تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 129 اولاول ... 71314151617181920212767117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 1284

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Bitdefender ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUDYABBOT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    KURDISTAN

پيش فرض

سلام
    این ترایل 2013 توتال سکیوریتی بعد از اینکه خاموش روشن میشه تنظیماتش برمیگرده به حالت اول
    مثلا آپدیتشو میذارم رو حالت prompt before downloading اما دوباره که سیستمو روشن میکنم برمیگرده به حالت silent update
    کسی میدونه مشکلش چیه؟؟

سلام دقیقاٌ مشکل منم همینه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سیستم رو از autopilot دربیارید و رو user mode بزارید همون صفحه ابتدایی bitdefender 2013 هست

3. این کاربر از satansilent بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Phoenix84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان سوالی داشتم!این بیت دیفندر2013 خیلی سنگین تر از نورتون هست یا نه؟وضعیت آپدیتش چه جوراست؟حجم آپدیتش بالاست؟ممنون

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

1

دوستان سوالی داشتم!این بیت دیفندر2013 خیلی سنگین تر از نورتون هست یا نه؟وضعیت آپدیتش چه جوراست؟حجم آپدیتش بالاست؟ممنون

نسبت به نسخه های پیشین سبک تر هست ولی در سطح نورتون به هیچ وجه نیست ، حجم آپدیتش هم خیلی بیشتر از نورتون هست .

6. 3 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid javani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام علیکم.

ورژن
    2012 از انچه که Feedback ها میگن ، به طور محسوسی سرعت نت رو خلل وارد میکنه.

اما
    ورژن 2013 تاثیری در سرعت نت نداره به شرطی که تنظیمات درست باشه ، و مرورگر در

لیست
    Low restricted یا غیره نباشه.
    درود
    من نسخه 2013 antivirus رو نصب کردم پینگ رو از 400 به 700 رسوند! من قبلا با لپ تاپم و اینترنت 1mbs هیچ مشکلی نداشتم و هیچ کاری به پینگ نداشت ولی حالا که سرعت اینترنتم 40kbs هست مشکل پیدا میکنه.
    خواهش میکنم اون تنظیماتی که گفتید رو بگید در ضمن من Low restricted رو پیدا نکردم لطفا بگید دقیقا کجاست.
    بازم ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

درود
    من نسخه 2013 antivirus رو نصب کردم پینگ رو از 400 به 700 رسوند! من قبلا با لپ تاپم و اینترنت 1mbs هیچ مشکلی نداشتم و هیچ کاری به پینگ نداشت ولی حالا که سرعت اینترنتم 40kbs هست مشکل پیدا میکنه.
    خواهش میکنم اون تنظیماتی که گفتید رو بگید در ضمن من Low restricted رو پیدا نکردم لطفا بگید دقیقا کجاست.
    بازم ممنون
    low restricted یعنی حساسیت پایین یعنی خطر بیشتر شما را تهدید کنه . اگه با سرعت سیستم و یا سرعت اینترنت مشکل دارید آنتی ویرووستون را عوض کنید به کل چون بیت اصلا مال این حرفا نیست . هم آپدیت پر حجمی داره هم آپدیت دیگه تو آنتی ویرو سهای جدید که تکنولوژیهاشون هر سال گل سر سبدند منقضی شده . برید دنبال یه آنتی ویروس با 1 مگ حجم . تازه 2013 تازه اومده زمان میبره تا مشکلاتش در بیاد و رفع بشه . ز.د نصب نکنید بزارید یکم ازش بگذره باگاشا بگیره . حالا حالاها کار داره.

9. این کاربر از maminsafari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

low restricted یعنی حساسیت پایین یعنی خطر بیشتر شما را تهدید کنه . اگه با سرعت سیستم و یا سرعت اینترنت مشکل دارید آنتی ویرووستون را عوض کنید به کل چون بیت اصلا مال این حرفا نیست . هم آپدیت پر حجمی داره هم آپدیت دیگه تو آنتی ویرو سهای جدید که تکنولوژیهاشون هر سال گل سر سبدند منقضی شده . برید دنبال یه آنتی ویروس با 1 مگ حجم . تازه 2013 تازه اومده زمان میبره تا مشکلاتش در بیاد و رفع بشه . ز.د نصب نکنید بزارید یکم ازش بگذره باگاشا بگیره . حالا حالاها کار داره.
    سلام

با ا مگ حجم ؟؟؟؟ !!!

بعد داخل این 1 مگ حجم چی هست که بشه باهاش مخرب تشخیص داد ؟؟؟

مگه یه نسخه چند وقت عرضه میشه که بگذارند چند ماه بگذره 2 3 ماه که بتا بوده و کلا 7 8 ماه دیگه با نسخه بعدیش وقت داره

من الان فقط از یک آنتی خالی استفاده میکنم و برای سیستمم هیچ مشکلی نبوده متاسفانه دوستان همیشه دوست دارند توتال سکوریتی استفاده کنند و تنظیمات هم مسلط نیستند بعد میاند سوییت را زیر سوال می برند اون شرکت 400 500 متخصص تمام حرفه ای داره که هر روز دارند روی نرم افزار کار میکنند این مشکلات بیشترش مختص کاربر هست نه نرم افزار

موفق باشید

11. 4 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

چون بیت اصلا مال این حرفا نیست . تازه 2013 تازه اومده زمان میبره تا مشکلاتش در بیاد و رفع بشه . ز.د نصب نکنید بزارید یکم ازش بگذره باگاشا بگیره . حالا حالاها کار داره.
    آقای تبلیغ ! چندین جا دیدم که تابحال از روی احساس اومدی محصولاتی مث کسپرسکی یا بیت دیفندر و غیره رو به خاطر برندهایی که براشون تبلیغ میکنی کوبیدی زمین اینجا ،

بسیار خوب مجبورم بگم شما که این قدر مطمئنید و میگویید کسپرسکی بهتر است حاضرید یه امتحانی کنیم ببینیم سیستم شما ویروسی هست یا یکی از سیستم های بنده که آنتی ویروس ترند میکرو استفاده میکنه ؟
    http://forum.p30world.com/showthread.php?t=569035&p=7119609&viewfull=1#post7 119609
    و سعی در تحمیل نظرت به کاربرهای دیگه داشتی.

اگه اطلاعات تخصصی و دال برسندی باعث شده که فکر کنی که ترند میکرو بهتر ازین محصولات هستش بزار اینجا تا بحث کنیم.

13. 10 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه B3(-)n4M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام به همگی
    من یکی از تستهایی که قبلن به اسم Comodo Leak Test گذاشته بودین اجرا کردم از 340 امتیاز 200 گرفتم!!!!!!!!!

الان تنها برنامه امنیتیم Bitdefender Total Security 2013 Build 16.0.16.1348 Final هست با آخرین آپدیت

به نظرتون امتیازم خیلی پایین نیست؟؟؟؟؟؟؟؟

با این تست ویروسی که نشدم؟؟ شدم؟؟ لطفا راهنماییم کنین که مشکل از چی هست
    من این سوال در قسمت دانلود ویروس پرسیدم و یکی گفت:

ضمنا انتی شما شاید روی تنظیمات پیش فرض باشه و تنظیماتش را اگه انجام دهید امتیاز بیشتری میگیرد
    حالا ممکنه تنظیمات Bitdefender Total Security 2013 Build 16.0.16.1348 Final یاد بدین

در بیت دیفندر میشه به قسمت safepay اعتماد کرد یا نه؟؟ یعنی امنیتش در چه حده؟؟

قبلا نود داشتم و وقتی آپدیت میشد تاریخه آپدیتش بروز میشد ولی ماله اینو نمیدونم باید از کجا چک کنم که آپدیت میشه یا نه!!!!

پروفشنال black years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

من این سوال در قسمت دانلود ویروس پرسیدم و یکی گفت:

حالا ممکنه تنظیمات Bitdefender Total Security 2013 Build 16.0.16.1348 Final یاد بدین

در بیت دیفندر میشه به قسمت safepay اعتماد کرد یا نه؟؟ یعنی امنیتش در چه حده؟؟

قبلا نود داشتم و وقتی آپدیت میشد تاریخه آپدیتش بروز میشد ولی ماله اینو نمیدونم باید از کجا چک کنم که آپدیت میشه یا نه!!!!
    سلام.

برای اینکه بفهمید آنتی ویروس آپدیت شد یا نه به قسمت Event >>>>> Update برید.

16. 3 کاربر از black years بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •