تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 139 اولاول ... 71314151617181920212767117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 1385

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ | جلد 2

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

برد جلو لیورپول همیشه عالیه مخصوصا اگه بازی تو آنفیلد باشه
    بهترین بازیکن زمین بلاشک فردیناند بود ... واقعا بدون نقص بازی کرد مخصوصا نیمه اول
    چند تا تکل فوق العاده هم داشا

لیورپول نیمه اول بهتر بازی کرد ولی مطمئن بودم که نیمه دوم به بازی برمیگردیم حتی قبل از 10 نفره شدن لیورپول و بازی در اختیار میگیریم
    نیمه دوم هم خیلی زود گل خوردیم و روی گل لیورپول اسکلز دو تا دفع اشتباه داشت ... هر چند که بعد اون خوب کار کرد
    بعد تو چند دقیقه فشار وحشتناکی رو دربازه لیورپول آوردیم که خیلی زود جواب داد و به گل رسیدیم اونم یه گل فوق العاده از رافائل
    بعد بازی تا حدودی پایاپای شد و 2 تا عکس العمل خوب از لیندگارد دیدیم ( این فصل جفت دربازه بانامون فوق العاده بودن ) تا حرکت والنسیا و پنالتی

کلا بازی متوسطی بود ولی با نتیجه عالی

در رابطه با داوری .... اون تکل کاملا اخراج داشت اگه پای اوانز میزد فک کنم جریان نانی و کرگر تکرار میشد
    پنالتی هم کاملا درست بود ... جانسون از پشت اومد و والنسیا سرنگون کرد ... حتما نباید جفت پای مهاجم قلم بشه تا داور پنالتی بگیره
    Last edited by Ezel; 24-09-2012 at 11:51. دليل: حذف واژه ی نامناسب

2. 7 کاربر از ^^ hiti ^^ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر من هم خوب نبودیم...
    قرمز داشت ولی پنالتی نبود
    اتفاقا من فک کنم پنالتی بود ولی کارت قرمز درست نبود استارت والنسیا هم منو یاد استارت های کریس انداخت
    اونز خیلی بهتر شده خداییش. فردیناند هم خوب بود ولی من دیگه به اورا اطمینان ندارم جدیدا خیلی سوتی می ده
    فن پرسی هم اصلا دنبال توپ نمی دوه یعنی روحیه جنگندگی رونی رو نداره در ضمن جا داره از یکی از بدترین بازیکنای زمین یادی بشه نانی افتضاح بود
    خوب شد بین دو نیمه کشیدش بیرون

4. 4 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

به افتخارشون

6. 7 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در رابطه با پنالتی بگم که وقتی تصویر اهسته از زاویه مخالف رو نشون داد مشخص بود که گلن جانسن دستش رو گذاشته پشت والنسیا و داره هل میده. اما این که تا چه حد فشار داره میاره .....
    منم اول فکر می کردم پنالتی نباشه. اما بعد از دیدن این صحنه کمی قانع شدم.
    و به نظرم پنالتی درست بود.
    اما کارت قرمز مشتقیم به نظرم کمی سخت گیرانه بود. میتونست زرد هم داشته باشه هر چند که 2 پا فقط برای پا رفته بود. شاید حرکت خشن قبل از تکلش هم تو کارتش تاثیر داشت.

8. 4 کاربر از kkkaktoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

برتري يونايتد در آنفيلد با پنالتي مشکوک

در آغاز هفته پنجم ليگ انگليس منچستريونايتد در زمين ليورپول به پيروزي رسيد.

--------------------------------------------------------------------------------

هفته پنجم ديدارهاي ليگ برتر انگليس با برگزاري ديدار حساس تيم‌هاي ليورپول و منچستريونايتد ادامه يافت که طي آن شاگردان فرگوسن 2 بر يک ميزبان خود را شکست دادند.

اين 2 تيم در حالي با يکديگر روبه‌رو شدند که هواداران ليورپول پيش از اين بازي ياد 96 جان باخته فاجعه هيلزبرو را گرامي‌ داشتند.

در نيمه نخست بيشتر زمان ديدار در اختيار بازيکنان ليورپول قرار داشت و يونايتدها نتوانستند خود را به دروازه ميزبان نزديک کنند. مهم‌ترين رخداد نيمه نخست اخراج جونجو شلوي از ليورپول در دقيقه 39 بود. او با تکل خشني که روي پاي جاني اونز زد، با کارت قرمز داور روبه‌رو و مجبور به ترک زمين شد. شلوي در هنگام خروج از زمين با الکس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد نيز درگيري لفظي پيدا کرد.

با آغاز نيمه دوم ليورپولي‌ها تهاجمي ظاهر شدند و در دقيقه 46 روي ارسالي که از سمت چپ دروازه يونايتد انجام شد، استيون جرارد کاپيتان قرمز‌هاي آنفيلد با يک ضربه چکشي و زيبا توانست دروازه يونايتد را باز کند تا هواداران ليورپول به پيروزي در اين ديدار اميدوار شوند. 5 دقيقه بعد رافائل، مدافع برزيلي يونايتد با شوتي کات‌دار بازي را به تساوي کشاند.

در ادامه 2 تيم بازي متعادلي را به نمايش گذاشتند تا اينکه روي نفوذ آنتونيو والنسيا و خطاي مدافعان ليورپول روي اين بازيکن، يونايتد صاحب ضربه پنالتي مشکوک شد و رابين فان پرسي آن را در دقيقه 81 وارد دروازه ليورپول کرد تا تيمش را در زمين حريف پيش بيندازد.

اين ديدار با نتيجه 2 بر يک به پايان رسيد تا يونايتدها چهارمين پيروزي فصل خود را بدست بياورند. منچستريونايتد با اين برد 12 امتيازي شد و به رده دوم جدول رده بندي صعود کرد. ليورپول نيز همچنان با 2 امتياز در رتبه هجدهم جدول قرار گرفته است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 2 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چند نکته درباره ی عملکرد یونایتد در این 5 هفته
    و آینده

1. تیم فرگوسن افتضاح بازی می کنه.
    یونایتد خسته کننده و کسالت آور شده.

2. کاگاوا نباید خریداری می شد.
    با هر تنه ای به زمین می افته و توپ رو از دست میده.
    خیلی کم در حمله نقش داره و اغلب اوقات در بازی بی تاثیره.

3. اینکه بعد از این همه سال، هنوز برای Schools جانشینی پیدا نشده، واقعا تاسف باره.
    اگه Schools تو زمین نباشه، یونایتد انگار خط هافبک نداره!
    این همه وابستگی به یه بازیکن 38 ساله اشتباه بزرگیه.

4. یونایتد باید هر چه زودتز از شر نانی خلاص بشه.

5. RVP با هیچ کس هماهنگ نیست.
    تو هر بازی اشتباهات زیادی مرتکب میشه.

6. با ادامه روند فعلی، یونایتد در مصاف با تیم های قدرتمند، تیکه پاره خواهد شد.
    یونایتد امسال باز هم شش تایی میشه.

7. فرگوسن در پایان فصل باید بازنشسته بشه.

12. 2 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadishi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

دوست عزیز رو چه حسابی یونایتد با تیم های قوی تیکه پاره میشه ؟ به نظر شما لیورپول تیم ضعیف محسوب میشه ؟ خودت حساسیت این بازی رو می دونی که چقدر بالا هست . نگاه به جایگاه فعلی لیورپول نکن لیورپول همیشه تیم قدرتمندی حالا چه خوب نتیجه بگیره چه بد بهتره این جور بگم اگر بد هم نتیجه بگیره جلوی ما همیشه بهترین بازیشو میکنه که شاید تیم های دیگه تو لیگ هم نمی تونن مقابل ما اینجور بازیی نمایش بدن. بعد منچستر سیتی جلوی رئال مادرید تیکه پاره شد ؟ (یعنی از من سیتی این همه پایین تریم که مثال به رئال خوردیم تیکه پاره میشیم؟ ) این جور که شما میگی راحت از همه تیم ها قدرتمند میبازیم ( ارسنال - چلسی - سیتی - تاتنهام و تیم های دیکه در cl به قول شما تیکه پاره می شیم ( البته اون جمله معروف فرگوسن قهرمان رو تیم های پایین جدول مشخص میکنند اونا رو هم باید قدرتمند حساب کنیم ) دوست من هر بازی شرایط خاص خودش داره مگه به زیبا بازی کردنه 3 امتباز بازی هم مهمه همیشه معلومه هیچ تیمی نمی تونه زیبا بازی کنه تا الان هم شرایط تیم از لحاظ امتیاز خیلی خوبه فرم خوبی هم داریم از اول داریم امتیاز ها رو جمع میکنیم اگر بازی اول رو فاکتور بگیری که همیشه بازی اول فرق داره نباید انتظار 100% برد داشت اونم تو زمین اورتون بقیه بازی ها حداقل از لحاظ امتیاز تیم عالی کار کرده خلاصه مطلب دوست من کمی صبر داشته باشه شک نکن بازی به بازی که جلو بریم بازی تیم هم بهتر میشه تازه اول فصلیم با امدن رونی بیشتر هم گل میزنیم و حرف اخرتون درباره فرگوسن حرفی نزنیم بهتره
    RVP باید بهش وقت داد که خودشو ثابت کنه که البته اونم اگر از لحاظ اماری در نظر بگیرم ثابت کرده تا اینجا خودشو و کاگاوا به نظر من جز بهترین خریدامون محسوب میشه این بازی هم تو پستی که تخصص داره بازی نکرد با امدن رونی کاگاوا میره یک خط عقبتر پشته رونی و RVP من اینو بهت می تونم قول بدم جز بهترین بازیکن های این فصل میشه .
    Last edited by hadishi; 24-09-2012 at 08:23.

14. 7 کاربر از hadishi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

1. تیم فرگوسن افتضاح بازی می کنه.
    یونایتد خسته کننده و کسالت آور شده.
    یونایتد همیشه اول فصل اینجوریه!خیالت راحت اینطوری نمیمونه و از شما بعیده این حرفا رو میزنی.

2. کاگاوا نباید خریداری می شد.
    با هر تنه ای به زمین می افته و توپ رو از دست میده.
    خیلی کم در حمله نقش داره و اغلب اوقات در بازی بی تاثیره.
    شما بازی های قبلی این بازیکن رو دیدید؟

3. اینکه بعد از این همه سال، هنوز برای Schools جانشینی پیدا نشده، واقعا تاسف باره.
    اگه Schools تو زمین نباشه، یونایتد انگار خط هافبک نداره!
    این همه وابستگی به یه بازیکن 38 ساله اشتباه بزرگیه.
    مساله همین جاست.اسکولز انقدر بازیکن بزرگی هست که نمیشه براش جایگزین پیدا کرد.همین غیرتی که داره و همین حس جوونی که داره خودش برای تیم کافیه.شما یک بازیکن در طول تاریخ پیدا نمیکنی که با 38سال سن این طوری بازی کنه.بتونه مسئولیت رو به عهده بگیره.
    در ضمن خود فرگی در بازی های سبک تر همیشه به جوون هاش بازی داده و خواهد داد.مثل بازی قبلی که 4-0 بردیم.
    4. یونایتد باید هر چه زودتز از شر نانی خلاص بشه.
    این رو باهاتون موافقم.یک وینگر درست حسابی نداریم.
    . RVP با هیچ کس هماهنگ نیست.
    تو هر بازی اشتباهات زیادی مرتکب میشه.
    باید بهش وقت داد و همین الانشم کلی گل برامون زده.سبکش با رونی کاملا متفاوته.بازی سازی خیلی ضعیفی داره و مشالله رونی رو که همه میشناسن همیشه توی هر پستی قابل دسترسی هست.
    6. با ادامه روند فعلی، یونایتد در مصاف با تیم های قدرتمند، تیکه پاره خواهد شد.
    یونایتد امسال باز هم شش تایی میشه.
    همه ی بازی ها بازی های سختی هستند در سطح فوتبال دنیا!توی جام باشگاه ها هم قبول دارم کار سختی دز پیشه ولی وای به حال تیمی که در مقابل یونایتدی قرار بگیره که روی اوج خودش باشه....

7. فرگوسن در پایان فصل باید بازنشسته بشه.
    چرا وقتی میتونه با این قدرت ادامه بده بیاد و بازنشست بشه؟چه کسی میخواد بیاد و جایگزین او بشه؟؟واقعا اگر فرگی بره چه بلایی سر باشگاه بیاد؟شاید تنها جانشین مناسب او سر رایان باشه.

16. 7 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

شياطين سرخ را در آنفيلد تا اين حد خوشحال نديده بودم

اورا: پيروزي يونايتدمقابل ليورپول غيرقابل باور است

بازيکن فرانسوي منچستريونايتد اظهار داشت: اين پيروزي غير قابل باور است و تاکنون شياطين سرخ را در آنفيلد تا اين حد خوشحال نديده بودم.

--------------------------------------------------------------------------------

پاتريک اورا در جريان ديدار شب گذشته مقابل ليورپول در آنفيلد با دست دادن به لوئيس سوارز، بازيکن اروگوئه‌اي آرسنال به ناراحتي از توهين نژادپرستي وي که بيش از يک سال از آن مي‌گذرد، خاتمه داد.

بازيکن 31 ساله فرانسوي در خصوص مشکلاتي که در آنفيلد وجود داشت، صحبت کرد که نشان داد يکي از احساساتي‌ترين بازي‌هاي خانگي بود که ليورپول از زمان فاجعه هيلزبورو در مقابل هواداران خانگي انجام مي‌داد.

در واقع پاتريک اورا پس از ادعاهايي که فصل گذشته در خصوص توهين‌هاي نژادپرستانه لوئيس سوارز نسبت به او وجود داشت، در اين بازي در مرکز توجهات قرار داشت.

وي که پيش از شروع از بازي شب گذشته به سوارز دست داد تا ماجرا پايان يابد، بر اين باور است که تصميمش براي دست دادن به بازيکن اروگوئه‌اي قبل از مسابقه يک حرکت مثبت در راستاي جو زمين مسابقه بود.

در همين حال پاتريک اورا در خصوص اين پيروزي گفت: اين برد غير قابل باور است. 4 سال است که به اينجا مي‌آييم و در اين مدت زياد نديده‌ بودم که بازيکنان پس از مسابقه تا اين حد خوشحال باشند.

وي ادامه داد: مي‌خواستيم مقابل ليورپول به پيروزي برسيم. چه خوب بازي کنيم يا بد. فقط پيروزي مي‌خواهيم و اين کاري بود که ما انجام داديم.

مدافع منچستر يونايتد اظهار داشت: فکر مي‌کنم مهم‌ترين واژه براي توصيف امروز احترام بود، زيرا اين مسابقه‌اي بين دو باشگاه بزرگ بود که هر دو تراژدي‌هاي بزرگي دارند.

وي اضافه کرد: اگرچه افراد زيادي درباره دست دادن من با سوارز صحبت مي‌کنند، اما فلسفه دو باشگاه بزرگتر از اين است و به همين دليل فکر مي‌کنم اگر دست او را نمي‌فشردم به فلسفه دو باشگاه احترام نگذاشته‌ام.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. 3 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من فوتبال نگاه می کنم تا سرگرم بشم.
    یونایتد در حال حاضر سرگرم کننده بازی نمی کنه.

فوتبالی که تیم فرگوسن ارائه میده، ارزش نگاه کردن نداره.

امیدوارم به قول rz21 ، این وضعیت موقتی باشه.
    Last edited by Yi Yi; 24-09-2012 at 17:07.

20. 2 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •