دوستان کسی میدونه واسه بازی فردا ویلشر تو 18 هست یا نه؟! اصلا شرایط بازی تو تیم اصلی رو پیدا کرده؟!
دوستان کسی میدونه واسه بازی فردا ویلشر تو 18 هست یا نه؟! اصلا شرایط بازی تو تیم اصلی رو پیدا کرده؟!
شاهکار آرسنالآرسنال 1 موقعیت هم ایجاد نکرد!
Norwich 1 - 0 Arsenal
بدون استثنا همه بازیکن ها افتضاح بودن بعضی ها کمتر بعضی ها بیشتر.
خیلی جلو خودمو گرفتم ولی باید بگم این بازی آسنال حقیقتا در حد لیگ برتر انگلستان نبود.
آقا من تازه متوجه باخت آرسنال شدم!
باید بگم این نتیجه واقعا منو شوکه کرد آخه این تیم نوریچ دیگه چی بود که تیم ما رو شکست داد اینطور که معلومه این فصل یه فصل پر فراز و نشیب برای ما خواهد بود!
راستی باید خستگی بازیکنان بعد از بازی های ملی رو هم در نظر گرفت هر چی باشه آرسنال بیشتر از نوریچ ملی پوش داره!
خوب بازی با شالکه رو هم باختیم. دو باخت پیاپی بدون ایجاد یه موقعیت درست و حسابی.
نمیدونم این آرسنال چش شده.
کلا تو این 2 سال هر چی رکورد داشتیم گند زدیم بهشون رفت.
خوب مثل اینکه بعد از دو تا باخت بد بالاخره رنگ گلزنی و برد رو هم دیدیم!
با یه گل بازی با QPR رو برد. منم ندیدم فقط گفتم یه شادباش گفته باشم.
دیشب جک ویلشر بعد از حدود یک سال و نیم که مصدوم بودش دوباره برای آرسنال بازی کرده و ظاهرا خیلی هم عالی بازی کرده!
کلا از این بازیکن خوشم میاد و اگه دوباره این مصدومیت های طولانی سراغش نیاد می تونه یکی از بازیکنای آینده دار انگلیس باشه
خوشحالی ویلشر از بازگشت دوباره به ترکیب آرسنال!
جک ویلشیر بعد از 17 ماه دوری از میادین، در دیدار مقابل کوئینز پارک رنجرز 70 دقیقه حضور یافت و عملکرد قابل قبولی از خود ارائه کرد. او بعد از این دیدار از احساس خود گفت.
در مورد بازگشت به میادین...
عالی بود که برای نخستین بار در برابر جمعیت حاضر در امارات 70 دقیقه بازی کردم. سفری طولانی بود اما اکنون بازگشته ام. هواداران آرسنال همواره در قبال من عالی بوده اند. امیدوارم انها در آینده نیز همین رفتار فوق العاده را با من داشته باشند.
در مورد نمایش شما در این بازی...
این بازی من است، نمی توانم آن را از دست بدهم. این همان چیزی است که امروز مرا به اینجا کشاند. نیاز دارم این روند را ادامه دهم و در تمرینات به سختی کار کنم تا به سطحی بازگردم که می دانم می توانم در آن باشم.
در مورد بازی امروز....
ما کوئینز پارک رنجرز را دست کم نگرفتیم و می دانستیم که آنها قوی ظاهر می شوند، خصوصا در خط میانی و کناره ها.
در مورد انتخاب شما برای این بازی...
امروز صبح رئیس با من صحبت کرد و گفت که می بینید بعد از 60 دقیقه بازی کردن چه احساسی دارم. بعد از 60 دقیقه دچار گرفتگی عضلات شدم و بهتر بود تئو که تازه نفس بود وارد زمین شود. صادقانه باید گفت که او تفاوت ایجاد کرد و حریف را رو به عقب راند و به میکل آرتتا اجازه داد جلوتر برود و پیروزی را برایمان بدست آورد.
در مورد حضور در کنار آرتتا و کازورلا...
بازیکنان بزرگتر و با تجربه تر مانند میکل و سانتی در اینجا هستند و به من کمک کردند تا این ماموریت را پشت سر بگذارم و از آنها ممنونم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرسنال 7 - 5 ردینگ
یه نتیجه ای که فکر کنم هیچ کس فکرشم نمیکرد.
تا دقیقه 36 4-0 عقب افتادیم ولی با بازی بی نظیر تئو بازی رو تو 90 دقیقه 4-4 کردیم.
تو وقت اضافه هم اول 5-4 شد به نفع ما و بعدش دقیقه 116 5-5 شد.
ولی تئو یدونه دیگه تو دقیقه 120 زد و هتریک کرد.
بعدشم یکی دیگه شماک زد.
وقتی بازی 4-0 بود اصلا فکرشم نمیکردم اینجوری بشه.
فقط باید گفت : In Arsen We Trust
منم بدجور منتظرم تا شرایط بازی کردن کامل رو پیدا کنه. فکر کنم هیچ آرسنالی نباشه که جکی رو دوست نداشته باشه.دیشب جک ویلشر بعد از حدود یک سال و نیم که مصدوم بودش دوباره برای آرسنال بازی کرده و ظاهرا خیلی هم عالی بازی کرده!
کلا از این بازیکن خوشم میاد و اگه دوباره این مصدومیت های طولانی سراغش نیاد می تونه یکی از بازیکنای آینده دار انگلیس باشه
خون آرسنال تو رگای این پسره. بدجور منتظرم برگرده و دوباره اون وسط آقایی کنه.
اگه برگرده یه دوران قبل مصدومیتش و با پیشرفتی که تا 2014 میتونه داشته باشه شاید یکی از مهره های کلیدی انگلیس بشه واسه جام جهانی. البته اگه باز مصدوم نشه.
Last edited by VBYOFSKI; 31-10-2012 at 02:00.
من اولین پستمو اینجا میزارم
من یه بارسایی هستم ولی امشب نشستم بازی ارسنال رو دیدم
نتیجه باور نکردنی از ارسنال رو همه مشاهده کردیم! عجب بازی دراماتیکی واسه آرسنالی ها شد.....! یه بازی بیادماندنی در ذهن طرفداران و بازیکنان جوونش
4-0 باخته رو شد 7-5 به نفع آرسنال!کی باور میکرد آرسنال برگرده!
(مغز متفکر یعنی ارسن ونگر)
ارسن ونگر تو بین نیمه چی گفته به این بازیکنا انگار یه جرقه بزرگ تو کلشون خورده!!
زمانی که ولکات گل چهارمو زد انگار تیم بارسا بازی رو برگردوند بود!
خیلی خوشحال شدم و می دونستم ارسنال برنده این بازی میشه یا در وقت اضافی و یا در پنالتی ها(ولکات هتریک وقت اضافه ها!!!!!!)
تبریک به طرفداران توپچی ها![]()
Last edited by Iman-Emperatour; 31-10-2012 at 02:30.
خداییش عجب بازیی بود ....
کی فکرش رو می کرد آرسنالی که تو نیمه اول چهار گل خورده به بازی برگرده؟!! و بازی رو 7 به 5 ببره؟!!!
یه نکته جالــب دیگه ایــن بود که بازی فقط گل داشت و کارت زرد و قرمزی نداشت .
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)