سلام دوستان سال نوتون مبارک .
من باند dls1073 دارم و یکی از ترمینال های سیم شکل woofer شکسته و تو بیس زیاد صداش خش میندازه مثل موقعی که باند شله . می خواستم ببینم تعمیر میشه ؟؟ هزینش زیاده ؟؟ اگه همین طوری استفاده کنم خرابتر میشه ؟؟؟؟ مرسی
سلام دوستان سال نوتون مبارک .
من باند dls1073 دارم و یکی از ترمینال های سیم شکل woofer شکسته و تو بیس زیاد صداش خش میندازه مثل موقعی که باند شله . می خواستم ببینم تعمیر میشه ؟؟ هزینش زیاده ؟؟ اگه همین طوری استفاده کنم خرابتر میشه ؟؟؟؟ مرسی
کسی نیست ؟؟؟ پست منو اونور پاک کردید اینجا هم سالی یکبار کسی نمیاد :|||
سلام دوستان من هم همين مشكل را روي ضبط ٣٦٥٠ پايونير دارم./
سلام خدمت دوستان! بنده پخش پایونییر دارم usb از جلو می خوره (1550) ! پنل یه بار افتاد زمین بدون جلد از اون به بعد فلش خودم (adata u100 از این خیلی ریز ها!) و hp فلزی دوستم و نمی خونه اما فلش transcend دوستمو می خونه! (از این قدیمی های ساده 2 گیگ) ! چرا باید بعد ضربه خوردن بعضی فلش ها رو بخوونه بعضی نه؟ بدم جایی تعمیر یا پنل و باز کنن خراب تر می کنن؟ فلش خودم از قبل هم باید تو کامپیوتر تا ته فشار نمی دادی یکم عقب تر! اما الان کامپیوتر می خونه اما پلیر اصلا! hp دوستم هم که سالم سالم بود اما پلیر من نخوند :(![]()
با سلام خدمت دوستان
پخش ماشین من این مشکلو پیدا کرده که یا موزیکو از روی فلش نمیخونه یا مدام موزیک قطع و وصل میشه کابل رابط یو اس بی رم عوض کردم اما مشکل حل نشد ازانتهای ورودی یو اس بی ضبطم که فلشو وصل میکنم بازم مشکل پا برجاست میخواستم لطف کنین راهنمایی بفرمایید ممنون
با سلام خدمت دوستان
پخش ماشین من این مشکلو پیدا کرده که یا موزیکو از روی فلش نمیخونه یا مدام موزیک قطع و وصل میشه کابل رابط یو اس بی رم عوض کردم اما مشکل حل نشد ازانتهای ورودی یو اس بی ضبطم که فلشو وصل میکنم بازم مشکل پا برجاست میخواستم لطف کنین راهنمایی بفرمایید ممنون.
سلام
دوستان . ضبط فابریک پراید دارم . و باند های فابریک خود پراید .
باند های عقب یکیش صداش میاد و یکی دیگه نمیاد . و وقتی سیم های پشت ضبط رو تکون میدم برعکس میشه از باند سمت راست صدا میاد از باند سمت چپ صدا نمیاد .
این مشکل رو چطوری باید برطرف کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دیوونه شدم .
سلام دوست عزیزم.
من دقیقا متوجه سوالتون نشدم.ممکنه بیشتر توضیح بدید؟
دوباره سلام
پراید روی تاقچه عقب دو تا باند بیضی داره .
از باند سمت راست صدا میاد اما از باند سمت چپ صدا نمیاد . چی کار کنم درست بشه ؟
ضبط هم فابریک خود پراید .
سلام
سیمها و اتصالات رو چک کردین؟
اگر کلا صدا نداره بایه مولتی متر در حالت اهم بزن به ترمینال اسپیکر ببین امپدانس رو چند نشون میده؟
همچنین رو حالت DC بزار و ولتاژ سیمی که به اسپیکر راست میده رو ببین چنده .همین کار رو روی سیم اسپیکر چپ انجام بده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)