بچه ها این ماشین و کامیون اینا چی دیگه؟![]()
سلام
من تا حالا dead space بازی نکردم...این بازی ارزش خریدن داره عایا؟؟؟
![]()
اره حتما داره
[SPOILER]من اول بازی گیر کردم!بعد از انفجار که از گروه جدا می شی و از یه نبرده بون می ری بالا.یه در داره زده OPen ولی باز نمی شه!هیچ راهیم نداره.یعنی باگ بازیه یا چی؟فکر کنم آسانسور باشه.اطلاعاتش رو یادم رفت بخونم[/SPOILER]
چرا اسپویلر نمی شه گذاشت!
هرچند چیز مهمی هم نیست.چیزی لو نمی ره از داستان با این سوال
Last edited by amin666; 17-02-2013 at 00:15.
۱کی لطف کنه بگه این دزگاهواسه چیه؟!
خیلی به خودم فشار اوردم نفهمیدم
![]()
در این قسمت میتونی به اسلحت قابلیت های جدیدی اضافه کنی
بعضی از آیتم هاش به درد Coop بازی کردن میخوره مثلا یکی از آیتم هاش این قابلیت رو اضافه میکنه که شما هر وقت خودت رو Heal بدی یارت هم Heal میشه
بعضی هاش هم برای single بازی کردن خوبه ، یک دونه بود که اگه به اسلحت اضافه میکردی خشاب ها و تیر هایی که از دشمن ها میافته رو به صورت اتومات لوت میکنه
اون Attachment1 هم که بالای صفحه ـست همین کار رو میکنه
امروز چند ساعتی بازیو رفتم.
خب اون چیزی که مشخصه بازی از مولفه های اصلی خودش یعنی ترسناک بودن و داستان پردازی قوی ، دور شده.
اگه یه IP جدید بود در توصیف اون میشد گفت که یه شوتر خیلی خوب و یا حتی عالیه...
اما جدیدا سازندگان IP های بزرگ ظاهرا اینجوری در نظر می گیرن که گیمرهایی که شماره ها جدید اون IP ها رو تجربه می کنن ، برای اولین بار دارن اونو میرن و به خاطر همین حتما راضیشون می کنه! دقیقا در مورد Dead Space 3 همینو میشه گفت و اگه کسی اولین بار داره این سری رو میره شاید بگه که بازی خیلی عالیه!
البته نمیشه همه ایرادها رو به سازندگان گرفت و دیگه این روزا خیلی از سری های بزرگ از روزای اوج خودشون فاصله گرفتن و کار هر سازنده ای نیست که بازی خودشو بتونه همیشه در اوج نگه داره...
گیم پلی بازی به عنوان یه شوتر سوم شخص خوبه ولی خب مشکل اینه که بازی زیاد ترسناک نیست!
البته در کل بازی بد نیست و ارزش یه بار تموم کردن رو داره.
توصیه من اینه که سریعتر اونو بازی کنید چون توی این چند وقت اخیر بازی های بزرگ زیادی منتشر میشن و شاید دیگه وقت نکنید اونو برید!
Last edited by vahidgame; 18-02-2013 at 00:40.
..............
Last edited by amin666; 18-02-2013 at 04:13.
...........
[SPOILER]کسی نبود کمک کنه؟!همچین مشکلی نداشته کسی؟اول بازی رو می گما.همونجا که صدای یه زنه پخش می شه بعد دو نفر میانی یه عکس نشونت می دن و یه چیزایی می گن.بعد می ری پایین یه بمب می ترکه باید از یه راه دیگه بری.از یه نرده بون می ری بالا که یه در داره.اون دره روش نوشته unlocked می ری جلوش هم می نویسه open? ولی باز نمی کنه[/SPOILER]
Last edited by amin666; 18-02-2013 at 04:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)