سلام دقیقاٌ مشکل منم همینه
سلام دقیقاٌ مشکل منم همینه
سیستم رو از autopilot دربیارید و رو user mode بزارید همون صفحه ابتدایی bitdefender 2013 هست
دوستان سوالی داشتم!این بیت دیفندر2013 خیلی سنگین تر از نورتون هست یا نه؟وضعیت آپدیتش چه جوراست؟حجم آپدیتش بالاست؟ممنون
نسبت به نسخه های پیشین سبک تر هست ولی در سطح نورتون به هیچ وجه نیست ، حجم آپدیتش هم خیلی بیشتر از نورتون هست .دوستان سوالی داشتم!این بیت دیفندر2013 خیلی سنگین تر از نورتون هست یا نه؟وضعیت آپدیتش چه جوراست؟حجم آپدیتش بالاست؟ممنون
درود
من نسخه 2013 antivirus رو نصب کردم پینگ رو از 400 به 700 رسوند! من قبلا با لپ تاپم و اینترنت 1mbs هیچ مشکلی نداشتم و هیچ کاری به پینگ نداشت ولی حالا که سرعت اینترنتم 40kbs هست مشکل پیدا میکنه.
خواهش میکنم اون تنظیماتی که گفتید رو بگید در ضمن من Low restricted رو پیدا نکردم لطفا بگید دقیقا کجاست.
بازم ممنون
low restricted یعنی حساسیت پایین یعنی خطر بیشتر شما را تهدید کنه . اگه با سرعت سیستم و یا سرعت اینترنت مشکل دارید آنتی ویرووستون را عوض کنید به کل چون بیت اصلا مال این حرفا نیست . هم آپدیت پر حجمی داره هم آپدیت دیگه تو آنتی ویرو سهای جدید که تکنولوژیهاشون هر سال گل سر سبدند منقضی شده . برید دنبال یه آنتی ویروس با 1 مگ حجم . تازه 2013 تازه اومده زمان میبره تا مشکلاتش در بیاد و رفع بشه . ز.د نصب نکنید بزارید یکم ازش بگذره باگاشا بگیره . حالا حالاها کار داره.
سلام
با ا مگ حجم ؟؟؟؟ !!!
بعد داخل این 1 مگ حجم چی هست که بشه باهاش مخرب تشخیص داد ؟؟؟
مگه یه نسخه چند وقت عرضه میشه که بگذارند چند ماه بگذره 2 3 ماه که بتا بوده و کلا 7 8 ماه دیگه با نسخه بعدیش وقت داره
من الان فقط از یک آنتی خالی استفاده میکنم و برای سیستمم هیچ مشکلی نبوده متاسفانه دوستان همیشه دوست دارند توتال سکوریتی استفاده کنند و تنظیمات هم مسلط نیستند بعد میاند سوییت را زیر سوال می برند اون شرکت 400 500 متخصص تمام حرفه ای داره که هر روز دارند روی نرم افزار کار میکنند این مشکلات بیشترش مختص کاربر هست نه نرم افزار
موفق باشید
آقای تبلیغ ! چندین جا دیدم که تابحال از روی احساس اومدی محصولاتی مث کسپرسکی یا بیت دیفندر و غیره رو به خاطر برندهایی که براشون تبلیغ میکنی کوبیدی زمین اینجا ،
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=569035&p=7119609&viewfull=1#post7 119609بسیار خوب مجبورم بگم شما که این قدر مطمئنید و میگویید کسپرسکی بهتر است حاضرید یه امتحانی کنیم ببینیم سیستم شما ویروسی هست یا یکی از سیستم های بنده که آنتی ویروس ترند میکرو استفاده میکنه ؟
و سعی در تحمیل نظرت به کاربرهای دیگه داشتی.
اگه اطلاعات تخصصی و دال برسندی باعث شده که فکر کنی که ترند میکرو بهتر ازین محصولات هستش بزار اینجا تا بحث کنیم.
من این سوال در قسمت دانلود ویروس پرسیدم و یکی گفت:سلام به همگی
من یکی از تستهایی که قبلن به اسم Comodo Leak Test گذاشته بودین اجرا کردم از 340 امتیاز 200 گرفتم!!!!!!!!!
الان تنها برنامه امنیتیم Bitdefender Total Security 2013 Build 16.0.16.1348 Final هست با آخرین آپدیت
به نظرتون امتیازم خیلی پایین نیست؟؟؟؟؟؟؟؟
با این تست ویروسی که نشدم؟؟ شدم؟؟ لطفا راهنماییم کنین که مشکل از چی هست
![]()
حالا ممکنه تنظیمات Bitdefender Total Security 2013 Build 16.0.16.1348 Final یاد بدینضمنا انتی شما شاید روی تنظیمات پیش فرض باشه و تنظیماتش را اگه انجام دهید امتیاز بیشتری میگیرد
در بیت دیفندر میشه به قسمت safepay اعتماد کرد یا نه؟؟ یعنی امنیتش در چه حده؟؟
قبلا نود داشتم و وقتی آپدیت میشد تاریخه آپدیتش بروز میشد ولی ماله اینو نمیدونم باید از کجا چک کنم که آپدیت میشه یا نه!!!!
سلام.
برای اینکه بفهمید آنتی ویروس آپدیت شد یا نه به قسمت Event >>>>> Update برید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)