تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 26 اولاول ... 7131415161718192021 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 256

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Borussia Dortmund | بروسیایی ها | جلد 2

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

بعد از قرعه کشی UCL ، بیشتر افرادی که فوتبال رو فقط از صدا و سیما پیگیری میکنن ، اعتقاد داشتن که رئال با خوش شانسی تمام ، به مصاف دورتموند میره (یعنی یه بازی راحت!)

مسابقه دورتموند با تیم قعرنشین بوندس لیگا (Greuther Furth) دقایقی قبل تموم شد(6-1) و باید اعتراف کنم واقعا زیبا بازی میکنن
    چن نکته :
    -متراکم و پرتعداد دفاع میکنن ، تیمی که جلوشون عقب بیفته ، گل زدن براش سخت میشه.
    -از جناحین زیاد نفوذ میکنن که این هم میتونه خوب باشه و هم بد.
    -اگه گوتزه تو زمین باشه ، اکثر توپ ها بهش ختم میشه و سطح فنی این جوون آلمانی فوق العادس.(میتونه برای راست زمین رئال مشکل ساز باشه)
    -گوندوگان در دورتموند = اوزیل در رئال (پست بازی) – اگه هافبک دفاعی های رئال به خوبی مهارش نکنن ، شرایط سختی برای کهکشان بوجود میاد.
    --------------------------------------
    مورینیو از نزدیک بازی رو تماشا کرد.

2. 11 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بروسیا دورتموند در ادامه هفته 29 بوندس لیگا، با نتیجه 6-1 میزبان انتهای جدولی خود گروتر فورث را در هم کوبید.

به گزارش کانون هواداران دورتموند در ایران؛ طلایی پوشان دورتموند در هفته 29 بوندس لیگا در حالی میهمان سبزپوشان فورث بودند که حضور خوزه مورینیو سرمربی رئال مادرید در ورزشگاه از نکات حائر اهمیت این دیدار بود.
    دورتموندی ها در این دیدار با ارائه یک بازی برتر در غیاب برخی ستارگان خود نظیر؛ رویس ، سوبوتیچ و اشملتزر با نتیجه پرگل 6-1 گروتر فورث را در هم کوبیدند.
    برای دورتموند در این دیدار، گوتزه و گوندوگان هرکدام 2 بار ، کوبا و لواندوفسکی نیز هرکدام یک بار گلزنی کردند.این برتری 6-1 در برابر دیدگان مورینیو، به نوعی زهره چشم شاگردان کلوپ از رئال مادرید حریف طلایی پوشان در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا بود.
    بروسیا دورتموند با این پیروزی 58 امتیازی شد و همچنان در رتبه دوم جدول رده بندی بوندس لیگا باقی ماند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    هانس یواخیم واتزکه نایب رئیس باشگاه دورتموند، بار دیگر به رعایت نکردن فیرپلی مالی توسط برخی باشگاهها اعتراض کرد.

به گزارش کانون هواداران دورتموند در ایران؛ واتزکه نایب رئیس محبوب باشگاه دورتموند که پیش از این نیز سابقه اعتراض به ورود شیوخ عرب به فوتبال اروپا را داشت، بار دیگر به این موضوع واکنش نشان داد.
    واتزکه در این رابطه گفت: این مساله که برخی باشگاهها برای رسیدن به اهداف فوتبالی خود دست به دامن سرمایه گذاری شیوخ عرب می شوند کار اشتباهی است و حتی باید با این عمل برخورد شود.
    یوفا باید بداند که فرق این قبیل باشگاهها که هرگز فیرپلی مالی را رعایت نمی کنند با باشگاههای بزرگی که دارای سازمان مدیریتی قدرتمند هستند در چیست.
    به شخصه به این سبک باشگاهها توصیه میکنم؛ به جای اینکه در فکر سرمایه گذاری شیوخ عرب در سیستم تیم داری خود باشند، کمی نظام درست و ایده آل مدیریتی را بیاموزند.

4. 10 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

جنگ روانی شروع شد!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از برد 6-1 تیمش مقابل گروتر فورت، در حالی که مورینیو در بین تماشاچیان بود و بعد از نتیجه ی 5-0 ورزشگاه رو ترک کرد، گفت: "ما دیگه در شرایطی نیستیم که بخوایم به خاطر مورینیو
    خوب بازی کنیم. او مطمئنا برداشت هایی از بازی داشته که نمی تونه از اونها استفاده ای ببره چون تا دو هفته ی دیگه همه چیز متفاوت خواهد بود! ولی اگه برای تماشای بازی فورت (به ورزشگاه)
    اومده، خوش آمده!"
    و ادامه داد: "او بعد از 5-0 (ورزشگاه) را ترک کرد و نقاط ضعف ما رو ندید. ولی اگه می خواد بدونه که آیا گوتزه در سمت چپ هم می تونه بازی می کنه، می تونه با من تماس بگیره!"

البته مورینیو مدتی هست مثه سابق برای هر اتفاقی جواب های تند و تیز نمیده ولی همچنان منتظر جواب مورینیو هستیم و باشید : دی

6. 13 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

البته مورینیو مدتی هست مثه سابق برای هر اتفاقی جواب های تند و تیز نمیده ولی همچنان منتظر جواب مورینیو هستیم و باشید : دی
    البته جواب خاصی هم نمی تونه بده چون تو دو بازی قبلش جلو کلوپ سزاوارانه یا باخته و یا مساوی گرفته
    مگه اینکه بزنه تو خاکی..
    بعدشم اینا باهم رفیق هستن : دی

8. 8 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Pooyan mm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    شمال ^

10. 3 کاربر از Pooyan mm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گزارش روز: زندان در ورزشگاه دورتموند

سایت گل –
    وست‌فالن‌اشتادیون در دورتموند اکنون نامش به دلیل قراردادی با یک اسپانسر شده سیگنال ایدونا پارک. این ورزشگاه جایی برای رفتار بد در داخل و خارج میدان نیست. داوران بازیکنانی که رفتار نامناسب داشته باشند را اخراج می‌کنند و طرفدارانی هم که کنترل اعصاب خود را از دست می‌دهند ممکن است به زندان بروند؛ آن هم در داخل استادیوم.یکی از عجیب‌ترین بخش‌های ورزشگاه بروسیا دورتموند در انتهای شمالی ورزشگاه واقع شده. 15 متر آن‌سوی جایگاه ایستگاه پلیسی وجود دارد که دو سلول زندان در آن ساخته شده؛یکی برای طرفداران خانگی و یکی هم برای هواداران میهمان. یکی از راهنماهای ورزشگاه می‌گوید: «دو سلول ساخته‌ایم تا مشکلی بین طرفداران تیم‌های رقیب که به زندان می‌روند پیش نیاید و آنها کنار هم نباشند!می‌خواهیم جوی ورزشی در ورزشگاه حکمران باشد. مردم تیمشان را تشویق کنند و دردسر نسازند. سلول‌ها برای طرفداران مشکل‌ساز هستند.»هر دو سلول دو در دارند و در هر کدام 130 نفر جا می‌شوند. آن‌جا خبری از تلویزیون نیست و دیوارها و سقف‌ها هم کاملا عایق صداست و هیچ صدایی از بیرون به داخل آنها نمی‌رسد!
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 21-04-2013 at 08:23.

12. 7 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

داور بازی مشخص شد، Bjorn Kuipers هلندی که از بازی های مهم تر بازی برگشت بین دو تیم بارسلونا و پی اس جی رو سوت زد، همچنین سال قبل بازی برگشت بین بارسلونا و میلان رو سوت زده بود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم دورتموند رو مثل چلسی سال قبل دونسته و گفته در عین شانس بیشتر سه تیم دیگه (که سال گذشته هم تو این مرحله حضور داشتند) ، قهرمان میشیم

پ.ن. وستفالیاییای عزیز شفاف سازی کنن، هواداری تیم حریف نگرانن و دارن یکی یکی بلیت هاشونو کنسل می کنن، زندان توی ورزشگاه اونم نه یکی، دوتا! چه خبره؟ : دی

14. 6 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

16. 8 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : "چرا گوتزه دورتموند رو ترک می کنه؟ او ترانسفر محبوب گواردیولاست. پس اگه از کسی خطایی سر زده اون شخص منم، (چون) من نمی تونم خودم رو 15 سانتی متر کوتاه تر کنم و
    اسپانیایی یاد بگیرم! گوتزه می خواد با مربی فوق العاده ای کار کنه که (اون شخص) گواردیولاست. من نمی تونم از انتقال های سریع(در فوتبال) صحبت کنم و یک دفعه شروع کنم به تیکی-تاکا"
    "من فکر نمی کردم بایرن بخواد به این شکل ما رو برنجونه. رقابت هم حد و حدودی داره."
    "شخصی، هرکسی که هست، نمی خواد ما موفق باشیم، ولی ما هر کاری لازمه انجام میدیم تا نگذاریم این اتفاق بیفته."
    "اگه (در مقابل هر شرایطی) درست واکنش نشون بدی، می تونی از هر شرایطی بیرون بیای."
    "من روز بعد از بازی برگشت با مالاگا (به انتقال ماریو) پی بردم. بنابراین فقط 24 ساعت از نتیجه خوشحال بودم."
    "من اطمینان میدم که نیازی نیست کسی نگران تمرکز ما باشه. این شرایط خیلی مهم تر از هر زمان دیگه ای هست."
    "امیدوارم هواداران با این قضیه کنار بیان. این بازی خیلی مهم تر از اونه که بخوایم (به خاطر همچین مسئله ای) از دستش بدیم."

پ.ن. کاملا به کلوپ حق میدم، ایشالا دورتموند همون جوری که بعد از رفتن نوری و کاگاوا تونست بهتر و با صلابت تر از قبل عمل کنه، باز هم راه درستو پیدا می کنه

18. 12 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

دوستان خبر انتقال گوتزه آیا به صورت رسمی در موردش اظهار نظری شده؟

اول که گوتزه رو باید نگه میداشتیم چون واسه رقابت با بایرن عجیبی که فصل اینده باهاش روبرو هستیم و CL باید آماده باشیم.
    دوم اینکه چرا الان ؟؟
    سوم این همه مشتری دست به نقد داره این بازیکن که مطمئنآ هم قراردادهای بهتری رو پیشنهاد میدادن !
    ما یه مهره از خودمون داریم کم میکنیم به حریف میدیم؟؟

update!
    پست بالایی رو هنگام نوشتن ندیده بودم!
    Last edited by eman619rv; 23-04-2013 at 20:56.

20. 3 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •