امیدوارم آلمان یکشنبه هم دانمارک رو منهدم کنه و با روحیه و پتانسیل بالا صعود کنه
یه سوال..!! چرا روبن از اونور زمین رفت بیرون؟!!!![]()
امیدوارم آلمان یکشنبه هم دانمارک رو منهدم کنه و با روحیه و پتانسیل بالا صعود کنه
یه سوال..!! چرا روبن از اونور زمین رفت بیرون؟!!!![]()
رسانه ها که جنجال کردن که در اعتراض به تعویضش نیومد دست بده ولی خودم به شخصه فکر میکنم چون اونطرف زمین بودش برای اینکه وقت تلف نشه از همونور رفت بیرونیه سوال..!! چرا روبن از اونور زمین رفت بیرون؟!!!![]()
'رسانه ها که جنجال کردن که در اعتراض به تعویضش نیومد دست بده ولی خودم به شخصه فکر میکنم چون اونطرف زمین بودش برای اینکه وقت تلف نشه از همونور رفت بیرون ' تایید میشه.... منم همین حس رو داشتم!
بچه ها توجه کردین پر بازدید ترین تاپیک تیم ها رو داریم
اون بالا پست هاتون کنار ما قهرمانیم بنویسین ما بی شماریم : دی
كسي شماره يوگي رو نداره زنگ بزنيم بگيم جاي مولر رو عوض كنه و گوتزه رو بازي بده.......![]()
به نظرم مقابل دانمارک هم نباید به ترکیب تیم دست بزنه
حالا نیمه دوم تعویض کنه ولی 60 دقیقه ای رو باید با همین ترکیب بازی کنه تا تیم هماهنگ تر بشه
ولی کلا نیمکت خیلی خوبی داریم ... گوتزه .. رئوس .. شورله ..کروس ..
اسپانیا باید با ایرلند و امثالهم بازی کنه اون وقت ما با پرتغال . هلند و...بعدش با بردن ایرلند میگن خط ونشان کشیدن اسپانیا برای حریفان
محتوای مخفی: تصاویر
Last edited by pcforlife; 15-06-2012 at 10:25. دليل: عدم استفاده از "اسپویلر"/ تکرار = حذف پست
دمت گرم :x.ما قهرمانیم.ما بی شماریم(بخاطر مسعودی)
بزار دل بچه خوش باشهبعدش با بردن ایرلند میگن خط ونشان کشیدن اسپانیا برای حریفان
چکارش داری ؟ : دی
انصافا خودمونیماا....چقدر برو بچ طرفدار آلمان داریم خودمون نمیدونستیم
درود بر همه طرفدار های آلمان![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسطوره فوتبال هلند در یک اظهار نظر متفاوت والبته عجیب لب به ستایش فوتبال آلمان گشوده است.او همچنین از این نمایش فوتبال آلمان بسیار شگفت زده شده است.
محتوای مخفی: دهن این هم بسته شد:دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چهارشنبه شب تیم ملی فوتبال آلمان با برتری 2 بر 1 نسبت به رقیب دیرینه خود هلند صعود خود به مرحله بعدی یورو 2012 را تا حد زیادی مسجل کرد
محتوای مخفی: و این است آلمان کبیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)