تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 35 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 345

نام تاپيک: سوتی ها و اشتباهات در پخش | مجریان، کارشناسان و گزارشگران یورو 2012

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

سوتی از خودمون هم قبوله؟

این پست رو تو یه تاپیک دیگه زده بودم
    دقت کنید ادبیات استفاده شده توش شبیه به ادبیات گزارشگران شبکه 3 شده
    تا اینجای جام یه اتفاق جالب افتاده :
    یک پنالتی هم هنوز اعلام نشده و در این صورت هیچ گلی هم از روی نقطه ی پنالتی به ثمر نرسیده

2. 3 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سوتی دو سویه هست دیگه
    چون یونان صاحب یه پنالتی شد ولی تیتون دروازبان لهستان مهارش کرد... ولی جالب بود محسن چون...

من بازی رو از کانال TRT1 می بینم دلیلش دیدن مستقیم و بدون سانسور نیست دلیلش گزارش فوق العاده حرفه ای و دقیق بازیهاست ته هیجان هست گزارش اون به کنار پیشبینی ها نکاتی که در مورد بازی گفته میشه باور نکردنیه... گزارشگر ها و کارشناس ها هرچی می گن درست از آب درمیاد خیلی جالبه واقعا باید ترکیه به داشتن چنین سرمایه هایی به خودش افتخار می کنه... از اینکه توی جام نیست خیلی ناراحتم... جدا توصیه می کنم اگه دسترسی دارید به کانال های پخش کننده بازی از دست ندید... موزیک رسمی بازیها آهنگ ادنلس سامر کاری از اوشنا هست ولی موزیک اوپنینگ برنامه مضخرف جام چهاردهم تم هر موزیکی داره غیر از فوتبالی یه تیکه اش شبیه شو هندی هست یه تیکه اش انگار مال فیلم اکشنه یه قسمتش جون میده پاشی یه لزگی مشدی بری یعنی واقعا فوتبال ایران و همه چیز که به فوتبال مربوط میشه توی کشورمون مسخره ترین چیزی هست که میشه به عنوان سوژه ازش نام برد... فوتبال ایران با همه لوازم جانبیش داغون شده رفته پی کارش حتی سوتی هاش هم خنده آور نیست کفر در بیار هست... فردای بازی یونان و چک دوستم توی شرکت گفت بازی ایران قطر رو دیدی گفتم نه مگه ایران بازی داشت گفت آره تازه فهمیدم شبکه 3 جای پخش کردن بازی یونان - چک برداشته فوتبال حال بهم زن ایران رو گذاشته و وقتی فهمیدم ایران با شایستگی کله پا شده خوشحال شدم که شبکه 3 و برنامه مضخرف ورزشیش رو نگاه نکردم و از بازی چک و یونان لذت بردم لحظات جذابی رو هم داشت که مطمئنم همگی رو سانسور می کنه ایران... اگه یه تاپیکی بود که میشد اتفاقات سانسور شده بازی توش گفته بشه واقعا چیزای جالب زیادی میشد توش گذاشت جالب ترینش یه تیکه بود بین بازی ایتالیا و اسپانیا : پسره طرفدار اسپانیا بود و کنارش یه دختر خیلی خوشکل بود که طرفدار ایتالیا بود پسره با حالت شوخی و دوستانه گردن دختر رو گرفته بود و با حالت کمدی داشت خفه می کرد (نمادین یعنی ایتالیا رو اسپانیا خفه می کنه) بعد بغلش کرد و خیلی محبت آمیز بوسیدش (نمادین یعنی اینکه این یک مسابقه اس نه یک جنگ بهونه ای هست تا دو تا ملت در چند سانتیمتری هم قرار بگیرن) ببینید اینا تو چه سطح فرهنگ هستند واقعا لذت می بره آدم و ایران هم سانسور می کنه... فقر فرهنگی تا کی توی ملت قراره حکومت کنه و ما رو هم به این کمبود ها دچار کنه؟

شرمنده همه دوستان که پرحرفی شد... موفق باشید
    Last edited by Spaniuly; 17-06-2012 at 15:31.

4. 12 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

عکس اســتـاد بر روی مجله همشهری جوان:

ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک 532888_445061302178559_1567361976_n.jpg  

6. 8 کاربر از M3HRD@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

سوتی دو سویه هست دیگه
    چون یونان صاحب یه پنالتی شد ولی تیتون دروازبان لهستان مهارش کرد... ولی جالب بود محسن چون...

من بازی رو از کانال TRT1 می بینم دلیلش دیدن مستقیم و بدون سانسور نیست دلیلش گزارش فوق العاده حرفه ای و دقیق بازیهاست ته هیجان هست گزارش اون به کنار پیشبینی ها نکاتی که در مورد بازی گفته میشه باور نکردنیه... گزارشگر ها و کارشناس ها هرچی می گن درست از آب درمیاد خیلی جالبه واقعا باید ترکیه به داشتن چنین سرمایه هایی به خودش افتخار می کنه... از اینکه توی جام نیست خیلی ناراحتم... جدا توصیه می کنم اگه دسترسی دارید به کانال های پخش کننده بازی از دست ندید... موزیک رسمی بازیها آهنگ ادنلس سامر کاری از اوشنا هست ولی موزیک اوپنینگ برنامه مضخرف جام چهاردهم تم هر موزیکی داره غیر از فوتبالی یه تیکه اش شبیه شو هندی هست یه تیکه اش انگار مال فیلم اکشنه یه قسمتش جون میده پاشی یه لزگی مشدی بری یعنی واقعا فوتبال ایران و همه چیز که به فوتبال مربوط میشه توی کشورمون مسخره ترین چیزی هست که میشه به عنوان سوژه ازش نام برد... فوتبال ایران با همه لوازم جانبیش داغون شده رفته پی کارش حتی سوتی هاش هم خنده آور نیست کفر در بیار هست... فردای بازی یونان و چک دوستم توی شرکت گفت بازی ایران قطر رو دیدی گفتم نه مگه ایران بازی داشت گفت آره تازه فهمیدم شبکه 3 جای پخش کردن بازی یونان - چک برداشته فوتبال حال بهم زن ایران رو گذاشته و وقتی فهمیدم ایران با شایستگی کله پا شده خوشحال شدم که شبکه 3 و برنامه مضخرف ورزشیش رو نگاه نکردم و از بازی چک و یونان لذت بردم لحظات جذابی رو هم داشت که مطمئنم همگی رو سانسور می کنه ایران... اگه یه تاپیکی بود که میشد اتفاقات سانسور شده بازی توش گفته بشه واقعا چیزای جالب زیادی میشد توش گذاشت جالب ترینش یه تیکه بود بین بازی ایتالیا و اسپانیا : پسره طرفدار اسپانیا بود و کنارش یه دختر خیلی خوشکل بود که طرفدار ایتالیا بود پسره با حالت شوخی و دوستانه گردن دختر رو گرفته بود و با حالت کمدی داشت خفه می کرد (نمادین یعنی ایتالیا رو اسپانیا خفه می کنه) بعد بغلش کرد و خیلی محبت آمیز بوسیدش (نمادین یعنی اینکه این یک مسابقه اس نه یک جنگ بهونه ای هست تا دو تا ملت در چند سانتیمتری هم قرار بگیرن) ببینید اینا تو چه سطح فرهنگ هستند واقعا لذت می بره آدم و ایران هم سانسور می کنه... فقر فرهنگی تا کی توی ملت قراره حکومت کنه و ما رو هم به این کمبود ها دچار کنه؟

شرمنده همه دوستان که پرحرفی شد... موفق باشید
    آرمین جان از TRT میبینی؟ تا جایی که میدونم (خودم از ZDF میبینم) شبکه ی TRT ترکی بود.
    ترکی بلدی؟
    یعنی ترکی ارومیه با ترکی ترکیه یکی هستش؟ (عجب سوالی )

در مورد سبک و صیاق برنامه ی شبکه 3 (گلاب به روت ) بار اول که دیدم فکر کردم برنامه ی مشاوره خانواده هستش.
    اونم از کارشناسان باحالش.
    یکی از کارشناسان : یادمه جام جهانی 1944 بود (حالا الکی) فلانی گل زد بعد شادی گلش خیلی بی تربیتی بود.
    یا میگه : لیورپول چون کنار دریا هستش بندره و منچستر بندر نیست بعد اینا اومدن کانال زدن بعد دعوا شد
    واقعا چه اطلاعات سازنده و آموزنده ای.

در مورد سانسور ها : ایول . من این صحنه ( صحنه ؟ واقعا داریم ؟ ) رو دیدم و کلی حال کردم و پیش خودم گفتم : خدا سازنده ی دیش و رسی.ور رو بیامرزه
    وگرنه الان باید توضیحات آموزنده ی جواد کوچه بن بست رو تحمل میکردم اونم کیفیت SD

واقعا کارگردانی این دوره عالی عمل میکنه و همه چیز رو نشون میده حتی چیزهایی که انتظارشو نداری
    مثل دست کردن یکی تو بینیش و ادامه ی ماجرا
    Last edited by CRIS Joon CR7; 17-06-2012 at 17:57.

8. 4 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

تنها بازیهایی که فردوسی پور گزارش میکنه از تلویزیون ایران میبینم
    بقیه رو از trt1 , rai1 میبینم . حیف نیست که صدای ورزشگاه رو پایین می اورند

10. این کاربر از bas ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

سلام
    اینی که میگم سوتی و اشتباه نیست ولی گزارشگر بازی سوئد و انگلیس انقد یخ و بی هیجان گزارش می کرد که من همون دقیه 2 تی وی رو خاموش کردم
    اسمش چی بود؟

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

یا میگه : لیورپول چون کنار دریا هستش بندره و منچستر بندر نیست بعد اینا اومدن کانال زدن بعد دعوا شد
    واقعا چه اطلاعات سازنده و آموزنده ای.
    من فکر می کنم بعضی از صحبت هایی که دوستان در این تاپیک می کنند زیاد سوتی یا نکات منفی حساب نمی شه که اتفاقا مثبت هم هست !

این بیشتر به نوع دیدمون از فوتبال بر می گرده . فکر می کنم من اولین باز از حمید رضا صدر این جمله رو شنیدم . مفید هست به نظرم که بدونیم یکی از دلایل روابط سرد بین لیورپولی ها و منچستری ها چیه و ... !

در مورد سانسور و این مسائل ، دو سه بازی که من از شبکه 3 دیدم به نظرم پیشرفت خوبی رو داشتند . حداقل بعضی صحنه هایی که قبلا سانسور می کردند رو دیگه سانسور نمی کنند . هر چند هنوز هم خیلی جای کار دارند .

یک پیشنهاد برای دوستانی که دسترسی رو دارند :
    بازی های تیمهای مختلف رو از شبکه های همون کشور ببینید . لذت خاصی داره . اون وقت هست که به شباهت هایی بین خیابانی فوتسال ایران - ایتالیا با بعضی از گزارشگران خارجی پی می برید

13. 9 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

من فکر می کنم بعضی از صحبت هایی که دوستان در این تاپیک می کنند زیاد سوتی یا نکات منفی حساب نمی شه که اتفاقا مثبت هم هست !

این بیشتر به نوع دیدمون از فوتبال بر می گرده . فکر می کنم من اولین باز از حمید رضا صدر این جمله رو شنیدم . مفید هست به نظرم که بدونیم یکی از دلایل روابط سرد بین لیورپولی ها و منچستری ها چیه و ... !

در مورد سانسور و این مسائل ، دو سه بازی که من از شبکه 3 دیدم به نظرم پیشرفت خوبی رو داشتند . حداقل بعضی صحنه هایی که قبلا سانسور می کردند رو دیگه سانسور نمی کنند . هر چند هنوز هم خیلی جای کار دارند .

یک پیشنهاد برای دوستانی که دسترسی رو دارند :
    بازی های تیمهای مختلف رو از شبکه های همون کشور ببینید . لذت خاصی داره . اون وقت هست که به شباهت هایی بین خیابانی فوتسال ایران - ایتالیا با بعضی از گزارشگران خارجی پی می برید
    خیابانی بازی ایران ایتالیا گریه کرده بود !

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

15. 4 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

هدف از دیدن این برنامه : فعالیت در این تاپیک
    برنامه ی جام چهاردهم: سلام خدمت شما ولادت ... مبعث خاتم پیامبران مبارک باد.

راستی عید مبعث مبارک.
    پ.ن : جمله آخری رو از خودم گفتم ها

17. 5 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مزدک میرزایی توی بازی آلمان - دانمارک :
    بله و موقعیت عالی برای پودولسکی و توی دروازه !!! 20 ثانیه سکوت ... ، خب این همون صحنه گل اول آلمان بود که دوباره تکرار شده بود !

19. 13 کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •