خب اين هم از عكسه من
نظر هم بدين ها
خب اين هم از عكسه من
نظر هم بدين ها
Last edited by Thor God; 18-06-2013 at 17:31. دليل: يادم رفت بگم كه عكس تو جزيره قشم گرفته شده
امروز یک عکس آپ میکنم خیلی برام عزیز
سال 1375
مدرسه امید آینده بچه های کلاس اول + من
فکر کنم بجز سه چهارتا از این بچه ها دیگه هیچکدومشون رو الان نمی بینم و اصلا نمیدونم کجا هستند...
هی روزگار چقدر عجیب میگذری...
یادش بخیر....
A/|\IR,ALI . R,ask_bl,cool11,darush 00,Eblis 2011,ELSIN,EngineeR EhsaN,F l o w e r,Ghaioom,GOLDFINCH,Hadijooon,hamed29,Hatek,hossein blak,Ice Pain,Kurosh,League OF Legends,M A S T 3 R,M E S S I,m.prodigy,Mehran,mestry,Mohammad Yek110,Morteza4SN,Mr_100_dolari,part gah,raana,raha bash,SA.JJ.AD,sansi,SIMON137,SNOW PATROL,Thor God,V E S T A,VAHID,vahidgame,vroom,Переклад не,شاهزاده خانوم,کاربر شماره ی یک,مصطفی,ملا نصرالدین
این هم هشت ماهگی سانیا، خواهرزاده من
![]()
این که خوبه که ... من که رفیقهای دوران دبیرستانم رو هم نمیبینم هیچکدومشونو ...فکر کنم بجز سه چهارتا از این بچه ها دیگه هیچکدومشون رو الان نمی بینم و اصلا نمیدونم کجا هستند...![]()
یاد ایامی .....
این جا فکر کنم 5 سالم بود
![]()
Amir rza,ask_bl,Atghia,اره باو,B.Russell,Babak,darush 00,Demon King,dourtarin,Eblis 2011,EHSANRF,ELSIN,EngineeR EhsaN,F l o w e r,Hadijooon,Hatek,hossein blak,Ice Pain,Kurosh,League OF Legends,M A S T 3 R,M E S S I,M3HRD@D,mestry,Mohammad Yek110,Mohammad.F.M,mohammd1,Mr_100_dolari,OMiD.1080p,part gah,raana,raha bash,Rhodes,sansi,SIMON137,Thor God,V E S T A,VAHID,Переклад не,شاهزاده خانوم,کاربر شماره ی یک,مصطفی
سلام....
سال 1368 اينجا 1 سالمه
محتوای مخفی: عكس
Atghia,Babak,Demon King,dourtarin,Eblis 2011,ELSIN,EngineeR EhsaN,F l o w e r,Hadijooon,hossein blak,hossein.az,Ice Pain,M E S S I,Mehran,Mohammad Yek110,Mohammad.F.M,OMiD.1080p,part gah,raana,raha bash,runner,SA.JJ.AD,Saeed Dz,sara_girl,SIMON137,SNOW PATROL,tanha.2011,V E S T A,VAHID,Переклад не,شاهزاده خانوم,مصطفی
این جا من 3،4 سال داشتم
Last edited by solinaz; 01-03-2013 at 16:23.
پاک شد...!
Last edited by M E S S I; 02-03-2013 at 11:52. دليل: احترام به شعور مخاطب !
باز لوس بازیا شروع شد
نمیدونم چرا بعضیا نمیتونن عکسشونو درست حسابی قرار بدن
آقا جان به شعور مخاطباتون شک نکنید .باور کنید با این مدل عکس گذاریتون به مخاطبا توهین میشه
من که توضیح داده بودم دلیلشو (الانم گوشیم دوربین نداره و نمیتونم عکسمو بزارم ) ولی باشه بیا حذفش کردم...!
Last edited by M E S S I; 02-03-2013 at 11:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)