580 رنگ سفیدش زیاده ... بچه ها همینجا می گفتن این رنگ بدنه پلاستیکیه ولی مشکیش فلزیه و از نظر انتقال حرارت بهتره ... درسته ؟؟! بعد سفید زود به زود کثیف نمیشه ؟؟!! یا مثلآ رنگش بعد یه مدت عوض نمیشه بنظر شما ؟؟
قیمت سفیدش با کانفیگ i5 - 500 - 6gb - gt630 +WIN مینیمم یک و ششصد پیدا کردم ... همین رنگ با کانفیگ i7 - 4gb - 500 یک و هفتصده ... همه با دو سال سازگار ... چطوره ؟؟
موندم توش به خدا![]()
core i 7 بهتره
سلام
580 سفید رو بنده می گفتم داغ میشه در مقابل صحبت های جناب دیشلمه که قرار شد ایشون هم دمای سیستمشون رو بذارند و گویا فعلا دیگه تشریف نمیارند.
داغ که نه ولی مقداری گرم میشه چون ایشون می گفتند خنک خنکه!!!
مشکل داغ کردن نداره خیالتون تخت!
دمای قطعات بعد از 2 ساعت رندر گرفتن مدام در افتر افکت بدون کول پد حدود 70 درجه بود!
عادی قطعاتش حدود 45 تا 50 درجه هست!
این ها تازه بدون کول پد هست و مشکلی ایجاد نکرده!
در ضمن بعد از تحقیقاتی توی عکس ها به نظرم اومد نیمه پایینی فلزی ها هم پلاستیکی هست!!
و سفیدش که کثیف میشه! خب معلوم هست سریع تر کثیف میشه اما مشکلی نیست! یعنی تمیز نگه دارید که اصلا مشکلی نیست!
من با این قیمتی که فرمودید i7 انتخاب می کنم! چون واقعا تفاوت قیمتی کمی هست 2 گیگ رم هم انقدر ها نمی ارزه! نهایتش 30 تومن ! بعدا نیاز پیدا کردید یه 4 گیگ بهش اضافه بکنید حدود 50 -60 تومن میشه.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)