تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 68 اولاول ... 71314151617181920212767 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 673

نام تاپيک: باز کردن قفل منوی مخفی تلویزیون های سامسونگ سری E

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

چرا چیپ ایپیرام توسط پروگرامر از طریق کامپیوتر پاک نشد ؟
    اقای متین پور ممکنه راهنمایی کنید ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوست عزیز
    به ایمیلتان هم ارسال شد
    با این کاری که کردید تلوبزیون تان هنگ کرده و فقط با ریست آی سی eepram آن هم باید پشت تلویزیون باز شود و طبق دستوری که برایتان می گذارم باید عمل کنید.
    اول اینها را یاد داشت کن چون بعدا باید از اینها استفاده کنید front color P-s-c-BK و type 43EVHc و local set ed-iran و بعد از این مطالب استفاده کن
    در اینجا ما به شما راه چگونه به حالت اولیه برگرداندن تلویزیون خود تان را با باز گر داندن اطلاعات آی سی EEPROM نشان می دهد. این می تواند بسیار مفید باشد در صورتی که شما تلویزیون خود را با برخی از تنظیمات داخلی خودتان بهم ریختید ، که به راحتی می تواند اتفاق بیافتد اگر شما در اطراف منوی سرویس سرک میکشید و باعث از کار افتادن تلویزیون می شوید. این است که به شدت توصیه می شود قبل از تغییر هر چیزی از هر صفحه در منوی خدمات و نشان دادن تنظیمات سیستم عامل اصلی خود تان عکس بگیرید .
    تنظیم مجدد کارخانه
    قبل از تلاش برای تنظیم مجدد EEPROM، لطفا سعی کنید تنظیم مجدد کارخانه کنید، با این کار ممکن است تلویزیون تان دوباره فعال شود.
    هنگامی که تلویزیون روشن است دکمه "EXIT" را برای 12 ثانیه15 فشار دهید بهتر است از آنجایی که شما نمی توانید تصویر تلویزیون تان را ببینید اول کلید Left" و سپس "Enter""را فشار دهید "
    نکته: در حالی که پایین نگه داشتن دکمه EXIT نور آماده به کار باید در تمام مدت بدون وقفه چشمک بزند.
    قبل از هر کاری مشخصات منوی option یعنی Model / Type / Tuner / Font Color را یاداشت کنید
    EEPROM چیست؟
    EEPROM در واقع یک تراشه کوچک الکترنیکی با حافظه فقط خواندنی پاک شدنی قابل برنامه ریزی است. که در تلویزیون های سامسونگ، تمام تنظیمات منوی سرویس در آن نگه داری می شود. شما می توانید این تراشه را میلیون ها بار حذف و تغییر برنامه بدهید. به طوری که آنها سریع و قابل اعتماد هستند.
    مشخصات آی سی EEPROM
    این آی سی کوچک دارای هشت پایه است که پنج سوراخ در کنار آن است وبا یک مثلث سفید که شمار پایه از آن شروع می شود در نزدیکی آی سی CPU قرار دارد
    [I
    Reseting NVRAM (EEPROM)
    برای تنظیم مجدد تلویزیون، تنظیمات، شما نیاز به حذف آی سی EEPROM از دستگاه تلویزیون دارید. اما این کار لازم نیست. در جهان الکترونیکی، اگر شما ارتباطات را از تراشه غیر فعال کنید ، این کار باعث حذف اطلاعات می شود . بنابراین ما فقط نیاز به از بین بردن ارتباطات EEPROM را داریمEEPROM . در تلویزیون سامسونگ برقراری ارتباط از طریق پروتکل I2C مشترک است. این پروتکل حمل داده ها را از طریق خط SDA یعنی پایه شماره 5 و ارسال ساعتها از طریق خط SCL یعنی پایه شماره 6 انجام می دهد. برای شرایط ما، هر دو SCL وSDA برای مسدود کردن با این نسخهها کار می کند. اما من برای این کار تصمیم دارم با SDA کار را شروع کنم.
    شما باید برای تغذیه پایه GND) یعنی پایه شماره 4 و یا VCC (3.3V) یعنی پایه شماره 8 را به خط SDA یعنی پایه شماره 5 با یک سیم اتصال دهید . از آنجایی که این خطوط HIGH (v3.3) درIDLE هستند، بهتر است آن را از طریق VCC نگه دارید. شما همچنین می توانید این خطوط را از طریق GND بیش از حد نگه دارید. اما سعی نکنید برای اتصال هر دوپایه GND وVCC. را اتصال دهید چون موجب اتصال کوتاه خواهد شد و احتمالا مین بورد تان آسیب میخواهد دید.
    زمانیکه VCC وSDA را اتصال دادید، تلویزیون را روشن کنید و به مدت 20 ثانیه نگه دارید این مقدار برای تلویزیون طراحی شده است. این کار باعث می شود خطا های تنظیمات را از EEPROM به خواندن و از بین ببرد ، آنجا که نمی توان هر چیزی را به خواند منظورModel / Type / Tuner / Font Colorیک پیام هشدار نمایان می شود و با پیش فرض شروع می شود. که باید بعدا مقدار همان آیتمها را وارد کنید این چیزی است که ما می خواهیم. سیم را از خطSDA قطع و تلویزیون را خاموش می کنیم ، تنظیمات بر روی EEPROM با محتوای خالی به روز رسانی می شود ، که تلویزیون می تواند با آن بوت. شود سپس وقتیکه تلویزیون خاموش است دکمه های info > menu > mute > powerرا کمتر از در 3 ثانیه وارد می کنید و به منوی سرویس رفتهو تغییرات مورد نیاز را تغییر دهید. یعنی Model / Type / Tuner / Font Color
    با سلام آیا با جدا کردن سخت افزای ایپیرام از برد یا همون در اوردن این چیپ تلویزیون روشن می شود ؟
    آیا با صرفا فقط جدا کردن ایپیرام از برد حافظه اون پاک می شه ؟
    لطفا راهنمایی کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

با سلام خدمت آقای متین پور
    دوپایه ایپیرام را به هم متصل کردم و تلویزیون را روشن کردم اما حتی با گذشت یک دقیقه هم تلویزیون در همان حالت اولیه و خاموش ماند و روشن نشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام خدمت آقای متین پور
    دوپایه ایپیرام را به هم متصل کردم و تلویزیون را روشن کردم اما حتی با گذشت یک دقیقه هم تلویزیون در همان حالت اولیه و خاموش ماند و روشن نشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوست عزیز
    همانطور که گفتم شما نباید آی سی را از مدار خارج کنید و این کار را باعث صدمه به آی سی می شود و راه حل آن استفاده از یک آی سی خام می باشد

5. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

سلام آقای متین پور
    اگر در تکست گروپ به جای
    ‏ ‏Arab/Hbrw‏ گزینه دیگری یعنی Farsi ‎را انتخاب کنیم مشکلی ایجاد میشود?

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام آقای متین پور
    اگر در تکست گروپ به جای
    ‏ ‏Arab/Hbrw‏ گزینه دیگری یعنی Farsi ‎را انتخاب کنیم مشکلی ایجاد میشود?
    دوست عزیز
    خیر مشگلی ایجاد نمی شود

8. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام
    ایا تلویزیون samsung ua40c5000 گیرنده دیجیتال داره؟ اگه داره چطوری فعالش کنم؟
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    ایا تلویزیون samsung ua40c5000 گیرنده دیجیتال داره؟ اگه داره چطوری فعالش کنم؟
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
    دوست عزیز
    خیر دیجیتال ندارد برای دیدن مشخصات و دانلود فریمورتان به این سایت بروید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by matinpour; 27-07-2013 at 22:35.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

ممنونم متین جان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام
    من ال سی دی سامسونگ مدل LE-32A656A1FXXC سری ۶ دارم سازنده کشورش نوشته made in slovakia ، خودش همه شبکه های دیجیتال رو پیدا میکنه هم رادیو و هم تلویزیون ولی وقتی انتخاب میکنی روی صفحه مینویسه HD not supported لطفا راهنمایی کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •