فقط دقت کنید هم vm هم vz هر دو هم کانفیگ FHD دارند هم HD
باز هم دقت کنید چون کانفیگ های با رم پایین تر به خصوص VM هم وجود دارند.
فقط دقت کنید هم vm هم vz هر دو هم کانفیگ FHD دارند هم HD
باز هم دقت کنید چون کانفیگ های با رم پایین تر به خصوص VM هم وجود دارند.
این روزها هیچی عجیب نیست!
یکی از فروشنده ها باهاش آشنام میگفت یه فروشگاهی لپتاپ 900 تومنی رو 1700 داده به یه بنده خدا که چیزی از سیستم حالیش نبوده!!!
مرد اون روزا که مردم حلال حروم میفهمیدن
سلام از دوستاني كه اين لپ تاپ رو دارن يه چندتا سوال دارم
1- محل قرار گيري و وصل كردن فيش شبكه يا همون لن چجوريه كه تو ريويوو ها اينقد ازش بد گفتن؟
2- تاچ پدش خيلي اوضاعش خرابه؟
3- موقع بازي سنگين كسي بوده دما رو بدون كولپد يا با كول پد اندازه گيري كنه؟
اگه هم قيمت اين مدلو ميدونيد ممنون ميشم بگيد با اجازه
بچه ها من الان به چند جا زنگ زدم گفتن فروش ندارن :| تاکی اینطوری میمونه به نظرتون؟! فروش رو قطع کردن که یهو500 تا بکشن روش؟
بحث فروشش نیست اصلا موجود نیستش که بفروشن!
امروز قراره من قیمتشو بگیرم یکی از آشناها تو کار لپتاپه گفته شرکتی که ازش خرید میکنن تازه وارد کرده توی بارشون هست اما قیمت ندادن تا عصری ببینم چی میشه
هه هه کی همچین حرفی زده ؟! کی گفته اوضاش خرابه ؟! حداقل چیزی که این لپ تاپ داره اگه حتی سایر لپ تاپ ها تو همه چی ازش سر باشن ( که اصلا هم اینجوری نیست ) تو تاچ پد بهترینه ! خیلی هم بزرگه ! خوراکه کساییه که گرافیک کار می کنن ! دوستم یه لپ تاپ لنووو داشت تاچ پدش کوچولو بود برای اینکه از این وره دسک تاپ بری اون ور صفحه باید 50 بار دستتو رو تاچ می کشیدی !
1-سمت چپ لپ تاپه(تقربیا" وسط،من تا حالا وصل نکردم ببینم چطوریه.ولی نباید مشکلی داشته باشه.الانم کابل شبکه همرام نیست تست کنم
2-تاچ پد بسیار بزرگ و راحتی داره،اوایل یه مقدار اصطکاکش زیاد بود انگار،انگشت جین لمس میگرفت ول میشد یه مقدار جلوتر ولی الان آب بندی شده انگار،کاملا" عالی شده
3-آخرین قیمت هایی که دوستان گرفتن تا 2800 بود،یک مقدار کمیاب یا نایاب شده ،باید بپرسید.
منظورم موقع كليك كردن روي صفحه بود وقتي رو تاچ پد روي قسمت هاي كناري تاچ پد مشكلي نداره؟
كسي دما رو در نظر نگرفته ببينه با كول پد يا بدون كولپد يه بازي فول چثدر داغ ميكنه؟
من هرچي سراغ گرفتم جايي پيداش نكردم
كسي جايي ميشناسه واسه فروش و قيمتشو بگه؟ حتما N56Vz مدل FHD باشه فك كنم ميشه DS72
بله موقع کلیک کردن چون که یه تیکه هستش یه کم مشکل ایجاد می شه یعنی یه کم سخته ولی عادت می کنید به مرور زمان ! در ظمن زیاد احتیاج به کلیک کردن ندارید چون خیلی از نیاز هاتون با تنظیم تاچ پد حل می شه ! دیگه نیازی به کلیک کردن نیست !
من همن طور که گفتم گیمر نیستم که بازی رو با کول پد اجرا کنم ببینم چطوره ! دوسان دیگه می تونید کمک کنن به این دوستمون ... ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)