تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 20 اولاول ... 71314151617181920 آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 192

نام تاپيک: رویای صادقه

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

عموما وقتی می خوایم ببینیم دو پدیده آیا واقعا به هم مرتبط هستن یا ارتباطشون شانسی بوده، یک بررسی ساده می کنیم:

چند بار پدیده اول (خواب دیدن) اتفاق افتاده.
    چند بار پدیده دوم (به واقعیت پیوستن خواب) اتفاق افتاده.

بعدش یک محاسبه ریگرشن خطی ساده آماری که بهمون میگه احتمال شانسی بودن قضیه چقدره، و اگه چنین محاسبه ای کنیم احتمال اینکه پدیده ای که ما در رویا دیدیم و اون واقعیت ارتباطی با همدیگه داشته باشن خیلی خیلی پایین است.

اما مشکل کجاست؟ اینه که تعریف رویای صادقه اینه که رویایی است که ما می بینیم و بعدا به واقعیت تبدیل میشه، برای همین دوستان همیشه میگن آنالیز رویاهایی که 'صادقه' نیستن در بررسی رویای صادقه کلا اشتباه است و این دو قضیه به هم ارتباطی ندارن. اشکال کار اینجاست که ما 'به واقعیت پیوستن' این رویاها رو داریم در تعریفی که از رویای صادقه می کنیم وارد می کنیم که این کار مغلطه "تعریف کردن یک پدیده به وجود داشتن" است.

مثلا این تعریف: یونیکورن - Unicorn - اسب تک شاخی است که واقعا وجود دارد.

حالا اگه یک نفر بخواد این پدیده رو بررسی کنه، اگه اسب تک شاخی که در داستان ها هست رو بررسی کنه و توضیح بده چرا اونها نمی تونن واقعی باشن، مدعیان طرفدار Unicorn میگن این که اسب تک شاخ مد نظر ما نیست چون واقعا وجود نداره (تشابه: اون رویاهایی که آنالیز شده رویای صادقه نبوده چون به واقعیت نپیوسته) و عملا کل قضیه در هواست چون ما داریم در تعریف یک پدیده می گیم اون واقعی است. ما وقتی "وجود داشتن" یا "واقعی بودن" رو وارد تعریف یک پدیده می کنیم، دیگه بر اساس اون تعریف اصلا ادعای ما قادر به نقد شدن یا رد کردن نیست. این نقطه قوتی برای ادعای ما نیست، نقض ناپذیری مهر مردود روی یک ادعا در حوزه علم است.

2. 7 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

عموما وقتی می خوایم ببینیم دو پدیده آیا واقعا به هم مرتبط هستن یا ارتباطشون شانسی بوده، یک بررسی ساده می کنیم:

چند بار پدیده اول (خواب دیدن) اتفاق افتاده.
    چند بار پدیده دوم (به واقعیت پیوستن خواب) اتفاق افتاده.

بعدش یک محاسبه ریگرشن خطی ساده آماری که بهمون میگه احتمال شانسی بودن قضیه چقدره، و اگه چنین محاسبه ای کنیم احتمال اینکه پدیده ای که ما در رویا دیدیم و اون واقعیت ارتباطی با همدیگه داشته باشن خیلی خیلی پایین است.

اما مشکل کجاست؟ اینه که تعریف رویای صادقه اینه که رویایی است که ما می بینیم و بعدا به واقعیت تبدیل میشه، برای همین دوستان همیشه میگن آنالیز رویاهایی که 'صادقه' نیستن در بررسی رویای صادقه کلا اشتباه است و این دو قضیه به هم ارتباطی ندارن. اشکال کار اینجاست که ما 'به واقعیت پیوستن' این رویاها رو داریم در تعریفی که از رویای صادقه می کنیم وارد می کنیم که این کار مغلطه "تعریف کردن یک پدیده به وجود داشتن" است.

مثلا این تعریف: یونیکورن - Unicorn - اسب تک شاخی است که واقعا وجود دارد.

حالا اگه یک نفر بخواد این پدیده رو بررسی کنه، اگه اسب تک شاخی که در داستان ها هست رو بررسی کنه و توضیح بده چرا اونها نمی تونن واقعی باشن، مدعیان طرفدار Unicorn میگن این که اسب تک شاخ مد نظر ما نیست چون واقعا وجود نداره (تشابه: اون رویاهایی که آنالیز شده رویای صادقه نبوده چون به واقعیت نپیوسته) و عملا کل قضیه در هواست چون ما داریم در تعریف یک پدیده می گیم اون واقعی است. ما وقتی "وجود داشتن" یا "واقعی بودن" رو وارد تعریف یک پدیده می کنیم، دیگه بر اساس اون تعریف اصلا ادعای ما قادر به نقد شدن یا رد کردن نیست. این نقطه قوتی برای ادعای ما نیست، نقض ناپذیری مهر مردود روی یک ادعا در حوزه علم است.
    عرایض شما به دلیل دیدگاه متریالیست به خواب و رویاست که ما آن را قبول نداریم. رویا جدا شدن روح انسان از بدنش است و مطالعه بدن انسان کمکی به یافتن حقایق خواب و رویا نمی کند و اتلاف وقت و سرمایه است. ای کاش دانشمندان غربی به جای غرور و اطاعت کورکورانه اندکی تفکر می کردند در این صورت اندکی لایق عنوان دانشمند بودند.

4. 2 کاربر از مهندس مسعود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه COD MW3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

رؤياي صادقه وجود نداره، اشتباه مغزى در طبقه بندي اطلاعات كه تصويري كه بأيد در حافظه كوتاه مدت ذخيره بشه به اشتباه در حافظه بلند مدت ذخيره ميشه و ما فكر ميكنيم قبلا در أين مكان حضور داشتيم يا در خواب ديديم،

مستندشو از شبكه history ديدم

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام . یه بار یه نفر رو در خواب دیدم دستها و صورتش کاملاً سوخته بود درحالیکه در دفتر کارش نشسته بود . حدود بیست روز بعد خبر دار شدم که صاحب شرکت به شدت باهاش دعوا کرده و از شرکت بیرونش کرده بخاطر بد رفتاری و ظلم به کارمندان و کارگرانِ شرکت .

7. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام . یه بار یه نفر رو در خواب دیدم دستها و صورتش کاملاً سوخته بود درحالیکه در دفتر کارش نشسته بود . حدود بیست روز بعد خبر دار شدم که صاحب شرکت به شدت باهاش دعوا کرده و از شرکت بیرونش کرده بخاطر بد رفتاری و ظلم به کارمندان و کارگرانِ شرکت .
    و ارتباط این دو پدیده با هم چی هست؟

9. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

منم یه بار خواب دیدم دارم سیب میخورم . بعد پا شدم صبحانه موز خوردم

11. 8 کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

بنده چند شب پیش یک رویای صادقه دیدم که برایتان تعریف می کنم تا در صورتی که کوچکترین شک و شبهه ای برای منتقدان وجود دارد برطرف شود ولی اگر شخصی به دنبال حق نباشد هرگز متقاعد نمی شود. بنده در خواب دیدم در مسیر محل کار سوار تاکسی شدم و پشت چراغ قرمز ایستاده ایم و افرادی روی خط عابر پیاده در حال عبور هستند. بنده دیروز دقیقا همین صحنه را در زندگی دیدم. به راستی اگر این تجربه اثباتی بدون تردید برای رویای صادقه نیست پس بگویید چگونه علم غربی قادر به توضیح آن است؟ تفکر کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

بنده چند شب پیش یک رویای صادقه دیدم که برایتان تعریف می کنم تا در صورتی که کوچکترین شک و شبهه ای برای منتقدان وجود دارد برطرف شود ولی اگر شخصی به دنبال حق نباشد هرگز متقاعد نمی شود. بنده در خواب دیدم در مسیر محل کار سوار تاکسی شدم و پشت چراغ قرمز ایستاده ایم و افرادی روی خط عابر پیاده در حال عبور هستند. بنده دیروز دقیقا همین صحنه را در زندگی دیدم. به راستی اگر این تجربه اثباتی بدون تردید برای رویای صادقه نیست پس بگویید چگونه علم غربی قادر به توضیح آن است؟ تفکر کنید.
    این نشانگر روح و روان پاک شماست.
    راستی طی الارض هم میکنید؟

Sent from my GT-P6800 using Tapatalk

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

چنین چیزی (که عابر داره رد میشه و شما تو ماشینی) بارها تو زندگی اتفاق می افته ! حالا چون شما یک یا چند شب قبلش اون صحنه رو تو خواب دیدی رو اون موضوع دقت کردی و فکر کردید چنین چیزی رویای صادقه ست ... نمیشه با این اصلا اثبات کرد!
    مورد های کمی پیچیده تری دیدم: یه روز خوابیده بودم تو خواب بچه همسایه مون رو دیدم که داشت یکسره حرف میزد بعد بلند شدم دیدم داره با صدای بلند سر کوچه میحرفه!! ... چند روز بعد داییم اومده بود تو خونمون داشت با من حرف میزد بعد رفت ... مادرم خواب بود بیدار شد گفت خواب دایی ات رو دیدم منم گفتم اومده بود اینجا و این یحتمل بخاطر شنیده شدن صدای اون طرفه که خواب اون طرف رو میبینیم!! این هم نمیتونه رویای صادقه باشه!
    Last edited by Iloveu-ALL; 09-06-2014 at 12:30.

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دوستان لطفا موارد رو با هم قاطی نکنید
    هی من میخوام پست ندم نمیگذارید که
    ببینید رویای صادقه یعنی اینکه شما خوابی ببینید که پیش از اتفاق افتادن اون اتفاق بتونید اون رو بازگو کنید و به یاد بیارید و با همون جزئیات اتفاق بیفته عینا!
    اونی که دوستمون میگن خطای مغز و این صحبتها بله اون دژاوو هست
    فرق دژاوو با رویای صادقه؟
    دژاوو رو بعد از اینکه صحنه ای رو دیدید بخاطر میارید! یعنی میگید ا من عین اینو قبلا دیدم! خب این همون خطای مغز هست
    اما رویای صادقه شما یک روز از خواب پامیشی برای مثال میگی من خواب دیدم پدربزرگم فوت شده و ... چند روز بعد چند هفته بعد عین خواب شما به وقوع بپیونده
    بقیه تعریف در چند پست اخیر رویای صادقه نیست
    لطفا با تعریف کردن موارد نامرتبط باعث نشید که بهانه دست نفی کنندگان رویای صادقه بیفته

16. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •